senın ohss riskin yoktur da ondan dememiştir. transferde idrara sıkışık olunuyor biliyorsundur zaten.
simdiden içme suyu :) ben yarın yolda içerım. sıkışık oldum mu da daha vakıt gelmeden zor oluyor
Benım 2.denemem.senınde mı ilk denemen ben şimdiden çok heyecanlıyım dıyorum 14 gun nasıl gececek tum detayları paylaşalım olurmu
Benım 2.denemem.
arkadas olmamız ıyı oldu kolay takıp ederım ben de senı merak ederım cunku
hiç heyecanlı degılım bu defasaldım çayıra
herseyı konuşuruz, gercı herkeste belırtıler farklı oluyor ama bılen bırılerıyle dertleşmek iyi oluyor.
ilk denemede de 26 yumurtam oluştu.en bastan bıldı fazla yumurta olacagını zaten, onu doktor olmadan ben de bılıyorum da
o hep irili ufaklı olsun dıye bekledı ama iğne yaptıkça hepsı aynı boyutta yarıştı sankı yumurtalar. Varsa çekecegımız napalım oldu artık. Yarın benı rahatlatacak şeyler söyler ınş.
Ben burada aci cekeyim doktorum da televizyonda canli yayinda ohh
kızlarrrrr bu puregonun içinde ne kadar kaldığını nasıl anlıycaz, mesela puregon 900\ 1.08ml yazıyo kutunun üstünde,ben 3 gün 275 doz vuruldum 275*3=825 içinde 75 mi kalmış oluyo ama daha fazla var gibi duruyo
Evet canım aynen öyle. o kartuş di mi sen çözmüyorsun?
bana doktor su tüket falan demedı ya şimdi okuyorum tamam su içiyorumda oyle 2 litre falan değil sadace yarın sabah hastaneye giderken 2 litre su içmen lazım dedım şimdiden mı içeyim hay allah kafam karıştı
maşallah aslında bu iyi birşey yumilerin hepsi birden aynı zamanda büyümüş bir çoğumuzda irili ufaklı oluyor eşit büyüyemeyince olgun yumi sayısı azalıyor.sende çok yumi bi de hepsi anda büyüme olunca
Kızlar listede olmak isteyenler ve durumlarında değişiklik olanlar yazsınlar lütfen güncelleme yapacam bugün
benide listeye eklermisiniz benim yasim 27 pkoyum ve suan dogum kontrol hapi kullaniyorum bu ayin 24 de ignelere basliycam emin olmamakla birlikte :) uzun protokol benimki
Kızlar ben kimyasal Geblikten sonra adet oldum normal de 3,4 gün sürerdi bu sefer 1 hafta sürdü tam bitti dedim aradan bi kaç gün sonra yine sürekli kan gelmeye başladı sizce normalmidir kimyasal gebelikte kanamalar uzun mu sürer bugün 11.gün bana çok uzun geldi sanki kanamam hiç bitmeyecek gibi geliyor
Kızlar ben kimyasal Geblikten sonra adet oldum normal de 3,4 gün sürerdi bu sefer 1 hafta sürdü tam bitti dedim aradan bi kaç gün sonra yine sürekli kan gelmeye başladı sizce normalmidir kimyasal gebelikte kanamalar uzun mu sürer bugün 11.gün bana çok uzun geldi sanki kanamam hiç bitmeyecek gibi geliyor
doğum kontrol hapını ne zaman başladın kullanmaya.dr.da bana kanaman bitince gel dediydi ne vercek merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?