2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

anne olmak kolay değil ki bize uğraş dur...
ama pes etmekte yok umudumuzu taze tutmazsak bunalıma girmemiz kaçınılmaz
bu arada bors değil canım bolt

Bidanem Heyecanla temmuzdaki testlerini bekliyorum olacak o çift çizgi bize gelecekhayin yumi

bende şimdiden başlayım diyorum temmuz dönemi testlerime

İyigeceler cnm.
Demek yumin seni kandirdi o zmn temmuzda bekliyoruz mujdeni
Bu sefer seni kandirmasina izin verme ama :))
Ben hala olmadim regl :18:

Tamam cnm bida ole yapicam bilmiodum

Anlasildi canim ))

bu ay olmadıysa bi daha ki ay olur hem doğum günüm var bu ay sonu o zaman doğum günü süprayzı yapcak kuzum bana...
sözde sen benden önce regl olcaktın ben seni ışık hızıyla geçtim
sende madem bugüne kadar bekledin sonunda gebe ağaşısı kurtarmaz

kizlar ya bgn aksam farkettim koltuk altimda bi agri aci vardi
Baktim beze olmus korktum bi an elime gelince
Neden olur ki acaba

ihmal etme lütfen hemen meme usg randevusu al ve ultrasonla baksınlar 2 dk lık bir işlem...

bende umutluydum kendimden ama kendim beni yanılttı
napıcaz önümüzdeki ay umutlancaz 11 gün kaldı yumurtlamama
sigorta işi öylece duruyor az kaldı evde kıyametin kopmasına şu yumurtlama günüm geçsin kavga çıkarcam

Günaydın güzel hatun,aslında şu ovulasyon testlerinden alip ypacan,benim şu laporoskopi olsun sonra bi süre tüp denemeyecem doğal yoldan deneyecem yoksa kafayı yiyecem,beni çok yıpratıyor.

ovu testlerinden o kadar çok yaptım ki canım artık yapmıyorum...
laparaskopiden sonra doğal olma olasılığı artıyor cidden doğal denemekte fayda var..

Çok düzensiz canım...Kimyasal da olabilir ikizken teke düşmüş de olabilir...Benim aklıma bunlar geliyor canım

2 blastokist yerleştirilmişti.ben de ikizden teki düştü mü acaba dedim doktora.pek umutlu konuşmadı.ztn yurtdışında kongrede telefonla bile pek konuşamadım doktorla. Hayırlısı demekten başka bişi yok. Sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah

Dış gebelikte bu şekilde olur bizzat yaşadım..
Değer artar düşer sabit kalır bir süre bu şekilde dalgalanmalar olabilir...
Umarım seni uğraştırmaz...
Eklemek istedim bir arkadaşa yazmışsın iki blasttı ve biri düştümü diye sormuşsun doktora..
Böyle bir durum olabiliyor ama değer düşmez sadece az artar..

Son düzenleme:
Nasılsın güzelim,hamilelik nasıl gidiyor??

İyiyim tatlım cumartesi kalp atışına gideceğim o yüzden biraz stres var :18: Gerçi doktorum şansımızı deneyeceğiz dedi göremeyebiliriz yani

İyi düşün iyi olsun canım...Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese

Heheyytt bee Editörüm profesörüm canım benim! hoşgeldin

kizlar ya bgn aksam farkettim koltuk altimda bi agri aci vardi
Baktim beze olmus korktum bi an elime gelince
Neden olur ki acaba

Koltuk altını makine ile alıyorsan o da içeriden tahriş edip yağ bezesi yapabiliyor canım, bendede olmuştu.

3 sebebi vardır...

*bebekten kaynaklanan kromozom bozuklukları yani sakatlık durumunda kalbi durabilir ki bu sebeple ölüm en fazla olanıdır..
Bu etken erken gebelik döneminde gerçekleşir genelde gebeliğin 8-10.haftaları arasında...

*Bebeğin plesantası anne rahmine herhangi bir sebeple iyi yerleşmemişse bebeğin beslenmesinde sorun oluşur gelişim geriliği meydana gelir..bu da ölüme yol açabilir..

*bebeğin organları var ancak bunları anne karnında kullanamaz ve yaşayabilmesi için anneden gelen kana bağlıdır..bebekteki kirli kan anneye gönderilir annenin kanında temizlenir ve tekrar bebeğe verilir..Annede herhangi bir hastalık varsa anne bebekten gelen kirli kanı temizleyemez ve bebek ölümü gerçekleşebilir..Bu hastalıklar annedeki böbrek,kalp,karaciğer,lupus hastalığı...

ve son madde böyle kötü bir konuyu didiklediğin için aferin sana

Umarım uğraştırmaz çok korkuyorum ztn

değer 1500 ü geçmezse kendiliğinden gider kanama ile 1500 sonrasında kese görülmezse o zaman müdehale ederler..
değerin az bende kısa sürede sonlanır canım..

Heheyytt bee Editörüm profesörüm canım benim! hoşgeldin

ama kuzum ne biçim konulara kafa yoruyosun sen duygulandım cevap verirken sanki olmuşta onun üzerine yazıyor gibi hissettim töbeeeee

merhaba kızlar bugün dr. randevumuz vardı daha 4+5 de olmamıza rağmen minicik kesemizi gördük

10 gün sonraya kalp atışı için randevu verdi.bu kadar erken çağırmasının sebebide dış gebelikmi yoksa rahime yerleşmişmi onu görmekmiş

Heyyyyyyyt Len kim var bakiyim buralarda

Anamı kesen ben babamı kesen ben...

Var mı bana yakan bakan heyyyyyyyyt

Canım egunal e2 degerim nasıl sence degerlendirir misin? Uzun protokol lucrinle başladım. Geçen hafta perşembe Puregon 275 menopur 1 dozla başladım 3.iğneden sonra değer 117 ydi. Doktorum dozu arttırdı. 375 pregon, 2 doz menopur yaptı.6.iğneden sonra bu kez e2 717 oldu.diğer tedavin 2 yıl önceydi kısa uygulainmişti.e2 degerim bu kadar düşük ilerlememisti. Sence lucrinin etkisi var mi? Rezervlerim evet sınırda solda 3 görüyoruz şu anda sağı hiç söylemedi doktorum.çok üzgünüm. Sence artarmi Ctesi kontrol az yumi olmasi da çok üzdü beni: ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman yawrum allah korusun yazdıysa bozsun ben paranoyağım biraz sanırım o topikten çıkacağım

tebrik edrim canım bende 5+1 de olmama ragmen cagırmadı 10 gün sonra gidecegiz oysa ben cok endişeleniyorum mide bulantım ara ara olup sonra birden kesiliyor dua ediyorum bi gün onca görsem bebegimin kesesini ve kalp atısını benim için de dua et bende hayırlısı ile görüyüm canım

Değerinde şüpheli bir durum yoksa dış gebelikten neden şüphelenir acaba :26::26: bak bunuda yeni duydum
Asıl konuya geleyim maşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Darısı kalp atımına inşallahhhhhhhhhhh

cnm belirtilere takılma benim midem bulantım hiç yok henüz.inşallah sende göreceksin.

Canım egunal e2 degerim nasıl sence degerlendirir misin? Uzun protokol lucrinle başladım. Geçen hafta perşembe Puregon 275 menopur 1 dozla başladım 3.iğneden sonra değer 117 ydi. Doktorum dozu arttırdı. 375 pregon, 2 doz menopur yaptı.6.iğneden sonra bu kez e2 717 oldu.diğer tedavin 2 yıl önceydi kısa uygulainmişti.e2 degerim bu kadar düşük ilerlememisti. Sence lucrinin etkisi var mi? Rezervlerim evet sınırda solda 3 görüyoruz şu anda sağı hiç söylemedi doktorum.çok üzgünüm. Sence artarmi Ctesi kontrol az yumi olmasi da çok üzdü beni: ((

Değerinde şüpheli bir durum yoksa dış gebelikten neden şüphelenir acaba :26::26: bak bunuda yeni duydum
Asıl konuya geleyim maşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Darısı kalp atımına inşallahhhhhhhhhhh

değerim şüpheli değildi cnm ama dr. temkinli ilerliyor birşey atlamak istemiyor.

Aman yawrum allah korusun yazdıysa bozsun ben paranoyağım biraz sanırım o topikten çıkacağım

o konu bu durumu yaşamış ve nedenini araştıranlar içindir muhtemelen ama sen ihtimaller üzerine araştırmaya girersen benzer daha çok konu bulursun...moral bozmaktan başka ne işe yarıyor merak ediyorum...Sağlıklı beslenip psikolojini iyi tutmaktan başka şu an yapabileceğin başka birşey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…