2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ya ilacı verirken ağrıdı canim aleti sokarken ben kasıldım ama ole çok acımadı o zaman ilaç acılı geçti şimdi hafif sızı var o da dinlensem geçer de aksam eşimin ailesi gelcek ev temizliğindeyim:)
Sen doğal yolla mi hamis kaldın bakim doğru mu anladım

Eğer çok ağrılı geçmediyse en azından tüplerinin tıkalı olmadığı anlaşılır canım. Geçmiş olsun

Hım ole çok çok ağrılı geçmedi ilaç verirken bi sancıdı çeken de iyi sancı olması dedi artik bilmiyom sıkıntı var mi yok mu:) saol arkadaşım

ben 7.haftada gittim cnm dr onun resmi var yeni kontrol p.tesi cnm daha 11.haftaya 3gün oldu gireli

sağol cnm allah razı olsun herkeze nasip etsin rabbim

Evet canım benim bı mucize oldu iste Dr bana filmden sora iki ay mutlaka iliski demişti. Memlekete gittiğimizden kaçırmıştık. Sen degerlendir bence

Nazan doktora neler sordun, neler konuştunuz? Ben heyecandan her şeyi unuturum muhtemelen de, sormam gerekenleri not alayım istiyorum. Hep çıkınca aklıma geliyor.

Canim dunku kontrolde bisii soramadim gibi oldu daha cok firca yedim araba ile haftasonu icin ankaraya,onumuzdeki haftada 2haftalik almanyaya gidebilir miyim diye sordum.ank. Ok verdi hastaneye ulasabilirim diye ama ilk gorusmede beslenmeden cinsel hayatimiza kadar olmasi gereken hepsini kendi anlatti zaten.yapilacak testler vs.
Ben kullandigim ilaclari ne kadar devam edecegimi,yuruyus,ev isi ne kadar olmali onlari sormustum.yakinda gorunmedigi icin denize gurmeyi sormadim.boyle iste..

Allah razı olsun rahatladım biraz

Ya ben sana soyluyirum,gorceksin ben sali gordum,sen cts.aramizda 4gun var,tam oluyo iste

Evet canım benim bı mucize oldu iste Dr bana filmden sora iki ay mutlaka iliski demişti. Memlekete gittiğimizden kaçırmıştık. Sen degerlendir bence

Ay ne güzel ya mucize bebisimiz benim eşim su an azosperm canim pek şans yok şimdilik normal ama insallah tedavi yan etkileri geçer ve azo durumu da geçer ve o zaman normal olur insallah:) şimdilik tüp bebis bekliyo bizi:)

Hadi canım valla mı aaa bunu bilmiyodum bak cumartesiye az kaldı

Yaa,ben de dun heyecanla sesi duycaz mi dedim esime,elektronik muh.bu tip aletleri iyi bilir.uzuuun uzuun anlatti.bak ben sana ozet gectim kesenin ortasinda yuvarlak bi sekil bebecik oluyo,o da kipir kipir..bu kipirti kalp atisiymis gerci ben bu kipirtiyi goremedim,yani anlamadim..olsun esim gordu

Bana hsg hakkinda bilgi verdiginiz icin.burda bana rahimden ilac verilip ultrasonla bakilmisti rahim normal tupler acik demislerdi fakat filim cekilmemisti.

herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar. benim de 24 haziranda transferim yapıldı. Adana başkentte Tayfun Çok doktorum. 4 temmuz tahlil günüm, hayırlısı bakalım. Şuan sadece oruç tutmadığım için vicdan azabı çekiyorum. ama susuz kalmamam lazım dimi

slm kızlar nasılsınız ? çok mutluyum 2 gün sonra test yaptırırım demiştim dayanamadım tekrar yaptırdım sonuç:765 HAMİLEYİMM Pazartesi doktor randevusu
hala inanamıyorm rüyada gibiyim
ALLAH HERKESE NASİP ETSİN KİMSENİN YUVASINI EVLATSIZ BIRAKMASIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…