simdi mucizem yoksa sokturucu mu verir acaba bilgisi olan varmi ?
hiç bilmiyorum ki canım transfer öncesi söktürücü kullanılırmı kullanılmaz mı:26:
sen yarın dr a gidiceksin kan vericeksin ya o zaman konusursun zaten doktorunla
ne bileyim tüp bebek ilaçları etkilemiş de gecikmiş olabilrmi diyorum ama
bide koltuk altındaki beze için pazartesi dr a gideceğim ya zaten o sırada olmazsam o güne kadr kan da veririm dedim canm
temkinli olmak demeyelimde işte heycan duyup heves edip yıkıma ugramak zor gelen kısmı
dün eşim işten geldi gelir gelmez regl oldum mu diye sordu hayır diyince o yüzündeki gülümsemeyi anlatamam
Aman boşver kız ne testtiAmin canım inşallah aslında ben 28 29 günde bir olurum normalde
3 haziran sat ama hani diyorum 30günde 1 olsa bile şuan 2 gün gecikmeli
diğer türlü bakarsak 4 gün gecikmeli ayy umarım benimde mucizem gelmiştir
belirti olarak da hiç bişey yok bi göğğüslerim normalden daha fazla acıyor okdar :18::18::18::18:
yaaa çatlıcam artık da işte kocişim pazartesiye kdr beklemem gerektiğini söylüyor
dr a gidip şimdi kan vermemi istemiyorpazartesiyi beklicem canım napayım
çok korkuyorum inan böyle heves edip negatifi görmek beni acayip yıpratıyo
eşimde şuan hevesli ama kendi temkinli davranıyo banada temkinli ol diyo bilmiyorum
yarın gizliden bi test alıp yapsammı diyorum gizli gizli
umarım gecikmesinn tek sebebi mucizemdir sağol canım iyi dileklerin içinAnladım canım anladımaltında yatan neden zaten başka bir şey olamaz. Küçücük tesellilerle ne kadar mutlu oluyoruz değil mi, inşallah 9 ay boyunca hiç o adet kanamasını görmezsin.
Aman boşver kız ne testtipazartesiye kadar bekle kocisini dinle 2 gün daha sabır Ayy bana bile heycan bastı:18::18::18:
Kızlar şokta. Bugün doğum günüm adeti gecikmeli 3 gün oldu.doktordan geliyorum kan verdim.sonuç 137.24 HAMİLEYİİMM.pazartesi tekrar kan vericem.sizce sonuç iyi mi..
Kızlar şokta. Bugün doğum günüm adeti gecikmeli 3 gün oldu.doktordan geliyorum kan verdim.sonuç 137.24 HAMİLEYİİMM.pazartesi tekrar kan vericem.sizce sonuç iyi mi..
umarım gecikmesinn tek sebebi mucizemdir sağol canım iyi dileklerin için
bizimde bu ay 5.yılımız bitcek 6ya gireceğiz artık hediyemiz gelmiş olsun inşallah
dimi ama ben bilmem eşim bilir
2 günde de kırmızı kartı görmezsem pazartesi test zaten
hafta sonuda dışarı falan çıkarım zaman çabuk geçer
Aman boşver kız ne testtipazartesiye kadar bekle kocisini dinle 2 gün daha sabır Ayy bana bile heycan bastı:18::18::18:
Fıstık ne yaptın nasılsın? Heyecan hat safhadadir şimdi sende,burda hepimizin birbiri için duası sağlıklı hamile kalmamız oyuzden hep içimizden birbirimizin hamipe olduğu geçiyor hep,ama benim inancım gerçekten hamile olduğun ve suan dual bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alman...
simdi mucizem yoksa sokturucu mu verir acaba bilgisi olan varmi ?
Kızlar selam :)
Kocam kişisi bugün ve yarın evde olacak pc'yi ele geçirmiş vaziyette :) yarın pıtpıt duymaya gidicem ama doktor hesabına göre 5+5 olacam yarın...Umarım görürüz :)
Monicammm canımm ikizler geliyooo vuhuuu!! Sever teyzeleri onları çok çok :)
Bir mucize okudum az önce arkadaşımın nick'ini hatırlamıyorum Allah mucizesini bağışlasın :)
MyBaby24 sen hala test yapmadın mı bacım?
Phala,egunal,desdo,yeteer,nazan canlarım ciğerlerim naber?? :)
Ben sizi çok özlüyorum uzak kalınca yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizimde bu ayın 10nunda 6 bitecek 7 ye giricez seneye inşallah bebislerimizle kutlarız not:hersene aynı şeyumarım gecikmesinn tek sebebi mucizemdir sağol canım iyi dileklerin için
bizimde bu ay 5.yılımız bitcek 6ya gireceğiz artık hediyemiz gelmiş olsun inşallah
dimi ama ben bilmem eşim bilir
2 günde de kırmızı kartı görmezsem pazartesi test zaten
hafta sonuda dışarı falan çıkarım zaman çabuk geçer
doktora mail attım sana da aynısını yazıyorum
SORU
Şahin bey
Affınıza sığınarak bir şey söylemek istiyorum lütfen yanlış anlamayın.
Benim yaşımdan dolayı yumurta rezervi azlığım var amh değerim 0.86 gibiydi. Tabi vermiş olduğunuz iğnelerle 4 tane yumurtam oldu ve içleri de doluydu, bu benim için çok güzel bir sayı. Biliyorsunuz daha önce bahsetmiştim ilk tedavimde 1 yumurtam olmuştu.
Şimdi söylemek istediğim şu uzun protokol tedavisi var, benim için gerekli mi acaba daha fazla yumurtam oluşabilir mi? Eğer öyleyse size daha erken gelmem gerekecek. Bunu öğrenmek istedim sizden.
CEVAP
Tabi ki
Çeşitli yumurta geliştirme protokolleri var. Bu konuda hasta seçimi yaparız.
Ama
Uzun protokolün senin için hiç uygun olmadığını düşünüyorum.
Sevgiler
canım benimde tedavi sonrası adetim 37. gün geldi söktürücü falan kullanmadım. İdrar testi yaptım baktım görününen bişey yok sabırla bekledim. Tedaviler adet günlerimizi öne veya geriye alabiliyor, stres yaptıkça süre uzar bebek olmadıgından emin olursan kekik suyu falan içebilirsin.
çok tesekkür ederim canım :) tesadüfü gördüm yazdıklarını :) iyiki görmüşüm :) gözlerim dolarak okudum yazdıklarını :) inşallah canım:) Allahım kuzularımızı kucağımıza aldığımız o günleri hepimize gösterir :) ben bir kere aldım aslında :) bir ömre bedeldi o an :) umarım uzun ömürlü olur hepimizin bebişleri :)
dün ilk kez dışarı çıktım kayınvalideme gittik evin bahçesinde oturduk :) bugün arkadaşımla kafede buluştum sohbet ettim :) biraz sonra arkadaşımız gelecek batak oynayacağız:) diğer günlerde gezme planım var cuma günü test günü az kaldı inşallah kuzuma kavuşmama :)
Bizimde bu ayın 10nunda 6 bitecek 7 ye giricez seneye inşallah bebislerimizle kutlarız not:hersene aynı şeyama inanıyorum Rabbim bir gün yüzümüzü güldürecek
Haklısın kuzum haftasonu çabuk geçer pazartesi günü de ver elini hastane
Doktorumuz çok ilgili kız bence sen doktoruna güven o bilir bak sayesinde 4 yumi oldu benim hemen tedaviye baslayasim var
canım benım transfer hayırlısıyla ınsaallah cuma gunu olcak haftaya...senın kacıncı gun bugun kuzumm..hadi merakla güzel haberlerini beklıoruz canım benımm
Merhaba canım ben 24yaşımdayım izmit medikalde burcu hanımdı ama aşılama yı yaptı tutmayınca memleketime geldim şimdi devley hastanesinde bir doktora gidiyorum bana aşılama yaptır diyo 2 kere yaptırmak gerektiğimi söyledi ancak öyle tüp bebekte devlet den indirim alabilirmişim bilmiyorum ya ne yapacağımı ne edeceğimi rabbim yardımcımız olsun cok bunaldım bir tane anlayışlı ilgili doktor bulamadım kendimi teslim edim medikaldeki doktorda okadar ilgili değil sen nerde bakılıyorsun33 yaşındayım üç yıllık evliyim 2 yıldır uğraşıyorum..Seni çok iyi anlıyorumher seferinde tamam bitti diyorsun ama bitmiyor hep başa dönüyorsun tüp bebek tedavisinde devlet raporu çıkarmak istersen yaş sınırı var 23 yaşından büyük olman gerekiyor ama eğer devlet raporundan yararlanmayacaksan yaş sınırı yok ...doktorun kim ?
Merhaba canım hangi doktora gidiyorsınuzGerçekten çok ilgili doktor, bende acaba inofolic kullansam mı ya ama biosteronda çok iyi geliyor ikisinide kullanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?