ne diyeceğimi biledim
Allah sabır versin çok üzüldüm...
kürtaj olan arkadaşlardan bilgi verebilirim..
hemen düzene girmedi adetleri ara kanama denen durumuda yaşadı bir kaçı...
25 gün geçtiği için bana adet kanaması gibi geldi bu..
ara kanama gibi birşey olsa daha erken olurdu diyorum..
Arkadaslar ben tedaviye basladim.fakat ilk tedavide femera diye bir ilac kullanmamistim bu tedavide dok verdi nicin kullanilir bu bileniniz varmi cvp verirse sevinirim
kimse varmıııı hım ben sorumu sorayım ben lucrin kullanmadım adet olunca gel dediler acaba onden lucrin kullandığını yazanlar var ben niye kullanmadım acaba
bilmiyorum ben arkadaşım siz benim yazdıklarımı görebiliyormusunu acaba problemmi var ki
tüp bebek tedavisi konusunda biraz yardım istiyorum korkuyorum da((
Tüp bebekte uzun ve kısa protokol olarak iki tedavi süreci var..
Bunu belirleyen doktorlar...
Kişiye göre değişir..
Yumurtalık durumu, tahliller vs.. ilk incelemeden sonra bir tedavi planı yapılır..
Doktorun sana kısa protokolü uygun görmüş..
Uzun protokolde daha fazla iğne vuruyorsun lucrin denen iğne ile başlıyorsun 1 hafta 10 gün sonra adet oluyorsun ve diğer iğne ekleniyor lucirinin yanına..kısa protokole göre hem uzun hem yorucu oluyor..lucrin vurmadım bende bir sorun var diye düşünme hiiiçççç alakası yok...doktorun bu tedaviyi uygun görmüş sadece..
canım dr una güvenmelisin öncelikle
her dr kişiden kişiye farklı tedavi yolu seçebilir
bende lucrin içmedim mesela tedavide
başka ne konuda yardım istersin
Arkadaslar ben tedaviye basladim.fakat ilk tedavide femera diye bir ilac kullanmamistim bu tedavide dok verdi nicin kullanilir bu bileniniz varmi cvp verirse sevinirim
Merhaba canım hangi doktora gidiyorsınuz
ayyyyyy coookkk teşekkürlerrrr teşekkür ederim çok mutlu oldum cvp gelince :))))
histereskopi oldum ben önceside varda çook uzun bundan sonra cedrotide verdiler 3 tane sadece hasta olunca ara dediler ama bir doktorda lukrin kullanmalıydık dedi kafam karıştı
yani aynı yerde iki dotorlar bunlar kafam karıştı biraz yumurta rezervim azmış bu sebeple asıl kendi dr önermedi lucrin
meme kanserinde tümörün küçülmesini sağlamak için kullanılırken yumurtalıklarıda olumlu yönde etkilediği keşfedilen bir ilaç..
yumurta kalitesini artırmak için veriyorlar..
bir yerde de rahimide embriyoyaya hazırladığını okumuştum...
ilk tedavide yumurtaların durumu nasıldı kalite olarak..
kaç tane toplandı mesela..
yaa dimi dogru diyorsun canım
yarın tutayım ozaman olsada benden beslenmiyordur daha sanırım
annelik işte napacan mecburrrrrrr
hiihihihihihi seviyorum sarı kafaları
telefondan girmediğim sürece sarı kafasız mesaj atmıyorum
Bana biosteronu bırak infolige devam et dedi yarın bir kutu bitiyor ekime kadar icicem inşallah şifa olur Burmusta içmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?