Bu siteyi de hala kullanmayi ogrenemedim kendi bilgilerimizi kendimiz duzeltemiyor muyuz nicin @egunal den duzeltmelerini istiyorlar ben buraya abone oldum bir de aizin mi eklemeniz gerekiyor @egunal editor neyim yazinca siz ben de meslegi editorluk filan sanmistim kisi ekleme de varmis ama ben hic gormedim
Öyle tabi normal olsun derken ben de öyleydim.Ama şimdi tüp aşamasına geçişteyiz ya.artık ondan fayda yok.ilişki olsa ne olurr olmasa ne olur
cnm öncelikle tşk ederim cevabın için ben 8.gün test yaptım 226 çıktı 2gün sonra tekrarladım 606 çıktı doktorumda temmuz 16 ya gel dedi acaba keseyide kalp atışınıda aynı gün görelim diyemi acaba bana çok geç randevu verdi gibi geldide bide kasık agrım var normalmi bu sence çok oldum kusura bakma buarada sende hamilesin sanırım öyleyse tebrik ederim rabbim buyolda emek veren herkese nasip etsin inşallah
Rica ederim:)) evet canim,buyuk ihtimal %99 kalp de duyarsiniz.kasik agrilari da normal.rahimde bebek hizla buyudugu icin rahim buyuyor ve rahimi tasiyan kaslar geriliyor..ben de 6+5 gunluk hamileyim
Sayfayı hazırlayan arkadaşımız canım ayrıca bu sitede görevli, denetleme, düzenleme, asayiş her şey ondan sorulurListe ona ait biz ellemiyoruz saygıdan ötürü
ilk sayfadaki listeyi o düzenlemişti canım,ondan dolayı ona diyorum yeniden düzenle diye...
meraba cnm cinarkaya sormuş bnm sormak istedimi bnm dr da çok geçe verdi 26 haziranda 10.gün değerim 270 di 12 . gün 750. dr 9 temmuza çağırdı bende çok merak ediorum ne durumda die sen keseyi ne zaman gördn kalp atışını ne zaman duydun:18:
Cok oluyorum ama merak ediyorum liste dediginiz ne listesi ben liste neyim gormuyorum.
Bu arada saygilar egunal abla 😊
Canim,ben 14.gun testten sonra dr. 10gun sonraya randevu verdi,transferin 24.gunu keseyi gorduk.1hafta sonraya cagirdi,transferin 29.gunu, o zamanda kalp atisini gordukseninde randevun transferin 23.gunu oluyor yanlis hesaplamadiysam.kese gorursunuz siz.senin takviminde 6.hafta yaziyor,yanlis hesaplamis olmayasin?5.hafta olman gerek sanki?
En baş sayfaya tıkla yani 1. sayfaya orada liste
Rica ederim:)) evet canim,buyuk ihtimal %99 kalp de duyarsiniz.kasik agrilari da normal.rahimde bebek hizla buyudugu icin rahim buyuyor ve rahimi tasiyan kaslar geriliyor..ben de 6+5 gunluk hamileyim
tşk ederim cnm çok sağol maşallaah rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah benim 19 haftalık servikal yetmezlikten oğlumu kaybettim ve bunda çok tedirginim inşallah busefer salıklı sıhhatli kucagıma alırım bebişlerimi
Canim sen icini rahat tut,bu sefer saglikla kucagin alacaksindrlar geregini yapar,tedbirli davranirsiniz.allah hepimize saglikla bebeklerimizi kucagamza almayi nasip etsin
Adet gördüm tedaviye başlıyorum 2.defa
Dualarınızı lütfen eksik etmeyin
günaydın kızlar
Ayyy boyun ne güzel uzunmuş maşallah sana
Kızlar yerimde otururken parmağımda da zikirmatiğim Salat-ı Tefriciye çekiyorum, sayfanın sol tarafında da fantezi giyim yazıyor merak ettim ama ben kıyafet zannettim çamaşırlar çıktı ama ne çamaşırlaraçmışken bari bakayım dedim ama ağzımda dua hem bakıyorum hem dua okuyorum birden dank etti ben napıyorum yaaa diye sayfayı kapattım. Allah affetsin beni
canimm azospermin cozumu var biliyorsun esin biraz kendini iyice toparlasin igneyle ilacla sperm cikisi yapilir insallah.. gerci sizde buna gerek bile kalmaz donmuslarla bebisinize kavusacaksiniz bence canimm.. degerlerinin iyi cikmasina cok sevindim canim.. cok optum..
Ayyyy canim benim hakkini helal et birakmadin yakani iki gundur tesekkur ederim
Canım Allaha sığın inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. İlk tedavin miydi canım?
Cok oluyorum ama merak ediyorum liste dediginiz ne listesi ben liste neyim gormuyorum.
Bu arada saygilar egunal abla 😊
Allah sabır versin. Rabbim inşallah hayırlısından evlatlar nasip etsin...bende çok üzülmüştüm ama en çok beni teselli eden şey Allah herkesi evlatla imtihan etmezmiş sevdiği kullarını evlatla imtihan edermiş,bu yüzden sevinmeliyiz Rabbim bizi seviyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?