2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhaba ben bugün opu oldum yumurtalarım toplantı 4 taneymiş sizce azmı embriyo oluşabilirmi acaba?niye az yumurta oluştu ki bazen duyuyorum 20 yumurtdan felan bahsediylar

Hayırlı olur inşallah canim uzulme bzmde hamile ka lakabını günler var ámá ne zamn onu bir tek allah bilir :)

merhaba ben bugün opu oldum yumurtalarım toplantı 4 taneymiş sizce azmı embriyo oluşabilirmi acaba?niye az yumurta oluştu ki bazen duyuyorum 20 yumurtdan felan bahsediylar

Canım benimde 4 tane toplandı, yumurta sayısı yaştan dolayı ve yumurta rezervi azlığından dolayı düşer. Doktorum sana söylemedi mi yumurta rezervinin durumu hakkında? Yaşın kaç bu arada?

Canım benimde 4 tane toplandı, yumurta sayısı yaştan dolayı ve yumurta rezervi azlığından dolayı düşer. Doktorum sana söylemedi mi yumurta rezervinin durumu hakkında? Yaşın kaç bu arada?

yok canım söylemedi 30 yaşındayım

yok canım söylemedi 30 yaşındayım

Benim yaşım 36
amh değerim 0,86

fshımda yüksek
amh nin düşük olması fsh ın yüksek olması yumurta rezervinin azaldığını gösterir
amh testi yaptırdın mı bilmiyorum ama fsh sonucun mutlaka elinde vardır, nedir rakam canım? bu arada ilk tedavin mi?

BU ARADA hiçç 36 göstermiyosun

sendemi kan testi diyorsun
yrn resmini koycm buraya ozaman yoksa ikn olmucan anlaşılan

2.günü başladım 11 gün vuruldum cnm
Evet istiyorum banane banane
Canım rezerv azlığı vardır benim son tedavimde 4 yumi toplandı 2 tanesi dollendi 30 yaşındayım amh 0.6

Kızlar albümü isteyen varsa bana özelden mail adresi attın ama sadece resim paylaşanlara gönderiyorum

eltim kızıma düşündüğümüz ismi çalmış benden 1,5 ay önce doğuracak bir ay öncesine kadar başka isim söylüyorlardı şimdi bizim seçtiğimiz isme karar vermişler vazgeçmek istemiyorum çünkü eşim çok istiyor aslında vazgeçmeyi de kendime yediremiyorum benim boş boğazlığımdan herkese ilan edersem olacağı o

canım ne düşünmüştünüzki isim olarak ben kızım olursa eslem koymayı düşünüyorum

Canım biz de şimdiden kız-erkek ismi düşündük ve kendimize saklıyoruz doğuma kadar:26:

Kızlar albümü isteyen varsa bana özelden mail adresi attın ama sadece resim paylaşanlara gönderiyorum
hayırdır ne albümü bu sekerim

acık acık söyleyeceksin cedruscum bu ismmi biz düşünmüştük biliyosun aksi taktirde ikisininde ismi aynı olur ben vazgecmicem de gerekirse tedavini biliyolarsa duygu sömürüsü yap vaz geçir..

bizim bi akraba abi kardeş ikiside aynı ismi babalarının adını koymuslardı ama hata küçük olandaydı çünkü büyük sürekli oğlum olursa koyucam diyodu küçüğünde oğlu oldu o koydu hemde yas arası 5 ay aynı sizin gibi küçüğünkü erken oldu diye önce o koymustu diğeride vazgecmedi

Tedavi olduğumu bilmiyolar malesef ben o hamile kalmadan önce 2 negatif yaşadım o hamile kaldı bana telefonda "ceketini atsa hamile kalıyorum" dedi üstelik bunu söyleyen insan evlendikten 1,5 yıl sonra her ay doktora taşınarak hamile kaldı o ceket o sıralarda neredeyse artık! calimeo gibi bağırasım geliyor Ama bu haksızlık!!!!!!!!!!!

hayırlısı olsun canım yumilerinden inşallah güzel haberler alırsın
Rabbim inşallah tedavin sonunda bebeğini müjdeler
herşey gönlünce olsun

Tedavin hayırlı olsun

geçmiş olsun canım en zorunu atlattın..
bol su iç ve bol bol da proteinle beslen...

Slm pamukelma ... Azlığını düşünme benim. 21 toplandı ama 6 tanesi döllenmiş şuanda en son durumlar ne onu bilmiyorum ama sağlıklı ve kaliteli olsunda diğer sayısal rakamlara takılıp kafanı yorma ..

canım güzel haberlerini bekliyorum... çok az kaldı inşallah her şey çok güzel olacak bu sefer senin için.

teşekkurler canımm...inşaallah hersey dedıgın gıbı guzel olur...bugun kontrolum vardı..erbıl hersey harıka dedı...bu sefer climara bant progesteron iğne verdi...estrfemı bıraktırdı...gebelık asısı ıcın de kan verdım..bakalım hayırlısı olsun canım benım..cuma saat uc bucuk gıbı transferım var...kuzucuklarımı alıcammm...Allahım benı hıc bırakmasınlar ınsaallah

bilmiyorum canım ben olsam vazgeçmem gerekirse sert bi konusma yapardım bu kounuda hassasım çünkü..

mesela ben zeynep ismini cok seviyorum ve nasip olursa koyucam bunu herkes biliyor kv. umreyegitti orda bana dua ederken ravza koyarız diye dua etmiş bende tamam anne ama biliyosun zeynepi cok sevdiğimi o yüzden ikisibirden olur dedim biraz mırın kırın etti doğmamıs cocuga don biçtik anlayacagın

Ay ne kiskanc kadinmis(kariymis) oyle sen millete ilan ettim diyorsun,buna ragmen,senin dusundugun ismi koacak adar yuzsuz bir elti 2kuzen adi da ayni olmaz ki,bence acikca konus,ben dusundum herkes duydu,sen koyma baska isim bul.madem sen yaratici degilsin ismi ben bulayim de eltier de bi tuhaflar yani...

canım belliki tedavi olmuş işte...Tüp bebek olmasa da eltiler pek bi uyuzdur anacım...Hele bi de kadrolu eltiyse(senden önceyse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…