2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar şokta. Bugün doğum günüm adeti gecikmeli 3 gün oldu.doktordan geliyorum kan verdim.sonuç 137.24 HAMİLEYİİMM.pazartesi tekrar kan vericem.sizce sonuç iyi mi..

Ayy canimm nasil mutlu oldum okurken yaa Allahımın mucizesi sana doğum günü armağanı olmus

Evet canim baktilar, 6 ayda bir duzenli olarak bakiyolar..insallah dediginiz gibidir yaa bide sonuca gore ameliyatta gerekebilirmis dedi .ben iyi bi merkez arayisindayken bide bu cikti (

Canim,stres yapma,insallah bisicik cikmaz.ayrica ciksa bile benim en yakin arkadasim oldu ameliyat,gayet de saglikli..zaten 6ayda bir kontrol oldugu icin,kotu bisii dusunmene bile gerek yok,tamam mi?

Kızlar şokta. Bugün doğum günüm adeti gecikmeli 3 gün oldu.doktordan geliyorum kan verdim.sonuç 137.24 HAMİLEYİİMM.pazartesi tekrar kan vericem.sizce sonuç iyi mi..
canım gozunaydin mucizen çok güzel bir doğum günü hediyesi oldu Rabbim kucağına almayi nasip etsin değerinde çok güzel

Nisan ayında denedik arkadaşım.teşekkür ederim iyi dileklerinizi için

İlaclarin etkisi oldumu diye merak ettim de bu arada dr 4gun sonra test dediyse bilakis kesin gozuyle baktigi icindir..zaten,2test sonrasi istemez bile,emin ol..cok sanslisiniz ne guzel bebisiniz kendi kendine gelmis

İlaclarin etkisi oldumu diye merak ettim de bu arada dr 4gun sonra test dediyse bilakis kesin gozuyle baktigi icindir..zaten,2test sonrasi istemez bile,emin ol..cok sanslisiniz ne guzel bebisiniz kendi kendine gelmis

Evet haklısın ama insan da panik halı oluyo ister istemez.30 yaşıma girerken Rabbimin en büyük armağanı oldu benim için.

Evet haklısın ama insan da panik halı oluyo ister istemez.30 yaşıma girerken Rabbimin en büyük armağanı oldu benim için.

Bende tedaviden sonra ki ay, bir mucize olur diye bekledim ama koskoca kırmızıları yedim. Neyse seni üzmeyim kendi derdimle seni çok tebrik ediyorum canım.

ayyyyy canım nasıl sevindim anlatamam
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Darısı bizlere olsun inşallah

bende mayıs ayında tüp denedim bu ay 2 gün gecikmeliyim hala regl olmadım
banada dua et benimde mucizem gelmiş olsunnnnn

Hayırlısı olur inşallah canım.benim bugün 3.gün kanda çıktı.darısı sanada.

Bende tedaviden sonra ki ay, bir mucize olur diye bekledim ama koskoca kırmızıları yedim. Neyse seni üzmeyim kendi derdimle seni çok tebrik ediyorum canım.
Ben nisanda tedavi oldum Mayıs ve haziran kırmızıları yedim.darısı herkese arkadaşım tez zamanda bol hayırlı bol bebişler bir topuz imiz olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…