2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kuzum dualarim seninle inşallah

sağolasın canım

Olsun haftasonu çabuk geçer ptsi de insallah hayırlısıyla güzel haberini alırız tatlmm e normal öyle karışık duygular olması

aklıma bi geliyo acaba diye
sonra diyorum saçmalama kendine gell
öle karmakarışık nasipte varsa olur canım
Allah ıma sıgınıyorum hayırlı zaman bu zamandır inşallah benm içinde

Merhaba arkadaşlar birşey ögrenmek istiyorum 3yıllık evliyim ve hiç bir doktorum rahim filmi cektirmedi bana rahim filmini hangi nedenle cektiriyorlar sizmi talep ediyorsunuz yoksa doktormu yönderiyo
[/QUOTE]

Tuplerinin acik olup olmadigina bbakilir bu yontemle.sen de isteyebilirsin,dr da...tup bebek tedavisi,hatta infertilite teshisi icin prensipte HSG gereklidir,diye dusunuyorum.drundan istemesini isteyebilirsin,gidip yaptirmak icin.devletten rapor cikarmak icin mesela gerekli olan biseydir.olmazsa olmaz...

Merhaba arkadaşlar birşey ögrenmek istiyorum 3yıllık evliyim ve hiç bir doktorum rahim filmi cektirmedi bana rahim filmini hangi nedenle cektiriyorlar sizmi talep ediyorsunuz yoksa doktormu yönderiyo
[/QUOTE]
merhaba öncelikle ne kdrdır bebek istiyorsunuz?
bizimde 1 yıllık korunmasız ilişkiden sonra çekilmemi istemişti doktorum
daha yeni ise bu sebeple talep edilmemiş olabilir
sen doktoruna rahim filmi çekilmek istediğini söyle istek kagıdı yazar sanırım.

Tüplerinin açık olup olmadığına bakılır bir de rahimde şekil bozukluğu ya da başka bir sıkıntı var mı onu tespit etmek için çekilen bir röntgen çeşidi diyelim..İlaçlı rahim filmi deniyor...Gebelik elde edilememiş çiftlerde ilk yapılacaklardandır HSG...Bebek için doktora gittiğinde ilk bakılan testler ve tahlillerde sorun yoksa ve bir süre denemenize rağmen gebelik oluşmadıysa doktor HSG ve eşinden sperm analizi ister yani istemelilerdi..Onlar istemedilerse sana tavsiyem tüp bebek bölümü olan bir hastaneye git ve doktor belirle onunla bu yola başla..3 yıl geçmiş daha fazla zaman kaybetme..Tüp bebek doktoru gereken yönlendirmeyi yapacaktır belki basit tedavi yöntemleri ile tüp bebeğe gerek kalmadan evladına kavuşmanı sağlar...

Son düzenleme:
yani ihtimal üzerine böyle de günaha giriyorum tutmayıp neyse bakalım dediğin gibi
kaza orucunu tutarım nasip olursa sağol canım

aaaaa olmaz yavrucum kesinleşmemiş bir durum için ya varsa deyip orucunu nasıl bırakırsın..
başla yarın oruca..

canımmmmmmm
gelmedi valla gelmedi billa gelmediiiiiiiii
hafta sonu kırmızı kart yemezsem gidiyorum testeeeeeee pazartesi

evde idrar testi varsa yap artık...
direk kan vermeye gitmek bana zor gelir şahsen...
önce bak şu idrarda günün geçti varsa bişi kesin çıkar artık..
bak ben senin üstüne bi daha yumurtlayacam

aaaaa olmaz yavrucum kesinleşmemiş bir durum için ya varsa deyip orucunu nasıl bırakırsın..
başla yarın oruca..

yaa dimi dogru diyorsun canım
yarın tutayım ozaman olsada benden beslenmiyordur daha sanırım
annelik işte napacan mecburrrrrrr

]Sarı kafaların süper olmus ya iyi güldüm iftar sonrası off benim hala kanamam vardı bugün de az bise artik bitse de oruç tutsam yaaa ptsi güzel ve hayırlı haberlerle gel insallah tatlm

hiihihihihihi seviyorum sarı kafaları
telefondan girmediğim sürece sarı kafasız mesaj atmıyorum

Son düzenleme:
evde idrar testi varsa yap artık...
direk kan vermeye gitmek bana zor gelir şahsen...
önce bak şu idrarda günün geçti varsa bişi kesin çıkar artık..
bak ben senin üstüne bi daha yumurtlayacam

yok idrar testim olsa şimdiye çoktan işemiştim
bugün eczaneden geçerken bi an geldi aklıma ama hayır dedim kendime es geçtim yoluma devam ettim

Evet tut kuzum orucunu:) bende tatildeyim hep telden giriyom ezberlediklerimi kullanabiliyom ancak sinir oluyom:))

oynayamayan gelin yerim dar dermiş seninki de o hesap...
tutmaya niyetin yok gebelik ihtimalini bahane ediyor demiyoki sıcak uzun gün dayanamıyom
neymiş efenim anaçmış herşey evladı içinmiş

Merhaba kızlar malesef 25 gün önce bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.Bugün kanama oldu bende orucumu bozdum kafama takıldı kızlar adet kanaması mı acaba yoksa kürtajla ilgili bir kanamamı acaba ?Kürtaj olan varsa ne kadar süre sonra adet oldunuz?Tedavi sürecinde olanların Allah yardımcısı olsun inş.Bebişleriniz gelir kısa sürede sağlıkla..

yok idrar testim olsa şimdiye çoktan işemiştim
bugün eczaneden geçerken bi an geldi aklıma ama hayır dedim kendime es geçtim yoluma devam ettim

nedir bu gereksiz idrar testi inadın anlamıyorum...
sanki yapsanda yapmasanda sonuç değişecek vardır ya da yoktur..
idrar testi yapınca kırmızılar gelicek diye bir batıl inanç geliştirmeni kınıyorum bu batıl inanç benim gibi meraktan çatlayan biri için çok sinir bozucu napıyım şimdi ben orta yerimden çatlayımmı kaç gündür eziyet ediyosun bana yapmayacam diye..yaparsanda ben bakmayacam sonuca işte

ne diyeceğimi biledim
Allah sabır versin çok üzüldüm...
kürtaj olan arkadaşlardan bilgi verebilirim..
hemen düzene girmedi adetleri ara kanama denen durumuda yaşadı bir kaçı...
25 gün geçtiği için bana adet kanaması gibi geldi bu..
ara kanama gibi birşey olsa daha erken olurdu diyorum..

mrh arkadaşlar ben yeni katıldım ilk kez tüp bebek deniyeceğim bir sürü sorularım var acaba burası uygunmu bilemedim sorsammı

Evet tut kuzum orucunu:) bende tatildeyim hep telden giriyom ezberlediklerimi kullanabiliyom ancak sinir oluyom:))

tamam tutcam canım egunal bana kızıyo ya bişey de sende

oynayamayan gelin yerim dar dermiş seninki de o hesap...
tutmaya niyetin yok gebelik ihtimalini bahane ediyor demiyoki sıcak uzun gün dayanamıyom
neymiş efenim anaçmış herşey evladı içinmiş

koptum bu yorumaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben yrın arkadaşıma gideceğim çok samimi değilim bu sebeple onun evinde yapamam
sabahtan da evde yapamam eşim evde çünkü 4 e kadar
ee akşam eve gelince yapsam sabah ilk idrar olmadıgı için dogru sonucu vermez
pazar sabahını beklicem mecbur bu bahanem nasıl peki ?? ıhh ıhh olmadı deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…