canım üzülme zaten dünden umudum yok dıyordun..inşallah gelecek ay olur be kuzum
umut fakirin ekmeği kııgızzzzzz :)))
gozunaydin canım darısı pit pit lara
saol canım insallah onu da duymmak nasip olur
saol canım aslında kan degerim tek gibiydi ilkinde 167 ikincisinde 477 di hayırlısı ile bide kalp atıslarını duysaydım
Merhaba arkadaslar ben cumartesi günü gitmem gereken randevumama gittim kese ve kalp atısı için orada bi süprizle karsılastım ben rabbimden bir tane istedim rabbim iki tana verdi keseleri gördüm rabbim nasip ederse 15 gün sonra kalp atıslarnı duymaya gidecegim ben hepinize duacıyım sizde bana dualarınızı eksik etmeyin
Bizler zaten bu umutla yaşıyoruzöyle tabiki ya nasipten öte yol yok
bende sizi seviyorm
napiyim bende temmuzda gebe kalırımher ay aynı teselli
saol canım aslında kan degerim tek gibiydi ilkinde 167 ikincisinde 477 di hayırlısı ile bide kalp atıslarını duysaydım
e hadi inşallah o zamanyanii süpriz olmadı canım öyle tabi bende temmuzda gebişolurum hahhaha
seney inşllah canımmmmBizler zaten bu umutla yaşıyoruzdoğum günün olur seneye bebisle kocanın doğum günü olur seneye bebisle evlilik yıldönümü olur seneye bebisle diye diye 6 yılı devirdik perşembe günü evlilik yıldönümumuz7.yıla giriyoruz seneye inşallah bebisle ama herseyin hayırlısı Rabbim vardır bildiği Ayy ne oldu bana duygusal kanala bağladım hemen cistak cistak
yanii süpriz olmadı canım öyle tabi bende temmuzda gebişolurum hahhaha
canım karısıyo malesef çünkü onun evinde yiyoruzbir haftalık nohut muuuuayol ben ikinci geceye zar zor yenir sonra dökerim... gerçi artık alıştım dökülmüyo çünkü günlük yemek yapıyorum ama 1 haftalık nohutta fenaymış... bi de o ne öyle ya, dökülecek yada dolaba kaldırılacak yemeğe de mi karışıyo
Aminnn inş canım bu sefr olur umarım dualarımz hep yönde allhım kimsenin kucagını boş koymasın hayırlısıyla nasip etsin
öyle tabiki ya nasipten öte yol yok
bende sizi seviyorm
napiyim bende temmuzda gebe kalırımher ay aynı teselli
Amin inşallah bitanemİnşallah kucağına sağlıkla alırsın bebişleriii... tam sürpriz ne güzel yaaaa
e hadi inşallah o zaman
konuya uygunluğu bakımından sallayamadığım don sütyeni ramazan sonu sallarım tatlım
seney inşllah canımmmmcıstak cıstak oh oh ohhhh
Kızlarrrr 54 kiloyla başladım şimdi tartıldım 53.6 yımbir gariplik yok mu sizce de?:26:
yoooo.... gebe kalanlar genelde ilk üç ay kilo veriyo kızKızlarrrr 54 kiloyla başladım şimdi tartıldım 53.6 yımbir gariplik yok mu sizce de?:26:
canım siz altlı üstlü yada yakın mı oturuyonuz nedir:44::44:canım karısıyo malesef çünkü onun evinde yiyoruz
bende dediğin gibi günlük hadi bilemedin 2 günlük yapıyorum yemeği ama beraberken olmuyor malesef..
neyse eşiminde canına yetti artık görüyo neler oldugunu gecen bi tartısma yasadık kv ile filan sonra eşim kendisi geçen gün ramazandan sonra artık evde yap yemeklerini gelirse gelir gelmezsede kendisi bilir dedi ramazan sonrasını iple çekiyorum valla
Çok normal, zamanla daha da kilo verebılırsın. gün içinde 1 kg. fark hamıle olmayan ınsanlarda da normal. bulantı, kokulardan tiksinme başlayınca kılo vermen hızlanabılır bıleKızlarrrr 54 kiloyla başladım şimdi tartıldım 53.6 yımbir gariplik yok mu sizce de?:26:
normal canım ya..daha bebek minnacık bişey ne kadar kılo alabılırsın kı?
bide mide bulantıların varsa ve kusuyorsan kılo bıle verebılırsın..çocuk ilk 4 ay senın vücudundan beslenırmıs ..ama 4 aydan sonra dısarıdan alacağı besinlere ıhtıyacı varmış.
yoooo.... gebe kalanlar genelde ilk üç ay kilo veriyo kız
canım siz altlı üstlü yada yakın mı oturuyonuz nedir:44::44:
Çok normal, zamanla daha da kilo verebılırsın. gün içinde 1 kg. fark hamıle olmayan ınsanlarda da normal. bulantı, kokulardan tiksinme başlayınca kılo vermen hızlanabılır bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?