2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
tatlışım bence de bı doktora gıt yanı dusunup kendı kendını yiyeceğine..

gideceğim canım pzrtesi günü
ayyy asıl derdim bu regl gecikmesi
sabah eşime söyledim 1 hafta daha beklersin sonra dr a gidersin diyor
adamcagızda inanmıyor hamile olaibleceğime diyor ki daha öncede gecikmişti biliyorsun
heveslenme sonra üzülmeni istemiyorum dedi.
gizliden gidip bi test yapasım var ama eşim haklı çıkarsa cidden üzülürüm

canım benim sonuçlarıma normal denmişti ama referans olark hastanedne hastaneye farkediyormu bilmiyorum
yazıyorum kendiminkileri

tsh 2.07
estradiol 53
fsh 7.23
prolaktin 13
antihiv 0,192
antihbs 0,727

yani seninde herşey normal gözüküyor:))))
peki hgs sonucun ne oldu ?

Canim bence gayet normal gorunuyor.zaten test sonucunda olmasi gereken araliklar verilmistir.hayirli ugurlu olsun tup bebekdeki ilk adimin:))

Nazancım çok teşekkürler... Benimde pozitif çıktı biliyomusun. Senin de lekelenmenin durmasına sevindim. Umarım sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder Yüce Rabbim.

Zuhalcim cok tebrik ederim allah tamamina erdirsin,cok sevindim..kese gormeye ne zaman cagirdilar? Su an kan,leke filan yok di mi?

benim de amh düşük,eşimde de varikosel var...aynen öyle söyledi.kontrol ederiz karar veririz dedi.Ya tam da bayrama geliyor ne olcak 1 gün az içsem şu ilacı sorun olurmu acaba...bayramdan önce tedaviye başlarım..

gayet iyi canım benim. fsh 6 ya düşsün diye uğraşıyorum.ne güzel seninki ..

adetin geçtiyse yaptır canım testi neden bekleyeceksinki. ?

canım ben 1 gün az değil ama 4 gün fazla içmiştim
çünkü samsundan izmire gideceğim için bilet tarihimden önce regl olmayım diye
bilet günümde son hapımı içip gitmiştim
istersen bi doktorunla görüş ne dicek ona göre bırakır veya devam edersin
hayırlısı olsun umarım tedavin sonunda bebişinin müjdesini alırsın

Son düzenleme:
adetin geçtiyse yaptır canım testi neden bekleyeceksinki. ?

eşim işte test yapıp üzülmemi istemiyor
bu hevesin ardından negatif görmek regli olmamdan daha çok üzüyor
kendime söz vermiştim çoook önceden bida geçsede idrar testi yapmıcam diye
okdr tek çizgi test yaptım ki bende eşime hak veriyorum
bu yüzden biraz daha beklememi istiyor
sanırım bekleyeceğim bende :26:

kuzucummmmmmmm bence o gun onun ıcın de gıt kan ver madem idrar testı yapmak istemiyorsan.haklısın tabı negatif görmek ınsanı üzüyor ama ne yapcan böyle de ne kadar beklicen

Canım beze olduğu apaçık bence, hatta vücut onu sonradan da atabiliyor ama doktora gitmende fayda var ki ilaç versin daha çabuk atar vücut

Hım iyi normal o zaman hepsi ay hadi insallah hsg degil mi kız o hgs yaptın o hızlı geçiş sistemi otoban için:))) almaya gitmedik ki çok tembelim

Canim bence gayet normal gorunuyor.zaten test sonucunda olmasi gereken araliklar verilmistir.hayirli ugurlu olsun tup bebekdeki ilk adimin:))

Ayy canim çok saol Allahım insallah tedavimizi hayretsin güzel sonuçlar nasip etsin insallah:))

gayet iyi canım benim. fsh 6 ya düşsün diye uğraşıyorum.ne güzel seninki ..

Yaş fln etkilidir belki kaç yaşındasın canim ben evliliğin başında başladık tedaviye 24yaşındayim daha o yüzden de öyle normal aralıklarda çıkmış olabilir canim insallah senin de düşer en kısa zamanda

Allah razı olsun canım inşallah dualarımız kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…