2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

tabikide birlikte çıktık yola ve birlikte göğüs germeliyiz lakin zaman zaman bu düşüncelere teslim oluyoruz psikolojik bişi sanırım

iyi aksamlar dostlar nsılsınııızzz gulden cım ben ne zaman 4 kalp olucam? suan derecem 3 kalp kac msjda 4 kalp oluyooo

iyi aksamlar dostlar nsılsınııızzz gulden cım ben ne zaman 4 kalp olucam? suan derecem 3 kalp kac msjda 4 kalp oluyooo

iyi akşamlar canım..
güzel bir soru unuttum valla biliyordum aslında
5 kalp 5000 mesajda oluyorda 4 kalp ne zamandı resmen unutmuşum

canım hayırlısı olsun üzüldüm benim drum bu adeti sayarak 3. de gel diyordu seninki ne diyecek bakalım :) Allahım inşallah yüzümüzü güldürür kuzularımızı gönderir :)
Âmin canım inşallahh benimkide hemen başlayalım der

Teşekkür ederim canım inşallahh senden güzel haberler alıcaz

iyi akşamlar kızlar bu ay klomen kullanmıştım tüpe geçmeden son kez kullanalım dedik. bugün yumurta kontrolüne gittim solda 3 sağda 1 tane yumurtam gelişmiş doktorum çok iyi dedi ama eşimin değerlerine bakınca normal ilişkiyle zor dedi aşılama deneyelim dedi bende kabul ettim bu gece 12 de ç iğnesini vurulacağım pazartesi de aşılama olacak inşallah tutar tüp bebeğe gerek kalmaz

egunalcigim bir sorum olacak, esimin bu ayki semen analiz testinde hareketlilik %50 , ileri hareket %30 , yerinde hareket % 20 , hareketsiz %50 yaziyor bilgisi olan varmi arkadaslar bu hareket olayi cokmu onemli biz hep sayiya takmistik..

aşılama bebişimi yapcan sen bizeee

haklısın ... bazen insan ne yapacağını ne düşüneceğini bilemiyor , bazen öyle çaresiz öyle yalnız hissediyor ki kendini öyle bir çıkmazın içinde buluyor ki kendini saçma sapan şeyler düşünerek psikolojimiz bozula biliyor bende bir çok kez eşime söylüyorum böyle evli kalamayız çocuksuz bir aile kuramayız her seferinde boşanırız bu böyle gitmez derim ve o bana bağırarak sana bir daha boşanma lafını ağzına alma demiyor muyum diye bağırır susturur beni çocuk için evlenmedim ben der...benim aklıma gitseydi beni çoktan boşamış olurdu

aşılama bebişimi yapcan sen bizeee

ayy inşallah canım inşallah hiç aklımızda toktu aşılama iğne stresine girmek istemedim iğne olacaksa tüp dedik ama kısmet klomen kullanmayla da aşılama oluyormuş yumurtalar iyi gelişmiş inşallah eşimin değerler biraz yükselmiştir 2 aydır test yaptırmadık düzenli ilaçlarını kullanıyor..

egunalcigim bir sorum olacak, esimin bu ayki semen analiz testinde hareketlilik %50 , ileri hareket %30 , yerinde hareket % 20 , hareketsiz %50 yaziyor bilgisi olan varmi arkadaslar bu hareket olayi cokmu onemli biz hep sayiya takmistik..

hareket önemli canım malum ileri gitcek tüplerden geçicek çoooook yolu var sipaydilerin
doktorlar ileri hareketli ve yavaş hareketli toplamını değerlendiriyorlar..yerinde hareketsiz olanlar işimize yaramıyor..
toplam sipaydi sayısı yüksekse %50 çok iyi

toplamm sayi fenaaa 2 milyon:))) isimiz zor galiba cnm cim..

olsun canım iğnesiz belkide gelecek bebeğin...
arkadaşlarımızdan biri tüp bebek denemesinde yumileri geliştirdi bi güzel ve toplama zamanı geldi fakat senin bu gece vuracağın çatlatma iğnesini vurmayı unuttuve bu şekilde tüp olmaz toplayamam aşılama yapcaz dedi doktoru ve gebe kaldı şimdidlerde doğurmak üzere

iyi akşamlar 2014 ün güzel anne adaylarııııııı
misafirim vardı sabahtan beri yemek hazırla ağırla topla yıka bu saat oldu aklım sizde kaldı ya bağımlımı oldum ben aceppppp
bu arada ben puregon 275 vuruluyorum 2. günüm bu doz yüksek değilmi yaw 4 gün vurul gel demişti doktor

slmmmmmmmmmmmm nasılsınız hatunlar
ben bu gün doktora gittim donmuşları uzattırdım bu ay prolaktin yüksek çıktı bende kafam az daha toplansın bende gelicem aranıza allah yardımcınız olsunallah emeklerimizi boşa çıkarmasın

ayy ne güzel rabbim nasıl nasip etti bilemiyoruz tabi herşeyde vardır bi hayır inşallah benimkide aşılamayla olur.. inşallah 2014 bizler için anne olma zamanıdır hepimiz bu yılda anneliği tadalım inşallahhhhhh..

cnm inşlh 9 ay seninle olur meleğinnnnn
cnm evet bu mevzu hep biziyaralıyor kahrediyor inşlhh bu günleri atlatırızzzz.......
umarım bi, sorun çıkmaz tedavin sağlıkla devam eder.....
n egüzel bi haberrr hadi pazartesi bebeğin seninle olacakk.....
allahım kimsenin başına vermesin çok zor bi durum evet kan pıhtılaşması zor herkes bilemeli bende yaptırdım bende de çıktı kan pıhltılaşması bende hamile olunca doğuma kadar ya iğne yada hap kulalnacamışım bu konuyu ihmal etmeyin kzıalr...
üzüldüm ama olsun cnm kısmetse bi daha ki ay daha olumlu ve sağlıklı başlarsın...
Suan 50 vurul pazartesi gel dedi asilama yapariz dedi dua edin bana kizlar ne olur moralim berbat durumda.atesimde 37.7 inmis cok sukur sabah zornyetistirdi esim hastaneye nabiz 130 oldu serum ates bilmem ne kabusbgibiydi offf offf:2:
rabbim yardımcın olsun güzelim...:26:
kızlar kontrolden geldim şimdi sağda 6-7 solda 6-7 yumurta varmış 12-13 mm olmuşlar nasıl sizce :26:
gözünaydınnn milimden anlamam ama devamı sağlıklı devam etsin...
inşlh pozitifi görürsün....
kolay gelsin cnm sana
ne güzellll darısı bizlere olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
pozitifi görmen dileğiyleeeeeeeeeeeeeeee
tedavin sağlık ve sorunsuz devam etsin..

hakkına hayırlısı olsun inşlh sorun olmaz tedavin devam eder...

canım hayırlısı olsun hemen kötüsünü düsünme inşallah büyürler yumilerin :)

tabikide birlikte çıktık yola ve birlikte göğüs germeliyiz lakin zaman zaman bu düşüncelere teslim oluyoruz psikolojik bişi sanırım

bende sendenm canm bu sorularla kendımıde yıyorum eşimide malesef allah yardımcımız olsun sabrımızı arttırsın ne diyelim sen biliyosun bnm yaşadıklarımı

canım henüz bağımlı değilsin biraz zamanı var sonra kopamayacaksın burdan
biraz yüksek gibi ama önemli olan 4 gün sonunda yumilerin nasıl cevap verdiği hızlı büyüme olduysa doktorun dozu azaltır zaten..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…