2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bulantıların başlaadımı canımmmm kız kardeşim ufak ufak var dedi sabah sağlık ocağına kayıt yatırmaya gitmiş kan almışlar şu sonucuda göreyim bir dedi durdu

Mesela şu an midem ağrıyo ve hafif bulanıyo canım ama tek sebebim uyanalı 1 saat oldu bişeyler atıştırmadım çok yiyom beeennn çok da uyuyorum

mybabyi tebrik etmek lazım baya cesaretliymiş bende hemen kaçmıştım hayatta bişey yapamazdım yapmamıştım da zaten
demek senınde basına geldııı..
hakikaten yaaa bizi buluyor heralde

bu gün oruca başladım çok şükür

Mesela şu an midem ağrıyo ve hafif bulanıyo canım ama tek sebebim uyanalı 1 saat oldu bişeyler atıştırmadım çok yiyom beeennn çok da uyuyorum

BİZİM DELİ KIZDA DİYOR YORGUNUM UYKUM VAR VE ÇOK AZ MİDEM BULANIYOR SİZİN ARANIZDa 2. 4 gün gibi bir şey var:44::44::44: BENDE BAKIYORUM NASIL İLERLİYOR DİYEEE:44::44::44: BENİ RUH HASTATSI YAPTI BU KARDEŞ

Senin gibi bi ablası olduğu için çok şanslı

canımmm dilerim hem kesecıkleri hem de pıtpıtları yarın göreceksınnn..ayyy ne heyecanlıııı ve güzell canımmm güzel dileklerin için teşekkürlerrr dilerim buraya bendeee hamıleyımmmm yazabilirimmm

gunaydınnnnn kızlarrrrr....bugun oruca basladım cok şükürrr..nasılsınız görüşmeyeliii....kızlar transferden sonra orucumu tutamam demıı...off kaldım aradaaa

gunaydınnnnn kızlarrrrr....bugun oruca basladım cok şükürrr..nasılsınız görüşmeyeliii....kızlar transferden sonra orucumu tutamam demıı...off kaldım aradaaa

Canım günaydın

Transferden sonra çok ilaç kullanacaksın o yüzden tutamazsın bence

tatlım uzuuuunnnnn zaman oldu diğer tedaviden sonra ama hatırladığım kadarıyla transferden sonra ilaç kullanımı oluyor ve o ilaçları saatli almalısın. dolayısıyla da oruçların borç hanene yazılır diye tahmin ediyorum. fetva vermiş gibi olmıyım

İyi gidiiyor şimdilik bitek hazımsızlık ve şislik var.bu günlerede şükür.

Canım günaydın

Transferden sonra çok ilaç kullanacaksın o yüzden tutamazsın bence

ya canım ben serum alıom yaa..haftada bı klınıge gıdıomm..dun reglın son gunu gıdıyım de hem serumu da aradan cıkarıp transfere kadar orucumu tutayım barı dedımm...bugun cok sukur basladım...hemsıreye sordum ılac alıcaksın dedı arada cok saat farkı var dedı..cok emek verıosun buyuk vebal ben olsam teste kadar tutmam dedı:44::44:...zaten test yaptıgımda ramazan bitmiş olacakkkbende tutmam galıba yaa...riske atmıyım Allahın izniyle yerıne tutarım sonraaaabu arada minik keseciğini görmüşün hadi gözumuzaydınnn...haftaya kocamannn pıtpıtlaraaa

transferden sonra iğne ve jel kullanacaksın o yüzden tutamazsın canım

yokkkk kuzummm bız birbirimizle paylaşdıkça öğreniyozzz....kızzz gecen yıl tedavıde 15 tane yazıldı sadece 4ünü tuttum..bu yıl da yazılsın Allahım saglık versin tuutarımmmmm

herkese günaydınlar
bugün benim test günüm fakat sürekli kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden 2 gün sonra yapıcam umarım bu kez bebişlerimi hayırlısıyla kucağıma alırım

transferden sonra iğne ve jel kullanacaksın o yüzden tutamazsın canım
kuzummm bnm daktır iğne vermıomusss...bana transferi baska daktır yapıcak ama o veriomuşşş...bakalım iğne olayı ne olcekkk...bu arada seni özledimm bennn

kız ben seni pek çok pek çok seviyom gel bi sarılıyııımmm Dün kulaklarını çınlattık, güzbahar var bizim diğer topikten. Arada burayı da okuyomuş, hep dualarındasın....

NE DEDİNİZ BAKİMMMM CADI KÖTÜ HUYSUZ YAŞLI yüreği güzel ve kocaman arkadaşlarım beni bende sizi seviyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…