2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Eylemcım doğru söylüyorsun CNN bu arada gelışmelrın ıcın çok sevındım sağlıklı hamıslıkler dılerım cnm

aminnn canım inş hayırlı olur ve rabbim şu hamile kulunun dualarını kabul eder ve bütün evlad hasreti çeken bacılarımın hasretini tez zamanda hayırlı sağlıklı evladlarla dindirir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Amiiiiiiîiiiin canım duaların ıcın Allah razı olsun canım kendımızın kendımıze duasından çok bırbırımıze olan dularımız daha degerlı o yüzden her aklıma geldıgınde hepsimize düa edıyorum canım

Ayyy güldenim ben okurken koptum o anda sizi düşünemiyorum Cocuğun kulaklar gece gece çınlamıstır üstünede biri beni anıyor demiştir

ayyy gece gecee sesliii güldüm resmeenn

Günaydın kızlar haftasonunuz güzel geçmesi dileğiyle dün bi arakadaşımız daha kuzusuna kavuştu nik isimni yanlış hatrlamıyorsam kocasının kuzusu olması gerkti dün öyle bir fotoraf atmışlardıki ağlamamak elde değildisaglıkla büyüdün inş

günaydın iyi pazarlar

Ayyy güldenim ben okurken koptum o anda sizi düşünemiyorum Cocuğun kulaklar gece gece çınlamıstır üstünede biri beni anıyor demiştir

ayyy gece gecee sesliii güldüm resmeenn

valla kızlar şaka gibiydi belkide şaka yaptı çocuk bize ama eşim çok kızgın bir cumartesi film keyfim vardı onun içine etti dedi kibarca benim için hava hoş tabii gülmekten koptum

günaydın canım
evet canım arkadaşımız doğum yaptı çok tatlı bir oğluşumuz oldu aras bebeğimiz dünyaya geldi

Kızlar listede olmak isteyenler ve durumlarında değişiklik olanlar yazsınlar lütfen güncelleme yapacam bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…