2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Aaaa giciga bak yaaa senin hayalinden bir parca kendi hayatina koyarsa senin gibi olacagini dusunuyor yazik.

şiştim hindi gibi kabardım egom tavan yaptı iyice çekilmez olurum şimdi
sen beni görmedin mi bi tane foto koyayım gör benieskiden profil resmimdi gördün sanıyordum...
Eki Görüntüle 1178699

Eki Görüntüle 1179254 Eki Görüntüle 1179253
bunlarda ben
bide tren sürerken resim atmak ıstıyodum ama o halım perişandı

bunlarda benimmmm kızlar cimcimemle birlikteyiz

dogru yuklediysem bu benim kizlar:))

AAaaa giciga bak yaaa senin hayalinden bir parca kendi hayatina koyarsa senin gibi olacagini dusunuyor yazik.

Herkese iyi akşamlar, ben eve kaçar

Valla amh dan bıktıkbenimki çok düşük
Ayyyy okurken nasıl kızdımbence al karşına konuş o ismin telif hakkı benim de koyucaksada onun yuzsuzlugu boşver canını hiç sıkma
sonucum çıktı 77.52 sanki hamilemiymişim gibi anladım kızlar doğrumu değerim acil yazın lütfen
gozunaydin hamilesin Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Eki Görüntüle 1180679 Eki Görüntüle 1180681 yanlız benm hiç tek çekilmiş resmim yokmus onu farkettim artık kestim kenarlardan idare edin
bir güzel daha

sonucum çıktı 77.52 sanki hamilemiymişim gibi anladım kızlar doğrumu değerim acil yazın lütfen
gözünaydın hayırlı olsun.....

cnm dur belki kanda değerin yüksek çıkıcak olmazsada bi daha ki aylar var

maşaşlahh gözünaydın pıt pıtları duydun devamnı hep güzel habelerle gelsin.....

hoş geldin bebem hadi senide görelim ne kadar güzel hatunsun

doktoru yönlendirmek diye birşey olamaz canım doktorununda aklı karışık olduğundan senin dediğinle uyumlu konuşmuş öyle karar vermiş..
bir sakıncası olacaksa hasta dedi diye yaparmı hiç
kendinde hata arama..
bu arada yumiler atağa kalkmış dediğim gibi
e2 gayet güzel yükselmiş daha ne kadar yükselmesi lazımdı.. amacın ne kızım senin
değer 5000 ne dayanırsa o zaman ohss olacam derdine düşeceksin
bugün ve yarın iğne vurulman bence de makuldür..

Son düzenleme:
Kızlar cevap vermek istediğim ama vakitsizlikten acil olanlara cevap verdiğim birgün oldu kusura bakmayın döncem ben size...
Siparişim var onu yetiştirmem lazımdı..Bitti çok şükür...

canim hamilesin,yasasin,tutmus bebecigin seni siki siki tebrik ederim,allah tamamina erdirsin
3.teste degerinde firlar emin ol,benim dr 45 ve sonrasi iyidir demisti..benim de cok yuksek degildi 103tu,sonradan zipladi
2gun ara ile test yapman gerekiyor,artisi dr degerlendirebilmesi icin

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. Ben 11 gün önce 4. tüp bebek denemesine başladım. Size acil ve önemli bir sorum var. Çatlatma iğnesi gününde rahimde sıvı tespit edildi. Tüplerimde sıvı birikmesi vs yok. Muhtemelen ilaçtan olduğunu söyledi doktor. Bunun OHSS ile ilgisi var mı? Böyle bir şey yaşayan oldu mu ve souç ne oldu? Doktor transfere kadar geçmezse bütün embriyoları donduracaklarını söyledi.

Son düzenleme:

Canım hiç bir fikrim yok:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…