2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

bende eşime zar zor yediriyordum artık bıraktım valla
dediğin gibi ben takip edersem yaparsam yiyo
yapmazsam hani diye sormuyo yani
bi tüp bebekde negatif sonrası sigarayı bıraktı o kadar
umarım herşey gönlünden geçen gibi olur,

Amşn canım. Senin de test sonucunu duayla ve merakla bekliyorum

Cok tsk ederim caniimmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar merhaba. Bugun 12. Gun kan verdim, 820 cikti. 10. Gun 420 cikmisti. Sizce artis nasil?

canım maşallah :) darısı kese ve pıt pıtlara :)

canım Allah yardımcın olsun :) allahtan benimki iyi huylu ne dersem yiyor hatta kendisi araştırıyor alıp geliyor :)
inşallah tesede bol bol kaliteli spermler çıkar onlar bebişinize dönüşür :)

insan merak ediyo tabi ama hayırlısı sağlıklısı olsun bizim için mucize bebek cinsiyet hiç önemli değil ama hiç hareket yok öyle seyreme falan kız diyende var erkek diyende senin cinsiyeti ney bebişinin

canım hareket için erken ben kızımda 17. haftada hissettim gibi çooook hafif seyirme şeklinde :)
karın şeklinden belli oluryor mesela yayvan gibi ise karnın böyle heryere sarıyorsa kızzz :) biraz daha top gibi dışa doğru ise erkek canım :) benimki yayvandı her gören kız diyordu eşim yüzük testinde her nekadar erkek çıkarsa da kızzzzzdıııııııııı :)
hayırlısı canım :) inşallah kucağında sevdirsin rabbim :)

Gelmez gelmez kuzum pazartesiyi
heyecanla bekliyorum:18::18:

gelsede sanki diğer zamanlardan farklıymış gibi bişey olmucak
ama ne bileyim işte böyle gecikince heves etmiştim umutlanmıştım
umarım gelmez ama sanırım en geç yarına olcam gibi

kızlar daha geç oynar diolar erkek bebek daha erken gelişirmiş babaannem öyle derdi hep bide makas bıçak testi yaptık eşimle kız çıktı benim karnım normaldede sivri ama yemeği kaçırdımmı hemen sivricik olur oyüzden ordan anlayamıcam hayırlı sağlıklı olsunda gerisi önemli değil =)

Cok tesekkur ederim canimm

Kızlar herkese çok çok teşekkür ederim...Misafirlerim var bugün uğrayamaya bilirim yanınıza
Herkese sevgiler :)

polikistik over için sogan kürü uygulandın mı hiç peki? pko olan kişilerde sogan kürü ile hamile kalan çok kişi okumuştum
uzun zaman klomen tedavisi görmüşsün peki yumurta gelişimleri nasıldı,dr un takip etmiştir sanırım ? eşinde sorun yoksa aslında önce hsg çekilip tüplerine baktır açıksa tüplerde eger sorun yoksa aşılama yapılabilir.. daha fazla beklemek istemiyorum dersende tüp bebek yaptırabilirsin elbette... nerde yaptırcaksın şehir olarak? ben samsunda oturuyorum ama izmirde denedim tüp bebeği.

nerde yasiyorsun,ist?

Kızlar herkese çok çok teşekkür ederim...Misafirlerim var bugün uğrayamaya bilirim yanınıza
Herkese sevgiler :)

sevgiler ilettiğine göre kalp atışı duyulmuş pek bi pozitif enerji aldım mesajından

dün akşamdan devam edeyim
eskilerden bilirler beni ben skandala skendaalllll derim öyle seviyorum napıyım ölimmi yani

okurken bi tuhaf oluyo da ondan şey ettim di
ben çok eskilerden değilim ondan bilemedim nasıl sevdiğini editörcüğümm

Canoooooo nasılsın yaa evet bayrama kadar rapor aldim oleyyyyyyy. .bu dedigin ikaci bende kullandim :))) bu arada recai pabuccuya giden bi arkadasim vardi endometriozis var onda.esinde de azosperm vardi.ilk tüp denemesinde hamile oldgnu öğrendim rabbim darisi sizlere olsun insallahhhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…