cnm belirtilere takılma benim midem bulantım hiç yok henüz.inşallah sende göreceksin.
değerim şüpheli değildi cnm ama dr. temkinli ilerliyor birşey atlamak istemiyor.
Kızlar bebeğin kalbi sadece genetik sebeplerden mi durur?
Bir topiğe üyeyim ve kafayı yedirtecekler bana birazdan tövbeeeeçıkmama ramak kaldı resmen
Bebeklerinin öldüğünü anlamışlar çünkü belirtileri birden kesilmiş
o konu bu durumu yaşamış ve nedenini araştıranlar içindir muhtemelen ama sen ihtimaller üzerine araştırmaya girersen benzer daha çok konu bulursun...moral bozmaktan başka ne işe yarıyor merak ediyorum...Sağlıklı beslenip psikolojini iyi tutmaktan başka şu an yapabileceğin başka birşey yok..
Dış gebelikte bu şekilde olur bizzat yaşadım..
Değer artar düşer sabit kalır bir süre bu şekilde dalgalanmalar olabilir...
Umarım seni uğraştırmaz...
Eklemek istedim bir arkadaşa yazmışsın iki blasttı ve biri düştümü diye sormuşsun doktora..
Böyle bir durum olabiliyor ama değer düşmez sadece az artar..
ya yemin ederim dayaklıksın
Ne işin var öyle topiklerde yaa bu konular bizi ilgilendiriyor mu şu anda? Tövbe tövbeee
Heyyyyyyyt Len kim var bakiyim buralarda
Anamı kesen ben babamı kesen ben...
Var mı bana yakan bakan heyyyyyyyyt
cnm belirtilere takılma benim midem bulantım hiç yok henüz.inşallah sende göreceksin.
Günaydın arkadaşlar 8. Gün değerim 41.3 10. Gün 38,6 çıkmıştı. Doktor ilacı kesip hcg takibi yapalım dedi.12. Gün değerim 56 geldi.hiç böyle durumla karşılaşan var mı? Doktor yarın bi daha baktıralım dedi.kafam allak bullak oldu :2:
Yavrucum topiğin adı 2015 Şubat anneleriAma şubat anneleri biraz psikomanyak galiba
Canım egunal e2 degerim nasıl sence degerlendirir misin? Uzun protokol lucrinle başladım. Geçen hafta perşembe Puregon 275 menopur 1 dozla başladım 3.iğneden sonra değer 117 ydi. Doktorum dozu arttırdı. 375 pregon, 2 doz menopur yaptı.6.iğneden sonra bu kez e2 717 oldu.diğer tedavin 2 yıl önceydi kısa uygulainmişti.e2 degerim bu kadar düşük ilerlememisti. Sence lucrinin etkisi var mi? Rezervlerim evet sınırda solda 3 görüyoruz şu anda sağı hiç söylemedi doktorum.çok üzgünüm. Sence artarmi Ctesi kontrol az yumi olmasi da çok üzdü beni: ((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bebeğin kalbi sadece genetik sebeplerden mi durur?
Bir topiğe üyeyim ve kafayı yedirtecekler bana birazdan tövbeeeeçıkmama ramak kaldı resmen
Bebeklerinin öldüğünü anlamışlar çünkü belirtileri birden kesilmiş
canım benim nasılsın
Kızlar günaydın hava çok sıcak ya denize havuza atlayasım var ama iç anadolu bölgesinde yaşıyorum kendime bir havuz yağtırıp içine dalasım varama iş yerinde bunu yapmak ne kadar mantıklı ona karar veremedim
leğen neyine yetmiyor doldur buz kütlelerini leğene sok ayaklarını içinde kızgın kumlardan serin sulara atlarmış gibi hisset kendini
leğen neyine yetmiyor doldur buz kütlelerini leğene sok ayaklarını içinde kızgın kumlardan serin sulara atlarmış gibi hisset kendini
dua et olur mu:18::18::18::18:
Mybayb blgsobeee
gnaydın kızlar nasılsınız
Günaydın kızlar:108:
Heyyyyyyyt Len kim var bakiyim buralarda
Anamı kesen ben babamı kesen ben...
Var mı bana yakan bakan heyyyyyyyyt
İyiyim tatlım cumartesi kalp atışına gideceğim o yüzden biraz stres var :18: Gerçi doktorum şansımızı deneyeceğiz dedi göremeyebiliriz yani
İyi düşün iyi olsun canım...Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?