Yağ bezesi olabilir kuzum yarın doktora göster istersen ihmale gelmez balım
Bu arada parsen nerde:26:nezamandir yok
canım bende de olmuştu genel cerraha gittim önce ilaç verdi olmadı 15 dkkada halletti hiç acı falan duymadım yağ bezesi imiş :)
geçmiş olsun canımmmm geçen yıl bende dr gitmiştim ug çekerken gördü dr korkmuştum ama her kadında olur dedi birde gebe kaldığında cmcimenin annesinde 10 tane falançıktı (çok pinpiriklidiri cimcimein annesi)en az 10 dr gittik hormon değişikliklerinde olur endişelenmeyin dedimşiti yani gebeliğe bağladı durumu
Yavrucum topiğin adı 2015 Şubat anneleriAma şubat anneleri biraz psikomanyak galiba
Canim sahur yaptiktan sonr gelemedim cok uykum geldi hemen uyudum :)
Daha once varmiydi hic bilmiorum da bi an gorunce korktum
Parsenden bi alinti yapmanin zamani geldi :))))
İnsallah gecici biseydir canim
Bu ay goguslerimde daha bi fazla aciyor oondan mi acaba gideyim doktora
İnsallah oyledir kuzum ya nasip bakalim
Kizlaaaar doktora bugün gittim.adetimin ikinci günü muayene oldum..doktor bana ginera verdi.bir dahaki aya tekrar gel dedi.yumurta rezerv azlığı olup bu tür seyle karsillasan varmi ?? Böyle tup bebege baslarsak ancak iki yumurta dollermisiz...sizun fikriniz nedir.bilginizi paylasirmisiniz
yan bakmıyorum canım ben dik dik bakıyorum nolcak şimdi
bu arada seri katile bağlamışsın ne hayırlı evlatsın sen öyle anasını babasını kesmiş örnek evlat
He he sobelenmisım ama ben telde sayfa acik bırakıp uyumuşum
Günaydın kuzum
Günaydın
Oha cook korktum
Mrb arkadaslar ben listede ketum olarak varim fakat o sifremi unutunca baska nik actim.mecburen bugun tedaviye basliyorum arkadaslar ins bu sefer olur duanizda bsnada yer verin.olurmu
Mrb arkadaslar ben listede ketum olarak varim fakat o sifremi unutunca baska nik actim.mecburen bugun tedaviye basliyorum arkadaslar ins bu sefer olur duanizda bsnada yer verin.olurmu
canım hayırlı olsun :) sonu bebişli olsun inşallah :)
Sonuna kadar hep saglikli guzel haberler alirsin insaallah canim
Heyyyyyyyt Len kim var bakiyim buralarda
Anamı kesen ben babamı kesen ben...
Var mı bana yakan bakan heyyyyyyyyt
He he sobelenmisım ama ben telde sayfa acik bırakıp uyumuşum
Günaydın kuzum
Günaydın
Oha cook korktum
merhaba kızlar bugün dr. randevumuz vardı daha 4+5 de olmamıza rağmen minicik kesemizi gördük
10 gün sonraya kalp atışı için randevu verdi.bu kadar erken çağırmasının sebebide dış gebelikmi yoksa rahime yerleşmişmi onu görmekmiş
Ben bugun doktorla gorustum agustisun basinda basliyoruz bakalim folik asit kullan dedi tarih belli olunca ayyyyy tirstimm sanki ben Allahim yardim et
MAŞALLAH CANIM NAZAR DEĞMESİN.
çok sevındım hayırlısı ıle pıt pıtları da duyunnnn da ohhh
bu ay olmadıysa bi daha ki ay olur hem doğum günüm var bu ay sonu o zaman doğum günü süprayzı yapcak kuzum bana...
sözde sen benden önce regl olcaktın ben seni ışık hızıyla geçtim
sende madem bugüne kadar bekledin sonunda gebe ağaşısı kurtarmaz
ihmal etme lütfen hemen meme usg randevusu al ve ultrasonla baksınlar 2 dk lık bir işlem...
Koltuk altını makine ile alıyorsan o da içeriden tahriş edip yağ bezesi yapabiliyor canım, bendede olmuştu.
Kizlaaaar doktora bugün gittim.adetimin ikinci günü muayene oldum..doktor bana ginera verdi.bir dahaki aya tekrar gel dedi.yumurta rezerv azlığı olup bu tür seyle karsillasan varmi ?? Böyle tup bebege baslarsak ancak iki yumurta dollermisiz...sizun fikriniz nedir.bilginizi paylasirmisiniz
canım benim drumda başlamadan önceki ay hep cyclo proginova gibi bir ilaç verip başlardı doğum kontrol ilacı gibi birsey ama tam değil :) druna güven :) bir bildiği vardır :) inşallah hersey güzel olur gelecek ay :)
hatırladığım kadarıyla mybaby de vermişti doğum kontrol hapı başlamadan 1 ay önce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?