2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
recai hocanın sayfasında yazdım bana bilgi verin dedim kızlara ordan mı gördün acaba dedim
müstakbel hocam olur kendileri..

Valla gogsen hocaya bile bahsettm arkadasimi.recai hoca iyuidir dedi oda..inşallah bebegine vesile olur seninde :))

HARİKA OLUR OLACAKKKKKKKKKKKKKK

eklerım kuzucumm ama evde ıs yerınden olmaz.
ya bıde ekliyoruz ama herkese görüyor ama

Kuzu akşamdan beri aklımdasın nolcak acaba kan diye olsun hayırlısı be tatlm bebisinin gelme vakti gelmemiş demekki daha seviyorum seni:)

valla kanımı verdim arkasından da idrar testi yaptım işte
böyleside garip oldu ama öyle yaptım işte napim dayanamadım
tabiki hayırlısı canım bu sabrın sonu selamet inşallah sadece biraz daha sabır diliyorum Yaradandan

eklerım kuzucumm ama evde ıs yerınden olmaz.
ya bıde ekliyoruz ama herkese görüyor ama

Biz görüyoz ki yaa koy eve gidince merakla bekliyoruz:)

Aynen tatlmm sabretmeye devam bi gün gelecek miniklerimiz insallah:)

Canım dışarda karşılaştığımızı düşün gören görsün boşverin yaa gelip evlerimizi bulacak halleri yok ya

Biz görüyoz ki yaa koy eve gidince merakla bekliyoruz:)

Aynen tatlmm sabretmeye devam bi gün gelecek miniklerimiz insallah:)

tamam tamam koycam kızlar..
bende en az sızın kadar güzelim

Seni de canım

maşallah yaa

sen ağlama kuzummmmmmmmmmm benim...bugunmu gidiyordun sen kalp atışları için:26::26: çok heyecanlı vallahı

yok tatlım ben cumartesi duydum pıtpıtları

Dur bakalım kan testi sonucunu alalım bi..[/QUOTE]

hadi yaaaaaaa atlamışım ben..... öyle hemen girip ckıyordum ya.hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

sendemi kan testi diyorsun
yrn resmini koycm buraya ozaman yoksa ikn olmucan anlaşılan

2.günü başladım 11 gün vuruldum cnm

bu bilgi bana da faydalı oldu..herkes de aynı süremi vuruluyor acaba canım ? normalde adet döngün kaç gün ?

Özelden gitmiyor canım mail adresi vermen gerek

bu bilgi bana da faydalı oldu..herkes de aynı süremi vuruluyor acaba canım ? normalde adet döngün kaç gün ?

normalde 28 29 günde regl oluyorum canım
ama sanırım onun yumilerin gelişimi ile alakası var
çünkü bazı kişiler gördüm orda 8 gün tedavi gören benden daha az yada 14 gün gören benden daha çok
reglimin 2.günü başladım iğnelere 11gün vuruldum çatlatma iğnemi yaptırdım 13.günde opu oldum 16.günde de transfer.
herkesde aynı olmuyor yani o yüzden sen sadece doktoruna güven çok didikleyincede acabalar bitmiyor

Merhaba ben ilk denememi Bahçeci GÜVENÇ Beyde yaptım hamile kaldım malesef bebeğimin kalbi durdu.Bahçeci kliniği ve Güvenç beyle ilgili olumsuz en ufak bir şey söyleyemem size cidden çok başarılı bir klinik ve harika bir dr tercih etmiş olursunuz.Memoriıl ile ilgili bilgim yok.Umarım hayırlı olan kararı verirsin.

Canım aslında çatlatma iğneside yumurtalarını olgunlaştırıyor ama madem böyle yapmışsınız vardır bir hayır sen bunları şimdi hiç düşünme hepsi inşallah kaliteli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…