2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kız sen beni oldurcenbunuda mi karistirdin olsun artık 2 saşe içersin dheada isem mi acaba bunun yanında kararsız kaldımdoktor icmene gerek yok dedi

Bnmde olmuyo 1yili gecti yumurta catliyo ama gebelik olusmuyo.ilk olarak asilamami tupbebekmi denememi tavsiye edersiniz.kac ay suruyo asamalari yardim lutfen.

Kız sen beni oldurcenbunuda mi karistirdin olsun artık 2 saşe içersin dheada isem mi acaba bunun yanında kararsız kaldımdoktor icmene gerek yok dedi

Bende sormuştum ikisini de içsem mi diye bana da gerek yok demişti. Artık doktor hızlı cevap veriyor değil mi? Kulaklarını çektim de

Bnmde olmuyo 1yili gecti yumurta catliyo ama gebelik olusmuyo.ilk olarak asilamami tupbebekmi denememi tavsiye edersiniz.kac ay suruyo asamalari yardim lutfen.

Eşinin değerleri nasıl? Ve neden gebelik oluşmuyor olabilirmiş bir şey söylediler mi?

bnmde olmuyo 1yili gecti yumurta catliyo ama gebelik olusmuyo.ilk olarak asilamami tupbebekmi denememi tavsiye edersiniz.kac ay suruyo asamalari yardim lutfen.

canımmm eşindede sorun yoksa öncelik tabiki aşılama olur test tetkiklerden sonra 1 ay içersinde aşılama ve ya tüp bebek halolur canım

biz onu fsh yüksekliği için içiyoruz canım benim hani 18 den 6 ya indi ya ilaç sayesinde

bebişim bende içitim bir süre ama bimim de dhea ya bakmadan içmeyin dedi o yüzden bıraktım zaten içince başdönmesi vs yapmıştı

son yazanısınız ne demek canım?
o konuya en son sen yazmışsın demek...kullanıcı kontrol panelini tıkladığında abonesi olduğun konuları görüyorsun, orada da en son kim cevap vermişse onlar görülüyor... O an 3 konuya da son yazan sendin onu dediydimmmm

kızz bizi yazmışlar ya :) peşpeşeyız senle :) aşağıda bır liste daha var en sondayız. 2 liste var bız 2ci listedeyız uzun bıraz :)

Aaa bişeyi beceremedim kurcalamayı göremedim ya ilk listeye baktım sadece. Vay be hiç söylemeden takip edip yazmışlar bravo. :)
ya hamilelik dönemini de burdakilerle yazışarak geçirmek istiyorum ben herkes hemen bu ay hamile kalsın acil!!! İNŞALLAH!

Ayy Allah seni ya çekirge he:) bende korkarım da çekirgeden degil hehe

Kız bizi karıştırıyon da ilaçları karıştırma bari Allah iyiliğini versin emi

Tebrik ederim canim rabbim tamamina erdirsin insallah.hangi merkezde tedavi oldun ogrenebilirmiyim? Simdiden tskr ederim.

Cok tesekkur ederim canim. Darisi basina insaahh. Ben Ankarada Hakan Satirogluna gittim, cok da memmun kaldim. Allah hepsinden razi olsunn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok tesekkur ederim canim. Darisi basina insaahh. Ben Ankarada Hakan Satirogluna gittim, cok da memmun kaldim. Allah hepsinden razi olsunn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn çok sevindimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…