2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim ben yurtdisindayim yani on gorusme yapma sansim yok malesef anca tlfonda gorusebilirim.

Canim,test sonuclarini filan mail atsan begendigin merkezlere,ne diyecekler? Ayrica tedavi oncesi onerecekleri takviye olabilir.yurtdisinda olsan bile sonucta tedavi icin regl zamani burda olacaksin,gerekirse 2gun once gel ama hepsi ile gorus,aklina yatan,samimiyetine guvendigin yere devam edersin.tabi gene planladigin tarihe gore randevu al..yoksa regl gunu hadi biz burda baslicaz diye gitme sectigin merkeze derim ben.

Son düzenleme:
yavru yarasaymışşşşşşşşşşşşş
ama ben onu terliğe üstüne koyarak bide kova kapatarak öldürmüşüm zaten
eşim sadece teşhis etti ve yarasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet canım etrafa bakınca herkeste birşeyler eksik ama bizim eksikliğimiz başka türlü..
doğuştan genlerimize kodlanmış annelik aklımız vazgeçse güdülerimiz vazgeçmez..
farkında olmadan kendime dikkat ettiğimiz anlıyorum..
umutsuz yaşanmıyor anne olabilme ihtimali bile güzel...

hiiiçç şaşırmadım gece gece giren başka nolcaktı geçen sene benim salonuma onun annesi girmişti tüm salonu turladı son hız demek o geceden sonra gebe kaldı belliydi başına bi iş geleceği başı boş dolanırsan biri düşürür seni ağına o gecenin yasak meyvesi sana gelmiş

ters çevir ve yüzüne bak çok değişik bişi ağzı burnu var tabii yakından görmek tuhaf oluyor incele bence..
eski şirketimde de ölmüşünü incelemiştik biz..
ne çok yarasa maceram varmış benim şimdi farkettim

aaaaaaaa yazıkkkkkkk ama ne yapcan cnm can havliyle bende aynı şeyi yapardım...

kızlar bugün transferimin 8. günü dayanamadım kan testi yaptırdım sonucum 15 çıktı değer düşük gibi geldi bana

Canim hayirli olsun gebesin oncelikle uzerinden su olumsuzlu bir at bakalim,hep ayni sey olacak degil ya...sonclar genelde bugunden sonra zipliyor.ben 8.gun idrar testi aptigimda cikmadi,yani 20nin altiydi demek ki..10.gun 57, 12.gun 103 cikti,sonra cok daha katladi...yani guzel sonuc almisken sevin,olurda kotu olursa nasilsa uzulursun di mi:))

ne güzel işte gideriz dominike yatarız sıcak kumalara birbirimizi gömeriz sıcak kum şifalı gelir belki gebe kalırız döndüğümüzde..
hem oyunlardaki çamurda şifalıymış
YARASA MORAL TİMİ imiş sorry

Geceninde 1 i olmuş biride kalk yat demiyo
Eşim kişiside sahuru yapacak anlaşılan okey oynarken hala gelemedi...

azcık yatayım ben 2 de uyancam geri...
pc yi açmaya üşenmezsem gelirim sahurda...

yat cnm dinlen ben bu saatten sonra yatarsam hayatta kalkamamgeçen ramazanalrdan tedbirliyim gece sahurda saati kuuryorudm çalınca ben akıllı kalkıp kapatıyormuusm alarmı hele nasıl yapıyorsam artık hatırlamıyorum bile
o yüzden bu ramazan ben denizzzzzzzz sahura kadar oturuyorum belli saatten sonra kafam oluyo ama olsun...

gecenin bu saatinde bu soru olurmu demeyin ama aklıma takıldı
gaziosmanpasa hastanesinde tüp bebek merkezinde op.dr. murat keskin hakkında bilgisi olan varmı merak ettim de :26:

valla ya meğer ben öldürmüşüm çoktan o yasak meyveyi

baktım tabi bakmam mı ama eşimde elinde peçeteyle tutarken bana dogru böhhhh diyip korkuttu
ondan sonra bakamadım daha

aaaaaaaa yazıkkkkkkk ama ne yapcan cnm can havliyle bende aynı şeyi yapardım...

istemeden öldürdüm ama
dua ediyorum ben onu yerden alacakken kıpırdadığına valla

başka kür mür vs bişeyler bul canım bu fikir bana hiç iyi gelmedi

bende çıkıyorum Allah rahatlık versin bir başka macerada görüşmek üzere esen kalın anacım bayyyyyyyy

ekim gelsin ekim gelsin ekim gelsin
doktorla tekrar mailleştin mi bu arada son durum nedir?
Kuzum bencede ekim gelsin ekim gelsin
Doktorla maillestik dheayi bırak infolige başla dedi sabah akşam 4 Şase içiyorum ekime kadar devam arisutu bal polen karışımı alicam birde ağustosta incir kürü yapıcam ekime kadar yumilerime bakayım

noldu bize birden anlamadım

zaten bugün kirmizilar geldiyaxdiklariniza duygulandim neyseki ilerleyen sayfalarda yarasa maceralariniza koptmbir anda duygu fırtınası yasattinizsizi cok seviyorum ki

gecenin bu saatinde bu soru olurmu demeyin ama aklıma takıldı
gaziosmanpasa hastanesinde tüp bebek merkezinde op.dr. murat keskin hakkında bilgisi olan varmı merak ettim de :26:

Valla bitanem ben izmirdeyim hicbir bilgim yok bu saatte yazmanın hatrina cevap verebilseydim

Nerden aliyorsunuz arisutunu marketten mi yoksa daha dogali neyim mi var

Canim ari sutu poleni tedavinden ne kadar once kullanmaya basladin bu arada rabbim saglikla kucagina aldirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…