2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
7 cm uzunluğunda 3cm eninde bir yaratık baya baya büyük bişi var o ne öyle off yaaa ben fena oldum:18::18::18:

Canim yaa hepimiz ayni dili konusuyoruz yazini aglayarak okudum (((((((((

eşim gelicek birazdan onu bekliyorum bu görev için
merak ediyorum ne çıkcak içinden halüsinasyon mu gördüm nedir diyorum bi yandan da
ıyyy kız belki kara böcektir o eşler bu günler için zaten

7 cm uzunluğunda 3cm eninde bir yaratık baya baya büyük bişi var o ne öyle off yaaa ben fena oldum:18::18::18:

yani hemen hemen öyleydi gördüğüm kadarıyla,öyle minnak bişi değil büyük hamam böceği falan hakgetire o kadr küçük değil
yazcam eşim gelince ne oldugunu :18::18::18:
kapat kapat sende valla sinekliksiz kapı bırakmıcan en güzeli valla

öylece kalsın o zaman hızlıca hareket eder kaçırırsın bi de nereye kaçtığınıda anlamazsın sabaha kadar otur sonra...

ıh ıhhh okdr küçük değil:18::18::18:
bide kabuklu değil terliği koydugumda sanki yumuşaktı ya
anladım dur bakalım eşin gelince çıkar ne olduğu bekle aman bide insan huylanıyor ya uff

öylece kalsın o zaman hızlıca hareket eder kaçırırsın bi de nereye kaçtığınıda anlamazsın sabaha kadar otur sonra...

duygusal duygusal takılıyorum nerden çıktı bu aksiyon şimdi
bide nefret ederim en ufak böcekten bile çığlık çığlık kaçarım pikniğe gitmeyi kimse sevmez benimle o yüzden

duygusal duygusal takılıyorum nerden çıktı bu aksiyon şimdi
bide nefret ederim en ufak böcekten bile çığlık çığlık kaçarım pikniğe gitmeyi kimse sevmez benimle o yüzden

kendine gelmişsin işte
böcek sever değilsin demek oysaki acuna başvurmuştum ben yeni sezon sörvayvır için gönüllüler ekibinden 2 kişilik yer ayırtmıştım ikimiz içintüühhh bileydim en baştan acunuda meşgul etmezdim sörvayvıra sırf o fareyi görmek için gitmek istiyorum

Son düzenleme:

Canim benim hepimiz aynen boyle yasiyoruz gripten ölsek bile antibiyotik icmiyoruz kalkip dogal bir seyler kaynatmaya bile korkuyoruz baskalarini mi kandiriyorum kendimi mi bilmiyorum cunku bazen soylediklerime sadece ben inaniyormusum gibi geliyor bu cektiklerimiz gunahlarimaiza kefaret olsun ne diyelim herkesin her seyi olmuyor bazisinin bizim gibi cicugu yok kuzenim var her gun evlenemedihine agliyor bazisinin cifugu var ama kac posta dayak yiyor tam hayat var mi bilmiyorum bir tek sey biliyorum sinavimiz agir Allah yardimcimiz olsun. Allah en kisa zamanda gonlunden geceni
nasip etsin cok cok cok mutlu ol

ne çabuk geçmiş 5 gün daha dün opu transfer konuşuyorduk..
tabii bana çabuk geçti bi de sana sormak lazım

aynen öyle canım ya daha bir hafta var test gününe 7 temmuz eşime diyorum beni uyutun pazartesı uyanıyım geçmiyor zamaaaannn.
senin şüphende inşallah hayırlı çıkar canım ya.daha ilk denemede anladım bu işler çok zormuş çok yıprandım ben valla allah tez zamanda tüm isteyenleri kavuştursun bebişlerine

Aman gulum ne hakki duygularimiza tercuman oldun.BEN GUÇLÜ GIBI GORUNMEKTEN YORULDUM ARTIK ((((

kapın penceren kapalı dimi böyle bunalım takılanları bu gece böcükler yokluyo kendine getirmek için...
BÖCEK MORALL TİMİ iş başında

Amin canım deneme sayısı arttıkça her defasında daha da stres oluyor insan ya bu da olmazsa diye..
Sen benim gibi uğraşma inşallah bu tedavinle gelsin kuzuların

ne sörvayvırı ben ve sörvayvır
ıssız bi adaya düştüğünde yanına almak isteyeceğin son şey ben olurdum muhtemelen
pikniği arabada yapan biriyle sörvayvıra gitmek ne kdr mantıklı geliyo kulaga değil mi

kapın penceren kapalı dimi böyle bunalım takılanları bu gece böcükler yokluyo kendine getirmek için...
BÖCEK MORALL TİMİ iş başında

BÖCEK MORAL TİMİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…