Bugun kadin doktoruma gittim her 6 ayda bir rahim kanseri icin test yaptiriyom ve kan altirtiyom fakat bu defa doktorum rahim agzimdan parcaciklar aldirdi.neden acaba? Korkuyorum((
Anladim,demek ki belli bir infertilite sebebiniz yok.histeroskopi vajinal yolla rahime bakma gerektiginde mudahale etme yontemlerinden biri..genelde rahim icinde tutunmayi onleyici bir durum var mi ona bakilir..neyse,bir sorun oldugunu dusunmuyorum,kusku olsa asilama yapan dr. Soylerdi sanirim.dedigim gibi daha oradaysan ve maddi olarak sizi sarsmayacaksa orda deneyin bence..eger dollenme ile ilgili bir sorun varsa,cozmus olursunuz tup bebe ile..yalniz orda yaptiracaginiz merkezde İCSİ yani mikroenjeksiyon ile olmasina dikkat etgelismelerden haberdar et
Bnm yengem boyu 1.60 kilosu 45 di hamile kaldi 55 oldu 9 aya kadr dgm ypti 45 geri dndu her gören karnnda karpuz tasiyorsun derdi cok zayif yüzü elleri birdende bile olsa hiç sismedi hiccc sadece karnı büyüyordu ve yegenimi 3.550gr doğurdu görseniz yeğenim yngmn ynnda durunca kimse çocuğu demez
Neden canım 6 ayda bir kontrol yaptırıyorsun daha önceden bir rahatsızlık mı geçirdin.
Dogru diyorsunda bnn bir sorunum var yaaa 2 yıldır hiç hamile kalamdm sadece bir ara tam 10 gün adetim gecikti test yaptım pozitif cok sewndm coooook
Ámá daha dktora gtmdn 2 gün snra adetim geldi cok uzldum snra bir kadin soyle dedi senn kesen oluşmadan düşüyor dedi sizce boyle bisi varmi varsa ne ypmm lazım
İMSİ değil miydi canım o
Hayir canim allaha sukur bi rahatsizlik gecirmedim.biliyosundur belki ben yurtdisinda yasiyorum burdaki drlar 6 ayda bir teste cagiriyorlar kontrol amacli.ama bu defa firca uclu ince bi aletle rahim agzinda parcaciklar aldi.
Canim,imsi cok cok fazla buyuten mikroskop aslinda..icsi mikroenjeksiyon..dollenme sorunu varsa,normal tup bebek yani ivf ise yaramaz..
hayır artmadı korktuğum gibi yine kimyasal gebelik 10. gün değerim 41,41 12. gün değerim 41,81
Bugun kadin doktoruma gittim her 6 ayda bir rahim kanseri icin test yaptiriyom ve kan altirtiyom fakat bu defa doktorum rahim agzimdan parcaciklar aldirdi.neden acaba? Korkuyorum((
önemli bir şey olsaydı, veya bir şeyden şüphelenmiş olsaydı bunu sana kesinlikle söylerdi. Birde o bahsettiğin aletle bendede yaptılar parçacık almıyorlar sadece rahimde biriken akıntı gibi jel gibi şeyler oluyor ya onlardan alıyorlar onları inceliyorlar smear testi deniyor yani sana büyük ihtimalle bunu yapmışlar. Fakat bu bir şey var şüphesiyle yapılan bir şey değil her yıl bir kere yapılması gereken bir test
Gecmis olsun,bir sorun yoktur,dert etme..daha oncesinde smear ve kan baktilar dimi?eger birinden emin olamadilarsa,kontrol olsun diye rahimagzindan ormek almislardir...
Insallah oyledir.drun dedigine gore bu defa iki ayri test yaptiracakmis rahim agzindaki akinti+bu.her seferinde sade akintiyi test ederdi niye simdi bunu yapti anlayamadim.sonucu haftaya ogrenecem(
Ay canım benim keşke hep güldürsem
Kızlar şokta. Bugün doğum günüm adeti gecikmeli 3 gün oldu.doktordan geliyorum kan verdim.sonuç 137.24 HAMİLEYİİMM.pazartesi tekrar kan vericem.sizce sonuç iyi mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?