ama şimdi iyiyim ki
ohhh öğle arası da geldi
Eki Görüntüle 1174025
Kizlar herkese merhaba..Benim transferimin 8. Gunu. Idrar testi yaptim ve silik cikti. Resmini atiyorum, yorumlarinizi bekliyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1174025
Kizlar herkese merhaba..Benim transferimin 8. Gunu. Idrar testi yaptim ve silik cikti. Resmini atiyorum, yorumlarinizi bekliyorum..
yok bişey canım merakımdan sordum Dilek hanım benim ilk doktorum çok tecrübeli ve tedbirlidir benim ilk transferimi o yaptı ve hamile kaldım Sami beyde çok ilgilidir aynı hassasiyetle çalışıyorlar ben ikisinden de çok memnunun
herkese günaydınlar
bugün benim test günüm fakat sürekli kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden 2 gün sonra yapıcam umarım bu kez bebişlerimi hayırlısıyla kucağıma alırım
iyi olmana sevindim kuzum
Kizlar Allahima cok sukur 8. degerim 184 cikti, Allahim herkese nasip etsin insallahhhj
Kizlar Allahima cok sukur 8. degerim 184 cikti, Allahim herkese nasip etsin insallahhhj
canım hayırlısı olsun sağ sağlim kucağına aldigin günleride gör inşaallahKizlar Allahima cok sukur 8. degerim 184 cikti, Allahim herkese nasip etsin insallahhhj
bende konuya giriyim cedrus arkadasım bende sami beyin hastasıyım su an 1 ay 5 günlük hamileyim 2 gün önce midem baya bulanıyrdu ama su an ara ara bulanıyor ve bu beni korkutuyor bebişe bilşey mi oldu diye endişeleniyorum
canim insallah guzel haberlerin gelir.. iki gun sonra yaptirman sonucu degistirmiyor bende cok kimyasal yasadim cnm.. tuttu cnm bu seferr insallah
kızlar bişey soracağım. geçen çarşamba opu oldum cts embriyolar donduruldu. bir sonraki adetinle gel dediler. rahim kendini toparlayacakmış yani transfer olmadı. şimdi adet olacakmışım gibi hissediyorum ama daha en az bir hafta var bu kadar erken adet olunur mu yaşayan var mı daha bir hafta bile olmadı opu geçeli
selam sevgili arkadaşlarıminşallah herkes iyidir.
bilgisayardan girdim meğer ne değişikmiş her şey. buraya o kadar zamandır yazıyorum topiğin ilk sayfasında liste varmış daha şimdi gördüm ne kadar da güzel liste olmuş. beni de eklesenize yahu :) 30 yaş / endometriyozis / bahçeci fulya / sonuç pozitif Allah izin verirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?