2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
LÜTFEN YAZIYI DİKKATLİ OKUYUN!!!
Teheccüd namazı en az 2 en fazla 10 rekat olarak kılınır..
Önemli olan 2 ve 2 nin katları şeklinde kılınmasıdır...
Niyet ettim Allahım teheccüd namazımı kılmaya denir ve namaza başlanır..
2 rekatta bir selam verilir isteyen 4 rekatta bir selam verebilir bu durumda yatsı namazının ilk sünneti gibi kılınır.
Daha kolay olması açısından bizler 2 rekatta bir selam verelim...
Namaz günü,saati ve hangi tesbih çekileceği (regl olanlar için )daha sonra bildirilecektir.
Katılımcılardan regl dönemine dek gelenler olabilir bu durumda yine aynı saatte uyanıp tespih çekip dua edecekler.
Reglim katılamıyorum diye birşey yok toplu duada hepimiz yer alabiliriz.
Kimimiz namaz kılarak kimimiz tesbih çekerek...
Namazdan sonra isim listemizi okuyup hayırlı sağlıklı evlatlar dileyelim...
Şimdi toplu teheccüd namazına katılmak isteyenler bana özelden gerçek adını soyadını yazsın bende gizli kalacaktır..
Namazdan bir gün önce listeyi kapatacağım ve listeyi toplu halde namaza katılacaklara özel mesaj yoluyla göndereceğim..
Daha öncede buna benzer bir listemiz olmuştu ve beni peşinizde koşturdunuz hatırlatırım kocaman kadınlarız lütfen sorumluluğunuzu unutmayın ve bu süreçte ortalıktan kaybolmayın..Özel mesajlarıma cevap verin...Yardımcı olun bana...

Teheccüd Namazına Katılacaklar

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD="align: center"]Kişi
Sayısı
[/TD]
[TD="align: center"]Nick[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]phala[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]dualarimdasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]blgk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD]perceneige[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD]kafunder[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD]parsen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD]millstone[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD]kdr
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD]ddeeryaa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD]dmrsda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD]masideaydn[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16[/TD]
[TD]neslii[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17[/TD]
[TD]tripbel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]18[/TD]
[TD]melindam3535[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]19[/TD]
[TD]ballim86[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]20[/TD]
[TD]cemrem29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]21[/TD]
[TD]amayaa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]22[/TD]
[TD]nfy_9185[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

Ayy cok tatlisin belgesel tadinda olmus:)

Kızlarrrr yarın transfer sırasında mesane dolu olsun dedi Dr. Ve ben çok tutamayankardanım ... Tutma yöntemleri aklınıza gelenleri yazabilir misiniz.. Biraz garip bir soru oldu ama!

şekilden şekile girmişsin başım döndü vallahi:)))enerjik insanları severim hele senin gibi bide güzel olunca
değişiklik seviyorum ama güzellik gören gözle alakalı... Allaha çok şükür eksiğimiz noksanımız yok... bu da en büyük nimet, göz görüyo, kulak duyuyo, burun büyük de olsa kokusunu alıyo hemde oldukça hassas... daha nolsun

Kızlarrrr yarın transfer sırasında mesane dolu olsun dedi Dr. Ve ben çok tutamayankardanım ... Tutma yöntemleri aklınıza gelenleri yazabilir misiniz.. Biraz garip bir soru oldu ama!

oyyy en tecrübeli olduğum ve hikayelerimin bol olduğu konu
yatağa işemişliğimde vardır doktorun gözlüklerinin camına tazyikli salmaya kadar neler neler neyseki sonuncu hayaldi ama gerçek olması an meselesi idi saat kaç da hastanede olacağını söylediler bilmiyorum ama o saatten yarım saat önce su içmeye başla zaten hazırlık vs..derken mesena dolar...

sana da bi de göreydik iyiydiiiii ya neyse artıkkkk yeğenimin süprizinden sana da gelsin inşallahhhh

Yarın öğlen 12.30 da.. Yarım saat yeterli olurum ki yaa çok olmasından da korkuyorum aşılamada 1 saat gibi içmeye başladım suyu çok aşırı gelmemişti kiii bu da transfer için çok önemliymiş

Yarın öğlen 12.30 da.. Yarım saat yeterli olurum ki yaa çok olmasından da korkuyorum aşılamada 1 saat gibi içmeye başladım suyu çok aşırı gelmemişti kiii bu da transfer için çok önemliymiş

tatlım bu biraz da kişiye göre değişir..
bazıları az su içer mesena dolar bazılarının çok su içmesi lazım..
sıkışık girmen için ayarı senin yapman lazım..
söyledikleri saatte içeri alacakları kesinse ve beklemeyeceksen 1 saat önceden de içmeye başlayabilirsin..
ben 1 saat önceden içsem çatlarım mesela..
yeterli gelmezse sonda takıp dolduruyorlar zaten..

Son düzenleme:

Anladım canım suya dayanacaz artık sonra kımıl kımı etmeye :)

Hayirli olsun seninde yarin keseyi gorursun,ben 5+5 te gordum,keseyi de 6+3 te...yarin benimde kontrolum var,bebikimi bi daha gorecegim

hayırlısı olsun canım inşallah tamaına ersin sımsıkı tutunsun.valla 26 haziranda transfer olmuştum yarım saat önce içmeye başladım 1,5 litre su yeterli oldu tutarsın ya bişey olmaz biraz ağrıyo kasıkların çok dolu olduğun için bize hasta bezi bağladılar bazıları rahatlatıcak kadar yaptılar bezlerine zaten sonrasındada yarım saat bekleyip yaparsın tuvalete yavaş yavaş tavsiyem birden foşş diye boşaltma kendini ufak ufak

Anladım canım suya dayanacaz artık sonra kımıl kımı etmeye :)

Bende cabuk sikisirim ama usg ile kontrol ediyolar.benim cisim geldigi halde dr yok daha senin cisin diye bekletti transfer sonrasi catlayacaktim ama dr hemen kalkmami engelledi,30-40dk yattim mecbur,gelip kontrol etti birde tutunma icin onemliymis,aciklamayi yapti,bilmemne kaslari calisip,rahmi uyariyomusda vs vs..
En buyuk motivasyon bebek canim..ben cisimi tutamazsam kendimi bunun icin cok suclarim diye diye vakit gecirdim..mukafatimi da aldim cok sukur,darisi sana canim

geçmiş olsun arkadaşım umarım tsh normal düzeylerine gelir ondan sonra başlarsın tedavine ya ne acayip dr.lar var madem sen istiyorsun niye test yapmıyorlar
hayırlı olsun cnm kesenide görürsün...
Kızlar duamın bitmesine 514 tane kaldı inşallah onuda yarın öbür gün bitiririm
rabbim kabul etsin....

Yapildi tatlimm ama her seferinde ben uyardim sekreteri tsh a da baktiralim diye..zaten en basinda subatta tedaviye baslamak icin gittigimde doktorum farketmisti tsh yuksek once bi endokrinlw gorus tedavi başlansin demisti baslandida ama hic ikinin altına dusmedi bende tedirgin olduğum icin zaten nisanda tup tedavisi basladiginda heo tsh takibi yaptirdim inişli cikisliydi ama doktor tahlil sonucuny goruyo ters bisi olsa solerdi diye ustunde durmadik tabii..Bugün de yeni endokrin uzmani bebeğin tutunmasini bile engeller bu değerler diyince uzuldum haliyle..napalım kismetimizde bunu da görmek yaşamak varmis rabbim beterinden korusun..sagolasin tatlım destegin icin

bende tüp bebek tedavisine başlicam çünkü 4 senedir çocuğum olmadı. Allah tüm isteyenlere daha fazla bekletmeden evlatlarımızı nasip etsin inşallah. izmirde olan arkadaşlardan bilgi almak istedim tüp bebek için ortalama ne kadar harcadınız acaba ?

Slm konuyla alakası yok ámá bn ilk kez oruc tutacam simdi suudi arabistandayim bn orucu acmm icn namazimi bklmm lazım yoksa namaz basladgnda orucumu açmış olcm anldm bn lutfen bni aydinlatrmsnz bu konuda acillll....

ben acıbadem hastanesinde yaptırdım ilk denememdi 6 bin harcadım.bu süreçte yaşadıklarımıda anlatayım sana; ilk denemem negatif sonuçlandı,sonra histereskopi oldum tanı amaçlı bişi çıkmadı temiz dedi doktor yani polip vs.yok,endometriuma çizik attı iki hafta oldu,regli olunca donmuş tek embriyom var onu denicez tabi çözülünce hayatta kalırsa :18::18::18::18:tedavide yaş çok önemli benimle deneyip yaşı genç olanlar hamile kaldı yüzde olarak genç olanların şansı daha yüksek doktorda böyle söylüyor ben 39 seni bilmiyorum ama benim şansım pek yok sanırım...

canım korkmana gerek yok,eğer geçmezse ohss riski yükselir hele hamile kalırsan dahada yükselir,doktorun doğru karar vermiş bence geçmezse seni ve bebeklerini riske etmemek için dondurup sonra transfer edicek bence çok mantıklı...ben pko hastasıyım opu dan sonra hatta transferden sonra su çok az içtim çünki su tetikliyo bilmiyorum sana sölendi mi durumun ne tabi suyu çok az içmemi doktorum söledi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…