Niye gıyabımda konuşuyonuz acaba bende burdayım ayolevet canım eski hostes diyelim
hem de 1 yıl oldu
ben seni aktif olarak uçuşta sanıyorum ya
gecenin 3 de 2 si geçince kılınır imsaktan 2 saat önce diyelim...
yani saat 2:00 dan önce kılmak en güzeli..
iyiymiş zamanı da tabi önce uyumak lazım ve ardından uyanmak
:26: doğru
Ama bu şapka hostes şapkası değil galiba değil mi? Çünkü o şapkalarda tül olmaz artık
Hemide aktifkız hergün burdayım ya ben mütamadiyen evden mi uçuyom
o zaman regl bitsin toplaşalım gece...
tabikide saat kurup uyanıcaz kendiliğinden uyanan kaç kişi vardır ki
kendiliğinden uyanmak değil konu gece uykunu bölüp namaza durmak...
sen ondan bebeği bahane edip orucu tutmadın işte ben biliyorum davul çalsa duymam diyorsun ya bu ay davul ayı çalıyorlar cidden uyanmıyorsun sen
regl olma durumum belli etti kendini yarın misafirim olucak halamlarbeklenmedik ama bi okadar da beklendik misafir
ayy ciddi saat kurup uyanınca teheccüd namazı olmuyor mu kız dalga geçme :))
eger olmuyorsa ben zaten bu organizsyona katılamamöle bi derin uyurumki davul çalsa duymam
aktif derken o kadar da aktif değil yani..
24 saat uçakta değilsindir diye düşünüyorum
telefondan bağlandığından başka bişi düşünmedim..
hem sen hep tedavi zamanları geldin aramızda sonra kayboldun bu tedavide uçtuğunu düşünmedim zaten öncesini diyorum ben...
görüşmediğimiz dönemleri yanii..
Yok be tatlım Paris'te arkadaşımın nikahına taktım...Bizim şirkette kep yoktu...
Ara verdim beybi doğru diyosunOcaktaki kimyasaldan sonra 4 ay hiç gelemedim buralara ama çalıştığımdan değildi yani hatırlarsan ispanyolca kursuna gittim
saat 12 gibi yatıp 2 ye doğru kalkmak lazım namazı kılıp sonra sahur yapmalıyız..
Bir fotograf paylaştın ama başını ütüledik yanibirde aile fotografı paylaşsan neler olacaktı
evet hatılıyorum kursu...
noldu artık ispanyolca konuşabiliyomusun?
bana ispanyolca ''gülden bu ay ev tipi bebek yapcak'' desene
Ne demek başımı ütülemek siz benim canımsınız
Gülden hacia la casa forma de bebe ese mes
Allahım güldenin ispanyolca yazılışı yine gülden miş
umarım bu yazdığım ciddiye alınmaz yoksa cahiiillllllll kimse damgası yerim
Korkma tatlım zaten İspanyollar bu cümleden bişey anlamazlarTam türkçeden çevrilme
Gızlaaaa benim uygum gelivediiiyarın görüşürüz...Sizlere iyi sahurlar orucunuzu Allah kabul etsin benim için de dua edin
Kızlarrrrr bebişimin kalp atışlarını duydummm :))))) şu an kan-idrar testlerim yapılıyo...Annemde şeker olduğu için risk almadı dr şeker testi de istedi...İğrenç tatlı bişey içirdiler bana 1 saat sonra kan alacaklarmış bir sonraki randevum 19 temmuz herkese sevgilerr :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?