bulantıların başlaadımı canımmmm kız kardeşim ufak ufak var dedi sabah sağlık ocağına kayıt yatırmaya gitmiş kan almışlar şu sonucuda göreyim bir dedi durdu
üzerine terlik ve kova kapatmıştı..
eşi gelincede baktılar ölmüş yavrucak
sonra atmışlardır sanırım mumyalayıp evin bir köşesinde sergilemeyi düşünmedilerse
geçen yıl bu zamanlarda ben kk da yazışırken salon balkonundan girmişti kocaman bişi salonu turları son hız...
ben hemen kaçtım tabii..
sonra girdim salona ve acaba içerde olabilirmi diye heryeri kaldırdım geldiği gibi gitmiş gecenin 12 sinde..
bu yarasalar tüpçü kızlarımı buluyorlar nedir
Mesela şu an midem ağrıyo ve hafif bulanıyo canım ama tek sebebim uyanalı 1 saat oldu bişeyler atıştırmadımçok yiyom beeennn çok da uyuyorum
BİZİM DELİ KIZDA DİYOR YORGUNUM UYKUM VAR VE ÇOK AZ MİDEM BULANIYORSİZİN ARANIZDa 2. 4 gün gibi bir şey var:44::44::44: BENDE BAKIYORUM NASIL İLERLİYOR DİYEEE:44::44::44: BENİ RUH HASTATSI YAPTI BU KARDEŞ
canımmm dilerim hem kesecıkleri hem de pıtpıtları yarın göreceksınnn..ayyy ne heyecanlıııı ve güzellGünaydın canımmm çok teşekkür ederim.
Doktor randevum çarşamba akşamı. Hem keseyi hem kalp atışını görmeyi umuyorum. Çok heyecanlıyım.
Doktorum Aytun Hanım, çoook tatlı biri. Erbil Bey'den de herkes çok memnun hep duyuyorum.
Benim embriyolarımdan sadece 2 tanesi dondurulmuştu, onlar da 6. güne gelenlerdi. Sabah çözdürüp öğleden sonra transfer ettiler.
Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Allahım yüzünü güldürsün.
gunaydınnnnn kızlarrrrr....bugun oruca basladım cok şükürrr..nasılsınız görüşmeyeliii....kızlar transferden sonra orucumu tutamam demıı...off kaldım aradaaa
tatlım uzuuuunnnnn zaman oldu diğer tedaviden sonra ama hatırladığım kadarıyla transferden sonra ilaç kullanımı oluyor ve o ilaçları saatli almalısın. dolayısıyla da oruçların borç hanene yazılırgunaydınnnnn kızlarrrrr....bugun oruca basladım cok şükürrr..nasılsınız görüşmeyeliii....kızlar transferden sonra orucumu tutamam demıı...off kaldım aradaaa
mybaby nin evine gece yarasa girdi
günaydın canım..
Günaydın datlum asistanım canım
Günaydın canımcım hamişlik nasıl gidiyor..
hamilelik takvimini okudunmu?
bebeğin kalbe giden aort damarı oluşuyormuş kalp atımını duyabilirsin artık
senin gibi bi ablası olduğu için çok şanslı
Canım günaydın
Transferden sonra çok ilaç kullanacaksın o yüzden tutamazsın bence
gunaydınnnnn kızlarrrrr....bugun oruca basladım cok şükürrr..nasılsınız görüşmeyeliii....kızlar transferden sonra orucumu tutamam demıı...off kaldım aradaaa
kız ben seni pek çok pek çok seviyom gel bi sarılıyııımmmaminnn arkadaşım aminnnnnnnnnnnnnnnn
tatlım uzuuuunnnnn zaman oldu diğer tedaviden sonra ama hatırladığım kadarıyla transferden sonra ilaç kullanımı oluyor ve o ilaçları saatli almalısın. dolayısıyla da oruçların borç hanene yazılırdiye tahmin ediyorum. fetva vermiş gibi olmıyım
kuzummm bnm daktır iğne vermıomusss...bana transferi baska daktır yapıcak ama o veriomuşşş...bakalım iğne olayı ne olcekkk...bu arada seni özledimm bennntransferden sonra iğne ve jel kullanacaksın o yüzden tutamazsın canım
kız ben seni pek çok pek çok seviyom gel bi sarılıyııımmmDün kulaklarını çınlattık, güzbahar var bizim diğer topikten. Arada burayı da okuyomuş, hep dualarındasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?