2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bugun kadin doktoruma gittim her 6 ayda bir rahim kanseri icin test yaptiriyom ve kan altirtiyom fakat bu defa doktorum rahim agzimdan parcaciklar aldirdi.neden acaba? Korkuyorum ((

Bugun kadin doktoruma gittim her 6 ayda bir rahim kanseri icin test yaptiriyom ve kan altirtiyom fakat bu defa doktorum rahim agzimdan parcaciklar aldirdi.neden acaba? Korkuyorum ((

Neden canım 6 ayda bir kontrol yaptırıyorsun daha önceden bir rahatsızlık mı geçirdin.

İMSİ değil miydi canım o

Biz çok geç kaldık 3 yıl çocuk istemedik sanki yaşımız genç diye, şimdide olmuyor

Neden canım 6 ayda bir kontrol yaptırıyorsun daha önceden bir rahatsızlık mı geçirdin.

Hayir canim allaha sukur bi rahatsizlik gecirmedim.biliyosundur belki ben yurtdisinda yasiyorum burdaki drlar 6 ayda bir teste cagiriyorlar kontrol amacli.ama bu defa firca uclu ince bi aletle rahim agzinda parcaciklar aldi.

Kimyasal gebelik dedigimiz bu..kadin soyledi diyosun,kim ki bu?itibar etme,dr degil ki..ayrica surekli olan bisii degil.kimyasalda bebegin iyi olmadigina kanaat getirince vucut kendi kendine atiyor daha dollenmenin ilk gunlerinde.1 kere oldu diye hep olacak anlamina gelmiyor..
Canim,senin kafan cok karisik..senin detayli bir sekilde doktorun ile konusmamissin sanki asilama yapan drun ile tlf.konus gerekiyorsa..yada arabistanda dusundugun tup bebek merkezine git,detaylica gorus!
Ayrica bu senin yasadigin olay,arastirmalara gore her kadin hayati boyunca bikac kez yasarmis..bu olayi kafana takma,tamam mi?

Hayir canim allaha sukur bi rahatsizlik gecirmedim.biliyosundur belki ben yurtdisinda yasiyorum burdaki drlar 6 ayda bir teste cagiriyorlar kontrol amacli.ama bu defa firca uclu ince bi aletle rahim agzinda parcaciklar aldi.

önemli bir şey olsaydı, veya bir şeyden şüphelenmiş olsaydı bunu sana kesinlikle söylerdi. Birde o bahsettiğin aletle bendede yaptılar parçacık almıyorlar sadece rahimde biriken akıntı gibi jel gibi şeyler oluyor ya onlardan alıyorlar onları inceliyorlar smear testi deniyor yani sana büyük ihtimalle bunu yapmışlar. Fakat bu bir şey var şüphesiyle yapılan bir şey değil her yıl bir kere yapılması gereken bir test

Gecmis olsun,bir sorun yoktur,dert etme..daha oncesinde smear ve kan baktilar dimi?eger birinden emin olamadilarsa,kontrol olsun diye rahimagzindan ormek almislardir...

Insallah oyledir.drun dedigine gore bu defa iki ayri test yaptiracakmis rahim agzindaki akinti+bu.her seferinde sade akintiyi test ederdi niye simdi bunu yapti anlayamadim.sonucu haftaya ogrenecem (

Gecmis olsun,bir sorun yoktur,dert etme..daha oncesinde smear ve kan baktilar dimi?eger birinden emin olamadilarsa,kontrol olsun diye rahimagzindan ormek almislardir...

Evet canim baktilar, 6 ayda bir duzenli olarak bakiyolar..insallah dediginiz gibidir yaa bide sonuca gore ameliyatta gerekebilirmis dedi .ben iyi bi merkez arayisindayken bide bu cikti (

Insallah oyledir.drun dedigine gore bu defa iki ayri test yaptiracakmis rahim agzindaki akinti+bu.her seferinde sade akintiyi test ederdi niye simdi bunu yapti anlayamadim.sonucu haftaya ogrenecem (

İşte sana yapılan smear testi canım herkese yapılan bir test o yüzen boşuna panik yapma

Kızlar şokta. Bugün doğum günüm adeti gecikmeli 3 gün oldu.doktordan geliyorum kan verdim.sonuç 137.24 HAMİLEYİİMM.pazartesi tekrar kan vericem.sizce sonuç iyi mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…