2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Valla bitanem ben izmirdeyim hicbir bilgim yok bu saatte yazmanın hatrina cevap verebilseydim
ayy teşekkür ederim cnm yazman bile yeter
Yerim senin şu güzel kızının suratını yaaa
Canım konu hakkında hiç bilgim yok maalesef
oyy o kız benim zaten canım canımm bayılıyorum ona
sağol güzelim
Hani bir karışım vardı
bal+çörekotu+karanfil+tarçın+?
bir tane daha vardı onu hatırlayamadım sen hatırlıyor musun?
şifa olsun bi denem

herkese günaydınlar
bugün benim test günüm fakat sürekli kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden 2 gün sonra yapıcam umarım bu kez bebişlerimi hayırlısıyla kucağıma alırım
OLUMSUZ DÜŞÜNME LÜTFEN KANINI VER 2 GÜN SONRADA TEKARALA BU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE RABBİM ANNELİĞİ NASİP ETSİN İNŞŞ

kuzummm bnm daktır iğne vermıomusss...bana transferi baska daktır yapıcak ama o veriomuşşş...bakalım iğne olayı ne olcekkk...bu arada seni özledimm bennn

Gerçekten miii, canım benim yanımda olsan da sarılsam sana

ayy teşekkür ederim cnm yazman bile yeter

oyy o kız benim zaten canım canımm bayılıyorum ona
sağol güzelim

şifa olsun bi denem

Teşekkür ederim canım benim, sende bu arala başlasan yumurtalarını güçlendirmeye

NE DEDİNİZ BAKİMMMM CADI KÖTÜ HUYSUZ YAŞLI yüreği güzel ve kocaman arkadaşlarım beni bende sizi seviyorum

hııııı öyyyle dediiikkkkk

yok kız onun bu bölümü okuduğunu bilmiyodum ben... yeter var bi tane hikayesi ilgimi çekmişti, hep dua ediyorum dedi, öyle yani; konunun geçmesi

Kizlaar bhcg degerim 14.gunde 2652 cikti dun..ama bgn siyaha yakin koyu bir kanamam oldu hayirdir inş..yaşayan varmi boyle birşeyi korkumdan yatiyorum kalkamadm ins kotu birsey olmaz😭😢😢

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar herkese merhaba..Benim transferimin 8. Gunu. Idrar testi yaptim ve silik cikti. Resmini atiyorum, yorumlarinizi bekliyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hııııı öyyyle dediiikkkkk

Yok kız onun bu bölümü okuduğunu bilmiyodum ben... Yeter var bi tane hikayesi ilgimi çekmişti, hep dua ediyorum dedi, öyle yani; konunun geçmesi

şaka yaptım kızzz

canım yerleşme kanamasıdır ama gidip kan ver yeniden değerin yükselmişmi bak

canım maşallah :) uzan ve ayaklarının altına yastık koy :) drunu da bilgilendir bence :) parlak kırmızı kan sıkıntılı biliyorum senin ki koyu renk birseycik olmaz inşallah :) Allahım kucağında sevdirsin :)

herkese günaydınlar
bugün benim test günüm fakat sürekli kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden 2 gün sonra yapıcam umarım bu kez bebişlerimi hayırlısıyla kucağıma alırım

canım korkma :) git kanını ver bence :)herseyin hayırlısı :) inşallah bir güzel değer ile dönersin :)

gunaydınnnnn kızlarrrrr....bugun oruca basladım cok şükürrr..nasılsınız görüşmeyeliii....kızlar transferden sonra orucumu tutamam demıı...off kaldım aradaaa
canım senin transfer ne zamandı? ben tutmuyorum canım iyi beslenmemiz lazım :)

Nerden aliyorsunuz arisutunu marketten mi yoksa daha dogali neyim mi var
Canim ben ilk kez alicam phala önerdi apitera alicam eczaneden
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRR
Eki Görüntüle 1173890
bu moddayım
Oy kuzum Kıyamam sana

Ayy evet farkettim bende okudukça üzülme modundayimsayfalar ilerledikçe yarasa araya girdi sonra ayarlarim bu moda girdibi rahat uzulemedim

bayan egunalllllll :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:bu günki kız test nirdeeeeeeeeeeeeeeeeesen neden sorumluluklarını bilmiyorsun yaffffffff her gün hatırlatacamıyız bu işi sana

ama şimdi iyiyim ki
ohhh öğle arası da geldi

sağol cnm inşallah

Yok canım sami bey değildi Dilek Hanım'dı benim doktorum. Neden sordun ki?

yok bişey canım merakımdan sordum Dilek hanım benim ilk doktorum çok tecrübeli ve tedbirlidir benim ilk transferimi o yaptı ve hamile kaldım Sami beyde çok ilgilidir aynı hassasiyetle çalışıyorlar ben ikisinden de çok memnunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…