erkekelre kür kulandırmak sıkıntılı biraz AMA İNŞŞŞŞŞ TESEDE SPERM BULUNUR CANIM
inşş her şey güzel olur gönlünden geçen gibi olurinşallah güzel arkadaşım
Kızlar eşim ağustosun ilk haftası mikrotese olacak, hala sigarayı bırakmadı
3 yıldır incir kürü yaptım, sürekli yememek için midesini bahane edip 1 yediyse 2 yemedi. Hiçbir bitkiseli sürekli kullanmadı
İnşallah tesede canlı ve kaliteli sperm bulunur, günler yaklaştıkça korku basıyor:97::26:
Tamam canım cinsiyeti hakkında bilgi verebilirdi diye sordum tabi benim gibi merak ediyorsanhttps://www.facebook.com/groups/147147648827338/?ref=ts&fref=ts bu sayfayı inceleyebilirsin tabi doktorlar buna inanmıyorlar
bende eşime zar zor yediriyordum artık bıraktım valla
dediğin gibi ben takip edersem yaparsam yiyo
yapmazsam hani diye sormuyo yani
bi tüp bebekde negatif sonrası sigarayı bıraktı o kadar
umarım herşey gönlünden geçen gibi olur,
canım istersen tüp bebek bölümüne git orda gereken testler yapılır zaten
durumunuza göre de belirlenir tedavi şekliniz
belki hsg de tüplerin kapalı çıkar(Allah korusun) boşuna beklemiş olursun
benimde tek tüp tıkalı çıkmıştı ama 4 yıldır gebelik olmadı hiç
ki ardından laporoskopi oldum tüpü de açmışlardı ama olmadı
eşimde de morfoloji sorunu var bu yüzden tüp bebek denedik
eşininde spermiyogram testi yapılmışmıydı peki?
canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin
Değerin çok güzel Maşallahumarım hep güzel haberler alırsın bebişinden
Kizlar merhaba. Bugun 12. Gun kan verdim, 820 cikti. 10. Gun 420 cikmisti. Sizce artis nasil?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar eşim ağustosun ilk haftası mikrotese olacak, hala sigarayı bırakmadı
3 yıldır incir kürü yaptım, sürekli yememek için midesini bahane edip 1 yediyse 2 yemedi. Hiçbir bitkiseli sürekli kullanmadı
İnşallah tesede canlı ve kaliteli sperm bulunur, günler yaklaştıkça korku basıyor:97::26:
insan merak ediyo tabi ama hayırlısı sağlıklısı olsun bizim için mucize bebek cinsiyet hiç önemli değil ama hiç hareket yok öyle seyreme falan kız diyende var erkek diyendesenin cinsiyeti ney bebişinin
Gelmez gelmez kuzum pazartesiyiiyi bari gitmiyim ozamançok ısrar ettiniz hahahaah
regli olmadım ama belim çook agrıyo korkuyorum geldi gelecek diyeeee off yaaaaaaa
Gelmez gelmez kuzum pazartesiyi
heyecanla bekliyorum:18::18:
canım maşallah :) darısı kese ve pıt pıtlara :)
canım Allah yardımcın olsun :) allahtan benimki iyi huylu ne dersem yiyor hatta kendisi araştırıyor alıp geliyor:)
inşallah tesede bol bol kaliteli spermler çıkar onlar bebişinize dönüşür :)
canım hareket için erken ben kızımda 17. haftada hissettim gibi çooook hafif seyirme şeklinde :)
karın şeklinden belli oluryor mesela yayvan gibi ise karnın böyle heryere sarıyorsa kızzz :) biraz daha top gibi dışa doğru ise erkek canım :) benimki yayvandı her gören kız diyordu eşim yüzük testinde her nekadar erkek çıkarsa da kızzzzzdıııııııııı :)
hayırlısı canım :) inşallah kucağında sevdirsin rabbim :)
canım maşallah :) darısı kese ve pıt pıtlara :)
canım Allah yardımcın olsun :) allahtan benimki iyi huylu ne dersem yiyor hatta kendisi araştırıyor alıp geliyor:)
inşallah tesede bol bol kaliteli spermler çıkar onlar bebişinize dönüşür :)
canım hareket için erken ben kızımda 17. haftada hissettim gibi çooook hafif seyirme şeklinde :)
karın şeklinden belli oluryor mesela yayvan gibi ise karnın böyle heryere sarıyorsa kızzz :) biraz daha top gibi dışa doğru ise erkek canım :) benimki yayvandı her gören kız diyordu eşim yüzük testinde her nekadar erkek çıkarsa da kızzzzzdıııııııııı :)
hayırlısı canım :) inşallah kucağında sevdirsin rabbim :)
canım istersen tüp bebek bölümüne git orda gereken testler yapılır zaten
durumunuza göre de belirlenir tedavi şekliniz
belki hsg de tüplerin kapalı çıkar(Allah korusun) boşuna beklemiş olursun
benimde tek tüp tıkalı çıkmıştı ama 4 yıldır gebelik olmadı hiç
ki ardından laporoskopi oldum tüpü de açmışlardı ama olmadı
eşimde de morfoloji sorunu var bu yüzden tüp bebek denedik
eşininde spermiyogram testi yapılmışmıydı peki
Merhaba canım eşimim Sperm değerleri güzel bende polikistik over var 3senedir klomen tedavisi gördüm başka birşey yapmadılar en son 4ay önce aşılama olacagım zaman hormon tahlillerim ve genetik tahlillerim yapıldı kan pıhtılaşma sı cıktı okadar başka birşey de yok sence aşılama mı tüp bebek mi veya önereceğin bir hastane ve hekim varmı
Merhaba canım eşimim Sperm değerleri güzel bende polikistik over var 3senedir klomen tedavisi gördüm başka birşey yapmadılar en son 4ay önce aşılama olacagım zaman hormon tahlillerim ve genetik tahlillerim yapıldı kan pıhtılaşma sı cıktı okadar başka birşey de yok sence aşılama mı tüp bebek mi veya önereceğin bir hastane ve hekim varmı
bi kere o skendal değil skandal tamam mı
Kızlar herkese çok çok teşekkür ederim...Misafirlerim var bugün uğrayamaya bilirim yanınıza
Herkese sevgiler :)
Kızlar herkese çok çok teşekkür ederim...Misafirlerim var bugün uğrayamaya bilirim yanınıza
Herkese sevgiler :)
dün akşamdan devam edeyim
eskilerden bilirler beni ben skandala skendaalllll derim öyle seviyorum napıyım ölimmi yani
rapor alınmış gebeliğin gel keyfim gel dönemindesiniz ne hooşşşşş
teveccühün canım elimden geldiğince çatlak olmaya gayret ediyorum
evet kemoterapi iğnesi verdiler hassas ve narin bedenime...
opu öncesi muayene pozisyonunda yatırdılar beni ve daktır bir porsiyon iğne yaptı rahmime...
belden aşağımı hissetsemde güç kaybı yaşadı bir süre dinlendim hastanede...
ikinci porsiyonu transferden sonra 10 güne böldüler hergün azar azar tükettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?