Eylemcım doğru söylüyorsun CNN bu arada gelışmelrın ıcın çok sevındım sağlıklı hamıslıkler dılerım cnm
Ayyy güldenim ben okurken koptum o anda sizi düşünemiyorumcumartesi gecesi 3D film keyfi yapalım dedik kocamla gün içinde birine bana film çek demiş aksiyon vs..olsun demiş 3D olarak çocuğa güvenmiş haliyle neyse az önce güzelce 3D için gözlüklerimizi taktık filmi koydu kocacım veeeeeeee ÇİZGİ FİLMben koptum gülmekten ama kocacım çocuğa saydırıyor
cumartesi gecesi 3D film keyfi yapalım dedik kocamla gün içinde birine bana film çek demiş aksiyon vs..olsun demiş 3D olarak çocuğa güvenmiş haliyle neyse az önce güzelce 3D için gözlüklerimizi taktık filmi koydu kocacım veeeeeeee ÇİZGİ FİLMben koptum gülmekten ama kocacım çocuğa saydırıyor
Gunaydınlaaaaar ıyı pazarlar
sorma paylaşamadık ı telefonu canım az önce
Ayyy güldenim ben okurken koptum o anda sizi düşünemiyorumCocuğun kulaklar gece gece çınlamıstır üstünede biri beni anıyor demiştir
ayyy gece gecee sesliii güldüm resmeenn
Günaydın kızlar haftasonunuz güzel geçmesi dileğiyledün bi arakadaşımız daha kuzusuna kavuştu nik isimni yanlış hatrlamıyorsam kocasının kuzusu olması gerkti dün öyle bir fotoraf atmışlardıki ağlamamak elde değildi saglıkla büyüdün inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?