amin canım çok teşekkür ederim darısı başına
Maşallah canım Maşallah kuzucuklarına
Rabbim hep güzel haberler almanı nasip etsin
sağlıkla kucagına al inşallah ayyy ne güzel ikiz yaaaaaaaaaaaa
bunu söyleyeceğini biliyordumben demiştim ben demiştimmmmmmmgüle güle büyüt kuzularını canım benim
Masallah diyelim allah devaminida yasatsin
Allah her isteyene nasip etsin canlar çok teşekkür ederim.Masallah senin miniklerine ikiz ne guzel bende ikiz istiyorum insl nasip olur .cnm sonuna kadar iyi gitsin
sağol canım 6+4 te duydum ben kalplerinihayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin kacıncı haftada duydun kalp atıslarını
sonucun artmış mı meraktayım?3. Gün embriyosuydu yarın 12. Günüm bi daha test yapıp ondan sonra aracam inşallah değerim olumlu bir şekilde artmıştır
6+4 te duydum canımslm kızlar herkese hayırlı ramazanlar ben bayadır sizi takip ediyorum şifremi unutmustum yeni aldım yazmak şimdi kısmet oldu ben 10 gün önce 2 donmuş embriyomu transfer ettirdim ve bugün 10. günüm beta hcg m 606 çıktı sizce ikizmi bide ikiz bekleyen arkadaşlar kalp atışlarını nezaman duydunuz yardımcı olurmusunuz şimdiden tşk ederim darısını isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah dualarımdasınız
Canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin
canııımmm maşallah maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin süper bişey bu benimde pazartesi test günüm bizlerede dua et canım
canım harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) maşallahAllahım sağlıkla ikisini de kucağında sevdirsin :)
Hoşbuldum canım...bendede hayal kırıklıkları hafsafada ama eldeb birsey gelmiyor düşüklerin sebebi kan pıhtılaşma sı bunu da 4ay önce aşılamaya gittim ozaman ögrendim daha önce genetik tahlilim yapılmadı ve buyüzden bebekler gitti şimdi coraspirin ve folik asit kullanıyorum birinci aşılama tutmadı ama artık nere kadae böyle klomen ve catlatma ignesi bilmiyorum çok sıkıldım...bu arada canım yaş kaç tüp bebek için yaş sınırı varmı ben 24 yasımdayım
Gerçekten miii, canım benim yanımda olsan da sarılsam sana
bunu söyleyeceğini biliyordumvalla demiştin... Teşekkür ederim canım sen de sağlıkla zamanında kavuş bebeğine inşallah.
Allah her isteyene nasip etsin canlar çok teşekkür ederim.
sağol canım 6+4 te duydum ben kalplerini
sonucun artmış mı meraktayım?
6+4 te duydum canım
aminnnn çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına
canım maşallah :)uzan ve ayaklarının altına yastık koy :) drunu da bilgilendir bence :) parlak kırmızı kan sıkıntılı biliyorum senin ki koyu renk birseycik olmaz inşallah :) Allahım kucağında sevdirsin :)
canım korkma :) git kanını ver bence :)herseyin hayırlısı :) inşallah bir güzel değer ile dönersin :)
canım senin transfer ne zamandı? ben tutmuyorum canım iyi beslenmemiz lazım :)
canımmmm tebrık ederımmm..Allahım kucagına almayı da nasip etsinn...harika yaaa ikiz annesi olcaksın..ayyy cok mutlu oldumm...Allahım bızlere de nasip etsin inşaAllahcanım senın bahcecı de ıkıncı denemendı demı benım gibi.sna bu deneme de nasıl bı protokol uyguladı aytrun hanım...
bunu söyleyeceğini biliyordumvalla demiştin... Teşekkür ederim canım sen de sağlıkla zamanında kavuş bebeğine inşallah.
Allah her isteyene nasip etsin canlar çok teşekkür ederim.
sağol canım 6+4 te duydum ben kalplerini
sonucun artmış mı meraktayım?
6+4 te duydum canım
aminnnn çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına
alttan muayene ilemi duydun canım kalp atıslarını
alttan muayene ilemi duydun canım kalp atıslarını
Yok canım olur mu öyle şey bende bu sayfanın rehberiyim zatenAyyyy canim benim hakkini helal et birakmadin yakani iki gundur tesekkur ederim
sağolasın canım inşallhCnm uzuldum insl bi dahaki sefere bebegin seninle olur...
Ay canım benim keşke hep güldürsemGünaydın canimm
Ayyy utandım bak şimdi:)
Kız bi gün beni gülmekten öldürceksin
Tedavi dolayısıyla ya geri gelcegine inanıyoruz tatlm insallah:) ama dedigin gibi Allahım nasip ettiyse gelir bebisimiz donmus spermlerle:)
Canim o benim de soru yağmurlarıma sabırla cevap veren melek o ya:) phalam meleğim güzel arkadaşım
evet buradakilerin çok iyi anlayacağını biliyorum.başına gelen bilir sadeceCanim benim anlatamasan da buradaki herkes seni cok iyi anlar Rabbimden umut kesilmez insaallah ikinci evladi da nasip eder tez zamanda
Hersey yapıldı bi tek histeroskopi ne demk nasl yapilirda bide hsg yptirdim kanallarim acik eşimin tahlilleri iyi cikti 2 asilama negatif sonuç malesef
kuzummm nasılsınn...orucla aran nasıl..benım cok fena mıdem bulanıo bugun ve ılk defa cok acıktım yawww
sağolasın canım inşallh
Şimdi öyle eskide, herkes dalga geçerdi benle yok uçucakmışım, yok kılçıkmışımama hepsi geride kaldı her akşam kilo almak için dua ederdm
evet buradakilerin çok iyi anlayacağını biliyorum.başına gelen bilir sadece
Bnm yengem boyu 1.60 kilosu 45 di hamile kaldi 55 oldu 9 aya kadr dgm ypti 45 geri dndu her gören karnnda karpuz tasiyorsun derdi cok zayif yüzü elleri birdende bile olsa hiç sismedi hiccc sadece karnı büyüyordu ve yegenimi 3.550gr doğurdu görseniz yeğenim yngmn ynnda durunca kimse çocuğu demezmini miniyim ben gerçekten yüzüm bir damla
Anladim,demek ki belli bir infertilite sebebiniz yok.histeroskopi vajinıüal yolla rahime bakma gerektiginde mudahale etme yontemlerinden biri..genelde rahim icinde tutunmayi onleyici bir durum var mi ona bakilir..neyse,bir sorun oldugunu dusunmuyorum,kusku olsa asilama yapan dr. Soylerdi sanirim.dedigim gibi daha oradaysan ve maddi olarak sizi sarsmayacaksa orda deneyin bence..eger dollenme ile ilgili bir sorun varsa,cozmus olursunuz tup bebe ile..yalniz orda yaptiracaginiz merkezde İCSİ yani mikroenjeksiyon ile olmasina dikkat etgelismelerden haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?