2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
öyle canım derdimiz çok bebek değil bir tanede yeter...

aynen öyle canım, rabbim hepimize bu sene bu duyguyu tattırsın inşallah
bugün çoooookkk yorucuydu benim için o sebeple yatıyorum güzel anneler , egunalcım öpüyorum senide herkese tatlı rüyalarrrr

aynen öyle canım, rabbim hepimize bu sene bu duyguyu tattırsın inşallah
bugün çoooookkk yorucuydu benim için o sebeple yatıyorum güzel anneler , egunalcım öpüyorum senide herkese tatlı rüyalarrrr

iyi geceler canım

iyi geceler kızlar inşallah rüyamıza gelir bebişlerimiz doya doya öper koklarız doyasıya sarılır kokusunu içimize çekeriz

Iyı akşamlar sabırlı sebatlı arkadaslarım

saram özlüyorum senı Msj yazıyorum buraya sana görmüyorsun

Kızlar bılıyormusunuz ben eşsıme aynı şeklide hassasıyetımı gosterdıgımde benı psıkatrıste götmem ıcın tavsıye verıyo:26:
isimdi sızlerın yazdıklarınız okuduğum da ben dıyorum ki ona " bak benım yaşadıklarımı yaşayan bütün arkaslar aynı Sekılde hısseddıyor ve düşünüyor dıyorum o da bana o zaman toplu randevu alın ındırım olur hem dıyor
Umarsız ya ona göre fazla fazla takıyormussum ınanın sözlerlesözlerle olalı normal hıssedıyorum kendımı

Telefonda sahıbıne cekmıs esimın Teli yanlış yazıyor ıyıkı sizler(sözler) varsınız
Ne kadar onlar ıcın de üzülsek de eslerımız hıc bır zaman bızım kadar hassas olamaz bızm kadar üzülemez buz de annelık uç güdüsü var kendınızı fazla yıpratmayın

raporunu hemen vermedilermi.ben hsg çektirdiğimde 2 gün olmuştu kanama ama bir sorun çıkmadı pek ilgisi yok sanırım.sadece kapalı olduğunda daha acı hissedildiğini duymuştum.

vermediler canım universitede cektırdım ondanmıkı arasam sorsammmı sen ozeldemi cektırmiştın

İnanmazsın aynı benimki
İlkten şakasına diyodu
Artık ciddi ciddi düşünüyo
Hepsi aynı bunların

haklısın canım bende o hatayı çok yaptım hep kendimi eksik hissedip eşime şaçma sapan şeyler söylerdim ama sonra fakettimki böyle yaparak eşimide kendimide daha fazla yıpratmaktan üzmekten başka bişey yapmıyodum aslında çok yannış yapıyoruz ama bazen oluyo işte inş dediğin gibi bebişlerimiz gelince herşey daha güzel olacak rabbim o mutluluğu hepimize tez zamanda yaşatsın

cumartesi gecesi 3D film keyfi yapalım dedik kocamla gün içinde birine bana film çek demiş aksiyon vs..olsun demiş 3D olarak çocuğa güvenmiş haliyle neyse az önce güzelce 3D için gözlüklerimizi taktık filmi koydu kocacım veeeeeeee ÇİZGİ FİLMben koptum gülmekten ama kocacım çocuğa saydırıyor

canım ıstersen benıde ekleye bılırsın yasım 22 proglem azospermi zamnı bılmıyorum tahlıllerım yapıldı ultranson falncekıldı rahım fılmı cektırdım sonucları goturucem haftaya tamınım bu ayın sonu adet olucam ılacları verır tedavı baslar ınsallh ılk denemem

aslında onlarda umursuz değil bence ama bi taraf güçlü görünmek zorunda ve buda genelde erkekler oluyor çünkü biz kadınlar daha duygusal ve en önemlisi annelik iç güdüsü bizde doğuştan var onlar bunu bazen anlıyamıya biliyolar

hoşgeldin canım
tabii eklerim...
ama yarın
yaşın çok genç Allahın izniyle anne olursun en yakın zamanda dertlenme sakın..

ayy negüldüm canım ya sanki o haliniz gözümde canlandı ben gülme kırizine girerdim heralde desene o çocuğun kulağı iyi çınladı

Bercestecım ben de senın mesajını okuyunca aynı benımki demmiştim ben de benımkını anlatayım batı dedım ya sansımızdanmı böyle umarsın kocışlere düştük bılmıyorum ama olsun buz hassas onlar da hassas olsa ıyı olmazdı böyle dengelenıyo barı :) : )

hoşgeldin canım
tabii eklerim...
ama yarın
yaşın çok genç Allahın izniyle anne olursun en yakın zamanda dertlenme sakın..

ınsallh canım sagol allah ısteyen herkeze versın hepımıze versın ınsallh benım baska bır yolla olmaz dedı doktor bızde beklemeye gerek yok dedık basladık tup bebege ınsallh hersey hepımız ıcın ıyı olur

Eylemcım doğru söylüyorsun CNN bu arada gelışmelrın ıcın çok sevındım sağlıklı hamıslıkler dılerım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…