canım bu yazını başka bir sayfada paylaşmak istiyorum müsadenle
daha bugün diğer topikte bi konuşma geçmiştide orda paylaşmak istedim
yada sende paylaşabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=622181&page=742
nasıl arzu edersen...
Canım hiç merak etme ondan bir tane de bende var ama yapacak bişey yok benimkinin işi dolayısıyla ayarlaması mümkün değil o yüzden artık kızmıyorum...Kalp atışlarına gelicem diyo ama bakalım
Hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına al insallah:) meryem süresini çok duymaya başladım ya her gün bi kez mi okuyosun canim 41gün boyunca? Dua fln da ediyon mu başka bise diyon mu bende yapcam tedavime başlarken insallah
Canım geç yazıyorum kusura bakma.
Benim maalesef 1,5 cm'den yukarı çıkmıyordu küçük olunca almıyolar yoksa ben hemen ameliyat olmak istiyodum tam tedaviye başlayacağımız ay senelerdir öylece duran kist 5,5-6 cm oldu birden şok olduk doğum kontrol hapıyla o ay geçmeseydi aldıracaktım.
evet hergün bir tane adetliyken annem rabbim sizede nasip etsinbenim adıma okudu adetliyken okunmuyor
Ohhh afiyet olsun namaz kilayim ben de kahveye vurayin kendimi 😄
bu kahve benim değil foto bana ait değil içinden adam çıkan bi kahve içmem ben
Herkese birer tane dagitsak mi acaba 41 kisiye 😄
yaramızı açtık canım hani kimsenin baksada göremediği...
ama bizlerin bakmadan gördüğü içimizdeki o en derin yaraya...
bilmiyoruz canım bakcez daha reglime var en erken pazar günü bekliyorum bugünü saymazsak 6 gün var..
evet hergün bir tane adetliyken annem rabbim sizede nasip etsinbenim adıma okudu adetliyken okunmuyor
Ha haaaaa fotoya baktim gectim senin mesajindan sonra ne adami diye uzun bakinca anladim :)
Hadi bakalim gelmesin kırmızılar 9ay:)
4,5 yıldır ya üstüne gördüysem diye regl dönemlerimde bile ilaç içmedim hiç
her agrıyı çektim baş agrısı karınagrısı öksürük grip her durumda olmayan bebeğimi düşündüm ya içimdeyse diye
temizlik yaparken agır kaldırmamaya özen gösterdim hala öyleyim
folik asit kullanmama gerek bile yok artık kendimi merhaba ben folik asit diye tanıtabilcek kdr içtim
herşey bi kenara etrafımdaki onca insana neden çocugumuzun olmadığı konusunda açıklama yapmak en sıkıcı olanı
en can yakanı bana göre kimi zaman kendimi öyle güçlü sanıyorum ve rol yapıyorum ki bu konuda
karşımdaki kesinlikle benim ne kdr canımın acıdıgını anlamıyordur bile
negatif aldıgım gün eve geldiğimde beni karşılayan uzaktan bi kaç akraba vardı
onların yanında kurdugum bi cümle ayrıca, söylerken içim acıdı ama gülümsüyordum
'' amannnn bende keyfime bakmaya devam ederim sonra olur inşallah'' bu cümleyi söylerken sadece o an odada olanların acımı bilmesini istemedim, annemin bile bilmesini istemedim çünkü onun benim için üzülmesini istemiyordum sessizce kimsenin olmadıgı bi anda aglayacaktım planım buydu.
keyif mi hangi keyifden bahsediyordum
arkadaşlarımla toplandıgımda dogum hikayelerini dinlerken aldıgım keyiften mi
yoksa kiminin maması kiminin diş çıkarması kiminin dogum günü partisi planlarından mı
yada siz ne zaman düşünüyorsunuz dediklerinde henüz değil dediğimde altında yatan nedeni içten içe düşünmelerinden mi
neyse çok konuştum ben daha da konuşucam belliki sadece üzgünüm hemde çok üzgünümmmmm
Benim de iki uc cm ama laparoskopiyi onerdi ama direk tup bebek deneyecegim cunku hamilelik ve normal dogum cikolata kistlerini goturuyormus hayirlisi
Ama beni niye ağlatıyonyaralarımız hep aynı.
bi an duygularım satırlara döküldü canım ağlatmak istemezdim ama
bizde egunalla ağlaştık azcık kusra bakmayın hakkınızı helal edin
şimdi iyiyiz sanırım ben böceğimle başbaşa kaldım korkuyorummmmmmmmmm:18::18::18:
kızlar şuan yüreğim agzımda merakla oturma odasının kapısının önünde ne oldugunu bilmek istiyorum
mutfaga gidiyordum loş bi koridordan geçicektim ki yerde parkenin üzerinde siyahlık gördüm 7cm uzunlugunda 3 cm kalınlıgında diyebilirim. bu neymiş diye eğilmiştim ki yerden alıp çöpe atayım diye kıpırdadııııııııııııııııı:18::18::18::18::18:
bende üzerine ayagımdaki terliği koydum üstüne de kova koydummmm
ne oldugunu da karanlıkta anlamadım bakcak kadar da vaktim yoktu panikle yaptım elimden geleni
ıykkkkkk ne ki o yaaa hiç öle bişi de görmedim yumuşak gibiydi kabuklu bişey değildi sanki
yarasa mıydı diyorum kendi kendime:18::18::18::18::18::18:
offffffff çok çirkin bişi kapımın önündeki ne oldugu bilinmeyen bi cisimle yalnız kalmakkkkkkkkk:18::18::18::18:
Öldürmeden nası kurtulcan ya :/ birisini çağır bence.
:18::18::18::18::18:
çok tırstım şu an ne o yaaa öyle nolcak şimdi..
geçen yazda ben yine kk da yazarken salonun balkon perdesi açıktı gecenin 12 sinde son sürrat yarasa girmişti içeri çok fenaydı..
ışığı yaksana anlarsın belki ne olduğunu tövbeeee yaa huylandım kapıyı pencereyi kapatım geldi hatta hemen kapatıyorum:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?