2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar cevaplar icin cok tesekkur ederim, kan verdim. Sonuc bekliyorum insallah cikar 🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende konuya giriyim cedrus arkadasım bende sami beyin hastasıyım su an 1 ay 5 günlük hamileyim 2 gün önce midem baya bulanıyrdu ama su an ara ara bulanıyor ve bu beni korkutuyor bebişe bilşey mi oldu diye endişeleniyorum

Kizlar Allahima cok sukur 8. degerim 184 cikti, Allahim herkese nasip etsin insallahhhj

herkese günaydınlar
bugün benim test günüm fakat sürekli kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden 2 gün sonra yapıcam umarım bu kez bebişlerimi hayırlısıyla kucağıma alırım

canim insallah guzel haberlerin gelir.. iki gun sonra yaptirman sonucu degistirmiyor bende cok kimyasal yasadim cnm.. tuttu cnm bu seferr insallah

Aaaaaaaaaaa canım sen hamilemisin bu ikinci denemendi yanlış hatırlamıyorsam çok sevindim tebrik ederim yok canım her zaman seyri bir olmuyor korkma keseyi gördün mü?

kızlar bişey soracağım. geçen çarşamba opu oldum cts embriyolar donduruldu. bir sonraki adetinle gel dediler. rahim kendini toparlayacakmış yani transfer olmadı. şimdi adet olacakmışım gibi hissediyorum ama daha en az bir hafta var bu kadar erken adet olunur mu yaşayan var mı daha bir hafta bile olmadı opu geçeli

Kizlar Allahima cok sukur 8. degerim 184 cikti, Allahim herkese nasip etsin insallahhhj

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin :)

selam sevgili arkadaşlarım inşallah herkes iyidir.
bilgisayardan girdim meğer ne değişikmiş her şey. buraya o kadar zamandır yazıyorum topiğin ilk sayfasında liste varmış daha şimdi gördüm ne kadar da güzel liste olmuş. beni de eklesenize yahu :) 30 yaş / endometriyozis / bahçeci fulya / sonuç pozitif Allah izin verirse.

bence o kadar erken adet olunmaz canım.opudan kaynaklı olabilir belki ağrıların

evet cnm pc den girmek cok güzel telefondan pek bişey anlaşılmıyor.
hadi hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…