Evet canım, çektirdim, gelip evin işini gördüm, şimdi sizlere bakayım dedim hem bu arada dinlenirim.
Sen de çekildin galibanasıl geçti? Geçmiş olsun
Kuzum geçmiş olsun Kıyamam sana canın mi acidisonuç nezaman :26:
Hoşbuldum canım...bendede hayal kırıklıkları hafsafada ama eldeb birsey gelmiyor düşüklerin sebebi kan pıhtılaşma sı bunu da 4ay önce aşılamaya gittim ozaman ögrendim daha önce genetik tahlilim yapılmadı ve buyüzden bebekler gitti şimdi coraspirin ve folik asit kullanıyorum birinci aşılama tutmadı ama artık nere kadae böyle klomen ve catlatma ignesi bilmiyorum çok sıkıldım...bu arada canım yaş kaç tüp bebek için yaş sınırı varmı ben 24 yasımdayımCanım hoşgeldin..bende iki kez aşılama yaptırdım ... Artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden tüp bebek tedavisine başlayacağım.. Ben hiç gebe kalmadım..Gerçi senin durumun farklı sen gebe kalabiliyorsunuz ama devamı gelmiyormuş acaba bununla ilgili bir araştırma yapıldı mı?
Geçmiş olsun canım sabret sayılı gün çabuk geçer
Hoşbuldum canım...bendede hayal kırıklıkları hafsafada ama eldeb birsey gelmiyor düşüklerin sebebi kan pıhtılaşma sı bunu da 4ay önce aşılamaya gittim ozaman ögrendim daha önce genetik tahlilim yapılmadı ve buyüzden bebekler gitti şimdi coraspirin ve folik asit kullanıyorum birinci aşılama tutmadı ama artık nere kadae böyle klomen ve catlatma ignesi bilmiyorum çok sıkıldım...bu arada canım yaş kaç tüp bebek için yaş sınırı varmı ben 24 yasımdayım
Evet canim bende çekildim:) ilacı verirken ağrım oldu su an hafif sızlıyo geçer heralde:) yarın çıkcak sonuç bende artik gittiğim bi zaman alcam ramazanda zor oluyo, sen aldın mi sonucunu
Evet acıdı biraz ilacı verirken nasil bise o ya ilacı verdiği an sancı giriyo karnına resmen ayyy:)) sonuç yarın öğleden sonra dedi canim da gittiğim bi zaman alcam artik malum ramazan zor oluyo:) kanamam bugün biter dimi tatlm
Evet canim bende çekildim:) ilacı verirken ağrım oldu su an hafif sızlıyo geçer heralde:) yarın çıkcak sonuç bende artik gittiğim bi zaman alcam ramazanda zor oluyo, sen aldın mi sonucunu
Evet acıdı biraz ilacı verirken nasil bise o ya ilacı verdiği an sancı giriyo karnına resmen ayyy:)) sonuç yarın öğleden sonra dedi canim da gittiğim bi zaman alcam artik malum ramazan zor oluyo:) kanamam bugün biter dimi tatlm
Biter canım zaten acı ilacı verirken oluyor sonra geçiyor kız nasıl dayancan ben catlarim hemen sonuç öğrenmek istiyorum akilim hep orda kalıyor kocis bu huyuma kızıyorEvet canim bende çekildim:) ilacı verirken ağrım oldu su an hafif sızlıyo geçer heralde:) yarın çıkcak sonuç bende artik gittiğim bi zaman alcam ramazanda zor oluyo, sen aldın mi sonucunu
Amin inşallah canımRabbim bize çocuklarımızın yaşını sayacağımız günleri de göstersin
Hoşbuldum canım...bendede hayal kırıklıkları hafsafada ama eldeb birsey gelmiyor düşüklerin sebebi kan pıhtılaşma sı bunu da 4ay önce aşılamaya gittim ozaman ögrendim daha önce genetik tahlilim yapılmadı ve buyüzden bebekler gitti şimdi coraspirin ve folik asit kullanıyorum birinci aşılama tutmadı ama artık nere kadae böyle klomen ve catlatma ignesi bilmiyorum çok sıkıldım...bu arada canım yaş kaç tüp bebek için yaş sınırı varmı ben 24 yasımdayım
Biter canım zaten acı ilacı verirken oluyor sonra geçiyor kız nasıl dayancan ben catlarim hemen sonuç öğrenmek istiyorum akilim hep orda kalıyor kocis bu huyuma kızıyor
Amin inşallah canım
Hayırlı sonuçlarla gelin inşallah:13: ben özelde çekildiğim için sonucu hemen aldım
keşke tatlım hakkaten oruçluyken bi şey geliyor insana
ne güzel rabbim kabul etsin ibadetlerini evet normal zamanda şeytan aman dur sonra kılarsın hele yat dinlen nasılsa kazası avr deyip duruyor ama şimdi için rahat edemiyor kılmadan yatmaya...
her günümüz böyle olsun inşlh şeytanın şerrinden hep rabbim bizleri muhafaza etsin...
zayıf kadınmısın bilmiyorum ama zayf kadın mutlu kadınmış öle diyor :44::44::44::44::44::44:
bilmiyorum canım tedavi asamasında iken de oluyordu o zaman sordum ilaclardan oldugunu söyledi su anda ilac kullanıyorm o yüzden olabilir diye düşünüyorum
hmm belkı de ondandır cnm bılemedım kı smdı
Kızlar herkese merhaba. İlk olarak dualarımdasınız bilesiniz.Çubukta çift çizgi görülünce bitmiyormuş dertler malesef. Size birşey danışmak istiyorum. Benim hcg değerlerim 3,5-4 kat artıyor. Normalde iki kat artmış olması gerekmez mi? Sizce dış gebelik ya da mol gebelik olabilir mi?
ala alaaaa..kuzucummmmmmmm pek bılmıyorum ama belkı de normal gebelikler de o şekilde oluyor olabılır mı?
amın canım.
rabbım cumlemızın duasını ibadetlerini kabul etsin..
canım valla ne güçlü nede güçsüz kadınımmmmmmm arada gidiyorum..
ne yalan soyleyım evde herşeyi ben üstlenmem yani..
azcık adama bırakçaksın kı bıseylerı anlasın kıymetini..
ala alaaaa..kuzucummmmmmmm pek bılmıyorum ama belkı de normal gebelikler de o şekilde oluyor olabılır mı?
Ne bileyim anacım daha önce hiç hamile olamadım kiçok korkuyorum önceki soğukkanlılığımdan eser kalmadı:18:
İyiyim canim bende,dun kalp sesini duyduk,6+2 dedi dr.evet gecen hafa bende 5.5haftada idim gorunmedi.sen benden 4gun sonraydin,cmt kalbi kesin gorursunuzyakinda kan testim oldugu (tsh filan bakiliyormus) icin sadece idrar testi yaptirdi bana da..baska bisii yok simdilik,gezme planima tas koydu bi de
amın canım.
rabbım cumlemızın duasını ibadetlerini kabul etsin..
canım valla ne güçlü nede güçsüz kadınımmmmmmm arada gidiyorum..
ne yalan soyleyım evde herşeyi ben üstlenmem yani..
azcık adama bırakçaksın kı bıseylerı anlasın kıymetini..
Canim su an kacinci haftan bilmiyorum ama belki bu tablo isini gorur ben de pek anlamiyorum burada siz konusunca merak ettim hcg ne kadr olmali filan diye tahlil.com diye bir sayfadan alinti yapiyorum
Son günlerde Tahlil.com'a , gebelik şüphesiyle kanda Beta HCG testi yaptıran,ve gebe olup olmadığını merak eden ve tahlil sonucunun yorumlanmasını isteyen kullanıcılarımızın başvuruları arttı. Bu konuda herkesin anlayacağı dilde Beta HCG testi yorumlanmasına dair bir kılavuz hazırladık.
Dilerseniz konunun altına Beta HCG testi ile sorunuzu da yazabilirsiniz. Beta HCG Testi ile ilgili merak ettikleriniz, hangi durumlarda yükselebileceği, gebeliğin haftası ve yumurtlamayı takip eden ilk 20 gün içinde gebelik oluşması halindeki değerleri aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.
Beta HCG testi, gebelik tayininde kullanılan, güvenilir ve hızlı sonuç veren bir hormon testidir. Gebeliğin olduğu durumlarda, döllenme sonrası 8. günden sonra Beta HCG hormonu kanda hızla yükselmeye başlar.
Gebelik oluştuğunda yükselmeye başlayan Beta HCG seviyeleri ikiye katlanmaktadır. Ancak gebeliğin ilerlemesiyle birlikte Beta HCG hormonu düzeyindeki bu hızlı yükseliş,hız kesmekte ve yavaşlamaktadır.
Normal gebeliklerde Beta HCG değeri gebelik haftası hakkında fikir vermektedir.
Aşağıda son adet tarihinden sonra gebeliğin haftasına göre Beta HCG değerleri hakkında bilgiler verilmiştir.Asla göz ardı edilmemesi gereken bir nokta vardır ki gebeliğin kesin haftasını söylemek için, jinekolojik ultrason ehil ellerce yapıldığında çok daha güvenilirdir.
Beta HCG testi gebelik durumunda bebeğin sağlığını değerlendirmek için de bir kriter değildir.Gebelikte bebeğin kaybedildiği yani bebeğin ölü olduğu durumlarda da annenin plasentasından düşük miktarda da olsa HCG hormonu salgılanmaya devam edebilmektedir.
Bu konuda da ultrason kesin tanı koydurucudur.
Gebelik şüphesi olan bir anne adayında 10 mIU/ml (miliinternasyonel unite/ml) ve üstü Beta HCG saptandığında gebelik ihtimalinden söz edebiliriz.
Gebe olmayan bayanlarda da 10 mIU/ml ye kadar Beta HCG hormonu bulunabilmektedir.Bunun nedeni ise hipofiz bezinde LH üreten hücrelerce, Beta HCG hormonu salınabilmesidir.Bu nedenle gebe olmayan bir kadının kanında da 5-10 IU/mL düzeyine kadar Beta hCG bulunabilmektedir.Bu tür bir Beta HCG sonucu ile karşilaşıldığıında gebelik şüphesine kuşku ile yaklaşılmalıdır.
Beta HCG Testi Normalin Üstü Olan Değerler ve Muhtemel Gebelik Haftalıkları
(Bu değerler bu konuda fikir vermektedir,en doğru gebelik haftası ise jinekolojik ultrason muayenesi ile saptanmaktadır)
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak tahmini gebelik haftası ve Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287
Kızlar herkese merhaba. İlk olarak dualarımdasınız bilesiniz.Çubukta çift çizgi görülünce bitmiyormuş dertler malesef. Size birşey danışmak istiyorum. Benim hcg değerlerim 3,5-4 kat artıyor. Normalde iki kat artmış olması gerekmez mi? Sizce dış gebelik ya da mol gebelik olabilir mi?
Tatlım ilgin icin teşekkür ederim ama iki gunde bir katlanır yazıyor. Benim degerler 1. Gun 23, iki gun sonra 106. Son tahlilden 4 gun sora bir daha yaptırdım 720?????? Kafam karıştı valla bu ne böyleDigeri net olmamis foto atayim
Eki Görüntüle 1175400
Tatlım ilgin icin teşekkür ederim ama iki gunde bir katlanır yazıyor. Benim degerler 1. Gun 23, iki gun sonra 106. Son tahlilden 4 gun sora bir daha yaptırdım 720?????? Kafam karıştı valla bu ne böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?