2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ohhhh ne güzelllll canımmm ben hep 1 bölümdeki kadınım

Teşekkür ederim cevap verdigin için:)) isyerim kabul etmedi maalesef bende bir ay rapor aldm bayrama kadar evde dinlencem daha 10.haftam ama basini kaldiramiyorum..onlarda muhtemelen tazminatimi verip cikarmayi düşünüyorlar.bende tazminatimi alayim gerisi önemli değil :)

Ay ne kusuru tatlm olur ole arada:) hım evet ablam da demişti onu pet götür diye çantamdan pek ayırmam zaten kontrol ettim varmış:) insallah canim biraz korkuyom ama katlancaz artik

geldin mi doktordan canım ne oldu sonuç? merak ettim :18:

He geldim canim acımı çektim geldim:)yarın öğleden sonra çıkcakmis sonuç artik bi ara gidince alırız sonucu:)

çok mu acıdı geçmiş olsun canım
aa niye yarın çıkıyo yani ztn o an röntgende görülüyo hiçbişey demediler mi
demekki röntgenine bakıp rapor hazırlamaları anca yoksa bekleyin 1 saate çıkar derlerdi
Umarım tertemiz sonuç alırsın canım herşey yolundadır

Bana göre ameliyatlık bir durum yok sperm sayısı birinde 30 milyon diğerinde 50 milyon civarı morfoloji ve ileri hareketlilikte fena değil....vitamin alternatif tıp gibi destekler alırsa eşiniz faydasını görür...Doğal gebelik oluşabilir ama Yumurta rezervim az demişsiniz bana kalırsa fazla gecikmeden tüp bebek deneyin...

Son düzenleme:

Evet biraz acıdı neyse ki kadın çekti ya o açıdan rahat oldu:) yok söylemedi bise uyuzlar ya bak söyle nolcak sanki devlet hastanesi işte insallah canim güzel cikar. Bu kanama bugün biter dimi canim yarın orucumu engellemesin bi de duş almam da sıkıntı olmaz heralde tatlm soru bombardımanı yaptım cevapla bakim

saolasın arkadaşım bizde sorun bende pko Allah inşallah arayan herkese hayırlısından evlat nasip etsin.Allah sana da kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…