• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
günaydın güzel anne adayları mutlu pazarlar... ben sabah erken kalkmama rağmen kendimi çok mutlu hissediyorum tatlı bi heyecan var içimde yarın aşılamam var onun için inşallah herşey yolunda gider:16::16:

günaydın güzel anne adayları mutlu pazarlar... ben sabah erken kalkmama rağmen kendimi çok mutlu hissediyorum tatlı bi heyecan var içimde yarın aşılamam var onun için inşallah herşey yolunda gider:16::16:

günaydın canım..
valla bende senin yerinde olsam heyecanlı olurdum o kadar deneyimim olmasına rağmen..
aşılama olcak ve 14 gün sonunda belkide anne olacaksın:16:

günaydın canım..
valla bende senin yerinde olsam heyecanlı olurdum o kadar deneyimim olmasına rağmen..
aşılama olcak ve 14 gün sonunda belkide anne olacaksın:16:

ayy inşallah inşallah o 14 gün yıl gibi gelir bana yaaaa çok sabırsızımdır ama sonu pozitif olacaksa o bekleme oo heyecan değer....

dönüşümlü olarak canım sıkkınlığı bir sana bir bana geçiyor..
sıra sana geldi demek etraftakilermi sıktı canını:5::5:

Evet canim donusumlu olarak canimiz sıkılıyo

etraftakiler esim herkes artik batiyo bana ve en cokda kendime kiziyom

ayy inşallah inşallah o 14 gün yıl gibi gelir bana yaaaa çok sabırsızımdır ama sonu pozitif olacaksa o bekleme oo heyecan değer....

o 14 günü birlikte geçirecez yıl gibi gelmicek su gibi akıp gidecek:16:

Evet canim donusumlu olarak canimiz sıkılıyo

etraftakiler esim herkes artik batiyo bana ve en cokda kendime kiziyom

özel bir şey olmadıysa bu halin çok tanıdık bana benden bahsediyorsun..
bu psikolojiye sık sık sahibim bu aralar:5:

Nasilsiniz kizlar bugun daha iyiyim en azindan arada atesim 37 ye iniyor.sizlere birsey sormak istiyorum bu kan pihtilasma testinin adi nedir ve ucreti nedir bilenler paylasabilir

Nasilsiniz kizlar bugun daha iyiyim en azindan arada atesim 37 ye iniyor.sizlere birsey sormak istiyorum bu kan pihtilasma testinin adi nedir ve ucreti nedir bilenler paylasabilir

Kan pıhtılaşma testlerinden yaptırdım bende ama genel bakıldı daha detaylı bakılanlarıda var diye biliyorum...
Bende homosistein,protein s,protein c ve bir kaç teste daha bakıldı hastanede yapılmıştı ücret ödemedim ama bir testi özel labaratuvarda yaptırmıştım tekrarlanması gerekiyordu acil tek değer için 140 tl civarı ödemiştim..

Kan pıhtılaşma testlerinden yaptırdım bende ama genel bakıldı daha detaylı bakılanlarıda var diye biliyorum...
Bende homosistein,protein s,protein c ve bir kaç teste daha bakıldı hastanede yapılmıştı ücret ödemedim ama bir testi özel labaratuvarda yaptırmıştım tekrarlanması gerekiyordu acil tek değer için 140 tl civarı ödemiştim..

Anladim canim tesekkur ederim herkes bi kan pihtilasmasindan bahsediyoda onceden yaptirsam diye dusundum aklimda kalmaz en azindan

Canm, benim yumislerim de cok zor buyuduler. Ilk 4-5 gunden sonra ignemin dozu iki katina cikartildi. Bugun 12.gunum ve istenen kivama hala pek gelmis degiller. Sakin moralini bozma, gec olsun ama guc olmasin. Opuyorum

canım destegın ıcın cok tesekkur ederım... mutlaka herkez bu sureclerden bırsekılde gecıyor ama moral bozmamak ıcın cok cabalamak gerekıyor... Rabbım senınde ve hepımızınde yardımcısı olsun ınsallah... saglıkla kal,opuyorum ben de...

hadi yaa kötü olmuş cidden :5::5:

canım inşallah iptal olmaz tedavin..
üzülme lütfen daha belli değil:29::38:

amin dıyorum canım,kendımı bu kadar hazırlamısken ınsallah ertelenmez... yınede her seye hazır olmam gerektıgını bılıyorum zor olsada... destegın ıcın tesekkur ederım canım...

gunaydın hanımlar

günaydın canım:16:

Anladim canim tesekkur ederim herkes bi kan pihtilasmasindan bahsediyoda onceden yaptirsam diye dusundum aklimda kalmaz en azindan

yaptırsan iyi olur bencede doktorlar genelde tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarından sonra yaptırıyorlar...
ilk başta bir kaç değerine bakılsa onlar bir fikir verirler sorun görünürse daha detaylı testlere baktırırsın..

amin dıyorum canım,kendımı bu kadar hazırlamısken ınsallah ertelenmez... yınede her seye hazır olmam gerektıgını bılıyorum zor olsada... destegın ıcın tesekkur ederım canım...

inşallah canım ertelenmez ve test gününü birlikte beklemeye başlarız:16:

günaydın canım:16:

yaptırsan iyi olur bencede doktorlar genelde tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarından sonra yaptırıyorlar...
ilk başta bir kaç değerine bakılsa onlar bir fikir verirler sorun görünürse daha detaylı testlere baktırırsın..

inşallah canım ertelenmez ve test gününü birlikte beklemeye başlarız:16:

Dogru diyosun canim ben bi hastaneyi arayip soriyim bakiyim yapiyolarmi bu testleri birde fiyat sorup sizlede paylasirim

Canım ben özel bu hastanede saglık guvencesıyle bırlıkte 30 lıra verdık genetık test olarak gecıyor ama sadece pıhtılaşmaya bakılmışstı

Back
X