2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bence yeni bir topik aç, gebelik düşünmekten çıldıran ve psikolojik destek isteyenler topiği

yok canım başka bir topik daha açtıramazsınız bana o hatayı bir kere yaparlar
hem konuya bak tüm psikolojisi bozukları bir araya toplayım toplu seans yapcam sonra bana 3-5 seans gerekecek anca kendime gelirim

Umarım duyulur. Hayatında hiç unutamayacağın anlardan biri çok duygulanıyor insan.

Benim bebek ekranda gorununce ben dra soru yagmuruna tututum,nasil,normal mi,buyukluk ne kadar filan diye..tabi dr da bana kizdi cok karisiyorum diye,o yuzden duygulanmaya benim firsatim olmadi ama gercekten insan karninda birinin olduguna inaniyor allahim bugunleri isteyen her kadina nasip etsin,amin

Kızlar günaydın 11.30'da kalp atışı için dr'a gideceğiz.Bugün görmek için çok ümitlenmiyorum çünkü daha erken olabilir

hadi bakalım şekercımm dunyanın en guzel sesını duy da gellllll...kuzucun sana belkı surprız yaparr erkenden pıtpıtları duyurur anneciğinee

Hahaha sen sabredip muayenede bebeği izleyip dinleyip sonra sormalıydın ama işte insan unuturum diye aklına ne zaman gelirse o zaman soruyo. Ben sorularımı yazdım unutmıyım diye sonra yazdığım yere bakmayı unuttum gene soramadım :):):)

saat 12. 21 flyingmom ses yokkk:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Kızlarrrrr bebişimin kalp atışlarını duydummm :))))) şu an kan-idrar testlerim yapılıyo...Annemde şeker olduğu için risk almadı dr şeker testi de istedi...İğrenç tatlı bişey içirdiler bana 1 saat sonra kan alacaklarmış bir sonraki randevum 19 temmuz herkese sevgilerr :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben pkoluyum. Bırde süt hormonum yuksek ilaç kullanıyorum suan normal seviyede.esimde sorun yok.kullandırmadı.3 tane donmuşum var ramazandan sonra denicem inşaah bu sefer olumlu olur.kimyasalda baya yıprandım önce umutlandım sonra yıkıldım.

Gozun aydin canim allah tamamina erdirsin....

gözün aydın maşallah

MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH

tebrik ederim sağlıkla büyüsün bebeğin...darısı başıma

Gözün aydın annesi bak bebişin ben burdayım demiş

Oy maşallah duymuşuz kalp atışını da insallah sağlıcakla kucağına alıp büyüttüğün günleri de görcen kuzum

canım hayırlı olsun :) maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…