Aaaaaaaaaaa canım sen hamilemisin bu ikinci denemendi yanlış hatırlamıyorsam çok sevindim tebrik ederim yok canım her zaman seyri bir olmuyor korkma keseyi gördün mü?
bence o kadar erken adet olunmaz canım.opudan kaynaklı olabilir belki ağrıların
evet cnm pc den girmek cok güzel telefondan pek bişey anlaşılmıyor.
hadi hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canım benim, sende bu arala başlasan yumurtalarını güçlendirmeye
Kizlar Allahima cok sukur 8. degerim 184 cikti, Allahim herkese nasip etsin insallahhhj
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzum bencede ekim gelsin ekim gelsin
Doktorla maillestik dheayi bırak infolige başla dedi sabah akşam 4 Şase içiyorum ekime kadar devam arisutu bal polen karışımı alicam birde ağustosta incir kürü yapıcam ekime kadar yumilerime bakayım
zaten bugün kirmizilar geldi yaxdiklariniza duygulandim neyseki ilerleyen sayfalarda yarasa maceralariniza koptm bir anda duygu fırtınası yasattiniz sizi cok seviyorum ki
saol canım tesekkür ederim evet 2 denemem keseyi daha görmedim 2 kez kan verdim 1 de degerim 167 2 de 477 cıktı ama bengenede endişeleniyorum 10 gün sonra keseyi görecegiz daha 4 hafta 5 günlük bebegim
Keten tohumu ama sankim bişey daha vardı ya :26::26:
anladım kuzum arısütü bal poleni eczaneden mi alcan aktardan mı? orjinal oldugundan emin ol arı sütünün
hadi bakalım senin hazırlıklar başlamış inşallah ekimde herşey güzel olacak Rabbim in izniyle
ayy sorma kız duygusal duygusal takılıyordum ağlıyordum
gece gece gelmiş evime yarasa yerde duruyo
bide ben eğilip ellicektim onu neymiş diye kıpraştı iyiki vallaha ödüm koptuuu
kociş gelene kadar rehin almıştım öyle zannetmiştim ama meğer öldürmüşüm
klasik böhhh şakası yaptı demek enişte teessüf ederim yani bırakaydıda belgesel tadında yeni bir canlı keşfedeydin
bi de siz nerden anladınız yavrı olduğunu yarasanın :26: boynunda asılı emziğimi vardı yoksa
dua ette sülalesi geniş olmasın bu gece topluca gelebilirler
bir yerde okumuştum yarasalar intikamcı olurlarmış
kapını pencereni sıkıca kapat
dündü o duygu seli...
sen geldiğinde yerini 7 cm boyunda 3 cm eninde bi korkuya bıraktı
şöyle rahat rahat üzülemedik bile
selam sevgili arkadaşlarıminşallah herkes iyidir.
bilgisayardan girdim meğer ne değişikmiş her şey. buraya o kadar zamandır yazıyorum topiğin ilk sayfasında liste varmış daha şimdi gördüm ne kadar da güzel liste olmuş. beni de eklesenize yahu :) 30 yaş / endometriyozis / bahçeci fulya / sonuç pozitif Allah izin verirse.
Tamam kız Allah senden razı olsun keten tohumuydu.
Düşün düşün bulamamıştım. Ben takvim yaptım ama buraya atamıyorum ki kopyala yapıştırma yapsam bozuluyor sana nasıl atacağım takvimi?
Sabah sabah Türk filmi izlemiş gibi oldum kızlar
Ne olmuş size ya gene olayı drama bağlamışsınız:95: durun bakiyim durun bakiyim
Hepimizin evlatları Allahın izniyle olacaaakGelin şefkatli kollarıma
ağrı yok da canım hafif pembemsi akıntı var dün akşamdan beri ama opu sonrası kaç gün olmadı yeni oluyo şimdi. ben de adet olmam diye güvenip tatile çıktım pazara kadar. olursam tüm planlar altüst olacak o yüzden
sağol canım benim. alışmışım telefondan bi tek yazı görmeye burası bayaa eğlenceli geldi.
kızlar dün bi kaç merkezle fiyat görüşmesi yaptık 7500 civarı dediler normalmi sormayı unuttum ilaçlar dailmi diye off sıkıldım bide beş altı aysonra diyolar dış gebelik amaliyatı oldum diye zaman geçermi hiç kocaman bi altı ay ama kendi doktorum bu kadar uzun zamana gerek yok diyo üç ay yeterli diyo sizce hangisi ben çok beklemek istemiyorum
Peki bebegin tutunabildimi umarim saglikli ve hayirli bir evlat sahibi olmussundur yoksada en k8sa zaman rabbim nasip etsin
Sabah sabah bı bakım kızlar ne yapmış gece dıye içim dağlandı resmen..nasılda güzel anlatmışsın yaşadıklarımızı,içimiz paramparça oluyorken hep gülüyoruz güçlü oluyoruz ki insanlar bize acımasın,yaralarımızı görmesin...inşallah hepimizin sağlıklı sıhhati cocukları olur,herseyı Allah bılır ama bır cok ınsandan daha cok hakedıyoruz anne olmayı.benımde hep dualarımdasınız
AYNEN kuzucum yaaa..
evlendiğimden beri hep yaşım daha genç durun bakalım az evliliğimizin tadını çıkaralım dedim durdum ama artık insanların olmuyor mu yoksa sorusuna dayanamıyorummmmmmm :84: :84: :84: :84: :84:
mecliste canımmm kesin çıkacak yaşda 40 olacak torba yasanın içinde yassalaşacak
abone olduğum 3 topiğin de son yazanısın
Kizlar Allahima cok sukur 8. degerim 184 cikti, Allahim herkese nasip etsin insallahhhj
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anladım kuzum arısütü bal poleni eczaneden mi alcan aktardan mı? orjinal oldugundan emin ol arı sütünün
hadi bakalım senin hazırlıklar başlamış inşallah ekimde herşey güzel olacak Rabbim in izniyle
ayy sorma kız duygusal duygusal takılıyordum ağlıyordum
gece gece gelmiş evime yarasa yerde duruyo
bide ben eğilip ellicektim onu neymiş diye kıpraştı iyiki vallaha ödüm koptuuu
kociş gelene kadar rehin almıştım öyle zannetmiştim ama meğer öldürmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?