Merhaba canım 3senedir hiçbir şekilde korunmadım 3senedir sürekli denemekteyiz eşimin Sperm lerinde sıkıntı cıkmadı banada zaten dogru düzgün bir tedavi uygulamadılar şuanda iyi bir doktor arayışındayım bildiğiniz bir doktor varmıTüplerinin açık olup olmadığına bakılır bir de rahimde şekil bozukluğu ya da başka bir sıkıntı var mı onu tespit etmek için çekilen bir röntgen çeşidi diyelim..İlaçlı rahim filmi deniyor...Gebelik elde edilememiş çiftlerde ilk yapılacaklardandır HSG...Bebek için doktora gittiğinde ilk bakılan testler ve tahlillerde sorun yoksa ve bir süre denemenize rağmen gebelik oluşmadıysa doktor HSG ve eşinden sperm analizi ister yani istemelilerdi..Onlar istemedilerse sana tavsiyem tüp bebek bölümü olan bir hastaneye git ve doktor belirle onunla bu yola başla..3 yıl geçmiş daha fazla zaman kaybetme..Tüp bebek doktoru gereken yönlendirmeyi yapacaktır belki basit tedavi yöntemleri ile tüp bebeğe gerek kalmadan evladına kavuşmanı sağlar...
yok canım başka bir topik daha açtıramazsınız bana o hatayı bir kere yaparlar
hem konuya bak tüm psikolojisi bozukları bir araya toplayım toplu seans yapcam sonra bana 3-5 seans gerekecek anca kendime gelirim[/QUOTE
günaydın canım hatırlarsan 10. gün değerim 41 çıkmıştı kimyasal gebelik diye korkuyordum dün 12. günümdü tekrar yaptırdım değerim hiç yükselmemiş yine 41 küsürat çıktı yani yine kimyasal gebelik
canımAllahım yardımcın olsun inşallah bir sonraki tedavinde yüzünü güldürsün
Amin kuzummmm...Dilerim bebişlerimiz sımsıkı yapışır bize ve hiiiiiiçççç bırakmazzzz....Koccamaaaannnnn hcg sonucların gelecek Allahın izniyleeee
Bitanem infolic iciyoruz doktor dheayi biraktirdi buna başla dedi bende başladıminşallah şifa olur
Kızlarrrrr bebişimin kalp atışlarını duydummm :))))) şu an kan-idrar testlerim yapılıyo...Annemde şeker olduğu için risk almadı dr şeker testi de istedi...İğrenç tatlı bişey içirdiler bana 1 saat sonra kan alacaklarmış bir sonraki randevum 19 temmuz herkese sevgilerr :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben dheayı 5 ay kullandım infolige başladım her doktor farklı ilaç kullanıyor kafam karıştı valla kim ne diyorsa kullanıyoruzanladim cnm bende gecmiste kullanmistim ama o insulin direnci cok yuksek veya cok dusuk olanlar icin glocobay adli hapla beraber kullandirilan birsey genelde.. bazen tek basinada kullandiriliyor..benim insulin direncim testte cok dusuk cikmisti o yuzden kullanmistim.. dhea ile ayni ozelliklere sahip degil..
Ben dheayı 5 ay kullandım infolige başladım her doktor farklı ilaç kullanıyor kafam karıştı valla kim ne diyorsa kullanıyoruz
Canim aramıza hoşgeldin tedavin hayırlı sonu bebisli olsun
Kızlarrrrr bebişimin kalp atışlarını duydummm :))))) şu an kan-idrar testlerim yapılıyo...Annemde şeker olduğu için risk almadı dr şeker testi de istedi...İğrenç tatlı bişey içirdiler bana 1 saat sonra kan alacaklarmış bir sonraki randevum 19 temmuz herkese sevgilerr :)
Kizlar merhaba. Bugun 12. Gun kan verdim, 820 cikti. 10. Gun 420 cikmisti. Sizce artis nasil?
Kimse yok mu kizlar bana yardim edebilecek??
hayırlı olsun arkadaşım değerlerin gayet güzel. benim ilki 223.3 tü ikinci 804.1 di doktor çok beğenmişti. çok sağlıklı bir gebelik demişti. hamdolsun şimdi 23+1 olduk. Allah isteyen herkese bu kutsal duyguyu yaşatsın sonuna kadar hayırlısıyla inşallah
Parsenden haberin var mı canım gene epeydir gözükmüyor
Gel kız buraya saçını tuttumhicbiyere bırakmam
Merhaba canım 3senedir korunmadan deniyoruz ama malesef
Kimse yok mu kizlar bana yardim edebilecek??
Kızlar eşim ağustosun ilk haftası mikrotese olacak, hala sigarayı bırakmadı
3 yıldır incir kürü yaptım, sürekli yememek için midesini bahane edip 1 yediyse 2 yemedi. Hiçbir bitkiseli sürekli kullanmadı
İnşallah tesede canlı ve kaliteli sperm bulunur, günler yaklaştıkça korku basıyor:97::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?