2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm sonuç hemen çıkıyor hemen bi kaç dakikaya veriyorlar
anladım cnm olsun alalhtan dondurulmuşlarınız var bunda bile sevinmek lazım
ama eşin zaten azolu değildi dimi hastalığı yüzünden spermler yok olmuş inan ki onlar tekrar geri gelicekler
duamda olacaksın güzelim hepasm çok güzel bir hast. eşim 2006 da orda tese olmuştu her anlamda harika bi yer inşlh bebeğin seninle olacak ordan sonra..

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER..
evın faturalarını ben yatırmıyorum şimdi zayıf kadınmıyımmmmmmmmmmmmm dermişim

Canim strese hic gerek yok,bu asamalarda rahat olman gerekiyor:)) bence de oncelikle neden dusuk yaptiginin arastiilmasi gerekiyor sanki..mesela kan pihtilasmasi mi var?yoksa rahimde bir sekil bozuklugu veya polip vs. mi var veya tiroid fazla mi calisiyor, dusugu tetikleyen ne?kendi doktorun yol haritani cizdi mi? Esinde sperm ileri hareketliligi,morfoloji ve sayi nedir? Bunlar asilama mi tup mu karar vermeni saglar.eger hic sorun yoksa 1kez daha asilama yapmani tavsiye ederim,tup daha pahali bir yontem..senin yasin da cok onemli..bu bilgileri verirsen daha kolay fikir verebilirim kendi adima

kızzzzzzz sevdiğim için yazdım öyle ki
iyiyim cnm ne olsun.
gün geçtikçe iş yerınde orucumu daha rahat tutabiliyorum.
oyy yerim seni kızzz bende seni seviyorum şekerim sanki sizlerle oturup konuşmuşum saatlerce gibi samimiyim..
eh neyse ki bünyeler alıştı oruca düne kadar bende de aşırı şişkinlik vardı bu sabah kalktıp hiç şişkinlik kalmamış bende de
bence oruçta çalışmak daha ii benim gibi evde olunca zaman geçmiyor
...

Canım valla şu an kahvaltı yapıyorum ne bulantı ne de kusma var:26::26: ben hiçbişey hissetmiyorum ki:18:
aman dilini ısır böyle gitsin gerçi bulantıları yaşamayı hepimiz hayal ediyoruz ama başa gelince sıkıntılı olduğu aşikar
bi kaç sonra başlarsın herşeyi hissetmeye sonuna kadar sağlıkla gitsin güzelim dualarında bizleri unutma emi

Ne demek hep dualarımdasınız canım arkadaşım bulantılı hamilelik çevremde çok oldu biliyorum nasıl pis bişey olduğunu o yüzden istemem ben

Ne demek hep dualarımdasınız canım arkadaşım bulantılı hamilelik çevremde çok oldu biliyorum nasıl pis bişey olduğunu o yüzden istemem ben
canım ya evet zormuş gerçekten de bakalım sağlıkla geçirde geri önemli değil zaten

AYNEN CANIMM yaa
bırbırımızı gormesekte sevıyoruz en onemlısı derdımız aynı kader arkadaşıyız..
cnm ıs yerınde cabuk geçiyor geçmesine ama ben 6 da kalkıyorum 7:10 geçe ıs yerındeyım akşam olmuyor yahu..

kimse yardımcı olmamış canınız sagolsun bacılar

cnm okudum ama bir bilgim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…