sanada hayırlı sahurlar canım..
hoşgeldin
kendinden bahsedermisin sanırım tüp bebek macerasına atılacaksın ya da çoktan içindesin..
Kızlar Desdo dan haberiniz var mı gündüzleri yoktum acaba yazdı da ben mi görmedim
hoşbulduk teşekkürler..evet bende bu süreci yaşayanlardanım ilk denemem olumsuz oldu,histereskopi oldum yeni rahmi uyarmak için çizik attı doktor,olumsuz bişi yok ama yaratan vermesse yapcak bişi kalmıyor geriye
Seherde yok uzun zamandır
Kesinlikle doğru bir karar vermişsin hoş geldin canım. Neden peki bunca zaman yazmadın da ilk kez yazmaya şuan karar verdin?
histeroskopi sonrası tedavide gebe kalan çok oluyor..özellikle çizik atıldığında önemli bir sorununuzda yokmuş inşallah bu kez evladına kavuşursun...
gelsede sanki diğer zamanlardan farklıymış gibi bişey olmucak
ama ne bileyim işte böyle gecikince heves etmiştim umutlanmıştım
umarım gelmez ama sanırım en geç yarına olcam gibi
teşekkürler hoşbulduk..neden şuan yazmaya karar verdim,çok doldum diyebilirim kısaca,insanın duygularını paylaşması zor oluyor bazen..ihtiyaç hissettim sanırım,aynı duyguları burada paylaşıyor olmak ta çok önemli tabi bende paylaşmak istedim...
Afiyet olsun canımcım..
Ben de iftardan sonra anneme geçiyorum gecenin 2 sine kadar annemdeyim sonra eve geçiyoruz sahuru yapıp yatıyoruz..
güzellikşiştim hindi gibi kabardım egom tavan yaptı iyice çekilmez olurum şimdi
sen beni görmedin mi bi tane foto koyayım gör benieskiden profil resmimdi 7 sanıyordum...
Eki Görüntüle 1178699
Ama ama canım çekti
Kızlar ben birazzuzanıp sahurluk hazırlayacağım ordanda yatarı yarın yemeğe misafirim var yarı çok gelemeye bilirim yanınıza hepinizi çok öpüyorum
bi kaç isim daha var öyle ortalıkta olmayan onları unuttum şimdi yazarım bir ara..
nerdeler acaba:44::26:
arkadaşlar dualarınızda beni de hatırlarsanız minnettar olurumtekrar hayırlı bereketli ramazanlar diliyorum,hepinizin gönlünde ne dileğiniz varsa bu mübarek günler hürmetine rabbimden diliyorum...
Canım inşallah tedavinle bebeğine kavuşacaksın burada herkes senin gibi bunu istiyor hep dua ediyoruz ve Allahımıza güveniyoruz eminşm ki bu inancımız bize bebeklerimize kavuşturacak
hayırlısı olsun canım yumilerinden inşallah güzel haberler alırsın
Rabbim inşallah tedavin sonunda bebeğini müjdeler
herşey gönlünce olsun
Tedavin hayırlı olsun
merhaba canım benimde ptesi olacak bugün çatlatma iğnemi vuruldum..nasıl bir işlem ağrı oluyormu ilaçları neiçin verdiler....teşekkürler canım şimdiden...
Aminın cümlemiz için inşallah ...inşallah canım Rabbim yarıdmcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?