valla bi tane olsun kaliteli olsun kucağıma sağlıkla almak nasip olsundimi ama
gerçi ben hep ikiz hayalindeyim ama allah ne nasip ederse kabulümüz tabiki
öyle canım derdimiz çok bebek değil bir tanede yeter...
aynen öyle canım, rabbim hepimize bu sene bu duyguyu tattırsın inşallah
bugün çoooookkk yorucuydu benim için o sebeple yatıyorum güzel anneler , egunalcım öpüyorum senide herkese tatlı rüyalarrrr
iyi geceler kızlar inşallah rüyamıza gelir bebişlerimiz doya doya öper koklarız doyasıya sarılır kokusunu içimize çekeriz
raporunu hemen vermedilermi.ben hsg çektirdiğimde 2 gün olmuştu kanama ama bir sorun çıkmadı pek ilgisi yok sanırım.sadece kapalı olduğunda daha acı hissedildiğini duymuştum.
Iyı akşamlar sabırlı sebatlı arkadaslarım
saram özlüyorum senı Msj yazıyorum buraya sana görmüyorsun
Kızlar bılıyormusunuz ben eşsıme aynı şeklide hassasıyetımı gosterdıgımde benı psıkatrıste götmem ıcın tavsıye verıyo:26:
isimdi sızlerın yazdıklarınız okuduğum da ben dıyorum ki ona " bak benım yaşadıklarımı yaşayan bütün arkaslar aynı Sekılde hısseddıyor ve düşünüyor dıyorum o da bana o zaman toplu randevu alın ındırım olur hem dıyor
Umarsız ya ona göre fazla fazla takıyormussum ınanın sözlerlesözlerle olalı normal hıssedıyorum kendımı
haklısın canım bende o hatayı çok yaptım hep kendimi eksik hissedip eşime şaçma sapan şeyler söylerdim ama sonra fakettimki böyle yaparak eşimide kendimide daha fazla yıpratmaktan üzmekten başka bişey yapmıyodum aslında çok yannış yapıyoruz ama bazen oluyo işte inş dediğin gibi bebişlerimiz gelince herşey daha güzel olacak rabbim o mutluluğu hepimize tez zamanda yaşatsıncanlarım benim içim parçalanıyor yaşadıklarınızı okuyunca kıyamam size ben...
eşlerimizi başkalarının çocuklarını severken görmek üzüldüklerine şahit olmak ve zaman zaman kendimizi suçlamak hepimizin yaşadığı şeyler ama bizim tercihimiz değildi bu yaşadıklarımız Rabbimin takdiri..Sınavımız büyük...Bebeklerimiz gelincede mutluluğumuz büyük olacak
canlarım benim içim parçalanıyor yaşadıklarınızı okuyunca kıyamam size ben...
eşlerimizi başkalarının çocuklarını severken görmek üzüldüklerine şahit olmak ve zaman zaman kendimizi suçlamak hepimizin yaşadığı şeyler ama bizim tercihimiz değildi bu yaşadıklarımız Rabbimin takdiri..Sınavımız büyük...Bebeklerimiz gelincede mutluluğumuz büyük olacak
aslında onlarda umursuz değil bence ama bi taraf güçlü görünmek zorunda ve buda genelde erkekler oluyor çünkü biz kadınlar daha duygusal ve en önemlisi annelik iç güdüsü bizde doğuştan var onlar bunu bazen anlıyamıya biliyolarIyı akşamlar sabırlı sebatlı arkadaslarım
saram özlüyorum senı Msj yazıyorum buraya sana görmüyorsun
Kızlar bılıyormusunuz ben eşsıme aynı şeklide hassasıyetımı gosterdıgımde benı psıkatrıste götmem ıcın tavsıye verıyo:26:
isimdi sızlerın yazdıklarınız okuduğum da ben dıyorum ki ona " bak benım yaşadıklarımı yaşayan bütün arkaslar aynı Sekılde hısseddıyor ve düşünüyor dıyorum o da bana o zaman toplu randevu alın ındırım olur hem dıyor
Umarsız ya ona göre fazla fazla takıyormussum ınanın sözlerlesözlerle olalı normal hıssedıyorum kendımı
canım ıstersen benıde ekleye bılırsın yasım 22 proglem azospermi zamnı bılmıyorum tahlıllerım yapıldı ultranson falncekıldı rahım fılmı cektırdım sonucları goturucem haftaya tamınım bu ayın sonu adet olucam ılacları verır tedavı baslar ınsallh ılk denemem
cumartesi gecesi 3D film keyfi yapalım dedik kocamla gün içinde birine bana film çek demiş aksiyon vs..olsun demiş 3D olarak çocuğa güvenmiş haliyle neyse az önce güzelce 3D için gözlüklerimizi taktık filmi koydu kocacım veeeeeeee ÇİZGİ FİLMben koptum gülmekten ama kocacım çocuğa saydırıyor
hoşgeldin canım
tabii eklerim...
ama yarın
yaşın çok genç Allahın izniyle anne olursun en yakın zamanda dertlenme sakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?