2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhaba ben bugün opu oldum yumurtalarım toplantı 4 taneymiş sizce azmı embriyo oluşabilirmi acaba?niye az yumurta oluştu ki bazen duyuyorum 20 yumurtdan felan bahsediylar

Canim opu hayrli olsun onemli olan kaliteli olmasi..benim 7toplandi ama sona 2kaldi ama tam kalite idi..olacagi varsa oluyor..bende cok uzulmustum ama bak simdi hamileyim.allah hayirlisini versin..baskalarinin 20yumurtasini hic dsunme,onlarin da cogu dollenme asamasinda eleniyor malesef

HADİ YAA..vazgeçme ama o da koymasın

merhaba ben bugün opu oldum yumurtalarım toplantı 4 taneymiş sizce azmı embriyo oluşabilirmi acaba?niye az yumurta oluştu ki bazen duyuyorum 20 yumurtdan felan bahsediylar
canım sayıya hiiiçç takılmaaa...benım ılk tedavımde 13 toplandı 4 tanesı blast a gıttı ama maalesef tutmadı...bu tedavım de tam 37 tane toplandı evet sayıyı bende duyunca sok oldum!! ama 16 sı donllendı 3. gun 6 tanesı dondu...ve doktorum bugun dedı kı en ıyı ıkı tane var kalıtelı dedı..demem o ki sayı hıııııcccc önemlı deıl kalıtelı olsun yeter kiiii....dilerim yumoşların kalıtelı olsun ve bebişlerin sımsıkı tutunsun

Evet istiyorum banane banane

Canım rezerv azlığı vardır benim son tedavimde 4 yumi toplandı 2 tanesi dollendi 30 yaşındayım amh 0.6

tamam kocaman bi 0 görmeye hazır ol ozaman kuzum
nedir bu amh den çektiğimiz yaaaaa

madem sen daha önce söylemiştin ki onlarda biliyor düşündüğün ismi ozaman senin hakkın yani
peki sen onların koycaklarını nasıl duydun? imkan varsa o an keşke söleseydin ay olurmu ben ne zamandır diyorum o ismi koycam diye şimdi bu yaptıgın olmaz falan diye. benim oğlum olursa onunda ismi belli yakın aileden biri yoksa cingar çıkartırım

canım belliki tedavi olmuş işte...Tüp bebek olmasa da eltiler pek bi uyuzdur anacım...Hele bi de kadrolu eltiyse(senden önceyse)

kadrolu elti

ben senın yerınde olsam alır karsıma konusurum ve kesınlıkle vazgecmıycem bu isimden bil!!! sen de duydun bız koyacaktık kendıne baska ısım bul yoksa selamı sabahı keserım derım..yaparım valla ben..gıcık sey yaaa..dunyaa baska ısım mı yokmuş

kızlar resım paylaşmış hep sayfa da..
phala da o resimlerden albüm yapmış senlen ben yokuz ama...
oldu mu şimdi

çok sevindim canım maşallah. gebelik aşısı da şansını arttıracak, artık dua edip bekleyeceğiz

canım belliki tedavi olmuş işte...Tüp bebek olmasa da eltiler pek bi uyuzdur anacım...Hele bi de kadrolu eltiyse(senden önceyse)

Kadrolu elti benim benim üstüme ikitane geldi hep salak gibi parçalandım düğünlerinde ama iyilik bilen nerde bu akıllı evlendi benimde 1,5 yıla yakındır evli olduğumu biliyor çocuk yok tabi evlenip 15 gün sonra beni aradı "hamileyim" diye ama her nedense evlendikten 2yıl sonra doğdu çocuk

benım de oğluşum olursa ısmı bellı..
yakın bırılerı koymaz sanırım bende hep soyluyorum onu koycam falan dıye
yenı ısım olmadığı ıcın de koycaklarını sanmamm

Özelden gitmiyor canım mail adresi vermen gerek

Hemen yolluyom kuzum mail at bana:)

Amin amin amin canimm ne güzel bi dua böyle ya kalbine sağlık Allahım hepimize nasip etsin hayırlısıyla insallah

Bak ya oldu mu şimdi çok uyuz oldum... Yakın yerlerde misiniz eğer uzaksa hiç düşünme koy canim ama yakınsa da konuş ya da eşin konussun kardeşiyle canim artik ilişki nasılsa ona göre ayarlayıp konuşun:)

yoook artık o zaman sizin gelin hem çatlak hem çingen bacım

kızlar resım paylaşmış hep sayfa da..
phala da o resimlerden albüm yapmış senlen ben yokuz ama...
oldu mu şimdi
aaa nerde paylaşmışlar ben görmedim yaa kaç gündür olmayıncada gecmişe bakamadım...
kacıncı sayfadalar canım...
iyiyim cok şükür ramazan iş güç uğrasıyorum sen nasılsın

canım bu familyadan olanlar eltilerini kıskanırlar ve onlar ne alırlarsa onu almak,onlarda ne varsa ona sahip olmak isterler bu cinstekiler için yapacağın..... ıyı tamam sız koyun biz zaten o isimden vazgeçtik düşününce güzel değilmiş demek....böyle cinsler hemen vazgeçer sonra......
eltim yok ama kaynımın bir sevgılısı vardı Allahtan düşmanıma dilemem ki zaten çocuğa çok güzel şut attı

aaa nerde paylaşmışlar ben görmedim yaa kaç gündür olmayıncada gecmişe bakamadım...
kacıncı sayfadalar canım...
iyiyim cok şükür ramazan iş güç uğrasıyorum sen nasılsın

kuzucum ya 6 sayfa falan öne bak istersen yada tam emın deılım ya..10 da olabılır
dun ve cumartesı paylaşılmış sanıyorum
aynen canım ya ramazan mübarek güzel geçiyor ama uykusuzluk benı mahfediyor

kuzucum ya 6 sayfa falan öne bak istersen yada tam emın deılım ya..10 da olabılır
dun ve cumartesı paylaşılmış sanıyorum
aynen canım ya ramazan mübarek güzel geçiyor ama uykusuzluk benı mahfediyor
aynen canım bende ne açlık ne susuzluk uykusuzluk mahvetti...
gece sahura kadar uyuyamıyorum zaten ne yaptıysam yok uyku yok..
sahurdan sonrada yatmısım yatjmısımm pek fark yok sanki gözümü acıyorum kapatıyorum gibi

kuzum ne 10 u ya 20 sayfa once heralde neyse bakıver..
kızlar bomba bomba maşallah..
aynen valla bende bu gun 3 saat uyku ıle ıse geldım cok basım ağrıdı.
aksama da yemeğe gitcez hiç dinlenemicem.
eve de olunca gene iftara kadar işten sonra yatıyordum

ramazanın ortak problemleri canm

Bazı kızlar resim paylaştı bende onları toparladım cuma akşamından itibaren bak sayfalara resimleri göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…