- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Sana bir şey diyim mi ben daha yeni fark ettim biliyor musun, meğer doktor ban sabah akşam 2 saşe demiş ben sabah akşam 1 saşe içtimsen diyince sabah akşam 2 diye maillerime baktım bana niye bir dedi diye meğerse bana da 2 şer demiş
Kız sen beni oldurcenbunuda mi karistirdin olsun artık 2 saşe içersin dheada isem mi acaba bunun yanında kararsız kaldım doktor icmene gerek yok dedi
kız sen beni oldurcenbunuda mi karistirdin Olsun artık 2 saşe içersin dheada isem mi acaba bunun yanında kararsız kaldım doktor icmene gerek yok dedi
Bnmde olmuyo 1yili gecti yumurta catliyo ama gebelik olusmuyo.ilk olarak asilamami tupbebekmi denememi tavsiye edersiniz.kac ay suruyo asamalari yardim lutfen.
galiba benim ikisinede aynı anda bakacak
kızım dhea hormonuna baktır gerek varsa içersinnn
bnmde olmuyo 1yili gecti yumurta catliyo ama gebelik olusmuyo.ilk olarak asilamami tupbebekmi denememi tavsiye edersiniz.kac ay suruyo asamalari yardim lutfen.
biz onu fsh yüksekliği için içiyoruz canım benim hani 18 den 6 ya indi ya ilaç sayesinde
Kizlar Allahima cok sukur 8. degerim 184 cikti, Allahim herkese nasip etsin insallahhhj
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim ilkinde öyle olmuştu 6+4 de hem kese hem kalp atışı duyulmuştu
o konuya en son sen yazmışsın demek...kullanıcı kontrol panelini tıkladığında abonesi olduğun konuları görüyorsun, orada da en son kim cevap vermişse onlar görülüyor... O an 3 konuya da son yazan sendin onu dediydimmmmson yazanısınız ne demek canım?
kızz bizi yazmışlar ya :) peşpeşeyız senle :) aşağıda bır liste daha var en sondayız. 2 liste var bız 2ci listedeyız uzun bıraz:)
slm test sonucum 45 daha öncede böylede olmuştu :2:
canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin değerin çok güzel
Phalanin önerdiği markayı alicam eczaneden Simdiden hazırlıklar başladı
Yarasa katiliOhh kocisin hazira kondu Ayy ogghh igykkyy eline alsayın geçen gecede kocaman çekirge girdi ben çığlık çığlığa kocisle abim çıkardılar ama ben :18::18::18 ldum ertesi gün komşu dediki niye çok bagirdin ben cekirge girdi de dedim kadın güldü rezil oldum
Sana bir şey diyim mi ben daha yeni fark ettim biliyor musun, meğer doktor ban sabah akşam 2 saşe demiş ben sabah akşam 1 saşe içtimsen diyince sabah akşam 2 diye maillerime baktım bana niye bir dedi diye meğerse bana da 2 şer demiş
o zaman test ayıp etmiş
yarın yaz mutlaka merak ediyorum noluyo içerde.
köye geldim kızlarrrr ohhhh mis gibi esiyor
Tebrik ederim canim rabbim tamamina erdirsin insallah.hangi merkezde tedavi oldun ogrenebilirmiyim? Simdiden tskr ederim.
canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnCok tesekkur ederim canim. Darisi basina insaahh. Ben Ankarada Hakan Satirogluna gittim, cok da memmun kaldim. Allah hepsinden razi olsunn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?