Ikizmi yoksa kizzzz
ben size kendi albümümü yaptım kızlar
bazen hala şaşıyorum hakkatten ben bunca saçı taşıdım mı diye.... 2002Eki Görüntüle 1181037 kendi rengi... siyah...
sonra bi gün aniden belime kadar kıvırcık saçlarımı ahanda böyle yaptım 2010Eki Görüntüle 1181038 kızıl kastane arası...
derken evlenmeye karar verince azcıkın uzattım, kına gecemden bu foto 2012 Eki Görüntüle 1181035
bu da o saçın toplanmamış hali ve kızılımEki Görüntüle 1181036
eşim bi gün şakasına eve bi geliyomuşum sen sarışındedi... ertesi gün eve geldiğinde ben Eki Görüntüle 1181039
bu daaa son halimmmm... saçlar öz renginde ama kıpkısacıkkkkk..... Eki Görüntüle 1181034
şekilden şekile girmişsin başım döndü vallahi:)))enerjik insanları severim hele senin gibi bide güzel olunca
sensin tatlııııAyy cok tatlisin belgesel tadinda olmus:)
Kızlarrrr yarın transfer sırasında mesane dolu olsun dedi Dr. Ve ben çok tutamayankardanım ... Tutma yöntemleri aklınıza gelenleri yazabilir misiniz.. Biraz garip bir soru oldu ama!
sana dane güzel ummadıgı anda gelmiş işte en güzel süprizzz
bende süprizimi bekliyorum sabırla
hepimize Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsin
amayaa koyarmışmısın nickini yaaaa bak öle şaşırtırlar işte
sendekide ne cesaret bide sarıya boyatmak valla helal olsunama yakışmış valla
kına gecesinde dediğin fotodaki rengini en çok begendim onu sölim
paylaştıgın resimlerede Maşallah
oyyy en tecrübeli olduğum ve hikayelerimin bol olduğu konu
yatağa işemişliğimde vardır doktorun gözlüklerinin camına tazyikli salmaya kadar neler neler neyseki sonuncu hayaldi ama gerçek olması an meselesi idisaat kaç da hastanede olacağını söylediler bilmiyorum ama o saatten yarım saat önce su içmeye başla zaten hazırlık vs..derken mesena dolar...
Yarın öğlen 12.30 da.. Yarım saat yeterli olurum ki yaa çok olmasından da korkuyorum aşılamada 1 saat gibi içmeye başladım suyu çok aşırı gelmemişti kiii bu da transfer için çok önemliymiş
tatlım bu biraz da kişiye göre değişir..
bazıları az su içer mesena dolar bazılarının çok su içmesi lazım..
sıkışık girmen için ayarı senin yapman lazım..
söyledikleri saatte içeri alacakları kesinse ve beklemeyeceksen 1 saat önceden de içmeye başlayabilirsin..
ben 1 saat önceden içsem çatlarım mesela..
yeterli gelmezse sonda takıp dolduruyorlar zaten..
Aynen benim de senin gibi ,16 yumurtadan 7 ye 7 den 4 e düştü. .4 ü donduruldu. çözülünce 2 si sağlam çıktı onuda transfer ettilerçok üzüldüm donmuşum hiç kalmadı diye . neyse gebe olduğumu öğrendim yarın da kese kontrolü için gidecez,inşallah görürüz hayırlısıyla..Bu süreç çok zahmetli ve yorucu...Allah herkesin yardımcısı olsun.
Kızlarrrr yarın transfer sırasında mesane dolu olsun dedi Dr. Ve ben çok tutamayankardanım ... Tutma yöntemleri aklınıza gelenleri yazabilir misiniz.. Biraz garip bir soru oldu ama!
Anladım canım suya dayanacaz artık sonra kımıl kımı etmeye :)
geçmiş olsun arkadaşım umarım tsh normal düzeylerine gelir ondan sonra başlarsın tedavine ya ne acayip dr.lar var madem sen istiyorsun niye test yapmıyorlarbende bugün sabahın 8 inde hastaneye gittim endokrinolojiyeteee saat 4 buçukta geldim evcezimee dağıldım dağıldım resmen doktorumu değiştirdim...euthyrox 25 kullanıodum ama tsh yine 4.5 çıktı levotiron 75 verdi doktor bide dedikii yeni doktorcum biz bunu çözmeden boşu boşuna tüp bebek deneme bi daha dedi önce bi toparlayalım tshı sonra ben sana tamamdır dicem sonrasında tüp bebek dedi tsh yumurta gelişimini falan etkiliodu embriyonun gelişimini de biliodum ama bugün tsh ın embriyonun tutunmasını da etkilediğini söyledi..ama ben tüp bebek tedavim boyunca istisnasız her kontrolumde tsh tahlili istedim hep inişli çıkışlıydı neden doktorum uyarmadı ki beni göre göree bile bile miii aldım ben o negatifii
hayırlı olsun cnm kesenide görürsün...Aynen benim de senin gibi ,16 yumurtadan 7 ye 7 den 4 e düştü. .4 ü donduruldu. çözülünce 2 si sağlam çıktı onuda transfer ettilerçok üzüldüm donmuşum hiç kalmadı diye . neyse gebe olduğumu öğrendim yarın da kese kontrolü için gidecez,inşallah görürüz hayırlısıyla..Bu süreç çok zahmetli ve yorucu...Allah herkesin yardımcısı olsun.
Kızlar duamın bitmesine 514 tane kaldı inşallah onuda yarın öbür gün bitiririm
geçmiş olsun arkadaşım umarım tsh normal düzeylerine gelir ondan sonra başlarsın tedavine ya ne acayip dr.lar var madem sen istiyorsun niye test yapmıyorlar
hayırlı olsun cnm kesenide görürsün...
rabbim kabul etsin....
bende tüp bebek tedavisine başlicam çünkü 4 senedir çocuğum olmadı. Allah tüm isteyenlere daha fazla bekletmeden evlatlarımızı nasip etsin inşallah. izmirde olan arkadaşlardan bilgi almak istedim tüp bebek için ortalama ne kadar harcadınız acaba ?
bende tüp bebek tedavisine başlicam çünkü 4 senedir çocuğum olmadı. Allah tüm isteyenlere daha fazla bekletmeden evlatlarımızı nasip etsin inşallah. izmirde olan arkadaşlardan bilgi almak istedim tüp bebek için ortalama ne kadar harcadınız acaba ?
Arkadaşlar selam. Ben 11 gün önce 4. tüp bebek denemesine başladım. Size acil ve önemli bir sorum var. Çatlatma iğnesi gününde rahimde sıvı tespit edildi. Tüplerimde sıvı birikmesi vs yok. Muhtemelen ilaçtan olduğunu söyledi doktor. Bunun OHSS ile ilgisi var mı? Böyle bir şey yaşayan oldu mu ve souç ne oldu? Doktor transfere kadar geçmezse bütün embriyoları donduracaklarını söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?