2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Maşallah canım Maşallah kuzucuklarına
Rabbim hep güzel haberler almanı nasip etsin
sağlıkla kucagına al inşallah ayyy ne güzel ikiz yaaaaaaaaaaaa
amin canım çok teşekkür ederim darısı başına
ben demiştim ben demiştimmmmmmm güle güle büyüt kuzularını canım benim
bunu söyleyeceğini biliyordum valla demiştin... Teşekkür ederim canım sen de sağlıkla zamanında kavuş bebeğine inşallah.
Masallah diyelim allah devaminida yasatsin

Masallah senin miniklerine ikiz ne guzel bende ikiz istiyorum insl nasip olur .cnm sonuna kadar iyi gitsin
Allah her isteyene nasip etsin canlar çok teşekkür ederim.

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin kacıncı haftada duydun kalp atıslarını
sağol canım 6+4 te duydum ben kalplerini
3. Gün embriyosuydu yarın 12. Günüm bi daha test yapıp ondan sonra aracam inşallah değerim olumlu bir şekilde artmıştır
sonucun artmış mı meraktayım?
6+4 te duydum canım
Canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin

canııımmm maşallah maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin süper bişey bu benimde pazartesi test günüm bizlerede dua et canım

canım harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) maşallah Allahım sağlıkla ikisini de kucağında sevdirsin :)

aminnnn çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına

33 yaşındayım üç yıllık evliyim 2 yıldır uğraşıyorum..Seni çok iyi anlıyorum her seferinde tamam bitti diyorsun ama bitmiyor hep başa dönüyorsun tüp bebek tedavisinde devlet raporu çıkarmak istersen yaş sınırı var 23 yaşından büyük olman gerekiyor ama eğer devlet raporundan yararlanmayacaksan yaş sınırı yok ...doktorun kim ?

canımmmm tebrık ederımmm..Allahım kucagına almayı da nasip etsinn...harika yaaa ikiz annesi olcaksın..ayyy cok mutlu oldumm...Allahım bızlere de nasip etsin inşaAllahcanım senın bahcecı de ıkıncı denemendı demı benım gibi.sna bu deneme de nasıl bı protokol uyguladı aytrun hanım...

canım benım transfer hayırlısıyla ınsaallah cuma gunu olcak haftaya...senın kacıncı gun bugun kuzumm..hadi merakla güzel haberlerini beklıoruz canım benımm

çoook teşekkür ederim canım inşallah sen de yaşarsın bu denemende aynı mutluluğu.
2. denememdi evet. Dondurulmuş tedavisi çok rahat ve zahmetsiz bir tedavi zaten. Başladıktan sonra 1 kere kontrole gidiyorsun, bir dahakine transfer oluyor. :) Geçen seferden farklı olarak tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi canım. Onun dışında estrofem, crinone jel, coraspin, climara patch kullandım. Kendimi de rahat bıraktım. Perşembe günü transferim oldu, cumartesi banyo yaptım, pazartesi işe başladım. Hayatıma aynen devam ettim. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve elimden geleni yaparım. Öpüyorum seni.

alttan muayene ilemi duydun canım kalp atıslarını

Ay canım benim keşke hep güldürsem

Hersey yapıldı bi tek histeroskopi ne demk nasl yapilirda bide hsg yptirdim kanallarim acik eşimin tahlilleri iyi cikti 2 asilama negatif sonuç malesef

Anladim,demek ki belli bir infertilite sebebiniz yok.histeroskopi vajinal yolla rahime bakma gerektiginde mudahale etme yontemlerinden biri..genelde rahim icinde tutunmayi onleyici bir durum var mi ona bakilir..neyse,bir sorun oldugunu dusunmuyorum,kusku olsa asilama yapan dr. Soylerdi sanirim.dedigim gibi daha oradaysan ve maddi olarak sizi sarsmayacaksa orda deneyin bence..eger dollenme ile ilgili bir sorun varsa,cozmus olursunuz tup bebe ile..yalniz orda yaptiracaginiz merkezde İCSİ yani mikroenjeksiyon ile olmasina dikkat et gelismelerden haberdar et

kuzummm nasılsınn...orucla aran nasıl..benım cok fena mıdem bulanıo bugun ve ılk defa cok acıktım yawww

Ben adetliydim o yüzden bu gün başladım oruca, iş yerinde zor oluyor valla erken kalkılıyor çünkü ama idare edeceğiz

Şimdi öyle eskide, herkes dalga geçerdi benle yok uçucakmışım, yok kılçıkmışım ama hepsi geride kaldı her akşam kilo almak için dua ederdm
allahım kynnm bnle dalga geçiyor bn normalim yaaa ye ye ye diyor simdi miden patlar mi diyor cok sinirimi bozuyor yaaa

evet buradakilerin çok iyi anlayacağını biliyorum.başına gelen bilir sadece

Hepimiz seni çok iyi anlıyoruz bende tüp bebek denemesinden 2 negatif aldım,ama umut kesmek yıkmak yok allahım bizleride sevinderecek biraz daha sabırlı olalim yeterki..bizler birbirimizin duacisiyiz canim.insallah burda ki herkesin sağlıklı bebeği olacak

mini miniyim ben gerçekten yüzüm bir damla
Bnm yengem boyu 1.60 kilosu 45 di hamile kaldi 55 oldu 9 aya kadr dgm ypti 45 geri dndu her gören karnnda karpuz tasiyorsun derdi cok zayif yüzü elleri birdende bile olsa hiç sismedi hiccc sadece karnı büyüyordu ve yegenimi 3.550gr doğurdu görseniz yeğenim yngmn ynnda durunca kimse çocuğu demez

Dogru diyorsunda bnn bir sorunum var yaaa 2 yıldır hiç hamile kalamdm sadece bir ara tam 10 gün adetim gecikti test yaptım pozitif cok sewndm coooook
Ámá daha dktora gtmdn 2 gün snra adetim geldi cok uzldum snra bir kadin soyle dedi senn kesen oluşmadan düşüyor dedi sizce boyle bisi varmi varsa ne ypmm lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…