- 25 Haziran 2014
- 499
- 199
- 63
eltim kızıma düşündüğümüz ismi çalmış benden 1,5 ay önce doğuracak bir ay öncesine kadar başka isim söylüyorlardı şimdi bizim seçtiğimiz isme karar vermişler vazgeçmek istemiyorum çünkü eşim çok istiyor aslında vazgeçmeyi de kendime yediremiyorum benim boş boğazlığımdan herkese ilan edersem olacağı o
şiştim hindi gibi kabardım egom tavan yaptı iyice çekilmez olurum şimdi
sen beni görmedin mi bi tane foto koyayım gör benieskiden profil resmimdi gördün sanıyordum...
Eki Görüntüle 1178699
Eki Görüntüle 1179254 Eki Görüntüle 1179253
bunlarda ben
bide tren sürerken resim atmak ıstıyodum ama o halım perişandı
bunlarda benimmmm kızlar cimcimemle birlikteyiz
Eki Görüntüle 1179290 kızlar buda benim
dogru yuklediysem bu benim kizlar:))
sağol canım süpersin
eltim kızıma düşündüğümüz ismi çalmış benden 1,5 ay önce doğuracak bir ay öncesine kadar başka isim söylüyorlardı şimdi bizim seçtiğimiz isme karar vermişler vazgeçmek istemiyorum çünkü eşim çok istiyor aslında vazgeçmeyi de kendime yediremiyorum benim boş boğazlığımdan herkese ilan edersem olacağı o
sonucum çıktı 77.52 sanki hamilemiymişim gibi anladım kızlar doğrumu değerim acil yazın lütfen
Valla amh dan bıktıktamam kocaman bi 0 görmeye hazır ol ozaman kuzum
nedir bu amh den çektiğimiz yaaaaa
madem sen daha önce söylemiştin ki onlarda biliyor düşündüğün ismi ozaman senin hakkın yani
peki sen onların koycaklarını nasıl duydun? imkan varsa o an keşke söleseydin ay olurmu ben ne zamandır diyorum o ismi koycam diye şimdi bu yaptıgın olmaz falan diye. benim oğlum olursa onunda ismi belli yakın aileden biri yoksa cingar çıkartırım
kadrolu elti
Ayyyy okurken nasıl kızdımKadrolu elti benim benim üstüme ikitane geldi hep salak gibi parçalandım düğünlerinde ama iyilik bilen nerde bu akıllı evlendi benimde 1,5 yıla yakındır evli olduğumu biliyor çocuk yok tabi evlenip 15 gün sonra beni aradı "hamileyim" diye ama her nedense evlendikten 2yıl sonra doğdu çocuk
sonucum çıktı 77.52 sanki hamilemiymişim gibi anladım kızlar doğrumu değerim acil yazın lütfen
Eki Görüntüle 1180679 Eki Görüntüle 1180681 yanlız benm hiç tek çekilmiş resmim yokmus onu farkettimartık kestim kenarlardan idare edin
gözünaydın hayırlı olsun.....sonucum çıktı 77.52 sanki hamilemiymişim gibi anladım kızlar doğrumu değerim acil yazın lütfen
kızlarrr geldim benamma velakin kan sonucu yarın öğlen çıkcakmış
sağlık ocagına gittim de
ama eve elim boş dönmedim ne aldımmmmm İdrar testiiiiiiiiiiiiiiii
yarın öğlene kdr negatif oldugunu öğrenmek lazım dimi ama
boşuna heycan stres yapmim bi günümü daha acabayla geçirmeyim artık
azcık sıkışayım gidip yapcam testi , ama hiç hiç hiiiiiiiiiiççç umudum yoook bilginize
cnm dur belki kanda değerin yüksek çıkıcak olmazsada bi daha ki aylar varkızlarrrrrrrrrrrr yaptım idrar testini negatif malesef
silik çizgi bile yokyarın kan sonucumu da alayım bazı kan tahlilleride istedi dr çünkü gitmişken
ona göre kadın dogum doktoruna giderim..
bu ay da benim için hayaller suya düştü önümüzdeki aya artık nasip kısmet.
boşuna heycan sıkıntı yapmışım her zamanki gibi
Kızlarrrrr bebişimin kalp atışlarını duydummm :))))) şu an kan-idrar testlerim yapılıyo...Annemde şeker olduğu için risk almadı dr şeker testi de istedi...İğrenç tatlı bişey içirdiler bana 1 saat sonra kan alacaklarmış bir sonraki randevum 19 temmuz herkese sevgilerr :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Degerlerden pek anlamiyorum ama buradaki yorumlara bakilirsa hamilesin yasasinnnn insaallah degerlerin artsin eksilmesinmutlulukla sagglikla tamamlansin aminnnnn
gözünaydın hayırlı olsun.....
Cnm dur belki kanda değerin yüksek çıkıcak olmazsada bi daha ki aylar var
maşaşlahh gözünaydın pıt pıtları duydun devamnı hep güzel habelerle gelsin.....
Valla amh dan bıktıkbenimki çok düşük
Ayyyy okurken nasıl kızdımbence al karşına konuş o ismin telif hakkı benim de koyucaksada onun yuzsuzlugu boşver canını hiç sıkma
gozunaydin hamilesin Rabbim kucağına almayi nasip etsin
bir güzel daha
Valla amh dan bıktıkbenimki çok düşük
Ayyyy okurken nasıl kızdımbence al karşına konuş o ismin telif hakkı benim de koyucaksada onun yuzsuzlugu boşver canını hiç sıkma
gozunaydin hamilesin Rabbim kucağına almayi nasip etsin
bir güzel daha
Eki Görüntüle 1180679 Eki Görüntüle 1180681 yanlız benm hiç tek çekilmiş resmim yokmus onu farkettimartık kestim kenarlardan idare edin
Egunal canim bugun ben bisey yaptim insallah pisman olmam yorumunu istiyorum kizlar sizden de alabilirim tabi yorum....sabah gittim yumiler 13mm 15mm 16 mm ....felan sagli sollu gorunuyo adetimin 2.gununden itibaren basladim ignelere bugun 11. Ignemi vuracagim.bu sabah e2 degerimde 2800 cikti.doktorum bugun son ignemi vurdurup catlatmami yaptiracakti ama ben yumilerim kucuk oldugunu ve e2 min tam yukselmedigini bildigim icin gerekirse 1 gun daha igne yapayim dedim.doktorum yumiler cok igneye maruz kalincada tamamen kaliteleri dusebiliyo dedi.iyide zaten yumileri toplatsamda yeterli olgunluga sahip degil ki ....ben dedikten sonra kararsizca bilgisayar ekranina bakti aslinda toplamamizda cok iyi bir yontem degil,kalincada kalite dusebilir...diye kendikendine konustu....sonra hadi yarinda yap dedi....insallah doktorumu yonlendirdim diye pisman olmam......sizce iyi mi yapmisim kotu mu ???
Kızlar cevap vermek istediğim ama vakitsizlikten acil olanlara cevap verdiğim birgün oldu kusura bakmayın döncem ben size...
Siparişim var onu yetiştirmem lazımdı..Bitti çok şükür...
Arkadaşlar selam. Ben 11 gün önce 4. tüp bebek denemesine başladım. Size acil ve önemli bir sorum var. Çatlatma iğnesi gününde rahimde sıvı tespit edildi. Tüplerimde sıvı birikmesi vs yok. Muhtemelen ilaçtan olduğunu söyledi doktor. Bunun OHSS ile ilgisi var mı? Böyle bir şey yaşayan oldu mu ve souç ne oldu? Doktor transfere kadar geçmezse bütün embriyoları donduracaklarını söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?