2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın anti infertillerim benim
Çok şükür Ankara bugün serinledi az da olsa...
Bu ay gari şeyler oldu bana tuhaf bir yumurtlama süreci şimdide tuhaf bir regl..
Kırmızıdan çok kahverengi şekilde regl oluyorum..
Bence bu ay kist oldu bende ve onu atmaya çalışıyorum...

Maşallah sende röntgen gibisin içinde neler oluyor görüyorsun yumurta kist gebelik her şeyi tahmin ediyorsun bana da bir el atsan diyorum.
Aklıma gelmişken bir şey soracağım sana, tedavilerde hiç bir doktor kistin var demedi, sordum da özellikle kendilerine yok dediler. Ben Mayıs ayında son tedavimi oldum ya acaba o tedaviden sonra kist başlamış olabilir mi? Yani o zaman yokken şimdide yoktur diyemeyiz değil mi?

Günaydın valla istanbul daha da serinledi sabah sabah dondum valla,.. bazen adet öyle oluyor,belli olmuyor nasıl geleceği.benim de en son adetimden 3-5 gün önce leke geldi ay acaba hamişmiyim dedim.malesef yine adet oldum.Bu arada listede benim bilgilerimi düzeltmemişsin.Medicana b.düzü selman laçinde tedavi görüyorum.Sanırım temmuz sonuna adet olucam ve başlayacağız tedaviye yazabilirmsiin canım

oysa ne çok inanmıştım senin hamile olacağına

Kızlar yerimde otururken parmağımda da zikirmatiğim Salat-ı Tefriciye çekiyorum, sayfanın sol tarafında da fantezi giyim yazıyor merak ettim ama ben kıyafet zannettim çamaşırlar çıktı ama ne çamaşırlar açmışken bari bakayım dedim ama ağzımda dua hem bakıyorum hem dua okuyorum birden dank etti ben napıyorum yaaa diye sayfayı kapattım. Allah affetsin beni

Kız koptum yaaa Allah seni karnım ağrıdı gülmekten...çocuk olayı girince fantazi mantazı düşünemiyor insan.daha hamile kalmadan annelik psikolojisine giriyoruz.kocalar ikinci planda

Kız koptum yaaa Allah seni karnım ağrıdı gülmekten...çocuk olayı girince fantazi mantazı düşünemiyor insan.daha hamile kalmadan annelik psikolojisine giriyoruz.kocalar ikinci planda

Valla çocuk yapacam diye adam iyi olsun diye ben daha fantezileştim

:):) cok gudum ya Allah iyiligini versin :)

Bu siteyi de hala kullanmayi ogrenemedim kendi bilgilerimizi kendimiz duzeltemiyor muyuz nicin @egunal den duzeltmelerini istiyorlar ben buraya abone oldum bir de aizin mi eklemeniz gerekiyor @egunal editor neyim yazinca siz ben de meslegi editorluk filan sanmistim kisi ekleme de varmis ama ben hic gormedim

Valla çocuk yapacam diye adam iyi olsun diye ben daha fantezileştim

Öyle tabi normal olsun derken ben de öyleydim.Ama şimdi tüp aşamasına geçişteyiz ya.artık ondan fayda yok.ilişki olsa ne olurr olmasa ne olur

ilk sayfadaki listeyi o düzenlemişti canım,ondan dolayı ona diyorum yeniden düzenle diye...

canım harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) maşallah Allahım sağlıkla ikisini de kucağında sevdirsin :)

canım maşallah ikiz gibi duruyor :) hayırlısı :) 6.7. hafta gibi kalp atışı duyuluyor :)

sonuç maalesef negatif ne kadar üzüldüm anlatamam.

canım allahım yardımcın olsun bir sonraki tedavinde yüzünü güldürsün

canım süpersin :)

canimm azospermin cozumu var biliyorsun esin biraz kendini iyice toparlasin igneyle ilacla sperm cikisi yapilir insallah.. gerci sizde buna gerek bile kalmaz donmuslarla bebisinize kavusacaksiniz bence canimm.. degerlerinin iyi cikmasina cok sevindim canim.. cok optum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…