4,5 yıldır ya üstüne gördüysem diye regl dönemlerimde bile ilaç içmedim hiç
her agrıyı çektim baş agrısı karınagrısı öksürük grip her durumda olmayan bebeğimi düşündüm ya içimdeyse diye
temizlik yaparken agır kaldırmamaya özen gösterdim hala öyleyim
folik asit kullanmama gerek bile yok artık kendimi merhaba ben folik asit diye tanıtabilcek kdr içtim
herşey bi kenara etrafımdaki onca insana neden çocugumuzun olmadığı konusunda açıklama yapmak en sıkıcı olanı
en can yakanı bana göre kimi zaman kendimi öyle güçlü sanıyorum ve rol yapıyorum ki bu konuda
karşımdaki kesinlikle benim ne kdr canımın acıdıgını anlamıyordur bile
negatif aldıgım gün eve geldiğimde beni karşılayan uzaktan bi kaç akraba vardı
onların yanında kurdugum bi cümle ayrıca, söylerken içim acıdı ama gülümsüyordum
'' amannnn bende keyfime bakmaya devam ederim sonra olur inşallah'' bu cümleyi söylerken sadece o an odada olanların acımı bilmesini istemedim, annemin bile bilmesini istemedim çünkü onun benim için üzülmesini istemiyordum sessizce kimsenin olmadıgı bi anda aglayacaktım planım buydu.
keyif mi hangi keyifden bahsediyordum
arkadaşlarımla toplandıgımda dogum hikayelerini dinlerken aldıgım keyiften mi
yoksa kiminin maması kiminin diş çıkarması kiminin dogum günü partisi planlarından mı
yada siz ne zaman düşünüyorsunuz dediklerinde henüz değil dediğimde altında yatan nedeni içten içe düşünmelerinden mi
neyse çok konuştum ben daha da konuşucam belliki sadece üzgünüm hemde çok üzgünümmmmm
ıyyy kız belki kara böcektir o eşler bu günler için zateneşim gelicek birazdan onu bekliyorum bu görev için
merak ediyorum ne çıkcak içinden halüsinasyon mu gördüm nedir diyorum bi yandan da
7 cm uzunluğunda 3cm eninde bir yaratık baya baya büyük bişi var o ne öyle off yaaa ben fena oldum:18::18::18:
Canim yaa hepimiz ayni dili konusuyoruz yazini aglayarak okudum(((((((((
ıyyy kız belki kara böcektir o eşler bu günler için zaten
koridorun ışıgı kapalıydı diğer odalardan aldıgı ışık kadar aydınlıktı işte yürürken yerde gördüm
eğildim kıpırdadı ayyy o ne be diyip ayagımdaki terliği çıkartıp dürttüm
sonra yine kıpırdadııııaaaaaa bu ne be diyip önce terliği sonrada kovayı kapattım üstüne çıkamasın diye
ışıgı açıp detaylı bakamadım o an tekrr açmadım tabiki
bide kaçar valla uyuyamam sonra gece filan
bi görseydim gözü başı varmı ama yok göremedim bişey hareket etmesi dışındaaaa
anladım dur bakalım eşin gelince çıkar ne olduğu bekle aman bide insan huylanıyor ya uffıh ıhhh okdr küçük değil:18::18::18:
bide kabuklu değil terliği koydugumda sanki yumuşaktı ya
öylece kalsın o zaman hızlıca hareket eder kaçırırsın bi de nereye kaçtığınıda anlamazsın sabaha kadar otur sonra...
duygusal duygusal takılıyorum nerden çıktı bu aksiyon şimdi
bide nefret ederim en ufak böcekten bile çığlık çığlık kaçarım pikniğe gitmeyi kimse sevmez benimle o yüzden
sizleri ağlatmak istemezdim kızlar ya hakkınızı helal edin.
reglimize göre yaşıyoruz resmen yok yumurtlama günü yok adet gecikti gecikmedi herşey ona bağlı anne olmaya çalışıyoruz yıllardır ahhh ah efkar bastı
bu sabah kalkmışım göğüslerimde nasıl ağrı var hemen gebeliğe yoruyorum halbuki ne alaka regl yaklaşıncada bu tür belirtiler oluyor ama yok efenim ya gebeysem diye dikkat ederim ilaç içmem iş güç yaparken dikkat ederim hiç bıkmadım yani bu şekilde davranmaktan...
9 yıl böyle geçti nasıl zor bir psikoloji evlat için yaşamak nedir hayatına ona göre şekil vermek nedir anne olanlar asla anlayamaz bu yollardan geçmeyen kimse bilemez..
nerden girdim ben bu konuya şimdi
az önce öğrendim psikolojik gebelerde idrar testi negatif çıkıyormuş
ne çabuk geçmiş 5 gün daha dün opu transfer konuşuyorduk..
tabii bana çabuk geçti bi de sana sormak lazım
Aman gulum ne hakki duygularimiza tercuman oldun.BEN GUÇLÜ GIBI GORUNMEKTEN YORULDUM ARTIK((((
aynen öyle canım ya daha bir hafta var test gününe 7 temmuz eşime diyorum beni uyutun pazartesı uyanıyım geçmiyor zamaaaannn.
senin şüphende inşallah hayırlı çıkar canım ya.daha ilk denemede anladım bu işler çok zormuş çok yıprandım ben valla allah tez zamanda tüm isteyenleri kavuştursun bebişlerine
Hepimiz en kisa zamanda bu mutlulugu yasayalim insaallah
gecikme oluyormu reglinde..
hemen yumileri karalama
Nadiren olur yarina cikarlar zaar
kendine gelmişsin işte
böcek sever değilsin demek oysaki acuna başvurmuştum ben yeni sezon sörvayvır için gönüllüler ekibinden 2 kişilik yer ayırtmıştım ikimiz içintüühhh bileydim en baştan acunuda meşgul etmezdim sörvayvıra sırf o fareyi görmek için gitmek istiyorum
kapın penceren kapalı dimi böyle bunalım takılanları bu gece böcükler yokluyo kendine getirmek için...
BÖCEK MORALL TİMİ iş başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?