Kızlar şokta. Bugün doğum günüm adeti gecikmeli 3 gün oldu.doktordan geliyorum kan verdim.sonuç 137.24 HAMİLEYİİMM.pazartesi tekrar kan vericem.sizce sonuç iyi mi..
Saol arkadaşım amin inşallah.Çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Allahıma binlerce kez şükürler olsun arkadaşım.rabbim kucağıma almayı nasip eder inşallah.Ayy canimm nasil mutlu oldum okurken yaa Allahımın mucizesi sana doğum günü armağanı olmus
Evet canim baktilar, 6 ayda bir duzenli olarak bakiyolar..insallah dediginiz gibidir yaa bide sonuca gore ameliyatta gerekebilirmis dedi .ben iyi bi merkez arayisindayken bide bu cikti(
Kızlar şokta. Bugün doğum günüm adeti gecikmeli 3 gün oldu.doktordan geliyorum kan verdim.sonuç 137.24 HAMİLEYİİMM.pazartesi tekrar kan vericem.sizce sonuç iyi mi..
Doktorlar hep mi karamsar ya 4 günde bir bakalım falan filan neyse.allah nasip etmişse olur zaten.saol arkadaşım.Amanınnnnn!!! Nasıl güzel haber, tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin değerin de gayet güzel...
Sonuç iyi mi nasıl kızlar...137.24
Allahıma binlerce kez şükürler olsun arkadaşım.rabbim kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Canim hayirli olsun,mutlu yaslarsonucun gayet guzel,en son ne zaman tup denemistin sen?cok guzel bir surpriz olmuz size
Darısı sizlere arkadaşım inşallah.Eşime söyledim nasil mutlu oluyo:) Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah:)
Nisan ayında denedik arkadaşım.teşekkür ederim iyi dileklerinizi için
İlaclarin etkisi oldumu diye merak ettim debu arada dr 4gun sonra test dediyse bilakis kesin gozuyle baktigi icindir..zaten,2test sonrasi istemez bile,emin ol..cok sanslisiniz ne guzel bebisiniz kendi kendine gelmis
Evet haklısın ama insan da panik halı oluyo ister istemez.30 yaşıma girerken Rabbimin en büyük armağanı oldu benim için.
Hayırlısı olur inşallah canım.benim bugün 3.gün kanda çıktı.darısı sanada.ayyyyy canım nasıl sevindim anlatamam
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinDarısı bizlere olsun inşallah
bende mayıs ayında tüp denedim bu ay 2 gün gecikmeliyim hala regl olmadım
banada dua et benimde mucizem gelmiş olsunnnnn
Evet haklısın ama insan da panik halı oluyo ister istemez.30 yaşıma girerken Rabbimin en büyük armağanı oldu benim için.
Ben nisanda tedavi oldum Mayıs ve haziran kırmızıları yedim.darısı herkese arkadaşım tez zamanda bol hayırlı bol bebişler bir topuz imiz olur inşallah.Bende tedaviden sonra ki ay, bir mucize olur diye bekledim ama koskoca kırmızıları yedim. Neyse seni üzmeyim kendi derdimle seni çok tebrik ediyorum canım.
kuzum bende regl olmadım daha biliomusunnnnn:18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?