2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hayırlı sahurlarr olsunnn kizcelerr:)rabbim oruçlarimizi dualarimizi kabul etsinnnn..ozellikle hem calisip hem oruc tutanlarin yardimcilari olsun insallahh

sen 90 60 90 etine dolgunsun

ooooo bu mesajı yeni gördüm..
benden mi esinlendin bakiim
benim idrar garip çıkar sende regl bi garip olur...
idrar testi yokmu bi yapaydın hiç mi canın çekmedi benden

Ay mersi canım :111:

klasik böhhh şakası yaptı demek enişte teessüf ederim yani bırakaydıda belgesel tadında yeni bir canlı keşfedeydin
bi de siz nerden anladınız yavrı olduğunu yarasanın :26: boynunda asılı emziğimi vardı yoksa
dua ette sülalesi geniş olmasın bu gece topluca gelebilirler
bir yerde okumuştum yarasalar intikamcı olurlarmış
kapını pencereni sıkıca kapat

dündü o duygu seli...
sen geldiğinde yerini 7 cm boyunda 3 cm eninde bi korkuya bıraktı
şöyle rahat rahat üzülemedik bile

Sabah sabah Türk filmi izlemiş gibi oldum kızlar
Ne olmuş size ya gene olayı drama bağlamışsınız:95: durun bakiyim durun bakiyim
Hepimizin evlatları Allahın izniyle olacaaak Gelin şefkatli kollarıma

Sabah sabah Türk filmi izlemiş gibi oldum kızlar
Ne olmuş size ya gene olayı drama bağlamışsınız:95: durun bakiyim durun bakiyim
Hepimizin evlatları Allahın izniyle olacaaak Gelin şefkatli kollarıma

Yarasa bizi kendimize getirdi canım

gecenin bu saatinde bu soru olurmu demeyin ama aklıma takıldı
gaziosmanpasa hastanesinde tüp bebek merkezinde op.dr. murat keskin hakkında bilgisi olan varmı merak ettim de :26:

Yerim senin şu güzel kızının suratını yaaa
Canım konu hakkında hiç bilgim yok maalesef

Sabah sabah bı bakım kızlar ne yapmış gece dıye içim dağlandı resmen..nasılda güzel anlatmışsın yaşadıklarımızı,içimiz paramparça oluyorken hep gülüyoruz güçlü oluyoruz ki insanlar bize acımasın,yaralarımızı görmesin...inşallah hepimizin sağlıklı sıhhati cocukları olur,herseyı Allah bılır ama bır cok ınsandan daha cok hakedıyoruz anne olmayı.benımde hep dualarımdasınız

AYNEN kuzucum yaaa..
evlendiğimden beri hep yaşım daha genç durun bakalım az evliliğimizin tadını çıkaralım dedim durdum ama artık insanların olmuyor mu yoksa sorusuna dayanamıyorummmmmmm :84: :84: :84: :84: :84:

Canim ari sutu poleni tedavinden ne kadar once kullanmaya basladin bu arada rabbim saglikla kucagina aldirsin

tedavi öncesi başladım tedavidede devam ettim transferden sonra ananas kabak çekirdeği yumurta tükettim rabbim yar ve yardımcınız olsun

günaydın dünyanın en güzel annişleri ve anniş adaylarıııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…