2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Sayfayı hazırlayan arkadaşımız canım ayrıca bu sitede görevli, denetleme, düzenleme, asayiş her şey ondan sorulur Liste ona ait biz ellemiyoruz saygıdan ötürü

Öyle tabi normal olsun derken ben de öyleydim.Ama şimdi tüp aşamasına geçişteyiz ya.artık ondan fayda yok.ilişki olsa ne olurr olmasa ne olur

Harbiden öyle artık ben onun peşinden değil o benim peşimden koşturuyor

Rica ederim:)) evet canim,buyuk ihtimal %99 kalp de duyarsiniz.kasik agrilari da normal.rahimde bebek hizla buyudugu icin rahim buyuyor ve rahimi tasiyan kaslar geriliyor..ben de 6+5 gunluk hamileyim

Çörekotu

Toksik ajanlara maruz kalmış kolon dokusunda DNA hasarını azaltmakta, karsinogfenezin yani sağlıklı hücrelerin kanser hücrelerine dönüşmeye başlamasını önlemektedir, morfoljisi bozuk eşlere mutlaka yedirin, bir kase yoğurdun içine 2 tatlı kaşığı atıp karıştırın siz ve eşiniz çiğneyerek yiyin.

Regl döneminde olan genç bayanların çörek otu yemesi halinde adet kanamasını uyardığı bilinmektedir.
Emziren bayanların çörek otu tohumu yediği zaman sütleri artmaktadır.

Çörek otunun faydaları Peygamber Efendimiz’in de sözleri ile önemle belirtilmiştir: “Hiçbir hastalık yoktur ki, çaresi şu kara tanede bulunuyor olmasın. Ancak ölüm bundan müstesnadır.” Yani bir tek ölüme çaresi yok denmek isteniyor.

Son düzenleme:
Rica ederim:)) evet canim,buyuk ihtimal %99 kalp de duyarsiniz.kasik agrilari da normal.rahimde bebek hizla buyudugu icin rahim buyuyor ve rahimi tasiyan kaslar geriliyor..ben de 6+5 gunluk hamileyim

meraba cnm cinarkaya sormuş bnm sormak istedimi bnm dr da çok geçe verdi 26 haziranda 10.gün değerim 270 di 12 . gün 750. dr 9 temmuza çağırdı bende çok merak ediorum ne durumda die sen keseyi ne zaman gördn kalp atışını ne zaman duydun:18:

Fıstık ne yaptın nasılsın? Heyecan hat safhadadir şimdi sende,burda hepimizin birbiri için duası sağlıklı hamile kalmamız oyuzden hep içimizden birbirimizin hamipe olduğu geçiyor hep,ama benim inancım gerçekten hamile olduğun ve suan dual bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alman...

Sayfayı hazırlayan arkadaşımız canım ayrıca bu sitede görevli, denetleme, düzenleme, asayiş her şey ondan sorulur Liste ona ait biz ellemiyoruz saygıdan ötürü

Cok oluyorum ama merak ediyorum liste dediginiz ne listesi ben liste neyim gormuyorum.
Bu arada saygilar egunal abla 😊

Canim,ben 14.gun testten sonra dr. 10gun sonraya randevu verdi,transferin 24.gunu keseyi gorduk.1hafta sonraya cagirdi,transferin 29.gunu, o zamanda kalp atisini gorduk seninde randevun transferin 23.gunu oluyor yanlis hesaplamadiysam.kese gorursunuz siz.senin takviminde 6.hafta yaziyor,yanlis hesaplamis olmayasin?5.hafta olman gerek sanki?

internetden hem transfere göre hem sata göre hesapladım 5 mart çıktı bende onu yazdım ama

tşk ederim cnm çok sağol maşallaah rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah benim 19 haftalık servikal yetmezlikten oğlumu kaybettim ve bunda çok tedirginim inşallah busefer salıklı sıhhatli kucagıma alırım bebişlerimi

Canim sen icini rahat tut,bu sefer saglikla kucagin alacaksin drlar geregini yapar,tedbirli davranirsiniz.allah hepimize saglikla bebeklerimizi kucagamza almayi nasip etsin

Canim sen icini rahat tut,bu sefer saglikla kucagin alacaksin drlar geregini yapar,tedbirli davranirsiniz.allah hepimize saglikla bebeklerimizi kucagamza almayi nasip etsin

aminn cnm inşallah evet bizim için acı tecrübe oldu ama busefer daha bilinçliyiz tabi hakkımızda hayırlısı hepimiz için

günaydın kızlar

Günaydın canimm

Ayyy boyun ne güzel uzunmuş maşallah sana

Ayyy utandım bak şimdi:)

Kız bi gün beni gülmekten öldürceksin

Tedavi dolayısıyla ya geri gelcegine inanıyoruz tatlm insallah:) ama dedigin gibi Allahım nasip ettiyse gelir bebisimiz donmus spermlerle:)

Ayyyy canim benim hakkini helal et birakmadin yakani iki gundur tesekkur ederim

Canim o benim de soru yağmurlarıma sabırla cevap veren melek o ya:) phalam meleğim güzel arkadaşım

amin canım inşallah öyledir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…