ıh ıhh paylaşmadım
ama arkamdan biri mybaby24 diye bagırsa döner bakarım
amin canım Rabbim gönlüne göre versin
bu sabah kan verdim yarın çıkcakmış sonuç
dayanamadım eve gelirken test aldım yaptım negatif çıktı
yarında kanda öğrenicem negatif oldugunu ama hala regl olmadım 1 hafta geçti bakalım
merhaba ben bugün opu oldum yumurtalarım toplantı 4 taneymiş sizce azmı embriyo oluşabilirmi acaba?niye az yumurta oluştu ki bazen duyuyorum 20 yumurtdan felan bahsediylar
Canım benimde 4 tane toplandı, yumurta sayısı yaştan dolayı ve yumurta rezervi azlığından dolayı düşer. Doktorum sana söylemedi mi yumurta rezervinin durumu hakkında? Yaşın kaç bu arada?
yok canım söylemedi 30 yaşındayım
İNŞŞŞ KADERİMİZDE VARDIR CANIMİNŞŞŞŞ YAKIN ZAMANDADIR İNŞŞŞŞ ÇOK BEKLEMEYİZ
Benim yaşım 36
amh değerim 0,86
fshımda yüksek
amh nin düşük olması fsh ın yüksek olması yumurta rezervinin azaldığını gösterir
amh testi yaptırdın mı bilmiyorum ama fsh sonucun mutlaka elinde vardır, nedir rakam canım? bu arada ilk tedavin mi?
Evet istiyorum banane bananesendemi kan testi diyorsun
yrn resmini koycm buraya ozaman yoksa ikn olmucan anlaşılan
2.günü başladım 11 gün vuruldum cnm
Canım rezerv azlığı vardır benim son tedavimde 4 yumi toplandı 2 tanesi dollendi 30 yaşındayım amh 0.6merhaba ben bugün opu oldum yumurtalarım toplantı 4 taneymiş sizce azmı embriyo oluşabilirmi acaba?niye az yumurta oluştu ki bazen duyuyorum 20 yumurtdan felan bahsediylar
eltim kızıma düşündüğümüz ismi çalmış benden 1,5 ay önce doğuracak bir ay öncesine kadar başka isim söylüyorlardı şimdi bizim seçtiğimiz isme karar vermişler vazgeçmek istemiyorum çünkü eşim çok istiyor aslında vazgeçmeyi de kendime yediremiyorum benim boş boğazlığımdan herkese ilan edersem olacağı o
eltim kızıma düşündüğümüz ismi çalmış benden 1,5 ay önce doğuracak bir ay öncesine kadar başka isim söylüyorlardı şimdi bizim seçtiğimiz isme karar vermişler vazgeçmek istemiyorum çünkü eşim çok istiyor aslında vazgeçmeyi de kendime yediremiyorum benim boş boğazlığımdan herkese ilan edersem olacağı o
hayırdır ne albümü bu sekerimKızlar albümü isteyen varsa bana özelden mail adresi attın ama sadece resim paylaşanlara gönderiyorum
acık acık söyleyeceksin cedruscum bu ismmi biz düşünmüştük biliyosun aksi taktirde ikisininde ismi aynı olur ben vazgecmicem de gerekirse tedavini biliyolarsa duygu sömürüsü yap vaz geçir..eltim kızıma düşündüğümüz ismi çalmış benden 1,5 ay önce doğuracak bir ay öncesine kadar başka isim söylüyorlardı şimdi bizim seçtiğimiz isme karar vermişler vazgeçmek istemiyorum çünkü eşim çok istiyor aslında vazgeçmeyi de kendime yediremiyorum benim boş boğazlığımdan herkese ilan edersem olacağı o
hayırdır ne albümü bu sekerim
acık acık söyleyeceksin cedruscum bu ismmi biz düşünmüştük biliyosun aksi taktirde ikisininde ismi aynı olur ben vazgecmicem de gerekirse tedavini biliyolarsa duygu sömürüsü yap vaz geçir..
bizim bi akraba abi kardeş ikiside aynı ismi babalarının adını koymuslardı ama hata küçük olandaydı çünkü büyük sürekli oğlum olursa koyucam diyodu küçüğünde oğlu oldu o koydu hemde yas arası 5 ay aynı sizin gibi küçüğünkü erken oldu diye önce o koymustu diğeride vazgecmedi
hayırlısı olsun canım yumilerinden inşallah güzel haberler alırsın
Rabbim inşallah tedavin sonunda bebeğini müjdeler
herşey gönlünce olsun
Tedavin hayırlı olsun
geçmiş olsun canım en zorunu atlattın..
bol su iç ve bol bol da proteinle beslen...
merhaba ben bugün opu oldum yumurtalarım toplantı 4 taneymiş sizce azmı embriyo oluşabilirmi acaba?niye az yumurta oluştu ki bazen duyuyorum 20 yumurtdan felan bahsediylar
canım güzel haberlerini bekliyorum... çok az kaldı inşallah her şey çok güzel olacak bu sefer senin için.
bilmiyorum canım ben olsam vazgeçmem gerekirse sert bi konusma yapardım bu kounuda hassasım çünkü..Tedavi olduğumu bilmiyolar malesef ben o hamile kalmadan önce 2 negatif yaşadım o hamile kaldı bana telefonda "ceketini atsa hamile kalıyorum" dedi üstelik bunu söyleyen insan evlendikten 1,5 yıl sonra her ay doktora taşınarak hamile kaldı o ceket o sıralarda neredeyse artık! calimeo gibi bağırasım geliyor Ama bu haksızlık!!!!!!!!!!!
Tedavi olduğumu bilmiyolar malesef ben o hamile kalmadan önce 2 negatif yaşadım o hamile kaldı bana telefonda "ceketini atsa hamile kalıyorum" dedi üstelik bunu söyleyen insan evlendikten 1,5 yıl sonra her ay doktora taşınarak hamile kaldı o ceket o sıralarda neredeyse artık! calimeo gibi bağırasım geliyor Ama bu haksızlık!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?