- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
sen 90 60 90 etine dolgunsun
ooooo bu mesajı yeni gördüm..
benden mi esinlendin bakiim
benim idrar garip çıkar sende regl bi garip olur...
idrar testi yokmu bi yapaydın hiç mi canın çekmedi benden
valla ya meğer ben öldürmüşüm çoktan o yasak meyveyi
baktım tabi bakmam mı ama eşimde elinde peçeteyle tutarken bana dogru böhhhh diyip korkuttu
ondan sonra bakamadım daha
istemeden öldürdüm ama
dua ediyorum ben onu yerden alacakken kıpırdadığına valla
başka kür mür vs bişeyler bul canım bu fikir bana hiç iyi gelmedi
bende çıkıyorum Allah rahatlık versin bir başka macerada görüşmek üzere esen kalın anacım bayyyyyyyy
Kuzum bencede ekim gelsin ekim gelsin
Doktorla maillestik dheayi bırak infolige başla dedi sabah akşam 4 Şase içiyorum ekime kadar devam arisutu bal polen karışımı alicam birde ağustosta incir kürü yapıcam ekime kadar yumilerime bakayım
zaten bugün kirmizilar geldi yaxdiklariniza duygulandim neyseki ilerleyen sayfalarda yarasa maceralariniza koptm bir anda duygu fırtınası yasattiniz sizi cok seviyorum ki
önceleri mide bulantısı baş dönmesiydi gebelik belirtisi filmlerden öyle görmüştük bi de adet geçtiyse tamamdır..
biraz zaman geçti araştırmalar sonunda bebek için önemli günler olduğunu öğrendik ve ona göre ekşınlar yaşadık..
tabii bugünleri nasıl tespit edebilirdik onu da araştırdık ateş ölçme yöntemi vardı,akıntının uzaması ve kıvamı vardı,olmadı ovulasyon testleri vardı öğrendik uyguladık...
biraz daha zaman geçti bi doktora görünsekmiler başladı..
testler tahliller kimimizde vardı bişeyler kimimizde yoktu ama hepimizde bebekte yoktu..
neden bizi buldu neden anne baba olamıyoruz psikolojisine alışma süreci...
ve yine zaman geçti tedavilerle öğrendik anne baba nasıl olunuyormuş tıbben..
her detayını yaşadık öğrendik...
taaaa en başa dönelim mide bulantısı ve baş dönmesinden ibaret olsaydı keşke anne olmak zaman ilerlemeseydi keşke ve biz tüm bunları öğrenmeseydik...............
4,5 yıldır ya üstüne gördüysem diye regl dönemlerimde bile ilaç içmedim hiç
her agrıyı çektim baş agrısı karınagrısı öksürük grip her durumda olmayan bebeğimi düşündüm ya içimdeyse diye
temizlik yaparken agır kaldırmamaya özen gösterdim hala öyleyim
folik asit kullanmama gerek bile yok artık kendimi merhaba ben folik asit diye tanıtabilcek kdr içtim
herşey bi kenara etrafımdaki onca insana neden çocugumuzun olmadığı konusunda açıklama yapmak en sıkıcı olanı
en can yakanı bana göre kimi zaman kendimi öyle güçlü sanıyorum ve rol yapıyorum ki bu konuda
karşımdaki kesinlikle benim ne kdr canımın acıdıgını anlamıyordur bile
negatif aldıgım gün eve geldiğimde beni karşılayan uzaktan bi kaç akraba vardı
onların yanında kurdugum bi cümle ayrıca, söylerken içim acıdı ama gülümsüyordum
'' amannnn bende keyfime bakmaya devam ederim sonra olur inşallah'' bu cümleyi söylerken sadece o an odada olanların acımı bilmesini istemedim, annemin bile bilmesini istemedim çünkü onun benim için üzülmesini istemiyordum sessizce kimsenin olmadıgı bi anda aglayacaktım planım buydu.
keyif mi hangi keyifden bahsediyordum
arkadaşlarımla toplandıgımda dogum hikayelerini dinlerken aldıgım keyiften mi
yoksa kiminin maması kiminin diş çıkarması kiminin dogum günü partisi planlarından mı
yada siz ne zaman düşünüyorsunuz dediklerinde henüz değil dediğimde altında yatan nedeni içten içe düşünmelerinden mi
neyse çok konuştum ben daha da konuşucam belliki sadece üzgünüm hemde çok üzgünümmmmm
reglimize göre yaşıyoruz resmen yok yumurtlama günü yok adet gecikti gecikmedi herşey ona bağlı anne olmaya çalışıyoruz yıllardır ahhh ah efkar bastı
bu sabah kalkmışım göğüslerimde nasıl ağrı var hemen gebeliğe yoruyorum halbuki ne alaka regl yaklaşıncada bu tür belirtiler oluyor ama yok efenim ya gebeysem diye dikkat ederim ilaç içmem iş güç yaparken dikkat ederim hiç bıkmadım yani bu şekilde davranmaktan...
9 yıl böyle geçti nasıl zor bir psikoloji evlat için yaşamak nedir hayatına ona göre şekil vermek nedir anne olanlar asla anlayamaz bu yollardan geçmeyen kimse bilemez..
nerden girdim ben bu konuya şimdi
az önce öğrendim psikolojik gebelerde idrar testi negatif çıkıyormuş
Sabah sabah Türk filmi izlemiş gibi oldum kızlar
Ne olmuş size ya gene olayı drama bağlamışsınız:95: durun bakiyim durun bakiyim
Hepimizin evlatları Allahın izniyle olacaaakGelin şefkatli kollarıma
Yarasa bizi kendimize getirdi canım
gecenin bu saatinde bu soru olurmu demeyin ama aklıma takıldı
gaziosmanpasa hastanesinde tüp bebek merkezinde op.dr. murat keskin hakkında bilgisi olan varmı merak ettim de :26:
4,5 yıldır ya üstüne gördüysem diye regl dönemlerimde bile ilaç içmedim hiç
her agrıyı çektim baş agrısı karınagrısı öksürük grip her durumda olmayan bebeğimi düşündüm ya içimdeyse diye
temizlik yaparken agır kaldırmamaya özen gösterdim hala öyleyim
folik asit kullanmama gerek bile yok artık kendimi merhaba ben folik asit diye tanıtabilcek kdr içtim
herşey bi kenara etrafımdaki onca insana neden çocugumuzun olmadığı konusunda açıklama yapmak en sıkıcı olanı
en can yakanı bana göre kimi zaman kendimi öyle güçlü sanıyorum ve rol yapıyorum ki bu konuda
karşımdaki kesinlikle benim ne kdr canımın acıdıgını anlamıyordur bile
negatif aldıgım gün eve geldiğimde beni karşılayan uzaktan bi kaç akraba vardı
onların yanında kurdugum bi cümle ayrıca, söylerken içim acıdı ama gülümsüyordum
'' amannnn bende keyfime bakmaya devam ederim sonra olur inşallah'' bu cümleyi söylerken sadece o an odada olanların acımı bilmesini istemedim, annemin bile bilmesini istemedim çünkü onun benim için üzülmesini istemiyordum sessizce kimsenin olmadıgı bi anda aglayacaktım planım buydu.
keyif mi hangi keyifden bahsediyordum
arkadaşlarımla toplandıgımda dogum hikayelerini dinlerken aldıgım keyiften mi
yoksa kiminin maması kiminin diş çıkarması kiminin dogum günü partisi planlarından mı
yada siz ne zaman düşünüyorsunuz dediklerinde henüz değil dediğimde altında yatan nedeni içten içe düşünmelerinden mi
neyse çok konuştum ben daha da konuşucam belliki sadece üzgünüm hemde çok üzgünümmmmm
Günaydın kızlaaarrrr...
Ay kıyamam sanaaa
oy allah kolaylık versin arkadaşım
Günaydın kızlaaarrrr...
Sabah sabah bı bakım kızlar ne yapmış gece dıye içim dağlandı resmen..nasılda güzel anlatmışsın yaşadıklarımızı,içimiz paramparça oluyorken hep gülüyoruz güçlü oluyoruz ki insanlar bize acımasın,yaralarımızı görmesin...inşallah hepimizin sağlıklı sıhhati cocukları olur,herseyı Allah bılır ama bır cok ınsandan daha cok hakedıyoruz anne olmayı.benımde hep dualarımdasınız
Günaydın fıstık.yazıkkkkkkkkkkkk kız sana nasıl gizlenecen işyerinde ohalde
Canim ari sutu poleni tedavinden ne kadar once kullanmaya basladin bu arada rabbim saglikla kucagina aldirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?