2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba canım 3senedir hiçbir şekilde korunmadım 3senedir sürekli denemekteyiz eşimin Sperm lerinde sıkıntı cıkmadı banada zaten dogru düzgün bir tedavi uygulamadılar şuanda iyi bir doktor arayışındayım bildiğiniz bir doktor varmı

Amin kuzummmm...Dilerim bebişlerimiz sımsıkı yapışır bize ve hiiiiiiçççç bırakmazzzz....Koccamaaaannnnn hcg sonucların gelecek Allahın izniyleeee

inşallah canım :) hepimizzin hepimizin kucakları dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bitanem infolic iciyoruz doktor dheayi biraktirdi buna başla dedi bende başladıminşallah şifa olur

anladim cnm bende gecmiste kullanmistim ama o insulin direnci cok yuksek veya cok dusuk olanlar icin glocobay adli hapla beraber kullandirilan birsey genelde.. bazen tek basinada kullandiriliyor..benim insulin direncim testte cok dusuk cikmisti o yuzden kullanmistim.. dhea ile ayni ozelliklere sahip degil..

merhaba öncelikle ne kdrdır bebek istiyorsunuz?
bizimde 1 yıllık korunmasız ilişkiden sonra çekilmemi istemişti doktorum
daha yeni ise bu sebeple talep edilmemiş olabilir
sen doktoruna rahim filmi çekilmek istediğini söyle istek kagıdı yazar sanırım.[/QUOTE]
Merhaba canım 3senedir korunmadan deniyoruz ama malesef

kac haftalıktı canım kalp atıslrını kacını hafatada duydun bu arada senin adına cok sevindim heyecan yaptım

Ben dheayı 5 ay kullandım infolige başladım her doktor farklı ilaç kullanıyor kafam karıştı valla kim ne diyorsa kullanıyoruz

Kizlar merhaba. Bugun 12. Gun kan verdim, 820 cikti. 10. Gun 420 cikmisti. Sizce artis nasil?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben dheayı 5 ay kullandım infolige başladım her doktor farklı ilaç kullanıyor kafam karıştı valla kim ne diyorsa kullanıyoruz

aynennn bende oylee cnm kim ne diyorsa kullaniyorum hatta simdilerde kendim de kara verip sunu kullanayim diyorum..
dhea bazi kisilerde pek fayda etmiyor bendede etmedi biraktim melindam..

Çok şüküür :109::109:

Kimse yok mu kizlar bana yardim edebilecek??

hayırlı olsun arkadaşım değerlerin gayet güzel. benim ilki 223.3 tü ikinci 804.1 di doktor çok beğenmişti. çok sağlıklı bir gebelik demişti. hamdolsun şimdi 23+1 olduk. Allah isteyen herkese bu kutsal duyguyu yaşatsın sonuna kadar hayırlısıyla inşallah

Cok tesekkur ederim cvp icin. Allah kucagimiza da almayi nasip etsin insallahhh.. Ben tam iki kat olmadi mi acaba dedim, kusuratlara cok takilamamak gerek galiba..

Kızlar eşim ağustosun ilk haftası mikrotese olacak, hala sigarayı bırakmadı
3 yıldır incir kürü yaptım, sürekli yememek için midesini bahane edip 1 yediyse 2 yemedi. Hiçbir bitkiseli sürekli kullanmadı
İnşallah tesede canlı ve kaliteli sperm bulunur, günler yaklaştıkça korku basıyor:97::26:

Merhaba canım 3senedir korunmadan deniyoruz ama malesef

canım istersen tüp bebek bölümüne git orda gereken testler yapılır zaten
durumunuza göre de belirlenir tedavi şekliniz
belki hsg de tüplerin kapalı çıkar(Allah korusun) boşuna beklemiş olursun
benimde tek tüp tıkalı çıkmıştı ama 4 yıldır gebelik olmadı hiç
ki ardından laporoskopi oldum tüpü de açmışlardı ama olmadı
eşimde de morfoloji sorunu var bu yüzden tüp bebek denedik
eşininde spermiyogram testi yapılmışmıydı peki?

Kimse yok mu kizlar bana yardim edebilecek??

canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin
Değerin çok güzel Maşallah umarım hep güzel haberler alırsın bebişinden

canımmmmm ayyy ne güzelll bi duygudur kimbilir çok sevindim
Hep güzel haberlerin olsun inşallah, Maşallah diyim
Kendine çok dikkat et

erkekelre kür kulandırmak sıkıntılı biraz AMA İNŞŞŞŞŞ TESEDE SPERM BULUNUR CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…