2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evet canım, çektirdim, gelip evin işini gördüm, şimdi sizlere bakayım dedim hem bu arada dinlenirim.
Sen de çekildin galiba nasıl geçti? Geçmiş olsun

Evet canim bende çekildim:) ilacı verirken ağrım oldu su an hafif sızlıyo geçer heralde:) yarın çıkcak sonuç bende artik gittiğim bi zaman alcam ramazanda zor oluyo, sen aldın mi sonucunu

Kuzum geçmiş olsun Kıyamam sana canın mi acidi sonuç nezaman :26:

Evet acıdı biraz ilacı verirken nasil bise o ya ilacı verdiği an sancı giriyo karnına resmen ayyy:)) sonuç yarın öğleden sonra dedi canim da gittiğim bi zaman alcam artik malum ramazan zor oluyo:) kanamam bugün biter dimi tatlm

Hoşbuldum canım...bendede hayal kırıklıkları hafsafada ama eldeb birsey gelmiyor düşüklerin sebebi kan pıhtılaşma sı bunu da 4ay önce aşılamaya gittim ozaman ögrendim daha önce genetik tahlilim yapılmadı ve buyüzden bebekler gitti şimdi coraspirin ve folik asit kullanıyorum birinci aşılama tutmadı ama artık nere kadae böyle klomen ve catlatma ignesi bilmiyorum çok sıkıldım...bu arada canım yaş kaç tüp bebek için yaş sınırı varmı ben 24 yasımdayım

23canim kurtarıyon sende benim gibi bi yaşla yırtmissın:)

Hayırlı sonuçlarla gelin inşallah:13: ben özelde çekildiğim için sonucu hemen aldım

Hayırlı sonuçlarla gelin inşallah:13: ben özelde çekildiğim için sonucu hemen aldım

Biter canım zaten acı ilacı verirken oluyor sonra geçiyor kız nasıl dayancan ben catlarim hemen sonuç öğrenmek istiyorum akilim hep orda kalıyor kocis bu huyuma kızıyor
Rabbim bize çocuklarımızın yaşını sayacağımız günleri de göstersin
Amin inşallah canım

Yas sinirlamasi yok sanirim zaten kucukmussun ben 30. yasimdayim ramazandan sonra baslayacgiz insaallah (ic sesim burada devreye girip gerek kalmaz insaallah diyor)

Kızlar herkese merhaba. İlk olarak dualarımdasınız bilesiniz. Çubukta çift çizgi görülünce bitmiyormuş dertler malesef. Size birşey danışmak istiyorum. Benim hcg değerlerim 3,5-4 kat artıyor. Normalde iki kat artmış olması gerekmez mi? Sizce dış gebelik ya da mol gebelik olabilir mi?

Biter canım zaten acı ilacı verirken oluyor sonra geçiyor kız nasıl dayancan ben catlarim hemen sonuç öğrenmek istiyorum akilim hep orda kalıyor kocis bu huyuma kızıyor

Amin inşallah canım

Iyi bari yarın orucuma engel olmasın da bitsin bugün kanama:) benim kocam da oyle meraklı dayanamaz illa hemen öğrencek o dönemde hep öyleydik hala öyle de ama ben sakinimdir hislerimi belli etmem

Insallah canim senin de güzel çıkmıştir insallah sonucun:)

Kızlar Dr'um pazartesi gelemeyeceğimizi öğrendiği an o zaman cumartesi gelin şansımızı deneyelim dedi 3 gün sonra pıtpıtlarımızı duyarım inşallahhhh :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amın canım.
rabbım cumlemızın duasını ibadetlerini kabul etsin..

zayıf kadınmısın bilmiyorum ama zayf kadın mutlu kadınmış öle diyor :44::44::44::44::44::44:

canım valla ne güçlü nede güçsüz kadınımmmmmmm arada gidiyorum..
ne yalan soyleyım evde herşeyi ben üstlenmem yani..
azcık adama bırakçaksın kı bıseylerı anlasın kıymetini..

Nazan doktora neler sordun, neler konuştunuz? Ben heyecandan her şeyi unuturum muhtemelen de, sormam gerekenleri not alayım istiyorum. Hep çıkınca aklıma geliyor.

Digeri net olmamis foto atayim

Sanırım ağrı olayı kisiye gore degisiyor. Bend spekulum korkusu olmasına rağmen rahim filmi cok rahat geçmişti. Bayan ve yaşlı bir doktordu. Kızım evladım deyince cok rahatlamıştım. Hatta işi bitince saçlarımı okşadı korktuğun kadar değilmiş dedi Allah onu mutlu etsin

Eğer çok ağrılı geçmediyse en azından tüplerinin tıkalı olmadığı anlaşılır canım. Geçmiş olsun

Tatlım ilgin icin teşekkür ederim ama iki gunde bir katlanır yazıyor. Benim degerler 1. Gun 23, iki gun sonra 106. Son tahlilden 4 gun sora bir daha yaptırdım 720?????? Kafam karıştı valla bu ne böyle

Canim dert ettigin seye bak kan degerin cok guzel yukseliyor,saglikli bir gebelik olacak insallah.dis gebelikte %30-40 gibi duzensiz arar,mol gebelikte ise deger mesela 350.000 gibi cok yuksek degerler olur.ben hastanede bir kadinla tanismstim,onun 1milyon kusurdu sonucu..yani,rahatla ve mucizeni dusunerek mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…