sonucum çıktı 77.52 sanki hamilemiymişim gibi anladım kızlar doğrumu değerim acil yazın lütfen
bencede canım hamilesin tebrikler kacıncı gün degerin
sonucum çıktı 77.52 sanki hamilemiymişim gibi anladım kızlar doğrumu değerim acil yazın lütfen
Bazı kızlar resim paylaştı bende onları toparladım cuma akşamından itibaren bak sayfalara resimleri göreceksin.
Oy maşallah canim Allahım kat kat artırsın insallah ve de kucağına aldırsın hayırlısıyla:)
Tatlmm çok saol fotolar için süper oldu valla:)
Oy maşallah canim Allahım kat kat artırsın insallah ve de kucağına aldırsın hayırlısıyla:)
Tatlmm çok saol fotolar için süper oldu valla:)
Eki Görüntüle 1180679 Eki Görüntüle 1180681 yanlız benm hiç tek çekilmiş resmim yokmus onu farkettimartık kestim kenarlardan idare edin
yaa ciddimisin canım 12. gün değerim
Kadrolu elti benim benim üstüme ikitane geldi hep salak gibi parçalandım düğünlerinde ama iyilik bilen nerde bu akıllı evlendi benimde 1,5 yıla yakındır evli olduğumu biliyor çocuk yok tabi evlenip 15 gün sonra beni aradı "hamileyim" diye ama her nedense evlendikten 2yıl sonra doğdu çocuk
Eki Görüntüle 1180679 Eki Görüntüle 1180681 yanlız benm hiç tek çekilmiş resmim yokmus onu farkettimartık kestim kenarlardan idare edin
Tebrik ederim canım, 2 gün sonra inşallah 2 katı olur. Mutluluğun daim olsun inşallah
gözün aydın geçen gün benden dansöz istemiştin eğer hamileysem oynatırmısın demiştin Eki Görüntüle 1180708 Eki Görüntüle 1180709 Eki Görüntüle 1180710 Eki Görüntüle 1180708 Eki Görüntüle 1180709 Eki Görüntüle 1180710
hamilesin, yarın da kan testini tekrarlayın
merhaba ben bugün opu oldum yumurtalarım toplantı 4 taneymiş sizce azmı embriyo oluşabilirmi acaba?niye az yumurta oluştu ki bazen duyuyorum 20 yumurtdan felan bahsediylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?