2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Gerçekten çok ilgili doktor, bende acaba inofolic kullansam mı ya ama biosteronda çok iyi geliyor ikisinide kullanamıyorum

Bana biosteronu bırak infolige devam et dedi yarın bir kutu bitiyor ekime kadar icicem inşallah şifa olur Burmusta içmiş

Kızlar şokta. Bugün doğum günüm adeti gecikmeli 3 gün oldu.doktordan geliyorum kan verdim.sonuç 137.24 HAMİLEYİİMM.pazartesi tekrar kan vericem.sizce sonuç iyi mi..

Ayyy mucize ta. Gununde gelmi masaallah inslh sonhna kadar gider...degeri guzel cnm...

İnsaallah hamilesindr canim kac kisi dua ettik sana burda Allahim duy sesimizi

Allah razı olsun canım çok sağolun

canımmmmm demek yarın dr a gidiyorsunuz kuzucugunu görmeye ayy ne güzel Maşallah
ben test yapmadım pazartesi dr a gidicem eger hafta sonu kırmızı kart yemezsem tabi
çok açma arayı kız arada sende kap pc yi hamişsin sen önce senin hakkın

hahahhaha notuna bayıldım kuzum bende aynısını hep yaşıyorum
her d.günümde aynı dileği diliyorum ama nasip işte
inşallah bu sefer seneye ya karnımızda ya kucagımızda kutlarız

kuzum bende regl olmadım daha biliomusunnnnn:18::18::18::18::18::18::18:

Ohh ohh olma olma insallah gelsin bebisin teyzemiz gelsin:):)

bende ayni durumdayimm transferim ertelendi
donmuslarim için adetimi bekliyorum 5 gun gectiii
idrar yaptım cikmadi doktorumu aradim kan ver yârin gel bakalim dedii
inşallah benim de mucizem gelmiştir yaa :)))

Ayy hadi insallah canim insallah gelir mucizen:)

Gözlerim doldu ya eşinin tepkisine insallah bebisin vardır da 9ay gelmez kırmızıların çok seviyom seni hep aklımdasın duamdasın

Merhaba phala bende sahin beyin hastasıyım ramazandan sonra donmuş denicem ilk deneme kimyasalla sonuçlanmışti.sen nezaman başlamayı planlıyorsun?

Biz çok geç kaldık 3 yıl çocuk istemedik sanki yaşımız genç diye, şimdide olmuyor
Yaaa bn erknde olsa tup yaptrmk istyrm bnmle büyüsün diye oda bnm cnmdan kanimdan zaten bni elalem deli edyr ozllikle kynnm offf

Takmak elde degil inan bu kadin bir ebeydi bnden et parçası düştü onu gostrdim boyle dedi
T

canımm benim Allah razı olsun Rabbim nasip ettiyse hepimizn olucak inşallah
kuzum bende endişeliyim inan pazartesiye kdr olmazsam dr a gideceğim artık
uzun zamandır bu heycanı yaşamamıştım heycan korku:83: merak:26: sevinç hepsi bir arada:18:

Amin bitanem inşallah

ya oruçta tutmadım korkumdan bütün gün susuz aç kalırsam olurda hamileysem bebişe bişey olmasın diye:26:
iyimi yapıyorum sence ya bi yandan da o var
Valla bitanem nedesem bilemedim pazartesiye kadar tutma sonra tutmadigin günleri tutarsin sonucta ihtimal var kızlar bakalım ne diyecek :26::26:

Valla bitanem nedesem bilemedim pazartesiye kadar tutma sonra tutmadigin günleri tutarsin sonucta ihtimal var kızlar bakalım ne diyecek :26::26:

yani ihtimal üzerine böyle de günaha giriyorum tutmayıp neyse bakalım dediğin gibi
kaza orucunu tutarım nasip olursa sağol canım

yani ihtimal üzerine böyle de günaha giriyorum tutmayıp neyse bakalım dediğin gibi
kaza orucunu tutarım nasip olursa sağol canım

Canim gebe misin yoksaaaaa :))) gebelik varsa orucu tutmayabilirsin sonra kaza yaparsın :)) ama gebelik kesin degilse tutman gerekiyoooo :))) zaten bebis varsa insallahhhhh :))) senden beslenmiyodur daha:)))

Canim gebe misin yoksaaaaa :))) gebelik varsa orucu tutmayabilirsin sonra kaza yaparsın :)) ama gebelik kesin degilse tutman gerekiyoooo :))) zaten bebis varsa insallahhhhh :))) senden beslenmiyodur daha:)))

selam canım
yani bilmiyorum ki gebemiyim değilmiyim çok kafam karıştı:44:
pazartesi dr a gideceğim canım kan vericem ama o zamana kdr tutsam mı tutmasam mı bilemedim
bugün tutmadım korktum ya bişey olursa benm yüzümden diye (varsa tabi de)
sat 3 hazirandı, belirti olarak wc sonrası açık sarı akıntı var bide göğüslerim her zamankinden fazla acıyor onun dışında bişi yok
korkuyorum boş yere umut etmekten dua et olur mu bana da, sen nasılsın nasıl gidiyor

Eşimde sperm sayısı ve morfolojisinde sorun var mıydı?

Eşime herşey normal di bende sorun vardı rahim yapışıklığından ameliyat oldum ocakta.kan pıhtılaşma da var ayrıca.ameliyat sonrası bide rezerv azlığı dendi tam oldu.Allaha şükürler olsun bana en güzel hediye rabbim den geldi.

Haticemmm ev hayatı nasılbol bol dinlen raporunun tadını çıkar

Olsun haftasonu çabuk geçer ptsi de insallah hayırlısıyla güzel haberini alırız tatlmm e normal öyle karışık duygular olması

Merhaba arkadaşlar birşey ögrenmek istiyorum 3yıllık evliyim ve hiç bir doktorum rahim filmi cektirmedi bana rahim filmini hangi nedenle cektiriyorlar sizmi talep ediyorsunuz yoksa doktormu yönderiyo[/QUOTE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…