2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım hiç merak etme ondan bir tane de bende var ama yapacak bişey yok benimkinin işi dolayısıyla ayarlaması mümkün değil o yüzden artık kızmıyorum...Kalp atışlarına gelicem diyo ama bakalım

Ay çoğumuzunki öyleymiş meğer. Biz kimlere evlat vericez diye çırpınıyormuşuz meğer. Babalık sonradan anladık da insanlık doğuştan yahu :) keseyi görmüşsün bu arada gözün aydın canım çok şükür.

evet hergün bir tane adetliyken annem rabbim sizede nasip etsinbenim adıma okudu adetliyken okunmuyor

Benim de iki uc cm ama laparoskopiyi onerdi ama direk tup bebek deneyecegim cunku hamilelik ve normal dogum cikolata kistlerini goturuyormus hayirlisi

yaramızı açtık canım hani kimsenin baksada göremediği...
ama bizlerin bakmadan gördüğü içimizdeki o en derin yaraya...

Öyle kesinlikle canim ya biz birbirimizi anlıyoruz yeter ya:)

bilmiyoruz canım bakcez daha reglime var en erken pazar günü bekliyorum bugünü saymazsak 6 gün var..

Hadi bakalim gelmesin kırmızılar 9ay:)

evet hergün bir tane adetliyken annem rabbim sizede nasip etsinbenim adıma okudu adetliyken okunmuyor

Saol tatlm bende yapcam insallah tedavixe başlamadan önce Allahım kabul etsin insallah:)

kızlar şuan yüreğim agzımda merakla oturma odasının kapısının önünde ne oldugunu bilmek istiyorum
mutfaga gidiyordum loş bi koridordan geçicektim ki yerde parkenin üzerinde siyahlık gördüm 7cm uzunlugunda 3 cm kalınlıgında diyebilirim. bu neymiş diye eğilmiştim ki yerden alıp çöpe atayım diye kıpırdadııııııııııııııııı:18::18::18::18::18:
bende üzerine ayagımdaki terliği koydum üstüne de kova koydummmm
ne oldugunu da karanlıkta anlamadım bakcak kadar da vaktim yoktu panikle yaptım elimden geleni
ıykkkkkk ne ki o yaaa hiç öle bişi de görmedim yumuşak gibiydi kabuklu bişey değildi sanki
yarasa mıydı diyorum kendi kendime:18::18::18::18::18::18:
offffffff çok çirkin bişi kapımın önündeki ne oldugu bilinmeyen bi cisimle yalnız kalmakkkkkkkkk:18::18::18::18:

Ama beni niye ağlatıyon yaralarımız hep aynı.

Benim de iki uc cm ama laparoskopiyi onerdi ama direk tup bebek deneyecegim cunku hamilelik ve normal dogum cikolata kistlerini goturuyormus hayirlisi

Seninki de küçükmüş. Ama transfer sırasında bile kisti sordum ben hocaya şu anda bizim hiç umrumuzda değil kist dedi. Ben tüp bebekte tutunmasını da engelliyor sanıyodum korkmuştum. İnşallah senin de sonucun güzel olur. Hamilelikte de zaten gidiyormuş.

Ama beni niye ağlatıyon yaralarımız hep aynı.

bi an duygularım satırlara döküldü canım ağlatmak istemezdim ama
bizde egunalla ağlaştık azcık kusra bakmayın hakkınızı helal edin
şimdi iyiyiz sanırım ben böceğimle başbaşa kaldım korkuyorummmmmmmmmm:18::18::18:

Öldürmeden nası kurtulcan ya :/ birisini çağır bence.

:18::18::18::18::18:
çok tırstım şu an ne o yaaa öyle nolcak şimdi..
geçen yazda ben yine kk da yazarken salonun balkon perdesi açıktı gecenin 12 sinde son sürrat yarasa girmişti içeri çok fenaydı..
ışığı yaksana anlarsın belki ne olduğunu tövbeeee yaa huylandım kapıyı pencereyi kapatasım geldi hatta hemen kapatıyorum:18::18::18:

Son düzenleme:

koridorun ışıgı kapalıydı diğer odalardan aldıgı ışık kadar aydınlıktı işte yürürken yerde gördüm
eğildim kıpırdadı ayyy o ne be diyip ayagımdaki terliği çıkartıp dürttüm
sonra yine kıpırdadıııı aaaaaa bu ne be diyip önce terliği sonrada kovayı kapattım üstüne çıkamasın diye
ışıgı açıp detaylı bakamadım o an tekrr açmadım tabiki
bide kaçar valla uyuyamam sonra gece filan
bi görseydim gözü başı varmı ama yok göremedim bişey hareket etmesi dışındaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…