Canim ben yurtdisindayim yani on gorusme yapma sansim yok malesef anca tlfonda gorusebilirim.
o zaman test ayıp etmiş
yarın yaz mutlaka merak ediyorum noluyo içerde.
Aman gulum ne hakki duygularimiza tercuman oldun.BEN GUÇLÜ GIBI GORUNMEKTEN YORULDUM ARTIK((((
Amin canım deneme sayısı arttıkça her defasında daha da stres oluyor insan ya bu da olmazsa diye..
Sen benim gibi uğraşma inşallah bu tedavinle gelsin kuzuların
Canim benim hepimiz aynen boyle yasiyoruz gripten ölsek bile antibiyotik icmiyoruz kalkip dogal bir seyler kaynatmaya bile korkuyoruz baskalarini mi kandiriyorum kendimi mi bilmiyorum cunku bazen soylediklerime sadece ben inaniyormusum gibi geliyor bu cektiklerimiz gunahlarimaiza kefaret olsun ne diyelim herkesin her seyi olmuyor bazisinin bizim gibi cicugu yok kuzenim var her gun evlenemedihine agliyor bazisinin cifugu var ama kac posta dayak yiyor tam hayat var mi bilmiyorum bir tek sey biliyorum sinavimiz agir Allah yardimcimiz olsun. Allah en kisa zamanda gonlunden geceni
nasip etsin cok cok cok mutlu ol
yavru yarasaymışşşşşşşşşşşşş
ama ben onu terliğe üstüne koyarak bide kova kapatarak öldürmüşüm zaten
eşim sadece teşhis etti ve yarasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaa yazıkkkkkkk ama ne yapcan cnm can havliyle bende aynı şeyi yapardım...yavru yarasaymışşşşşşşşşşşşş
ama ben onu terliğe üstüne koyarak bide kova kapatarak öldürmüşüm zaten
eşim sadece teşhis etti ve yarasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bugün transferimin 8. günü dayanamadım kan testi yaptırdım sonucum 15 çıktı değer düşük gibi geldi bana
ne sörvayvırı ben ve sörvayvır
ıssız bi adaya düştüğünde yanına almak isteyeceğin son şey ben olurdum muhtemelen
pikniği arabada yapan biriyle sörvayvıra gitmek ne kdr mantıklı geliyo kulaga değil mi
BÖCEK MORAL TİMİ
yat cnm dinlen ben bu saatten sonra yatarsam hayatta kalkamamgeçen ramazanalrdan tedbirliyim gece sahurda saati kuuryorudm çalınca ben akıllı kalkıp kapatıyormuusm alarmı hele nasıl yapıyorsam artık hatırlamıyorum bileazcık yatayım ben 2 de uyancam geri...
pc yi açmaya üşenmezsem gelirim sahurda...
hiiiçç şaşırmadım gece gece giren başka nolcaktı geçen sene benim salonuma onun annesi girmişti tüm salonu turladı son hız demek o geceden sonra gebe kaldı belliydi başına bi iş geleceği başı boş dolanırsan biri düşürür seni ağına o gecenin yasak meyvesi sana gelmiş
ters çevir ve yüzüne bak çok değişik bişi ağzı burnu var tabii yakından görmek tuhaf oluyor incele bence..
eski şirketimde de ölmüşünü incelemiştik biz..
ne çok yarasa maceram varmış benim şimdi farkettim
aaaaaaaa yazıkkkkkkk ama ne yapcan cnm can havliyle bende aynı şeyi yapardım...
ne güzel işte gideriz dominike yatarız sıcak kumalara birbirimizi gömeriz sıcak kum şifalı gelir belki gebe kalırız döndüğümüzde..
hem oyunlardaki çamurda şifalıymış
YARASA MORAL TİMİ imiş sorry
azcık yatayım ben 2 de uyancam geri...
pc yi açmaya üşenmezsem gelirim sahurda...
Kuzum bencede ekim gelsin ekim gelsinekim gelsinekim gelsin ekim gelsin
doktorla tekrar mailleştin mi bu arada son durum nedir?
4,5 yıldır ya üstüne gördüysem diye regl dönemlerimde bile ilaç içmedim hiç
her agrıyı çektim baş agrısı karınagrısı öksürük grip her durumda olmayan bebeğimi düşündüm ya içimdeyse diye
temizlik yaparken agır kaldırmamaya özen gösterdim hala öyleyim
folik asit kullanmama gerek bile yok artık kendimi merhaba ben folik asit diye tanıtabilcek kdr içtim
herşey bi kenara etrafımdaki onca insana neden çocugumuzun olmadığı konusunda açıklama yapmak en sıkıcı olanı
en can yakanı bana göre kimi zaman kendimi öyle güçlü sanıyorum ve rol yapıyorum ki bu konuda
karşımdaki kesinlikle benim ne kdr canımın acıdıgını anlamıyordur bile
negatif aldıgım gün eve geldiğimde beni karşılayan uzaktan bi kaç akraba vardı
onların yanında kurdugum bi cümle ayrıca, söylerken içim acıdı ama gülümsüyordum
'' amannnn bende keyfime bakmaya devam ederim sonra olur inşallah'' bu cümleyi söylerken sadece o an odada olanların acımı bilmesini istemedim, annemin bile bilmesini istemedim çünkü onun benim için üzülmesini istemiyordum sessizce kimsenin olmadıgı bi anda aglayacaktım planım buydu.
keyif mi hangi keyifden bahsediyordum
arkadaşlarımla toplandıgımda dogum hikayelerini dinlerken aldıgım keyiften mi
yoksa kiminin maması kiminin diş çıkarması kiminin dogum günü partisi planlarından mı
yada siz ne zaman düşünüyorsunuz dediklerinde henüz değil dediğimde altında yatan nedeni içten içe düşünmelerinden mi
neyse çok konuştum ben daha da konuşucam belliki sadece üzgünüm hemde çok üzgünümmmmm
noldu bize birden anlamadım
gecenin bu saatinde bu soru olurmu demeyin ama aklıma takıldı
gaziosmanpasa hastanesinde tüp bebek merkezinde op.dr. murat keskin hakkında bilgisi olan varmı merak ettim de :26:
Kuzum bencede ekim gelsin ekim gelsin
Doktorla maillestik dheayi bırak infolige başla dedi sabah akşam 4 Şase içiyorum ekime kadar devam arisutu bal polen karışımı alicam birde ağustosta incir kürü yapıcam ekime kadar yumilerime bakayım
zaten bugün kirmizilar geldi yaxdiklariniza duygulandim neyseki ilerleyen sayfalarda yarasa maceralariniza koptm bir anda duygu fırtınası yasattiniz sizi cok seviyorum ki
amin canlarım çok sağolun arı sütü polen karışımı kullanın mutlaka ben kullandım birde meryem suresini okudum 41 gün 41. gün öğrendim herşey dua üstüne tüm kalbimle rabbim sizlerde nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?