canım evlenmeden önce 1. Bölümdeki kadındım (30 yaşımda evlendim kandırdı beni) şimdi ise 2. Bölümdeki kadınım :) ama bunu bilerek yapıyorum yapabileceğim halde yapmıyorum çoğu şeyi :)
canım hayırlı olsun tedavin :) sonu bebişli olsun :) benim bu tedavide 13. Günde toplandı diğerlerinde de bu civarı 12-13. Gün gibi :)
canım benim de kızıma hamile iken geceleri ayaklarım yanıyordu hiç sorun olduğunu düşünmedim sıkıntı da olmadı :) ayağım dışarda yatıyordum :) çok rahatsız ediyorsa druna sor canım ?
Canım geçmiş olsun 4 düşüğün sebebini araştır tatlım ona göre bir yol haritası çiz :) bir daha böyle üzülme inşallah :)
canım bu değerlerden çok birsey anlamadığımız için arkadaşlarda cevap yazmamıştır :)
allahım yardımcın olsun canım :)
Cnm belki sorunun cevabını aldın ama yinede yazmak istedim, hamilelere tanınan bir hak var, günde max 7 yada 8 saat diye hatırlıyorum çalıştırılabiliyorlar, resmi gazetede yayınlandı hatta. Ben kuzenimden biliyorum başta işyeri kabul etmek istemedi, sonra tokat gibi yapıştırdı resmi gazetedeki yasayı, o gün bugün 2 saat erken çıkıyor işten. İşyerine açıkladıktan sonra bende kullanıcam bu hakkı.
ee telefon aç cnm 10 gun mu bekleyeceksin
bilmiyorum canım tedavi asamasında iken de oluyordu o zaman sordum ilaclardan oldugunu söyledi su anda ilac kullanıyorm o yüzden olabilir diye düşünüyorum
Ay ne kusuru tatlm olur ole arada:) hım evet ablam da demişti onu pet götür diye çantamdan pek ayırmam zaten kontrol ettim varmış:) insallah canim biraz korkuyom ama katlancaz artik
Eyvah yakalandim ama ben hep burdayım
geldin mi doktordan canım ne oldu sonuç? merak ettim :18:
He geldim canim acımı çektim geldim:)yarın öğleden sonra çıkcakmis sonuç artik bi ara gidince alırız sonucu:)
s.a topik canlar sizlerin tecrübesinden yararlanmak istiyorum 1 defa aşılama yaptrdım malesef negatif cıktı bayrmdan sonra 2 . aşılamayı düşünüyoruz kısmet olursa sizlere sorum şu bu test sonuçlarını anlayanlar varsa cvap vere bilirmiRABBİM kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın inş hayr mubarek günü sesimizi duyar ellerimi boş cevirmez kurban oldugum ALLAHIM
14.11.2013 6 ay önceki
test sonuçlar ref.degerler wo 5th h
hacim 3,0 ml >=1,5
vizkozite normal
ph 7,0 >=7,2
lokositkons. > 1 M/ml <1
spermkonsantrasyonu 17,6 m/ml >=15
toplm har.(pr+np) 56,0 % > = 40
ileri har.(pr)34,0 % >=32
yerinde.har. 22,0 &
hareketsiz(ım) 44,0 %
morf.norml/ kruger 7,0 % > =4
harktli sperm kons. 9,8 M _ ml
morf.norml/ kruger 7,0 % > =4
harktli sperm kons. 9,8 M _ ml
ileri hark .sperm.kons .5,9 M -ml
fonk sperm kons. 1,0 m_ml
sperm hark indexi 31,0
toplm sperm sayısı 52,8 m >=39,0
hark sperm 29,4 m
toplm ileri har.sperm 17.7 m
fonksiyonel sperm 3,0 m
morf .norml sperm 3,7 m
canım bu eskisi 6 ay önceki
bunlarda ayın 27 de 3-4 gün oldu
^sonuç birim referans
hacim 10 ml ml H (1.5-5)
renk opak gri opak_ gri
pH 7.5 N(7-8)
sperm sayısı 30 milyon_ ml 20 milyon ml
canlı sperm oranı % 60 % 60
hareketlilik ( 1 saate ileri hızlı ) % 40 > 50
hareketlilik progresi . % 20
morfolofi % 10 baş,boyun,kuyruk anomalisi >%60 normal yapıda
likefaksiyon süresi 10 dk 5-25 dk
lökosit sayısı 1.6 milyon - ml < 1 milyon - ml
inş aranızda anlayan vardr
eşim bide ultr girdi sonuç bu dendi
SKROTAL RENKLİ DOPPLER US İNCELEMESİ
Gri skalada yapılan incelemede ,sağ testis 49x20x34 mm sol testis 47x 21x 29 mm boyutlarındadır .
her iki epididimboyutu ve eko yapısı normal konturları düzgündür parankimleri icerinsinde sınır ve eko farkı oluşturan kitle lezyonu saptanmadı .
Her iki hemiskrotumda sıvı fizyolojik sınırlardadır .
renli doppler us incelemesi hasta subin posizyonunda iken yapılmıştır.
Sağ PPVçapı istirahatte 2 mm valsalva manevrası sonrası 2,7 ölçülmüş olup ,valsalva manevrası sonrası reflü akım izlenmemiştir
Solda PPV çapı istirahette 2.3 mm valsalva manevrası sonrası 3 mm ölçülmüş olup . valsalva manevrası sonrası kısa süreli reflü akım İZLENMİŞTİR .
dr gösterdi p.tesi günü hayr sende varikosel yok damar genişlesi demiş spermlerin yüksek senin sorunun yok demiş aşılamaya gerk yok demiş
bende yumurta rezerve azalması var bacımm menopoz korkusucvaplar için şimdiden tşk ederim hepinze
emeklerimz inş boşa cıkmaz bacılar inşşşşşşşşşşşşş
çok mu acıdıgeçmiş olsun canım
aa niye yarın çıkıyo yani ztn o an röntgende görülüyo hiçbişey demediler mi
demekki röntgenine bakıp rapor hazırlamaları anca yoksa bekleyin 1 saate çıkar derlerdi
Umarım tertemiz sonuç alırsın canım herşey yolundadır
Sayfamızın editörü egunal nikli arkadaşımız da orada tedavi görüyor. Sayfayı takip et ona rastlayacaksın ona alıntı yaparak yazarsan sana cevap verir. Yada özel mesaj at hemen cevap verir.
Mrb canim. Daha onceden baska hastanelerde 4 defa denedim hic hamile kalamdim ve mayis ayindaki 5..denememde baskent hastanesinde hulusi bey vesilesiyle ikizlerime hamileyim cok sukur.bizde sorun erkek infertilitesiydi. Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda sana ve burdaki butun arkadaslara evlat mutlulugunu yasatsin ins.(eger negatif sonuc alsaydim bile yine hulusi beye giderdim diye düsünüyorum cünkü ben hulusi bey ve ekibinden memnun kaldim:)))
Kızlaar nasılsınız?
Bugün rahim filmimi de çekildim çok şükür, ayın 21ine gün sayıyorum
aaaa bide eyvahh diyo
ben yazdım sen ne kadaaaaaa sonra yazdın bi kere hep burdaymış mış
Ay sende mi rahim filmcisın bugün geçmiş olsun:)
Kızlaar nasılsınız?
Canim hayirli olsun.rahim filmi tam olarak nasil cekiliyor?
Kizlar turkiyede hsg fiyati ne kadar? Almanyada henuz boyle bi sistem yok malesef.
Ay sende mi rahim filmcisın bugün geçmiş olsun:)
Kızlaar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?