Kuzum dualarim seninle inşallah
Olsun haftasonu çabuk geçer ptsi de insallah hayırlısıyla güzel haberini alırız tatlmm e normal öyle karışık duygular olması
[/QUOTE]Merhaba arkadaşlar birşey ögrenmek istiyorum 3yıllık evliyim ve hiç bir doktorum rahim filmi cektirmedi bana rahim filmini hangi nedenle cektiriyorlar sizmi talep ediyorsunuz yoksa doktormu yönderiyo
Takmak elde degil inan bu kadin bir ebeydi bnden et parçası düştü onu gostrdim boyle dedi
T
[/QUOTE]Merhaba arkadaşlar birşey ögrenmek istiyorum 3yıllık evliyim ve hiç bir doktorum rahim filmi cektirmedi bana rahim filmini hangi nedenle cektiriyorlar sizmi talep ediyorsunuz yoksa doktormu yönderiyo
Merhaba arkadaşlar birşey ögrenmek istiyorum 3yıllık evliyim ve hiç bir doktorum rahim filmi cektirmedi bana rahim filmini hangi nedenle cektiriyorlar sizmi talep ediyorsunuz yoksa doktormu yönderiyo
canıımmmm ne durumdasın kırmızılar geldimi
yani ihtimal üzerine böyle de günaha giriyorum tutmayıp neyse bakalım dediğin gibi
kaza orucunu tutarım nasip olursa sağol canım
Evet canim bende çekildim:) ilacı verirken ağrım oldu su an hafif sızlıyo geçer heralde:) yarın çıkcak sonuç bende artik gittiğim bi zaman alcam ramazanda zor oluyo, sen aldın mi sonucunu
Merhaba canım birşey ögrenmek istiyorum 3yıllık evliyim ve hiç bir doktorum rahim filmi cektirmedi bana rahim filmini hangi nedenle cektiriyorlar sizmi talep ediyorsunuz yoksa doktormu yönderiyo
Canim ben devlette rapor çıkarmaya çalışıyodum rahim filmi zorunlu istenen bise rapor için o yüzden çektirmiş oldum bende canim
sağolasın canım
aklıma bi geliyo acaba diye
sonra diyorumsaçmalama kendine gell
öle karmakarışık nasipte varsa olur canım
Allah ıma sıgınıyorum hayırlı zaman bu zamandır inşallah benm içinde
Sarı kafaların süper olmus ya iyi güldüm iftar sonrasıoff benim hala kanamam vardı bugün de az bise artik bitse de oruç tutsam yaaa ptsi güzel ve hayırlı haberlerle gel insallah tatlm
canımmmmmmm
gelmedi valla gelmedi billa gelmediiiiiiiii
hafta sonu kırmızı kart yemezsem gidiyorum testeeeeeee pazartesi
aaaaa olmaz yavrucum kesinleşmemiş bir durum için ya varsa deyip orucunu nasıl bırakırsın..
başla yarın oruca..
]Sarı kafaların süper olmus ya iyi güldüm iftar sonrasıoff benim hala kanamam vardı bugün de az bise artik bitse de oruç tutsam yaaa ptsi güzel ve hayırlı haberlerle gel insallah tatlm
evde idrar testi varsa yap artık...
direk kan vermeye gitmek bana zor gelir şahsen...
önce bak şu idrarda günün geçti varsa bişi kesin çıkar artık..
bak ben senin üstüne bi daha yumurtlayacam
yaa dimi dogru diyorsun canım
yarın tutayım ozaman olsada benden beslenmiyordur daha sanırım
annelik işte napacan mecburrrrrrr
hiihihihihihi seviyorum sarı kafaları
telefondan girmediğim sürece sarı kafasız mesaj atmıyorum
yaa dimi dogru diyorsun canım
yarın tutayım ozaman olsada benden beslenmiyordur daha sanırım
annelik işte napacan mecburrrrrrr
hiihihihihihi seviyorum sarı kafaları
telefondan girmediğim sürece sarı kafasız mesaj atmıyorum
yok idrar testim olsa şimdiye çoktan işemiştim
bugün eczaneden geçerkenbi an geldi aklıma ama hayır dedim kendime es geçtim yoluma devam ettim
Merhaba kızlar malesef 25 gün önce bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.Bugün kanama oldu bende orucumu bozdum kafama takıldı kızlar adet kanaması mı acaba yoksa kürtajla ilgili bir kanamamı acaba ?Kürtaj olan varsa ne kadar süre sonra adet oldunuz?Tedavi sürecinde olanların Allah yardımcısı olsun inş.Bebişleriniz gelir kısa sürede sağlıkla..
Evet tut kuzum orucunu:) bende tatildeyim hep telden giriyom ezberlediklerimi kullanabiliyom ancak sinir oluyom:))
oynayamayan gelin yerim dar dermiş seninki de o hesap...
tutmaya niyetin yok gebelik ihtimalini bahane ediyor demiyoki sıcak uzun gün dayanamıyom
neymiş efenim anaçmış herşey evladı içinmiş
nedir bu gereksiz idrar testi inadın anlamıyorum...
sanki yapsanda yapmasanda sonuç değişecek vardır ya da yoktur..
idrar testi yapınca kırmızılar gelicek diye bir batıl inanç geliştirmeni kınıyorum bu batıl inanç benim gibi meraktan çatlayan biri için çok sinir bozucunapıyım şimdi ben orta yerimden çatlayımmı kaç gündür eziyet ediyosun bana yapmayacam diye..yaparsanda ben bakmayacam sonuca işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?