2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aaaaaaaaaaa canım sen hamilemisin bu ikinci denemendi yanlış hatırlamıyorsam çok sevindim tebrik ederim yok canım her zaman seyri bir olmuyor korkma keseyi gördün mü?

saol canım tesekkür ederim evet 2 denemem keseyi daha görmedim 2 kez kan verdim 1 de degerim 167 2 de 477 cıktı ama bengenede endişeleniyorum 10 gün sonra keseyi görecegiz daha 4 hafta 5 günlük bebegim

bence o kadar erken adet olunmaz canım.opudan kaynaklı olabilir belki ağrıların

ağrı yok da canım hafif pembemsi akıntı var dün akşamdan beri ama opu sonrası kaç gün olmadı yeni oluyo şimdi. ben de adet olmam diye güvenip tatile çıktım pazara kadar. olursam tüm planlar altüst olacak o yüzden

kızlar dün bi kaç merkezle fiyat görüşmesi yaptık 7500 civarı dediler normalmi sormayı unuttum ilaçlar dailmi diye off sıkıldım bide beş altı aysonra diyolar dış gebelik amaliyatı oldum diye zaman geçermi hiç kocaman bi altı ay ama kendi doktorum bu kadar uzun zamana gerek yok diyo üç ay yeterli diyo sizce hangisi ben çok beklemek istemiyorum

anladım kuzum arısütü bal poleni eczaneden mi alcan aktardan mı? orjinal oldugundan emin ol arı sütünün
hadi bakalım senin hazırlıklar başlamış inşallah ekimde herşey güzel olacak Rabbim in izniyle

ayy sorma kız duygusal duygusal takılıyordum ağlıyordum
gece gece gelmiş evime yarasa yerde duruyo
bide ben eğilip ellicektim onu neymiş diye kıpraştı iyiki vallaha ödüm koptuuu
kociş gelene kadar rehin almıştım öyle zannetmiştim ama meğer öldürmüşüm

saol canım tesekkür ederim evet 2 denemem keseyi daha görmedim 2 kez kan verdim 1 de degerim 167 2 de 477 cıktı ama bengenede endişeleniyorum 10 gün sonra keseyi görecegiz daha 4 hafta 5 günlük bebegim

maşallah kuzucuğa değerlerin de çok güzel artmış tebrik ederim çok mutlu oldum oğlumun ve kızımın merkez kardeşi geliyor ne güzel

Keten tohumu ama sankim bişey daha vardı ya :26::26:

Tamam kız Allah senden razı olsun keten tohumuydu.
Düşün düşün bulamamıştım. Ben takvim yaptım ama buraya atamıyorum ki kopyala yapıştırma yapsam bozuluyor sana nasıl atacağım takvimi?

Kız aksam kaçırdım yarasa mıymış senin canavar:) hemde öldürmüşmüsün:) koptum kız Allah senin iyiliğini versin emi:) kırmızılar gelmedi dimi

ee yanii yapmaz mı hiç ki bana yaptı düşün, ağladım bile öle yapınca
bilmem ki nerden anladık muhtemelen boyutundan anladık :44: emziği yoktu olsaydı kıyarmıydım hiç emzikliye
hani 7 cm boyunda demiştim yanılmamışım öleydi yani kanatlarını açınca kaç cm oluyordur kimbilirrr abovvvv
intikamcılarmıymış?ee bu yasak meyve değilmiydi bence öldüğüne sevinmişlerdir ana babası
layıkıyla gömemedim yalnız
önce gazeteye sarıp sonra poşete koydk sonra bir poşete daha ve ardından çöp kutusuna

kızz bizi yazmışlar ya :) peşpeşeyız senle :) aşağıda bır liste daha var en sondayız. 2 liste var bız 2ci listedeyız uzun bıraz :)

Tamam kız Allah senden razı olsun keten tohumuydu.
Düşün düşün bulamamıştım. Ben takvim yaptım ama buraya atamıyorum ki kopyala yapıştırma yapsam bozuluyor sana nasıl atacağım takvimi?
abone olduğum 3 topiğin de son yazanısın

Sabah sabah Türk filmi izlemiş gibi oldum kızlar
Ne olmuş size ya gene olayı drama bağlamışsınız:95: durun bakiyim durun bakiyim
Hepimizin evlatları Allahın izniyle olacaaak Gelin şefkatli kollarıma

canım benim biz öyle duygusala bağlamıştık sanırım reglimiz yaklaşıyo onun verdiği duygusallık
geldimmmmm

canım valla basıma gelmediğinden pek bilgim de yok benım de opumda baya yumi toplanmıştı sadece o gun az kanamam olmuştu bı daha bişey olmamıştı..
umarım regli olmazsın..

sağol canım benim. alışmışım telefondan bi tek yazı görmeye burası bayaa eğlenceli geldi.

evet cnm baya güzel böyle

bnce kendı doktorunu dınle canım..
fıyatlarda maalesef kı normal

canlarım vallahi kusura bakmayın sizide üzdüm ya hakkınızı helal edin
biz öyle egunalla birden kendimizi öyle yazışırken bulduk engel olamadım kendime...
hepimizin sınavı aynı hepimizin yaşadıgı aynı iyiki burası var da bizler biraradayız kader ortaklarım benim
sizleri seviyorum

Kizlar Allahima cok sukur 8. degerim 184 cikti, Allahim herkese nasip etsin insallahhhj

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin değerin çok güzel

Phalanin önerdiği markayı alicam eczaneden Simdiden hazırlıklar başladı
Yarasa katiliOhh kocisin hazira kondu Ayy ogghh igykkyy eline alsayıngeçen gecede kocaman çekirge girdi ben çığlık çığlığa kocisle abim çıkardılar ama ben :18::18::18ldum ertesi gün komşu dediki niye çok bagirdinbencekirge girdi de dedim kadın güldürezil oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…