- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Gerçekten çok ilgili doktor, bende acaba inofolic kullansam mı ya ama biosteronda çok iyi geliyor ikisinide kullanamıyorum
Kızlar şokta. Bugün doğum günüm adeti gecikmeli 3 gün oldu.doktordan geliyorum kan verdim.sonuç 137.24 HAMİLEYİİMM.pazartesi tekrar kan vericem.sizce sonuç iyi mi..
İnsaallah hamilesindr canim kac kisi dua ettik sana burda Allahim duy sesimizi
Kızlar selam :)
Kocam kişisi bugün ve yarın evde olacak pc'yi ele geçirmiş vaziyette :) yarın pıtpıt duymaya gidicem ama doktor hesabına göre 5+5 olacam yarın...Umarım görürüz :)
Monicammm canımm ikizler geliyooo vuhuuu!! Sever teyzeleri onları çok çok :)
Bir mucize okudum az önce arkadaşımın nick'ini hatırlamıyorum Allah mucizesini bağışlasın :)
MyBaby24 sen hala test yapmadın mı bacım?
Phala,egunal,desdo,yeteer,nazan canlarım ciğerlerim naber?? :)
Ben sizi çok özlüyorum uzak kalınca yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizimde bu ayın 10nunda 6 bitecek 7 ye giricez seneye inşallah bebislerimizle kutlarız not:hersene aynı şeyama inanıyorum Rabbim bir gün yüzümüzü güldürecek
Haklısın kuzum haftasonu çabuk geçer pazartesi günü de ver elini hastane
kuzum bende regl olmadım daha biliomusunnnnn:18::18::18::18::18::18::18:
bende ayni durumdayimm transferim ertelendi
donmuslarim için adetimi bekliyorum 5 gun gectiii
idrar yaptım cikmadi doktorumu aradim kan ver yârin gel bakalim dedii
inşallah benim de mucizem gelmiştir yaa :)))
ne bileyim tüp bebek ilaçları etkilemiş de gecikmiş olabilrmi diyorum ama
bide koltuk altındaki beze için pazartesi dr a gideceğim ya zaten o sırada olmazsam o güne kadr kan da veririm dedim canm
temkinli olmak demeyelimde işte heycan duyup heves edip yıkıma ugramak zor gelen kısmı
dün eşim işten geldi gelir gelmez regl oldum mu diye sordu hayır diyince o yüzündeki gülümsemeyi anlatamam
doktora mail attım sana da aynısını yazıyorum
SORU
Şahin bey
Affınıza sığınarak bir şey söylemek istiyorum lütfen yanlış anlamayın.
Benim yaşımdan dolayı yumurta rezervi azlığım var amh değerim 0.86 gibiydi. Tabi vermiş olduğunuz iğnelerle 4 tane yumurtam oldu ve içleri de doluydu, bu benim için çok güzel bir sayı. Biliyorsunuz daha önce bahsetmiştim ilk tedavimde 1 yumurtam olmuştu.
Şimdi söylemek istediğim şu uzun protokol tedavisi var, benim için gerekli mi acaba daha fazla yumurtam oluşabilir mi? Eğer öyleyse size daha erken gelmem gerekecek. Bunu öğrenmek istedim sizden.
CEVAP
Tabi ki
Çeşitli yumurta geliştirme protokolleri var. Bu konuda hasta seçimi yaparız.
Ama
Uzun protokolün senin için hiç uygun olmadığını düşünüyorum.
Sevgiler
Yaaa bn erknde olsa tup yaptrmk istyrm bnmle büyüsün diye oda bnm cnmdan kanimdan zaten bni elalem deli edyr ozllikle kynnm offfBiz çok geç kaldık 3 yıl çocuk istemedik sanki yaşımız genç diye, şimdide olmuyor
Kimyasal gebelik dedigimiz bu..kadin soyledi diyosun,kim ki bu?itibar etme,dr degil ki..ayrica surekli olan bisii degil.kimyasalda bebegin iyi olmadigina kanaat getirince vucut kendi kendine atiyor daha dollenmenin ilk gunlerinde.1 kere oldu diye hep olacak anlamina gelmiyor..
Canim,senin kafan cok karisik..senin detayli bir sekilde doktorun ile konusmamissin sankiasilama yapan drun ile tlf.konus gerekiyorsa..yada arabistanda dusundugun tup bebek merkezine git,detaylica gorus!
Ayrica bu senin yasadigin olay,arastirmalara gore her kadin hayati boyunca bikac kez yasarmis..bu olayi kafana takma,tamam mi?
Ohh ohh olma olma insallah gelsin bebisin teyzemiz gelsin:):)
Ayy hadi insallah canim insallah gelir mucizen:)
Gözlerim doldu ya eşinin tepkisine insallah bebisin vardır da 9ay gelmez kırmızıların çok seviyom seni hep aklımdasın duamdasın
Allah razı olsun canım çok sağolun
canımmmmmdemek yarın dr a gidiyorsunuz kuzucugunu görmeye ayy ne güzel Maşallah
ben test yapmadım pazartesi dr a gidicem eger hafta sonu kırmızı kart yemezsem tabi
çok açma arayı kız arada sende kap pc yi hamişsin sen önce senin hakkın
hahahhaha notuna bayıldım kuzum bende aynısını hep yaşıyorum
her d.günümde aynı dileği diliyorum ama nasip işte
inşallah bu sefer seneye ya karnımızda ya kucagımızda kutlarız
Amin bitanem inşallah
Valla bitanem nedesem bilemedim pazartesiye kadar tutma sonra tutmadigin günleri tutarsin sonucta ihtimal var kızlar bakalım ne diyecek :26::26:ya oruçta tutmadım korkumdan bütün gün susuz aç kalırsam olurda hamileysem bebişe bişey olmasın diye:26:
iyimi yapıyorum sence ya bi yandan da o var
Valla bitanem nedesem bilemedim pazartesiye kadar tutma sonra tutmadigin günleri tutarsin sonucta ihtimal var kızlar bakalım ne diyecek :26::26:
yani ihtimal üzerine böyle de günaha giriyorum tutmayıp neyse bakalım dediğin gibi
kaza orucunu tutarım nasip olursa sağol canım
Canim gebe misin yoksaaaaa :))) gebelik varsa orucu tutmayabilirsin sonra kaza yaparsın :)) ama gebelik kesin degilse tutman gerekiyoooo :))) zaten bebis varsa insallahhhhh :))) senden beslenmiyodur daha:)))
Eşimde sperm sayısı ve morfolojisinde sorun var mıydı?
yani ihtimal üzerine böyle de günaha giriyorum tutmayıp neyse bakalım dediğin gibi
kaza orucunu tutarım nasip olursa sağol canım
Canim gebe misin yoksaaaaa :))) gebelik varsa orucu tutmayabilirsin sonra kaza yaparsın :)) ama gebelik kesin degilse tutman gerekiyoooo :))) zaten bebis varsa insallahhhhh :))) senden beslenmiyodur daha:)))
canımm benim Allah razı olsun Rabbim nasip ettiyse hepimizn olucak inşallah
kuzum bende endişeliyim inan pazartesiye kdr olmazsam dr a gideceğim artık
uzun zamandır bu heycanı yaşamamıştım heycankorku:83: merak:26: sevinç hepsi bir arada:18:
Evet canim bende çekildim:) ilacı verirken ağrım oldu su an hafif sızlıyo geçer heralde:) yarın çıkcak sonuç bende artik gittiğim bi zaman alcam ramazanda zor oluyo, sen aldın mi sonucunu
Merhaba canım birşey ögrenmek istiyorum 3yıllık evliyim ve hiç bir doktorum rahim filmi cektirmedi bana rahim filmini hangi nedenle cektiriyorlar sizmi talep ediyorsunuz yoksa doktormu yönderiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?