sonuç maalesef negatif ne kadar üzüldüm anlatamam.
Günaydın canım, oruca başladım dualarıma da kaldığım yerden devam ediyorum çok mutluyum
allah kabul etsin balımmmm GÖNLÜYÜN MURADINI VERSİN İNŞ
Canım hamile arkadaşlarım bu sayfaya gidin listedeki isimler sizler gibi hamil kalmak isteyen arkadaşların isimleri var, 1 Ayetel Kürsi okuyacaksınız. Allah dualarınızı kabul etsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
amiiin. Allahım hepimizin gönlündekini versin inşallah
Günaydın anti infertillerim benim
Çok şükür Ankara bugün serinledi az da olsa...
Bu ay gari şeyler oldu bana tuhaf bir yumurtlama süreci şimdide tuhaf bir regl..
Kırmızıdan çok kahverengi şekilde regl oluyorum..
Bence bu ay kist oldu bende ve onu atmaya çalışıyorum...
Günaydın anti infertillerim benim
Çok şükür Ankara bugün serinledi az da olsa...
Bu ay gari şeyler oldu bana tuhaf bir yumurtlama süreci şimdide tuhaf bir regl..
günaydın anti infertillerim benim
çok şükür ankara bugün serinledi az da olsa...
Kızlar yerimde otururken parmağımda da zikirmatiğim Salat-ı Tefriciye çekiyorum, sayfanın sol tarafında da fantezi giyim yazıyor merak ettim ama ben kıyafet zannettim çamaşırlar çıktı ama ne çamaşırlaraçmışken bari bakayım dedim ama ağzımda dua hem bakıyorum hem dua okuyorum birden dank etti ben napıyorum yaaa diye sayfayı kapattım. Allah affetsin beni
Kız koptum yaaa Allah seni karnım ağrıdı gülmekten...çocuk olayı girince fantazi mantazı düşünemiyor insan.daha hamile kalmadan annelik psikolojisine giriyoruz.kocalar ikinci planda
Kızlar yerimde otururken parmağımda da zikirmatiğim Salat-ı Tefriciye çekiyorum, sayfanın sol tarafında da fantezi giyim yazıyor merak ettim ama ben kıyafet zannettim çamaşırlar çıktı ama ne çamaşırlaraçmışken bari bakayım dedim ama ağzımda dua hem bakıyorum hem dua okuyorum birden dank etti ben napıyorum yaaa diye sayfayı kapattım. Allah affetsin beni
Valla çocuk yapacam diye adam iyi olsun diye ben daha fantezileştim
Bu siteyi de hala kullanmayi ogrenemedim kendi bilgilerimizi kendimiz duzeltemiyor muyuz nicin @egunal den duzeltmelerini istiyorlar ben buraya abone oldum bir de aizin mi eklemeniz gerekiyor @egunal editor neyim yazinca siz ben de meslegi editorluk filan sanmistim kisi ekleme de varmis ama ben hic gormedim
Valla çocuk yapacam diye adam iyi olsun diye ben daha fantezileştim
Canlar ben geldim, ikizlerim olacakmış!!! İkisinin de kalpleri pıt pıt atıyor, 6 mm boyundalar ve günleriyle uyumlular. Allaha çok şükür her şey yolunda. Hepinizi öpüyoruz. :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar ben bayadır sizi takip ediyorum şifremi unutmustum yeni aldım yazmak şimdi kısmet oldu ben 10 gün önce 2 donmuş embriyomu transfer ettirdim ve bugün 10. günüm beta hcg m 606 çıktı sizce ikizmi bide ikiz bekleyen arkadaşlar kalp atışlarını nezaman duydunuz yardımcı olurmusunuz şimdiden tşk ederim darısını isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah dualarımdasınız
sonuç maalesef negatif ne kadar üzüldüm anlatamam.
Oh dinlen güzelce tatlm tedavi öncesi moral toplavalla bende var değişiklik eşimin sperm testi sonucu çıktı tedavi yok etmiş spermleri azosperm olmus su an zamanla geri gelebilirmis de gelmeyebilirmis de, donmus spermler özelde olduğu için ve tedaviyi orda yapcagimız için rapor alamıyoz, ben adet 3ncu günü yaptırdım kan tahlili normal çıktı hepsi çok şükür, ben dün hsg çektirdim ama sonucunu almadım bi ara gittiğimde alcam insallah ole yani tatlm bende çok öpüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?