2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Nazancım çok teşekkürler... Benimde pozitif çıktı biliyomusun. Senin de lekelenmenin durmasına sevindim. Umarım sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder Yüce Rabbim.

Sağol cnm tabi kese görmeyle iş bitmiyor demi.olumsuz düşüncelerden uzak durmaya çalışıyorum. Darısı sana ilk tedavinde

elbette ya olumsuz dusuncek bısey yokkı maşallah keseyı gormussunuz bebiş ben burdayım anne demiş
amın ınsallah cnm ya 3.tedavim olcak ya umarım son olur

Aleykümselam canım
Sanada hayırlı günler hayırlı Ramazanlar
Amin diyorum dualarına

tedavin hayırlı olsun canım..
nickin karnımı acıktırdı birden

Amin tesekkur ederim. İlk kaydoldugunda ne yazsam kullaniliyor dedi cok sıkıldim zor bulurum ama portakalli gofreti cok severim o aralar aklimda o vardi yine 😄 bari nickim olsun dedim. Hic yan etkilerini dusunemedim kusura bakma

Tam koltuk altında mı yoksa göğüsüne yakın mı?

Nazancım çok teşekkürler... Benimde pozitif çıktı biliyomusun. Senin de lekelenmenin durmasına sevindim. Umarım sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder Yüce Rabbim.

canimmmm burdandaa tebrikklerrr masallahhh cokk sevindimmm..

tebrıkler cnm ben senı atlamşım heralde ya gormedım pozitif olduğunu.en son lekelenmem olmuştu demiştin.
rabbım kucağına almayı nasip etsin

Duaların için teşekkür ederiz canım. Amin diyorum

teşekkür canım ya içimi rahatlattın,arkadaş da söyledi yumurta boyutları büyüme şeklini falan düzenlemek içinmiş.çok büyürse çatlama olur yumurta kaybolurmuş..en azından paramı alayım işime bakayım dememesine sevindim.

evet canım bende d.kontrol hapı kullandım tüp bebege başlamadan önce
dogru hatırlıyorsun helal valla[/QUOTE]

senin sorun neydiki canım ???

iyimisin kızzzzzzzzzz...
oruç başına vurdu herhal

Yok kız adetliyim tutmuyorum ki Allah nasip ederse yarın başlıyorum Salat-ı Tefricemde kaldı yarıda banyomu yapayım hem orucuma hem teşbihe başlayacağım. 1.900 kadar kaldı, 2.500 tane okudum

Tam koltuk altında mı yoksa göğüsüne yakın mı?

göğsümle koltuk altımın birleştiği yer diyebiliriz sanki canım:26:

senin sorun neydiki canım ???

canım bende amh düşük diyebilriiz bi tek
eşiminde morfoloji düşük o yüzden tüp bebek denedik
d.kontrol hapı yumurtaları tedavi zamanına hazırlamak için sanırım o ay yumurtalıkları dinlendiriyorsun tedavi için diye demişti hemşire
merak etme sıkıntı yapıcak durum yok sanırm d.kontrol hapı bitip regl görünce tedaviye başlıcaksın değil mi sende?

Amin tesekkur ederim. İlk kaydoldugunda ne yazsam kullaniliyor dedi cok sıkıldim zor bulurum ama portakalli gofreti cok severim o aralar aklimda o vardi yine 😄 bari nickim olsun dedim. Hic yan etkilerini dusunemedim kusura bakma

DOĞRUDUR CNM YOĞUN yoğun bir topik burası.hoş ama begendim
bende severım portakallı gofretı de ondan canım cektı yanı bosver ya..sen bana bakma benım canım hep bişeylr çeker

Yok kız adetliyim tutmuyorum ki Allah nasip ederse yarın başlıyorum Salat-ı Tefricemde kaldı yarıda banyomu yapayım hem orucuma hem teşbihe başlayacağım. 1.900 kadar kaldı, 2.500 tane okudum

he anladım cnmmmmmmmmmm yarın başlıcan demek hadı bakalım allah kabul etsin.
duanı da allah kabul etsın bıtanem ağzına yüreğine sağlık

tatlışım bence de bı doktora gıt yanı dusunup kendı kendını yiyeceğine..

Tsh 1.2171,,,,,
Estradiol 61,,,,
Fsh 6.21,,,,,
Prolaktin 14.25,,,,,
Anti hiv 0.08,,,,,
Anti hbs 0.02

Nasil kızlar sonuçlar adet 3ncü gün yaptırdım bunları ilk yaptırdım o yüzden karşılaştırma yapamiyom:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…