2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hımmmm... biraz da geçimsiz galiba....

ne diyim Rabbim ona akıl fikir merhamet sana da olayları olmamış gibi görebilme yetisi versin....
canım eltim benim komsumun kızıydı annelerimiz karsılıklı oturuyor söylerdide inamazdım bi görsen melek gibi agzı var dili yok dersin ben öyle demiştim çünkü sonradan evlendik yazlık kaldıkça lafları iğnelemeler kötü kötü konusmalar eşlerimiz gelince sürekli yatıp inlemeler...
kp. vefat etti dünya borç var eşime abisi onları ödüyolar bu kadın onlara bi güler yüz bile göstermiyor sürekli aglama inleme modunda onlarda bıktıar artık ama ana iştte..
eltim hiç konusmaz ona susar dinler sadece beni eltim gibi karsılık vermicem sandı ama yanıldı Allah affetsin beni dayanamıyorum bazı seylere cevap veriyorum valla..

gerçekten çok tatlı ya bu ne böyle kirpikleri de ayrı bir güzelmiş.Bu arada kızlar resimleri nasıl ekliyrosunuz bana da öğretin yaaav

Hani yazı yazdığın yer var ya (benim şuan sana yazdığım yer yani) üstte gülen simgesi var onun yanında da ataş ona tıkla dosya seç yükle de içeriğe ekle de bitire bas, tamam bitti işte

gozunaydin canım darısı pit pit lara

Amin canım herseyin hayırlısı inşallah bu tedavinde bebisin gelir

canım maşallah allah bağışlasın yavrularını sana...kucağına sağlıkla almak nasip olsun
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm

saol canım benim cok tesekkür rabbim bu mubarek ramazan ayı yüzü suyu hürmetine isteyen herkeze nasip etsin

Seni biliyorum canım ne olur benim içinde dua et adım Ceyda

Kızlar çocuğunuz olduğunda kaç yaşında itiraf edeceksiniz onların aslında birer tüp olduklarını
Pedagog eşliğinde m söylesek acaba

kızlar merhaba bende bu yıl tüp yaptıracağım şemiha şakirden rapor çıkarıyorum amh testi felan yapılacak istanbulda yaptıran var mı

Kızlar pazar günü saçlarımı krepeli balyaj yaptırıyım dedim doğal saçımın üstüne kuaförden çıkarken pekte bişey anlamadım iyi gibiydi ama eve geldim bide ne göreyim hemen hemen her yeri platin gibi yani beyaza dönük olmuş iş yerindeki arkadaşlarımda pek beğenmediler çok mutsuzum bu saçıma neyapsamki şimdi koyuda yapmak istemiyorum 2 hafta sonrada tatile gidicem lütfen yardım edinnnnnnn (((

Kızlar çocuğunuz olduğunda kaç yaşında itiraf edeceksiniz onların aslında birer tüp olduklarını
Pedagog eşliğinde m söylesek acaba

kız sen beni kopardı ya gülme krizine girdim resmen hiç düşünmemiştim bu konuyu:44::44:SEN tüp bebeksin diyince mutfak tüpü filan sanmasinlarda bir gün haberlerde tüp bebek hakkında birsey diyorlardı dogum gunuymus ozaman bekarim yaş 21 filan ay nasıl merak ettim tüp bebek ne nasıl yapıyor tüpün icindemi oluyor bunun gibi deli sorular oluştu kafamda demekki fazla merak iyi değilmiş başıma geldi deli sorulara cevap buldum

bizim de kv nin üstünde yarı inşaat bekliyo eşim benden önce başlamış düğün kredileri yeni yeni bitiyo sonrasında tamamlanıp oraya geçicem ama ben kv den değil eşimden korkuyorum, çok kahveciydi eşim.... şimdi evde korkuyorum yada yalnız kalmıyım diye haftada 1-2 kez gider ama oraya gidince kv evde nasılsa, yalnız kalmıyosun moduna girer diye ürküyorum:18::18: hatta bu sabah bile lafı oldu, "ben annenle değil senle evlendim, ablam ve annemle oturuyodum zaten başka bi anneyle oturıyım diye evlenmedim, öyle olacaksa gidiyim kendi annemle oturıyım daha iyi" dedim....

kv ye gelince kahvemi yapar getirir, işten gittiysem sofrayı kurmaya yardım bile ettirmiycek elinden gelse..... ameliyatımda geldi baktı, hiç ama hiç bi şeyini görmedim dediğim gibi çok da iyidir aramız... ama işte evlerimiz arasında mesafe var, bi de çalışıyoruz diye 2-3 haftada bir gidiyorum zaten genelde... öyle altlı üstü korkuyorum bildiğin. ama başka da çaresi yok.... "oraya çok para gider 45-50 bine 10 yıllık falan bi ev alalım" dedim bikaç kez ama yok onu da eşim istemiyo. açıkcası aramızın bozulmasını istemiyorum kv ile... ama böyle yakın, altlıüstlü hikayeler de beni korkutmuyo değil....

Kızlar fikirlerinizi bekliyorum hadi

1 hafta sonra git koyulaştırsınlar canım benim de başıma gelmişti merak etme

bastan tavrını koy canım ayrı olsun herşeyin o zaman sıkıntı olacagını sanmam bizde artık durum öyle bi hal aldıki sunu niye suraya koydun diyebile dalcaz bizbirimize...
inşallah ramazandan sonra daha iyi olacak herşey bizim açımızdan inanıyorum...
ahh bi yaramı daha desme eşim geç geliyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…