Canim akintin kahve oldugu surece normal deniyor.benim gecen denememde 9.gun baslamisti boyle.sonuc pozitif de olmustu.yani ilaclarini sakin kesme ve gununde test yaptir.test gunu dr soylemistim,progeston igneye baslamistik..dinlen,ayaklarini uzatip otur,hatta yat..gecen hafta bende de kanama oldu,igne kullandim,allaha sukur gecti..stres yapma ama dikkat et kendine
Sağol cnm tabi kese görmeyle iş bitmiyor demi.olumsuz düşüncelerden uzak durmaya çalışıyorum. Darısı sana ilk tedavinde
Herkese hayırlı günler ve hayırlı ramazanlar, uzun süredir giremiyordum internetim problemliydi. Bugün net bulmuşken bir selam vereyim dedim. Yeni gebelerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum, Allah kucaklarınıza da almanızı nasip etsin ve Rabbim bu mübarek günlerin hatırına her birinizin en yakın zamanda gebe olarak gelmenizi nasip etsin. Bunu okadar gönülden istiyorum ki.. İnşaallah Rabbim nasip edecek, çok inanıyorum.
tedavin hayırlı olsun canım..
nickin karnımı acıktırdı birden
inşallah dogum günü hediyesi olur canım inşallah
Rabbim o güzel yüreğine iyiliğine Mucizeni versin inşallah
Bu mübarek aylarda hep dua ediyorum hepimiz için
yaa dımı ben senden önce olcaktım cidden öyle diyordum 1 temmuz diye ama döngüm değişti sanırım tüp bebek ilaçlarından
sanırım bugün olcm gibi zatenbelim agrıyor hafiften
bide bu beze korkuttu beni aklımda randevu alıp gitmek var hemen de pazartesi falan giderim sanırım
hım olabilir belki ama sürekli makina yapmıyorum ki çok sıkışık zamanlarda bu ay içinde de hiç makina yapmamıştım:44:
evet canım bende d.kontrol hapı kullandım tüp bebege başlamadan önce
dogru hatırlıyorsun helal valla
Nazancım çok teşekkürler... Benimde pozitif çıktı biliyomusun. Senin de lekelenmenin durmasına sevindim. Umarım sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder Yüce Rabbim.
Nazancım çok teşekkürler... Benimde pozitif çıktı biliyomusun. Senin de lekelenmenin durmasına sevindim. Umarım sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder Yüce Rabbim.
Herkese hayırlı günler ve hayırlı ramazanlar, uzun süredir giremiyordum internetim problemliydi. Bugün net bulmuşken bir selam vereyim dedim. Yeni gebelerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum, Allah kucaklarınıza da almanızı nasip etsin ve Rabbim bu mübarek günlerin hatırına her birinizin en yakın zamanda gebe olarak gelmenizi nasip etsin. Bunu okadar gönülden istiyorum ki.. İnşaallah Rabbim nasip edecek, çok inanıyorum.
canım benim drumda başlamadan önceki ay hep cyclo proginova gibi bir ilaç verip başlardı doğum kontrol ilacı gibi birsey ama tam değil :) druna güven :) bir bildiği vardır :) inşallah hersey güzel olur gelecek ay :)
hatırladığım kadarıyla mybaby de vermişti doğum kontrol hapı başlamadan 1 ay önce :)
Ben bugun doktorla gorustum agustisun basinda basliyoruz bakalim folik asit kullan dedi tarih belli olunca ayyyyy tirstimm sanki ben Allahim yardim et
iyimisin kızzzzzzzzzz...
oruç başına vurdu herhal
Korkçan tabi kıjııııım benden
:18::18::18::18::18::18: tirsttim kis senden
Farkettim kuzum olmadığınıaksama yine sobelerim kiii
Okurken çok duygulandimLinke tıklayın okuyun kızlar, ben bilmiyordum okuyunca çok etkilendim.
http://www.milliyet.com.tr/-bu-mele...zar/haberdetay/17.02.2013/1669789/default.htm
Tam koltuk altında mı yoksa göğüsüne yakın mı?
senin sorun neydiki canım ???
Tehdit büyük kız korkmam mı çok tırstım
Takipteyim diyosun yani
Amin tesekkur ederim. İlk kaydoldugunda ne yazsam kullaniliyor dedi cok sıkıldim zor bulurum ama portakalli gofreti cok severim o aralar aklimda o vardi yine 😄 bari nickim olsun dedim. Hic yan etkilerini dusunemedim kusura bakma
Yok kız adetliyim tutmuyorum ki Allah nasip ederse yarın başlıyorum Salat-ı Tefricemde kaldı yarıda banyomu yapayım hem orucuma hem teşbihe başlayacağım. 1.900 kadar kaldı, 2.500 tane okudum
göğsümle koltuk altımın birleştiği yer diyebiliriz sanki canım:26:
canım bende amh düşük diyebilriiz bi tek
eşiminde morfoloji düşük o yüzden tüp bebek denedik
d.kontrol hapı yumurtaları tedavi zamanına hazırlamak için sanırım o ay yumurtalıkları dinlendiriyorsun tedavi için diye demişti hemşire
merak etme sıkıntı yapıcak durum yok sanırm d.kontrol hapı bitip regl görünce tedaviye başlıcaksın değil mi sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?