2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
saol canım aslında kan degerim tek gibiydi ilkinde 167 ikincisinde 477 di hayırlısı ile bide kalp atıslarını duysaydım

İşte bende onu merak ettim bazen ikizlerde sonuçlar binlerde çıkıyor bazen de normal değerlerde seyrediyor Rabbim tamamına erdirsin canım sağ salim kucağına alırsın inşallah

canım maşallah allah bağışlasın yavrularını sana...kucağına sağlıkla almak nasip olsun
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm

öyle tabiki ya nasipten öte yol yok
bende sizi seviyorm
napiyim bende temmuzda gebe kalırım her ay aynı teselli
Bizler zaten bu umutla yaşıyoruzdoğum günün olur seneye bebisle kocanın doğum günü olur seneye bebisle evlilik yıldönümü olur seneye bebisle diye diye 6 yılı devirdik perşembe günü evlilik yıldönümumuz7.yıla giriyoruz seneye inşallah bebisleama herseyin hayırlısı Rabbim vardır bildiğiAyy ne oldu bana duygusal kanala bağladım hemen cistak cistak

saol canım aslında kan degerim tek gibiydi ilkinde 167 ikincisinde 477 di hayırlısı ile bide kalp atıslarını duysaydım
İnşallah kucağına sağlıkla alırsın bebişleriii... tam sürpriz ne güzel yaaaa

yanii süpriz olmadı canım öyle tabi bende temmuzda gebiş olurum hahhaha
e hadi inşallah o zaman

konuya uygunluğu bakımından sallayamadığım don sütyeni ramazan sonu sallarım tatlım

seney inşllah canımmmm cıstak cıstak oh oh ohhhh

yanii süpriz olmadı canım öyle tabi bende temmuzda gebiş olurum hahhaha

bı arkadaşım hamıle olduğunun haberını vermişti yakın arkadaşım olduğu için de yaşadıklarımıda bılıyordu,keske bende hamıle alsam 4 aralığa kadar demiştim eşimin dogumgunu ogun sürpriz yapmayı çok isterim diye.oda senın dogumgunun var,sevgılıler gunu var,tanışma gununuz var,nıkah tarıhınız var,evlılık yıldonumuz var bunların bırınde ınsallah olur demıstı.şimdi kendısı doğurdu 5 gun oldu maşallah coooook tatlı bı oğlan ama ben butun o özel gunlerı hamıle kalamadan gecırdım(((((((
inşallah günü zamanı tez gelirde bizlerde anne oluruz

canım karısıyo malesef çünkü onun evinde yiyoruz
bende dediğin gibi günlük hadi bilemedin 2 günlük yapıyorum yemeği ama beraberken olmuyor malesef..
neyse eşiminde canına yetti artık görüyo neler oldugunu gecen bi tartısma yasadık kv ile filan sonra eşim kendisi geçen gün ramazandan sonra artık evde yap yemeklerini gelirse gelir gelmezsede kendisi bilir dedi ramazan sonrasını iple çekiyorum valla

Kızlarrrr 54 kiloyla başladım şimdi tartıldım 53.6 yım bir gariplik yok mu sizce de?:26:

Amin inşallah bitanem cıstak cıstak:92::92::124:

Taaa ocağın 6sında 3gün embrıyosu ile 2.denememızde kavuştuk kızımıza. Ne sıkıntılar çektım (ohss oldum) Ama hepsi geçti. Doğuma yaklaşıyorum.. Bir kaç arkadaşım var dua et derler hep bıze de. o zaman aklıma gelıyorsunuz hep.İlk başlarda tedavı sürecinde hep giriyordum bu başlığa fakat sonra hamılelık dertlerımı daha uygun yerlerde paylaştım.Ama arada bakıyorum buraya tabı ki, yavaş yavaş da olsa bebekler geliyor maşallah Allahım herkese nasip etsın ınşallah. Dualarım sizinle...

Kızlarrrr 54 kiloyla başladım şimdi tartıldım 53.6 yım bir gariplik yok mu sizce de?:26:

normal canım ya..daha bebek minnacık bişey ne kadar kılo alabılırsın kı?
bide mide bulantıların varsa ve kusuyorsan kılo bıle verebılırsın..çocuk ilk 4 ay senın vücudundan beslenırmıs ..ama 4 aydan sonra dısarıdan alacağı besinlere ıhtıyacı varmış.

yoooo.... gebe kalanlar genelde ilk üç ay kilo veriyo kız

canım siz altlı üstlü yada yakın mı oturuyonuz nedir:44::44:

aksaa görüşürüz kızlar..hoş bugun aksam bıde dünya kupası yarı fınal maçı var pek gıremeyebılırım yıne

yoooo.... gebe kalanlar genelde ilk üç ay kilo veriyo kız

canım siz altlı üstlü yada yakın mı oturuyonuz nedir:44::44:

Çok normal, zamanla daha da kilo verebılırsın. gün içinde 1 kg. fark hamıle olmayan ınsanlarda da normal. bulantı, kokulardan tiksinme başlayınca kılo vermen hızlanabılır bıle

Yok kızlar durumun bebekle alakası yok bence mide bulantım da yok kusmam da koku hassasiyetleri başladı ama şuan zorluyorum kendimi bir de ben 1 hafta önce bildiğin 55.5 idim...İlaçlardan demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…