teşekkur ederım aysen, çok yumurta cok dert malesefaz öz olaydı. çok ağrım var hala
inş arkadaşım, dinlenıyorum ama gecmıyor
33 yumurtayı duyunca anladın dı mı canım, evet pko.luyum malesef.
Hala acım ağrım var benım, ılk denememde bu kadar olmamıştı. Bugun ikidir istifra edıyorum. Tuvaletımı yaparken ağlıyorum, anlamadım ki niye böyle
BEN BU GÜN İYİ DEĞİLİMMBEBEĞİMİ ÖZLEDİM ONU HERZAMNKİNDEN DAHA FAZLA İSTİYORUM SABAHA KADAR HEP ONU GÖRDÜM ONU SABAHA KADAR DUALARLA İSTEDİM
Herkese iyi akşamlar canlar
Biliyosunuz ki iki defa randevum iptal oldu ve ben en sonunda yarın
Yola çıkıyorum
İyi akşamlr kızlar nsılsısınız? Öncelikle negatif gören arkadaşlr gerçekten çok üzüldüm 2 gün önce gördüm ve çok üzüldüm sizlere cevap bile yazamadım kapattım pc,yi hemen( geçmiş olsun canlar Rabbim tez zamand kuzularınızı saglıkl kendiliginden yollar İNŞALLAHHH.Benimde tranferimin 5,günü bekliyoruz kızlr sagolsun ailem,arkdaşlrım ve apartmndaki komsularım yalnız bırakmıyorlar yat yat çok sıkıldı gerçektenn
arkadaşlar aşılamalarımda puregon 60 yapıyodum şimdi 275 ile başladık 2 kez vuruldum ama göbeğim 2 günde morardı sizdede böyle oldu mu önceden kullandığımda hiç olmamıştı
iyiyiz canım sen nasılsın..
tesekkür edrim çok stresyaptım tedaviye hemen başlamak istiyorum bir de hamile isem korkuyorum lucrin birsey yapar mı diye kafam karısık tedaviyi birseyin etkilemesini istemiyorum o kadar kızıyorum ki akıllı olsaydın kuzu kuzu bekleseydin diye bu 4 ay zor geçti hep tekrar hamile olacağım zamanı bekliyorum içim param parça zaten ne yapacağımı bilmiyorum biraz sabırsızım içimdeki acıbiraz hafiflesin istiyorumgebeliği o yüzden istiyorum kızım içimde olmayacak tekrar o gelemez ama en azından baska bir heyecan kızıma ancak bu resimdeki kadar dokundum ben onu sevemedim içim öyle taşıyorki bazen gücüm yetmiyor Allahıma yalvarıyorum ne olur su anda gücüm yok
iyiym canım eşim grip olmuştu onu acile götürdüm ilaçlarını aldım çorba yaptım işlerim bitti
Kızlar malesef ameliyat olduğum yumurtalıktaki yumurtalar büyümemişSadece sol taraftan alacağız. Sağda 3 cm'lik çkisti için ameliyat olmuştum. Sonrasında solda 2 tane daha büyük ç.kisti oldu ama ilaçla geçtiler ve şimdi çok güzel yumurtalarım oluyor. Sağ için de ameliyat yerine ilaç tedavisi verilmiş olsaydı o da sağlam kalacaktı. Çok üzgünüm. İnşallah sol ile bebek yapabiliriz.
berceste_ Canım eşin ile ilgili öyle düşünme. Eğer kaderinde şimdiye çocuk sahibi olmak olsaydı zaten olurdu. Demek ki yokmuş. Bunun seninle hiç bir ilgisi yok. Tabiki bir sebebi olacak ama biliyorsun ki bu sebepler Allah katında önemsiz. Dilediği zaman çocuk verebilir. Bu senin için de eşin için de bir sınav. İnşallah bu sınavdan alnımızın akıyla ve kucağımız dolu çıkarız. Allah yardımcımız olsun.
Canım geçmiş olsun. Devam ediyor mu ağrın? embriyoları mutlaka dondur. Çok kişi aynı şeyi söylemiş zaten. 5. güne kadar büyütsünler, gelenleri dondursunlar. Yada hepsini 3. gün dondursunlar. Laboratuvar hangisinde daha iyiyse onu yapsın.
Allah dualarını kabul etsin inşallah.
Hadi hayırlı olsun, gözün aydın. Bir adım daha yaklaştın böylece bebişe
Canım inşallah güzel haberlerini alacağız
Kızlar malesef ameliyat olduğum yumurtalıktaki yumurtalar büyümemişSadece sol taraftan alacağız. Sağda 3 cm'lik çkisti için ameliyat olmuştum. Sonrasında solda 2 tane daha büyük ç.kisti oldu ama ilaçla geçtiler ve şimdi çok güzel yumurtalarım oluyor. Sağ için de ameliyat yerine ilaç tedavisi verilmiş olsaydı o da sağlam kalacaktı. Çok üzgünüm. İnşallah sol ile bebek yapabiliriz.
iyiym canım eşim grip olmuştu onu acile götürdüm ilaçlarını aldım çorba yaptım işlerim bitti
Geçmiş olsun canım. H3N2 mi olmuş yoksa o da
Tedavileki kızlar bol bol kefir içip vitamin alalım grip olmamamız lazım. Salgın var.
canım ne olduğunu söyleme nezakentinde bulunmadı dreşimin beyninde timör oldu için en küçük durumda bile ameliyat olduğu has gidin diyorlar bizim buardan ünvrt oratlama git gel 3 saat:26::26::26::26::26::26::26::26::26: ben ısrar ettiğim için bir grip ilacı ve öksürük şurubu yazdı ama mutlaka kendi has gidin dedi bende cuma randevumuz var zaten GİDECEĞİZ dedim:26::26::26::26::26::26::26::26: MIR MIR ETTİ DURDU MUAYENE BOYUNCA
Geçmiş olsun canım. H3N2 mi olmuş yoksa o da
Tedavileki kızlar bol bol kefir içip vitamin alalım grip olmamamız lazım. Salgın var.
çok uzakmış canım yaNapalım. Temkinli olmakta fayda var yinede. Gidersiniz napalım. Geçmiş olsun tekrar.
Ben bılgılerımı de yazayım, listede varım zannedıyordum yokmuşum.
yaş 29, sorun pko & varikosel, 2.denemem ,doktorum doç dr.murat arslan(bir merkeze bağlı degil,özel)
Bugun sıkıntılarım bıraz daha azaldı.
bugun embrıyolog aradı, yarın transfer varmış.
33 yumurtadan 30u döllenecek boyuttaymış ve bunlardan da 12si döllenebilmiş. 3-4 tanesi ileri gidiyor dediler.
3.gün embrıyosu koyulacak. öncekınde blasttı.
Neden beklemıyoruz 5.gunu dedım, embrıyolog blast denenmiş tutunamamış hem embrıyonun dış ortamda ılerlemesınden cok ana rahmınde olması, gereken yerde doğal ortamda bulunmasından yanayız dedi :44:
Yığınla yumurta var ama kalıtesı iyi degil,
az öz olaydı keşke
bugun karnım şiş, sadece karın agrım var. embrıyologa soyledım, pek de yapacak birşey yok dedi.
Sürekli proteın alıyorum, süt, yumurta et, idrar söktürücü şeyler içiyorum.40.dk. bir lavabodayım.
nefes darlığım ya da istifra yok ama.
arkadaşlar doğru damara denk gelmiş olabilir ama egunalın dediği gibi hep yaptığım iğne olduğu için bana tuhaf geldi bir de ikisi de farklı yerler iki yerde morarmış bence doz yüksek olduğundan ilaç deride tepki yarattı heralde salı günü doktora sorayım bari elim değmiyo baya bi ağrıyo
Ben bılgılerımı de yazayım, listede varım zannedıyordum yokmuşum.
yaş 29, sorun pko & varikosel, 2.denemem ,doktorum doç dr.murat arslan(bir merkeze bağlı degil,özel)
Bugun sıkıntılarım bıraz daha azaldı.
bugun embrıyolog aradı, yarın transfer varmış.
33 yumurtadan 30u döllenecek boyuttaymış ve bunlardan da 12si döllenebilmiş. 3-4 tanesi ileri gidiyor dediler.
3.gün embrıyosu koyulacak. öncekınde blasttı.
Neden beklemıyoruz 5.gunu dedım, embrıyolog blast denenmiş tutunamamış hem embrıyonun dış ortamda ılerlemesınden cok ana rahmınde olması, gereken yerde doğal ortamda bulunmasından yanayız dedi :44:
Yığınla yumurta var ama kalıtesı iyi degil,
az öz olaydı keşke
bugun karnım şiş, sadece karın agrım var. embrıyologa soyledım, pek de yapacak birşey yok dedi.
Sürekli proteın alıyorum, süt, yumurta et, idrar söktürücü şeyler içiyorum.40.dk. bir lavabodayım.
nefes darlığım ya da istifra yok ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?