kız cadııı,bi türlü denk gelemedik yavvv.
nasılsın bakalım?
canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah
aminn canım inşallah
Merhaba
Ne güzel bebeğinle hoş geldiniz sefalar getirdiniz
3.denemede oldu demek nasipse bende 4.denemeyi yapıcam..
sorun neydi peki infertilite sebebi..
Merhaba çok sağol canım darısı başına. Eşimin morfolojide biraz sorun vardı ben de düzenli adet olmama rağmen hafif derecede pco tanısı kondu.Benim de ilk tüp bebek dış gebelik oldu.Birisinde de transfer iptal oldu. Zor bir süreç,,, İnşallah canım senin ve forumdaki diğer arkadaşların da gönlüne göre olur.Dualarım sizinle..
Kızların alıntılarından tebriklerinden anladığım hamilesin
Çok tebrik ederim canım..
Sağlıkla devamını diliyorum
ben bayan tecrübesiz öyleymiş sonucu aldım bişey anlayamadım canım buraya yazdım onlar hamilesin dediler bende inandım12. gün değerim 77.52 canım sağol güzel dileklerin için inşallah hayırlısyla devamı gelir
sonucum çıktı 77.52 sanki hamilemiymişim gibi anladım kızlar doğrumu değerim acil yazın lütfen
kandırmışlar seni hamile değilsin
çok fena hamilesin
kandırmışlar seni hamile değilsin
çok fena hamilesin
listemdeydi zaten tatlımm..bende arrow a başladım yeni o da güzel gidiyo..ama şiddetle muhtemel game of thrones da bi o kaa güzell listede ilk sıraya alındıgame of thrones bebemm mutlaka izle şşiddetle tavsiye ediyorum
Çok mutlu oldum canim..Süper bir haber oldu inan.insallah saglicakla bebegine kavusursun canim
evet benimde dikkatimi cekmisti kuaforde yaptirdin diye dusunmustum.. cok guzel olmus cnm on parmaginda on marifet var... yakisirr zaten ne yapsan.. tamam cnm yazarim yarin... optum..
hey maşşalllah yaaa tamam bende saçımı makyajımı manikürümü falan kendim yaparım çokkk çokkk yakınımın falan düğünü olacakda kuaföre ancak öle giderim,hee bi de saç kesimine..ama saç boyamak cesaret işi vallahi tebrik ederimm canımm çok da güzel olmuş ben cesaret edip kuaföre bile boyatamıyorum 30 yıldır aynı hatuna bakıom sıkıldım boyatcam diorum eşimee o da çok sevmio boya işini tam onu ikna ediorumm hopp bi tırsıom vazgeçiom geliimde benim saçımıda boya barii becerikli hatunum
Morfoloji dışında benzer durumdayız aslında..
benimde dış gebeliğim var..
düzenli adet görüyorum ama hafif derece pko luyum..
o zaman sonumuzda benzesin inşallah
manisa celal bayar hastanesinde tayfun hocada tedavi gördüm canım..izmir düşünüodum ama daha öncede konuşmuştuk ya seninlede benimde eşimde morfoloji sorunu var ve opu de yumurta kalitesi çok ii demişlerdi ama embriyo gelişimi ii değildi bende imsi istiorum o yüzden..izmirdede imsi durumu belliiAmin insallahÜzülme bitanem Rabbim büyük nerde tedavi gormustun:26:bak ben izmirden bursaya gidicem Acıbademi düşünüyorum istersen sende araştır
Kızlar duamın bitmesine 514 tane kaldı inşallah onuda yarın öbür gün bitiririm
kıvırcıktı.... ama o kadar düzleştirdim ki, şimdi benimle savaş halindeler, kıvırcık istersem olmuyolar düz istesem tamamen yukarı dikilebiliyolar ve yatmıyolarSeç beğencanım son stilini çok beğendim en doğalı o canım bencede güzel bir karar vermişsin. Bu arada senin saçın kıvırcık mı ilk fotografında kıvırcık çünkü yoksa permalı mı orada
Yok bitanem daha ekimde baslicam suan sadece infolik verdi doktor onu kullanıyorum bende biliyorsun imsi için gidiyorum bursaya koca izmirde yokmanisa celal bayar hastanesinde tayfun hocada tedavi gördüm canım..izmir düşünüodum ama daha öncede konuşmuştuk ya seninlede benimde eşimde morfoloji sorunu var ve opu de yumurta kalitesi çok ii demişlerdi ama embriyo gelişimi ii değildi bende imsi istiorum o yüzden..izmirdede imsi durumu bellii(arastırıyorum canım yaaa ama allak bullak durumdayım..bide rapor çıkarıcam eylülde..acıbademde rapor geçerli diil ((ne biliim ya olmadı raporsuz yaptırıcam yine tatlım..senin son durum ne ilaçlara falan başladın sanırım sen dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?