kız nedir bizim çektiğimiz ya bebeğin peşinden koş kocişin peşinden koş ( ÇALIŞMALAR İÇİN)yumoşalrın peşinden koş anam biz maraton koşuyoruz yahu usain bors mu neydi ondan farkımız kalmadı devam seni yeneceğiz yumoşşşşşş
Bidanem Heyecanla temmuzdaki testlerini bekliyorumolacak o çift çizgi bize gelecek hayin yumi
İyigeceler cnm.
Demek yumin seni kandirdi o zmn temmuzda bekliyoruz mujdeni
Bu sefer seni kandirmasina izin verme ama :))
Ben hala olmadim regl :18:
Tamam cnm bida ole yapicam bilmiodum
Anlasildi canim))
kizlar ya bgn aksam farkettim koltuk altimda bi agri aci vardi
Baktim beze olmus korktum bi an elime gelince
Neden olur ki acaba
canım ne güzel iki katından fazla artmış :)kat kat artmaya devam eder inşallah :)
canım yaaaaaaaaa umutluydum senden :) neyse gelecek aya bakalım :) canım sigorta işi ne oldu? gelişme var mı?
canım kesinlikle geçmiyor :) inşallah güzel sonuçları alacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Günaydın güzel hatun,aslında şu ovulasyon testlerinden alip ypacan,benim şu laporoskopi olsun sonra bi süre tüp denemeyecem doğal yoldan deneyecem yoksa kafayı yiyecem,beni çok yıpratıyor.
Çok düzensiz canım...Kimyasal da olabilir ikizken teke düşmüş de olabilir...Benim aklıma bunlar geliyor canım
Çok düzensiz canım...Kimyasal da olabilir ikizken teke düşmüş de olabilir...Benim aklıma bunlar geliyor canım
Günaydın arkadaşlar 8. Gün değerim 41.3 10. Gün 38,6 çıkmıştı. Doktor ilacı kesip hcg takibi yapalım dedi.12. Gün değerim 56 geldi.hiç böyle durumla karşılaşan var mı? Doktor yarın bi daha baktıralım dedi.kafam allak bullak oldu :2:
Nasılsın güzelim,hamilelik nasıl gidiyor??
2 blastokist yerleştirilmişti.ben de ikizden teki düştü mü acaba dedim doktora.pek umutlu konuşmadı.ztn yurtdışında kongrede telefonla bile pek konuşamadım doktorla. Hayırlısı demekten başka bişi yok. Sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
Dış gebelikte bu şekilde olur bizzat yaşadım..
Değer artar düşer sabit kalır bir süre bu şekilde dalgalanmalar olabilir...
Umarım seni uğraştırmaz...
Dış gebelikte bu şekilde olur bizzat yaşadım..
Değer artar düşer sabit kalır bir süre bu şekilde dalgalanmalar olabilir...
Umarım seni uğraştırmaz...
Eklemek istedim bir arkadaşa yazmışsın ikizlerdi ve biri düştümü diye sormuşsun doktora..
Böyle bir durum olabiliyor ama değer düşmez sadece az artar..
kizlar ya bgn aksam farkettim koltuk altimda bi agri aci vardi
Baktim beze olmus korktum bi an elime gelince
Neden olur ki acaba
Kızlar bebeğin kalbi sadece genetik sebeplerden mi durur?
Bir topiğe üyeyim ve kafayı yedirtecekler bana birazdan tövbeeeeçıkmama ramak kaldı resmen
Bebeklerinin öldüğünü anlamışlar çünkü belirtileri birden kesilmiş
Umarım uğraştırmaz çok korkuyorum ztn
Heheyytt bee Editörüm profesörüm canım benim! hoşgeldin
3 sebebi vardır...
*bebekten kaynaklanan kromozom bozuklukları yani sakatlık durumunda kalbi durabilir ki bu sebeple ölüm en fazla olanıdır..
Bu etken erken gebelik döneminde gerçekleşir genelde gebeliğin 8-10.haftaları arasında...
*Bebeğin plesantası anne rahmine herhangi bir sebeple iyi yerleşmemişse bebeğin beslenmesinde sorun oluşur gelişim geriliği meydana gelir..bu da ölüme yol açabilir..
*bebeğin organları var ancak bunları anne karnında kullanamaz ve yaşayabilmesi için anneden gelen kana bağlıdır..bebekteki kirli kan anneye gönderilir annenin kanında temizlenir ve tekrar bebeğe verilir..Annede herhangi bir hastalık varsa anne bebekten gelen kirli kanı temizleyemez ve bebek ölümü gerçekleşebilir..Bu hastalıklar annedeki böbrek,kalp,karaciğer,lupus hastalığı...
ve son madde böyle kötü bir konuyu didiklediğin için aferin sana
değer 1500 ü geçmezse kendiliğinden gider kanama ile 1500 sonrasında kese görülmezse o zaman müdehale ederler..
değerin az bende kısa sürede sonlanır canım..
ama kuzum ne biçim konulara kafa yoruyosun sen duygulandım cevap verirken sanki olmuşta onun üzerine yazıyor gibi hissettim töbeeeee
merhaba kızlar bugün dr. randevumuz vardı daha 4+5 de olmamıza rağmen minicik kesemizi gördük
10 gün sonraya kalp atışı için randevu verdi.bu kadar erken çağırmasının sebebide dış gebelikmi yoksa rahime yerleşmişmi onu görmekmiş
merhaba kızlar bugün dr. randevumuz vardı daha 4+5 de olmamıza rağmen minicik kesemizi gördük
10 gün sonraya kalp atışı için randevu verdi.bu kadar erken çağırmasının sebebide dış gebelikmi yoksa rahime yerleşmişmi onu görmekmiş
tebrik edrim canım bende 5+1 de olmama ragmen cagırmadı 10 gün sonra gidecegiz oysa ben cok endişeleniyorum mide bulantım ara ara olup sonra birden kesiliyor dua ediyorum bi gün onca görsem bebegimin kesesini ve kalp atısını benim için de dua et bende hayırlısı ile görüyüm canım
değer 1500 ü geçmezse kendiliğinden gider kanama ile 1500 sonrasında kese görülmezse o zaman müdehale ederler..
değerin az bende kısa sürede sonlanır canım..
ama kuzum ne biçim konulara kafa yoruyosun sen duygulandım cevap verirken sanki olmuşta onun üzerine yazıyor gibi hissettim töbeeeee
Değerinde şüpheli bir durum yoksa dış gebelikten neden şüphelenir acaba :26::26: bak bunuda yeni duydum
Asıl konuya geleyim maşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Darısı kalp atımına inşallahhhhhhhhhhh
Aman yawrum allah korusun yazdıysa bozsunben paranoyağım biraz sanırım o topikten çıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?