merhaba ben bugün opu oldum yumurtalarım toplantı 4 taneymiş sizce azmı embriyo oluşabilirmi acaba?niye az yumurta oluştu ki bazen duyuyorum 20 yumurtdan felan bahsediylar
eltim kızıma düşündüğümüz ismi çalmış benden 1,5 ay önce doğuracak bir ay öncesine kadar başka isim söylüyorlardı şimdi bizim seçtiğimiz isme karar vermişler vazgeçmek istemiyorum çünkü eşim çok istiyor aslında vazgeçmeyi de kendime yediremiyorum benim boş boğazlığımdan herkese ilan edersem olacağı o
canım sayıya hiiiçç takılmaaa...benım ılk tedavımde 13 toplandı 4 tanesı blast a gıttı ama maalesef tutmadı...bu tedavım de tam 37 tane toplandı evet sayıyı bende duyunca sok oldum!! ama 16 sı donllendı 3. gun 6 tanesı dondu...ve doktorum bugun dedı kı en ıyı ıkı tane var kalıtelı dedı..demem o ki sayı hıııııcccc önemlı deıl kalıtelı olsun yeter kiiii....dilerim yumoşların kalıtelı olsun ve bebişlerin sımsıkı tutunsunmerhaba ben bugün opu oldum yumurtalarım toplantı 4 taneymiş sizce azmı embriyo oluşabilirmi acaba?niye az yumurta oluştu ki bazen duyuyorum 20 yumurtdan felan bahsediylar
Evet istiyorum banane banane
Canım rezerv azlığı vardır benim son tedavimde 4 yumi toplandı 2 tanesi dollendi 30 yaşındayım amh 0.6
eltim kızıma düşündüğümüz ismi çalmış benden 1,5 ay önce doğuracak bir ay öncesine kadar başka isim söylüyorlardı şimdi bizim seçtiğimiz isme karar vermişler vazgeçmek istemiyorum çünkü eşim çok istiyor aslında vazgeçmeyi de kendime yediremiyorum benim boş boğazlığımdan herkese ilan edersem olacağı o
canım belliki tedavi olmuş işte...Tüp bebek olmasa daeltiler pek bi uyuzdur anacım...Hele bi de kadrolu eltiyse(senden önceyse)
teşekkurler canımm...inşaallah hersey dedıgın gıbı guzel olur...bugun kontrolum vardı..erbıl hersey harıka dedı...bu sefer climara bant progesteron iğne verdi...estrfemı bıraktırdı...gebelık asısı ıcın de kan verdım..bakalım hayırlısı olsun canım benım..cuma saat uc bucuk gıbı transferım var...kuzucuklarımı alıcammm...Allahım benı hıc bırakmasınlar ınsaallah
canım belliki tedavi olmuş işte...Tüp bebek olmasa daeltiler pek bi uyuzdur anacım...Hele bi de kadrolu eltiyse(senden önceyse)
inşaAllah kuzummm yaaa..Allahıma yaslandım ;;ben elımden gelenı yaptım gerisi takdir-i ilahiiiçok sevindim canım maşallah. gebelik aşısı da şansını arttıracak, artık dua edip bekleyeceğiz
tamam kocaman bi 0 görmeye hazır ol ozaman kuzum
nedir bu amh den çektiğimiz yaaaaa
madem sen daha önce söylemiştin ki onlarda biliyor düşündüğün ismi ozaman senin hakkın yani
peki sen onların koycaklarını nasıl duydun? imkan varsa o an keşke söleseydin ay olurmu ben ne zamandır diyorum o ismi koycam diye şimdi bu yaptıgın olmaz falan diye. benim oğlum olursa onunda ismi belli yakın aileden biri yoksa cingar çıkartırım
kadrolu elti
Özelden gitmiyor canım mail adresi vermen gerek
Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım...
NOt: bu dua bnm bilgisayarımda kayıtlı fırsat buldukça hep açıp okuyorum
yine bugün sizle paylaşıyorum görüpte okuyacagınızı biliyorum teşekkürler
Kadrolu elti benim benim üstüme ikitane geldi hep salak gibi parçalandım düğünlerinde ama iyilik bilen nerde bu akıllı evlendi benimde 1,5 yıla yakındır evli olduğumu biliyor çocuk yok tabi evlenip 15 gün sonra beni aradı "hamileyim" diye ama her nedense evlendikten 2yıl sonra doğdu çocuk
aaa nerde paylaşmışlar ben görmedim yaa kaç gündür olmayıncada gecmişe bakamadım...kızlar resım paylaşmış hep sayfa da..
phala da o resimlerden albüm yapmış senlen ben yokuz ama...
oldu mu şimdi
Kadrolu elti benim benim üstüme ikitane geldi hep salak gibi parçalandım düğünlerinde ama iyilik bilen nerde bu akıllı evlendi benimde 1,5 yıla yakındır evli olduğumu biliyor çocuk yok tabi evlenip 15 gün sonra beni aradı "hamileyim" diye ama her nedense evlendikten 2yıl sonra doğdu çocuk
aaa nerde paylaşmışlar ben görmedim yaa kaç gündür olmayıncada gecmişe bakamadım...
kacıncı sayfadalar canım...
iyiyim cok şükür ramazan iş güç uğrasıyorum sen nasılsın
aynen canım bende ne açlık ne susuzluk uykusuzluk mahvetti...kuzucum ya 6 sayfa falan öne bak istersen yada tam emın deılım ya..10 da olabılır
dun ve cumartesı paylaşılmış sanıyorum
aynen canım ya ramazan mübarek güzel geçiyor ama uykusuzluk benı mahfediyor
aynen canım bende ne açlık ne susuzluk uykusuzluk mahvetti...
gece sahura kadar uyuyamıyorum zaten ne yaptıysam yok uyku yok..
sahurdan sonrada yatmısım yatjmısımm pek fark yok sanki gözümü acıyorum kapatıyorum gibi
ramazanın ortak problemleri canmkuzum ne 10 u ya 20 sayfa once heralde neyse bakıver..
kızlar bomba bomba maşallah..
aynen valla bende bu gun 3 saat uyku ıle ıse geldım cok basım ağrıdı.
aksama da yemeğe gitcez hiç dinlenemicem.
eve de olunca gene iftara kadar işten sonra yatıyordum
hayırdır ne albümü bu sekerim
acık acık söyleyeceksin cedruscum bu ismmi biz düşünmüştük biliyosun aksi taktirde ikisininde ismi aynı olur ben vazgecmicem de gerekirse tedavini biliyolarsa duygu sömürüsü yap vaz geçir..
bizim bi akraba abi kardeş ikiside aynı ismi babalarının adını koymuslardı ama hata küçük olandaydı çünkü büyük sürekli oğlum olursa koyucam diyodu küçüğünde oğlu oldu o koydu hemde yas arası 5 ay aynı sizin gibi küçüğünkü erken oldu diye önce o koymustu diğeride vazgecmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?