Sanırım ağrı olayı kisiye gore degisiyor. Bend spekulum korkusu olmasına rağmen rahim filmi cok rahat geçmişti. Bayan ve yaşlı bir doktordu. Kızım evladım deyince cok rahatlamıştım. Hatta işi bitince saçlarımı okşadı korktuğun kadar değilmiş dediAllah onu mutlu etsin
Eğer çok ağrılı geçmediyse en azından tüplerinin tıkalı olmadığı anlaşılır canım. Geçmiş olsun
amın canım.
rabbım cumlemızın duasını ibadetlerini kabul etsin..
canım valla ne güçlü nede güçsüz kadınımmmmmmm arada gidiyorum..
ne yalan soyleyım evde herşeyi ben üstlenmem yani..
azcık adama bırakçaksın kı bıseylerı anlasın kıymetini..
Ne bileyim anacım daha önce hiç hamile olamadım kiçok korkuyorum önceki soğukkanlılığımdan eser kalmadı:18:
korkma bitanem yaa ınsallah keseyı görünce ve kalp atışlarını duyunca rahatlarsın
Canım tebrik ederim gözün aydın
canım maşallah 12. haftaya gelmişsin bu hafta ya da geçen hafta ultrason resmin var mı?
Gözün aydın canım maşallah kuzucuğa Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Neee kuduz mu o zaman ohh iyi ki gitmiş ölmüş canim aman Allah korusun. Ay yok eşimin sperm testi sonucu azosperm olduğunu öğrendik tedavi yok etmiş spermleri o yüzden rapor vermiyo donmuslar da özelde olduğu için özelde yaptırcaz raporsuz tatlm
Oy maşallah canim büyütmussun bebisi Allahım hayırlısıyla kucağına da aldırsın insallah:)
Oh maşallah canim ya hadi gözün aydın Allahım hayırlısıyla kucağına da aldırsın insallah:)
Ya ilacı verirken ağrıdı canim aleti sokarken ben kasıldım ama ole çok acımadı o zaman ilaç acılı geçti şimdi hafif sızı var o da dinlensem geçer de aksam eşimin ailesi gelcek ev temizliğindeyim:)
Sen doğal yolla mi hamis kaldın bakim doğru mu anladım
Hım ole çok çok ağrılı geçmedi ilaç verirken bi sancıdı çeken de iyi sancı olması dedi artik bilmiyom sıkıntı var mi yok mu:) saol arkadaşım
Nazan doktora neler sordun, neler konuştunuz? Ben heyecandan her şeyi unuturum muhtemelen de, sormam gerekenleri not alayım istiyorum. Hep çıkınca aklıma geliyor.
Canim dert ettigin seye bakkan degerin cok guzel yukseliyor,saglikli bir gebelik olacak insallah.dis gebelikte %30-40 gibi duzensiz arar,mol gebelikte ise deger mesela 350.000 gibi cok yuksek degerler olur.ben hastanede bir kadinla tanismstim,onun 1milyon kusurdu sonucu..yani,rahatla ve mucizeni dusunerek mutlu ol
korkma bitanem yaa ınsallah keseyı görünce ve kalp atışlarını duyunca rahatlarsın
Cuma keseye çağırdı bakalım inşallah.
Kızlar Dr'um pazartesi gelemeyeceğimizi öğrendiği an o zaman cumartesi gelin şansımızı deneyelim dedi3 gün sonra pıtpıtlarımızı duyarım inşallahhhh :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya ben sana soyluyirum,gorceksinben sali gordum,sen cts.aramizda 4gun var,tam oluyo iste
Evet canım benim bı mucize oldu isteDr bana filmden sora iki ay mutlaka iliski demişti. Memlekete gittiğimizden kaçırmıştık. Sen degerlendir bence
Duymasam bile görürüm diye umut ediyorumStres başladı şimdiden vuhuuu
Canim zaten sen keseyi gormustun,simdi kalp atisini goreceksin..zaten gercekte ses duyulmuyormus,ordaki kalp kipirtisini alet sese ceviriyormus
ben 7.haftada gittim cnm dr onun resmi var yeni kontrol p.tesi cnm daha 11.haftaya 3gün oldu gireli
Hadi canım valla mıaaa bunu bilmiyodum bak cumartesiye az kaldı
Hadi canım valla mıaaa bunu bilmiyodum bak cumartesiye az kaldı
Ben 15. Haftaya girdim kalp atisini gordum ama duymadimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?