2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yağ bezesi olabilir kuzum yarın doktora göster istersen ihmale gelmez balım

Bu arada parsen nerde:26:nezamandir yok

Canim sahur yaptiktan sonr gelemedim cok uykum geldi hemen uyudum :)
Daha once varmiydi hic bilmiorum da bi an gorunce korktum
Parsenden bi alinti yapmanin zamani geldi :))))
canım bende de olmuştu genel cerraha gittim önce ilaç verdi olmadı 15 dkkada halletti hiç acı falan duymadım yağ bezesi imiş :)

İnsallah gecici biseydir canim
Bu ay goguslerimde daha bi fazla aciyor oondan mi acaba gideyim doktora

İnsallah oyledir kuzum ya nasip bakalim

Yavrucum topiğin adı 2015 Şubat anneleri Ama şubat anneleri biraz psikomanyak galiba

Bende oraya gireyim diyodum,soyledigin iyi oldu,oyle psikomanakarin yanina gitmeyim bende suan en son istedigim canimi sikip, kotu konularda kendimi doldurmak drun niye interneti karistirma dedi anlasiliyor

dr mutlka git ama inş bir şey çıkmayacak

Kizlaaaar doktora bugün gittim.adetimin ikinci günü muayene oldum..doktor bana ginera verdi.bir dahaki aya tekrar gel dedi.yumurta rezerv azlığı olup bu tür seyle karsillasan varmi ?? Böyle tup bebege baslarsak ancak iki yumurta dollermisiz...sizun fikriniz nedir.bilginizi paylasirmisiniz

canım benim drumda başlamadan önceki ay hep cyclo proginova gibi bir ilaç verip başlardı doğum kontrol ilacı gibi birsey ama tam değil :) druna güven :) bir bildiği vardır :) inşallah hersey güzel olur gelecek ay :)
hatırladığım kadarıyla mybaby de vermişti doğum kontrol hapı başlamadan 1 ay önce :)

yan bakmıyorum canım ben dik dik bakıyorum nolcak şimdi
bu arada seri katile bağlamışsın ne hayırlı evlatsın sen öyle anasını babasını kesmiş örnek evlat

Yok yok kesmedim, ben şaka yaptımdı :26::26:

Mrb arkadaslar ben listede ketum olarak varim fakat o sifremi unutunca baska nik actim.mecburen bugun tedaviye basliyorum arkadaslar ins bu sefer olur duanizda bsnada yer verin.olurmu

Mrb arkadaslar ben listede ketum olarak varim fakat o sifremi unutunca baska nik actim.mecburen bugun tedaviye basliyorum arkadaslar ins bu sefer olur duanizda bsnada yer verin.olurmu

canım hayırlı olsun :) sonu bebişli olsun inşallah :)

Heyyyyyyyt Len kim var bakiyim buralarda

Anamı kesen ben babamı kesen ben...

Var mı bana yakan bakan heyyyyyyyyt

:18::18::18::18::18::18:tirsttim kis senden
He he sobelenmisım ama ben telde sayfa acik bırakıp uyumuşum

Günaydın kuzum

Günaydın

Oha cook korktum

Farkettim kuzum olmadığınıaksama yine sobelerim kiii

MAŞALLAH CANIM NAZAR DEĞMESİN.
çok sevındım hayırlısı ıle pıt pıtları da duyunnnn da ohhh

MAŞALLAH CANIM NAZAR DEĞMESİN.
çok sevındım hayırlısı ıle pıt pıtları da duyunnnn da ohhh

Sağol cnm tabi kese görmeyle iş bitmiyor demi.olumsuz düşüncelerden uzak durmaya çalışıyorum. Darısı sana ilk tedavinde

inşallah dogum günü hediyesi olur canım inşallah
Rabbim o güzel yüreğine iyiliğine Mucizeni versin inşallah
Bu mübarek aylarda hep dua ediyorum hepimiz için

yaa dımı ben senden önce olcaktım cidden öyle diyordum 1 temmuz diye ama döngüm değişti sanırım tüp bebek ilaçlarından
sanırım bugün olcm gibi zaten belim agrıyor hafiften
bide bu beze korkuttu beni aklımda randevu alıp gitmek var hemen de pazartesi falan giderim sanırım

Koltuk altını makine ile alıyorsan o da içeriden tahriş edip yağ bezesi yapabiliyor canım, bendede olmuştu.

hım olabilir belki ama sürekli makina yapmıyorum ki çok sıkışık zamanlarda bu ay içinde de hiç makina yapmamıştım:44:

evet canım bende d.kontrol hapı kullandım tüp bebege başlamadan önce
dogru hatırlıyorsun helal valla

Herkese hayırlı günler ve hayırlı ramazanlar, uzun süredir giremiyordum internetim problemliydi. Bugün net bulmuşken bir selam vereyim dedim. Yeni gebelerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum, Allah kucaklarınıza da almanızı nasip etsin ve Rabbim bu mübarek günlerin hatırına her birinizin en yakın zamanda gebe olarak gelmenizi nasip etsin. Bunu okadar gönülden istiyorum ki.. İnşaallah Rabbim nasip edecek, çok inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…