2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
simdi mucizem yoksa sokturucu mu verir acaba bilgisi olan varmi ?

hiç bilmiyorum ki canım transfer öncesi söktürücü kullanılırmı kullanılmaz mı:26:
sen yarın dr a gidiceksin kan vericeksin ya o zaman konusursun zaten doktorunla

Anladım canım anladım altında yatan neden zaten başka bir şey olamaz. Küçücük tesellilerle ne kadar mutlu oluyoruz değil mi, inşallah 9 ay boyunca hiç o adet kanamasını görmezsin.

Aman boşver kız ne testti pazartesiye kadar bekle kocisini dinle 2 gün daha sabır Ayy bana bile heycan bastı:18::18::18:

Anladım canım anladım altında yatan neden zaten başka bir şey olamaz. Küçücük tesellilerle ne kadar mutlu oluyoruz değil mi, inşallah 9 ay boyunca hiç o adet kanamasını görmezsin.
umarım gecikmesinn tek sebebi mucizemdir sağol canım iyi dileklerin için
bizimde bu ay 5.yılımız bitcek 6ya gireceğiz artık hediyemiz gelmiş olsun inşallah

Aman boşver kız ne testti pazartesiye kadar bekle kocisini dinle 2 gün daha sabır Ayy bana bile heycan bastı:18::18::18:

dimi ama ben bilmem eşim bilir
2 günde de kırmızı kartı görmezsem pazartesi test zaten
hafta sonuda dışarı falan çıkarım zaman çabuk geçer

Kızlar şokta. Bugün doğum günüm adeti gecikmeli 3 gün oldu.doktordan geliyorum kan verdim.sonuç 137.24 HAMİLEYİİMM.pazartesi tekrar kan vericem.sizce sonuç iyi mi..

canım hayırlı olsun :) ptesi değerin kat kat artar inşallah :) seneye doğum gününde kucağında seversin inşallah canımmmmm :)

İnsaallah hamilesindr canim kac kisi dua ettik sana burda Allahim duy sesimizi

doktora mail attım sana da aynısını yazıyorum

SORU

Şahin bey

Affınıza sığınarak bir şey söylemek istiyorum lütfen yanlış anlamayın.

Benim yaşımdan dolayı yumurta rezervi azlığım var amh değerim 0.86 gibiydi. Tabi vermiş olduğunuz iğnelerle 4 tane yumurtam oldu ve içleri de doluydu, bu benim için çok güzel bir sayı. Biliyorsunuz daha önce bahsetmiştim ilk tedavimde 1 yumurtam olmuştu.

Şimdi söylemek istediğim şu uzun protokol tedavisi var, benim için gerekli mi acaba daha fazla yumurtam oluşabilir mi? Eğer öyleyse size daha erken gelmem gerekecek. Bunu öğrenmek istedim sizden.

CEVAP

Tabi ki

Çeşitli yumurta geliştirme protokolleri var. Bu konuda hasta seçimi yaparız.

Ama

Uzun protokolün senin için hiç uygun olmadığını düşünüyorum.

Sevgiler

Kızlar selam :)
Kocam kişisi bugün ve yarın evde olacak pc'yi ele geçirmiş vaziyette :) yarın pıtpıt duymaya gidicem ama doktor hesabına göre 5+5 olacam yarın...Umarım görürüz :)
Monicammm canımm ikizler geliyooo vuhuuu!! Sever teyzeleri onları çok çok :)
Bir mucize okudum az önce arkadaşımın nick'ini hatırlamıyorum Allah mucizesini bağışlasın :)
MyBaby24 sen hala test yapmadın mı bacım?
Phala,egunal,desdo,yeteer,nazan canlarım ciğerlerim naber?? :)
Ben sizi çok özlüyorum uzak kalınca yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok tesekkür ederim canım :) tesadüfü gördüm yazdıklarını :) iyiki görmüşüm :) gözlerim dolarak okudum yazdıklarını :) inşallah canım:) Allahım kuzularımızı kucağımıza aldığımız o günleri hepimize gösterir :) ben bir kere aldım aslında :) bir ömre bedeldi o an :) umarım uzun ömürlü olur hepimizin bebişleri :)
dün ilk kez dışarı çıktım kayınvalideme gittik evin bahçesinde oturduk :) bugün arkadaşımla kafede buluştum sohbet ettim :) biraz sonra arkadaşımız gelecek batak oynayacağız:) diğer günlerde gezme planım var cuma günü test günü az kaldı inşallah kuzuma kavuşmama :)

Son düzenleme:
simdi mucizem yoksa sokturucu mu verir acaba bilgisi olan varmi ?

canım benimde tedavi sonrası adetim 37. gün geldi söktürücü falan kullanmadım. İdrar testi yaptım baktım görününen bişey yok sabırla bekledim. Tedaviler adet günlerimizi öne veya geriye alabiliyor, stres yaptıkça süre uzar bebek olmadıgından emin olursan kekik suyu falan içebilirsin.

Canım bizlerde seni çok özlüyoruz bizlerden çok ayrı kalma emi gel yani
Canım inşallah yarın her şey güzel olacak ve bebeciğini göreceksin, kendine eşine bebişine çok çok iyi bak kendin için ve bizler için hep dua et canım ve bizi habersiz bırakma

Bizimde bu ayın 10nunda 6 bitecek 7 ye giricez seneye inşallah bebislerimizle kutlarız not:hersene aynı şeyama inanıyorum Rabbim bir gün yüzümüzü güldürecek
Haklısın kuzum haftasonu çabuk geçer pazartesi günü de ver elini hastane

Doktorumuz çok ilgili kız bence sen doktoruna güven o bilir bak sayesinde 4 yumi oldu benim hemen tedaviye baslayasim var

teşekkür ederim ya aydinlattigin icinn
eminim birsey yok ama ilk defa hayatim boyunca 5 gun gecikti :)
umut iste benimkide esim oligospermi zaten mucizenin de mucizesi olur

Ahhh canım arkadaşım inşallah bebeğine kavuşacaksın

Gerçekten çok ilgili doktor, bende acaba inofolic kullansam mı ya ama biosteronda çok iyi geliyor ikisinide kullanamıyorum

canım benım transfer hayırlısıyla ınsaallah cuma gunu olcak haftaya...senın kacıncı gun bugun kuzumm..hadi merakla güzel haberlerini beklıoruz canım benımm

canım senin transfer olduğun gün benim sonuç günüm inşallah :) ikimiz için de güzel bir gün olur inşallah :)

Merhaba canım ben 24yaşımdayım izmit medikalde burcu hanımdı ama aşılama yı yaptı tutmayınca memleketime geldim şimdi devley hastanesinde bir doktora gidiyorum bana aşılama yaptır diyo 2 kere yaptırmak gerektiğimi söyledi ancak öyle tüp bebekte devlet den indirim alabilirmişim bilmiyorum ya ne yapacağımı ne edeceğimi rabbim yardımcımız olsun cok bunaldım bir tane anlayışlı ilgili doktor bulamadım kendimi teslim edim medikaldeki doktorda okadar ilgili değil sen nerde bakılıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…