- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
gubb bayy canımcım..bebiş ben burdayım dio yani:)) ii dinlenmelerrKızlar ben de bugün erken kaçıyom akşam saatlerinde bulantım başladı hala bulanıyom:104::104::104::104::120::120::120::120:
aslında ilk o uyardı zaten tatlım şubatta başlayacaktım tedaviye tsh yüksek dedi endokrine gönderdi ilaç kullandım biraz düştüü ama hep 2 buçuk 5 arasıydı tedavi süresincee bugünde endokrinoloji doktoru ölee diince ne biliyiim üzüldüm yaa..severim tüpçü doktorumu aslında ama ikinci denemyi manisada yapmayaya karar vermiştim zaten..kısmet artık nakalım neresi olacak izmir bursa istanbul ankara..hepsi ihtimal dahilinde..rabbimm hayırlı ellerle karşılaştırsın çaldığımız kapılar şifa olsun inşallah canım
😮 Ben bu crinone kutusu yer kapliyor diye atmisim, dosya ofiste kaldi.. Prospektus yok.
Crinone jel uyguladiktan sonra yatiyor muyduk? Yuruyor muyduk? Emin degilim :))))))
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o liste diillll dua listesi
sonucum çıktı 77.52 sanki hamilemiymişim gibi anladım kızlar doğrumu değerim acil yazın lütfen
😮 Ben bu crinone kutusu yer kapliyor diye atmisim, dosya ofiste kaldi.. Prospektus yok.
Crinone jel uyguladiktan sonra yatiyor muyduk? Yuruyor muyduk? Emin degilim :))))))
aslında ilk o uyardı zaten tatlım şubatta başlayacaktım tedaviye tsh yüksek dedi endokrine gönderdi ilaç kullandım biraz düştüü ama hep 2 buçuk 5 arasıydı tedavi süresincee bugünde endokrinoloji doktoru ölee diince ne biliyiim üzüldüm yaa..severim tüpçü doktorumu aslında ama ikinci denemyi manisada yapmayaya karar vermiştim zaten..kısmet artık nakalım neresi olacak izmir bursa istanbul ankara..hepsi ihtimal dahilinde..rabbimm hayırlı ellerle karşılaştırsın çaldığımız kapılar şifa olsun inşallah canım
Eveeettt geldim hemen listemize bi el atmam lazım...
canım kullanmadım ama benn dolanılıyor diye biliorum..jel vücut ısınınca daha ii emiliyormuş o yüzden yürüyüş önerio doktorlar diye duymuş ididm
Eki Görüntüle 1180679 Eki Görüntüle 1180681 yanlız benm hiç tek çekilmiş resmim yokmus onu farkettimartık kestim kenarlardan idare edin
Yaptım bile canım, albüm dediğim herkesin resimlerini word dosyasına yapıştırdım isimleride yazdım hepsi bir arada yani. Mail adresini özelden at sanada yarın gönderirim. Bu arada saçımın rengini beğendinmi röfleyi kendim yaptım
Eveeet kendim yaptım gerçekten, hep kendim yaparım ki
Bir kere yolda durdurdular kuaförümü sordular kendim dedim
Bir kerede kuafördeyim diyer müşteri benim saçımı göstererek işte ben böyle sarı istiyorum demişti
yuruyoruz cnm 30-40 dk :))
ben de işte bi filmde adam dedi ki "erkekler sarışın sever" kocama dedim öylemi gerçekten... "yani kolay farkedilirler türkler genelde esmerimsi olduğundan" dedi.. sence ben sarışın olabilir miyim dedimyok artık dedi, sonra güldü akşam gelirmişim sen sarışın olurmuşsun dedi....
öğlen izin istedim gittim saçımı kestirip boyattım... kocam eve gelince de pardon dedi üst kata doğru gidiyo.... kocaaaammmmm dediiimmmmböyle kaldı adam :) ben severim değişiklik
Merhabalar beni de listenize eklerseniz memnun olurum. İzmir İrenbede mayıs haziran tüp tedavisi (dondurulmuş ) oldum.
3. deneme sonucunda gebe olduğumu öğrendim.Sorunumuz sebepsiz infertilite,,Şuan 5 hafta 3 günlük hamileyim. yarın kese kontrolüne gidicez. İnşallah herşey güzel olur.
Bebis artık kendini belli ediyorKızlar ben de bugün erken kaçıyom akşam saatlerinde bulantım başladı hala bulanıyom:104::104::104::104::120::120::120::120:
Yürünecek canım😮 Ben bu crinone kutusu yer kapliyor diye atmisim, dosya ofiste kaldi.. Prospektus yok.
Ooo bir hemsoMerhabalar beni de listenize eklerseniz memnun olurum. İzmir İrenbede mayıs haziran tüp tedavisi (dondurulmuş ) oldum.
3. deneme sonucunda gebe olduğumu öğrendim.Sorunumuz sebepsiz infertilite,,Şuan 5 hafta 3 günlük hamileyim. yarın kese kontrolüne gidicez. İnşallah herşey güzel olur.
hangi diziymiş bakiimm oyabancı dizi kokusuu alıyoreeee
Dosyayi unutunca, bu kadar ertelemeyle unuttum iyi mi :))) sagol canimm sabah uygulayacagim simdiden netlessin... Ukala ukala evet evet biliyorum evde var crinone dedim bir de :))))
Google halt etmis sorunca cevap az olanlar da yine KK :) kim akil ettiyse aklini seveyim ne sevap kazaniyor
Merhaba
Ne güzel bebeğinle hoş geldiniz sefalar getirdiniz
3.denemede oldu demek nasipse bende 4.denemeyi yapıcam..
sorun neydi peki infertilite sebebi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?