2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ya yemin ederim dayaklıksın
Ne işin var öyle topiklerde yaa bu konular bizi ilgilendiriyor mu şu anda? Tövbe tövbeee

Kızma Editörümm

canım benim nasılsın

Heyyyyyyyt Len kim var bakiyim buralarda

Anamı kesen ben babamı kesen ben...

Var mı bana yakan bakan heyyyyyyyyt

yan bakmıyorum canım ben dik dik bakıyorum nolcak şimdi
bu arada seri katile bağlamışsın ne hayırlı evlatsın sen öyle anasını babasını kesmiş örnek evlat

Günaydın duygu, ne yazık ki pek umutlu bir tablo değil bu. Dilerim bundan sonra kat kat artar ve sağlıklı bir hamilelik yaşarsın. Ama kendini olabilecek istenmedik durumlara da hazırlamanda fayda var. Seni umutlandırıp da üzüldüğünü görmek istemem...

Yavrucum topiğin adı 2015 Şubat anneleri Ama şubat anneleri biraz psikomanyak galiba

Ben hiç bulaşmıyım en iyisi o topiğe, arıza çıkmasın.
Gülden haklı, şu an bize düşen moralimizi yüksek tutmak, kendimize ve bebelere iyi bakmak. O Topik bu amaca hizmet etmiyorsa yanlış yerde yanlış konular konuşuluyor demektir. Kimsenin de diğer anne adaylarını durduk yerde paniğe sevk etmeye üzmeye hakkı yoktur. Valla sinirlendim onlara yav.

lucrin yumurta baskılayıcı olduğundan e2 daha az seyreder ama senin toplama gününe gelmen epey zaman almış yumiler yavaş büyüyor.rezerv sorunu olanlarda lucrinli uzun protokol uygulanıyor bu aralar ve daha fazla yumi elde ediliyor bence iyi bir yol izlemiş doktorun..kısa protokolde belki şu ankinden daha az yumin olacaktı...doktorlar toplanmaya aday en büyük yumileri sayıyorlar genelde küçükleri söylemezler..İlk zamanalarda büyüme daha yavaştır toplamaya yakın büyüme hızlanır örneğin günlük 1mm büyüyen yumi 2mm büyüyebilir bende öyle oluyor...umut var demek kontrolde inşallah görürsün canım...3 yumi de fena değil rezerv sorunu olanlarda... onlar kaliteli olsunlar önce geriden gelende gelir...

Kızlar günaydın hava çok sıcak ya denize havuza atlayasım var ama iç anadolu bölgesinde yaşıyorum kendime bir havuz yağtırıp içine dalasım var ama iş yerinde bunu yapmak ne kadar mantıklı ona karar veremedim

Ya canım niye böyle olumsuzluklara takılıyorsun bak bir yerde dinlemiştim başımıza birşey geldiğinde ben biliyordum diyoruz ya işte bu o olayı sürekli düşünüp evrene mesaj gönderip çağırmak oluyormuş sonrada başımıza gelince ben biliyordum içime doğmuştu filan diyormuşuz yapma böyle nasibi varsa zaten doğacak buna kimse engel olamaz Rabbim ona dünyada rızık verdiyse gerisi boş canım dağıt şu negatif düşünceleri

leğen neyine yetmiyor doldur buz kütlelerini leğene sok ayaklarını içinde kızgın kumlardan serin sulara atlarmış gibi hisset kendini

leğen neyine yetmiyor doldur buz kütlelerini leğene sok ayaklarını içinde kızgın kumlardan serin sulara atlarmış gibi hisset kendini

mesajın başını okuyunca leğeni doldur gir diyeceksin sandım bir an neyseki ayaklarımı kastetmişsin

Sağlıklı olsunda 3-5 gün sonra duyulsun kalp atışı,stres yok hem çünkü bebeğim gayet sağlıklı canim benim..kucağına alıp sevdiğin zamanlar ne çektim beeeee senin için diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…