2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar farkında mısınız? Hiç olmadığı kadar ziyaretçimiz var sayfada resimlerden sonra mı oldu ki

canım daha neler var anlatmadıklarım dısında bi bilsen...
dün noldu biliyonmu 1 haftadır olan nohut yemeği vardı döktürmedi cadı bende c.tesi misket köfte yapmıstım pazardanda makarna vardı corba yaparım nohutu yemeyiz döküerim onlarla idare ederiz 3 kişiyiz dediydim bu sanki çok yemek varmış gbi eltimleri cagırdı kalan yemekler bitsin diye ezana 5 dkia var ben asağıya iftara inecektim cagırdılardı size afiyet olsun dedi ve gitti
bizde mohut haricinde hepsini yedik bide yumurta kırdık bugünde eltimde bende yokuz görümce gelecek nohududa masustan dökmedim bugün kızıyla yesin diye
eger yemezlerse lafımı sokup dökecegim yemeği

bu arada napcaz o uykusuzlugu yaa beni ramazan değil sadece uykusuzluk yoruyor

Sana bir şey söyliyim mi doktor süper sperm bulmuşta yumurtanı döllemiş böyle bir tatlılık olabilir mi seçilmişte yapılmış gibi

gerçekten çok tatlı ya bu ne böyle kirpikleri de ayrı bir güzelmiş.Bu arada kızlar resimleri nasıl ekliyrosunuz bana da öğretin yaaav

Ha haaa ucumuzde hem adiyaman hem mersinden hemseri olduk sayilir ya super

Canim insallah coooooook güzel gecer transferin.bebeklerin sımsıkı tutunurlar sana

Ne güzel canım benm de 4 tanesini 5 güne gidip öyle dondurmuşlar ikitane koyacaz dedi bakalım aslında hiç ümidim yok içimde ama rabbimbuyuk ona sıgınıyorum hayırlısıyla nasip edr inş

Ne güzel canım benm de 4 tanesini 5 güne gidip öyle dondurmuşlar ikitane koyacaz dedi bakalım aslında hiç ümidim yok içimde ama rabbimbuyuk ona sıgınıyorum hayırlısıyla nasip edr inş
Canim bebiskolarin sımsıkı tutunup 9 ay hiç birakmasinlar

Masaaallah ay cok guzel cok sukur Rabbime saglikla tamamlarsin insaallah

Son düzenleme:
bir haftalık nohut muuuu ayol ben ikinci geceye zar zor yenir sonra dökerim... gerçi artık alıştım dökülmüyo çünkü günlük yemek yapıyorum ama 1 haftalık nohutta fenaymış... bi de o ne öyle ya, dökülecek yada dolaba kaldırılacak yemeğe de mi karışıyo

sonu bebişli olsun inşallah

Aaaaaa çok sevindim canım gözün aydın tebrik ederim kan değerlerin nasıldı artışlar yüksekmiydi maşallah bebeklerine

saol canım aslında kan degerim tek gibiydi ilkinde 167 ikincisinde 477 di hayırlısı ile bide kalp atıslarını duysaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…