2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Amin insallah Üzülme bitanemRabbim büyük nerde tedavi gormustun:26:bak ben izmirden bursaya gidicem Acıbademi düşünüyorum istersen sende araştır

canım kullanmadım ama benn dolanılıyor diye biliorum..jel vücut ısınınca daha ii emiliyormuş o yüzden yürüyüş önerio doktorlar diye duymuş ididm

yuruyoruz cnm 30-40 dk :))

ufffffffff ya ne kadar kötü bişey druna güvenmemek,kararsız kalmak..allahım şifa versin canım..

Eveeettt geldim hemen listemize bi el atmam lazım...

Merhabalar beni de listenize eklerseniz memnun olurum. İzmir İrenbede mayıs haziran tüp tedavisi (dondurulmuş ) oldum.
3. deneme sonucunda gebe olduğumu öğrendim.Sorunumuz sebepsiz infertilite,,Şuan 5 hafta 3 günlük hamileyim. yarın kese kontrolüne gidicez. İnşallah herşey güzel olur.

canım kullanmadım ama benn dolanılıyor diye biliorum..jel vücut ısınınca daha ii emiliyormuş o yüzden yürüyüş önerio doktorlar diye duymuş ididm

Tesekkur ederim yuruyorduk diye hatirladim ama emin olayim dedim, bir daha ertelenmesin transfer :) taril moduna girerşm hemen :)

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet benimde dikkatimi cekmisti kuaforde yaptirdin diye dusunmustum.. cok guzel olmus cnm on parmaginda on marifet var... yakisirr zaten ne yapsan.. tamam cnm yazarim yarin... optum..

hey maşşalllah yaaa tamam bende saçımı makyajımı manikürümü falan kendim yaparım çokkk çokkk yakınımın falan düğünü olacakda kuaföre ancak öle giderim,hee bi de saç kesimine..ama saç boyamak cesaret işi vallahi tebrik ederimm canımm çok da güzel olmuş ben cesaret edip kuaföre bile boyatamıyorum 30 yıldır aynı hatuna bakıom sıkıldım boyatcam diorum eşimee o da çok sevmio boya işini tam onu ikna ediorumm hopp bi tırsıom vazgeçiom geliimde benim saçımıda boya barii becerikli hatunum

yuruyoruz cnm 30-40 dk :))

Dosyayi unutunca, bu kadar ertelemeyle unuttum iyi mi :))) sagol canimm sabah uygulayacagim simdiden netlessin... Ukala ukala evet evet biliyorum evde var crinone dedim bir de :))))

Google halt etmis sorunca cevap az olanlar da yine KK :) kim akil ettiyse aklini seveyim ne sevap kazaniyor

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şekilden şekile girmişsin başım döndü vallahi:)))enerjik insanları severim hele senin gibi bide güzel olunca

Merhaba
Ne güzel bebeğinle hoş geldiniz sefalar getirdiniz
3.denemede oldu demek nasipse bende 4.denemeyi yapıcam..
sorun neydi peki infertilite sebebi..

Kızlar ben de bugün erken kaçıyom akşam saatlerinde bulantım başladı hala bulanıyom:104::104::104::104::120::120::120::120:
Bebis artık kendini belli ediyor iyi geceler
Yürünecek canım
Ooo bir hemsohayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin

evet cnm bende buradan cok seyler ogrendim.. okadar cok sey kullaniyoruzki kafa bi dunya oluyor normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…