2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bi resim koy da ona göre yorum yapalım şekerim...

Hani yazı yazdığın yer var ya (benim şuan sana yazdığım yer yani) üstte gülen simgesi var onun yanında da ataş ona tıkla dosya seç yükle de içeriğe ekle de bitire bas, tamam bitti işte

tmm hemen ekliyorum haaahaaaahhha beni de görün

Yaşın 21 ve sen tüp bebek nasıl yapılıyor dedin
bende sana koptum yani

Canim kuaforune tekrar git ne yapması gerektiğini bilir açtığı gibi koyultsunama rahat ol sarilarin kalır sadece renk kıracak
Yaşın 21 ve sen tüp bebek nasıl yapılıyor dedin
bende sana koptum yani

:78::78::78:ama tüp bebek ne nebileyim ben tüp bebek diyince çok merak etmiştim kimseyede soramamistim

KIZ BEN ekleyecektim ama eşim istemedi.üzgünüm kızlar..
bu arada telefonun da whatsap varsa numaramı vereyim ordan gör beni
ben eşime söylemedim kiiii muhtemelen o da istemeyebilir amaaaaannnn sanki onlr her yaptıklarını söylüyolar da

ben eşime söylemedim kiiii muhtemelen o da istemeyebilir amaaaaannnn sanki onlr her yaptıklarını söylüyolar da

kız buraya yazdığımı bılıyo..gercı o kadar sayfanın ıcınden gormezdı belkı yanı bakmazdı ama seytanın ısı yok..
napayım tedavı ustu esımı dınlemelıyım
yazdığın yetmıyo bıde kendını mıllete yayın mı etcen dedı

Canimm arkadasimin yaşı 32 eğer sol tüpün alınırsa nasıl tüp bebek yaptiracaksin diyor))))
Ahhhhh ahhhhh ne yaşadıklarımızı bilemezler

Hııım demek başa gelmeyince anlaşılmıyormuş

neyse öğrendin artık

Malesef şekerim yükleyemedim sürekli hata veriyor olmassa profilime yüklerim

olmamasının imkanı yok, sen asıl resmi masa üstüne koy oradan yüklemeye çalış birde, dediğim gibi aynı yolları takip ediyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…