Valla canım sen ne istiyosun ben anlamadım kiayarlarlar herhalde onu
bi resim koy da ona göre yorum yapalım şekerim...Kızlar pazar günü saçlarımı krepeli balyaj yaptırıyım dedim doğal saçımın üstüne kuaförden çıkarken pekte bişey anlamadım iyi gibiydi ama eve geldim bide ne göreyim hemen hemen her yeri platin gibi yani beyaza dönük olmuş iş yerindeki arkadaşlarımda pek beğenmediler çok mutsuzum bu saçıma neyapsamki şimdi koyuda yapmak istemiyorum 2 hafta sonrada tatile gidicem lütfen yardım edinnnnnnn(((
Nasıl koyultacaklar düz boya mı yapacaklar eğer öyle olursa saçımın sarılıkları tamamen gider mi
bi resim koy da ona göre yorum yapalım şekerim...
Tamam arkadaşım, isminle dualarımdasın. Allahım nasip etsin inş.
Hani yazı yazdığın yer var ya (benim şuan sana yazdığım yer yani) üstte gülen simgesi var onun yanında da ataş ona tıkla dosya seç yükle de içeriğe ekle de bitire bas, tamam bitti işte
kız sen beni kopardı ya gülme krizine girdim resmen hiç düşünmemiştim bu konuyu:44::44:SEN tüp bebeksin diyince mutfak tüpü filan sanmasinlarda bir gün haberlerde tüp bebek hakkında birsey diyorlardı dogum gunuymus ozaman bekarim yaş 21 filan ay nasıl merak ettim tüp bebek ne nasıl yapıyor tüpün icindemi oluyor bunun gibi deli sorular oluştu kafamda demekki fazla merak iyi değilmiş başıma geldi deli sorulara cevap buldum
tmm hemen ekliyorum haaahaaaahhha beni de görün
Yaşın 21 ve sen tüp bebek nasıl yapılıyor dedin
bende sana koptum yani
bi resim koy da ona göre yorum yapalım şekerim...
Canim kuaforune tekrar git ne yapması gerektiğini bilir açtığı gibi koyultsunKızlar pazar günü saçlarımı krepeli balyaj yaptırıyım dedim doğal saçımın üstüne kuaförden çıkarken pekte bişey anlamadım iyi gibiydi ama eve geldim bide ne göreyim hemen hemen her yeri platin gibi yani beyaza dönük olmuş iş yerindeki arkadaşlarımda pek beğenmediler çok mutsuzum bu saçıma neyapsamki şimdi koyuda yapmak istemiyorum 2 hafta sonrada tatile gidicem lütfen yardım edinnnnnnn(((
Yaşın 21 ve sen tüp bebek nasıl yapılıyor dedin
bende sana koptum yani
Abooooo resim geliyor
ben eşime söylemedim kiiiiKIZ BEN ekleyecektim ama eşim istemedi.üzgünüm kızlar..
bu arada telefonun da whatsap varsa numaramı vereyim ordan gör beni
ben eşime söylemedim kiiiimuhtemelen o da istemeyebilir amaaaaannnn sanki onlr her yaptıklarını söylüyolar da
ben eşime söylemedim kiiiimuhtemelen o da istemeyebilir amaaaaannnn sanki onlr her yaptıklarını söylüyolar da
Canimm arkadasimin yaşı 32 eğer sol tüpün alınırsa nasıl tüp bebek yaptiracaksin diyor))))
Ahhhhh ahhhhh ne yaşadıklarımızı bilemezler
Canim kuaforune tekrar git ne yapması gerektiğini bilir açtığı gibi koyultsunama rahat ol sarilarin kalır sadece renk kıracak
:78::78::78:ama tüp bebek ne nebileyim ben tüp bebek diyince çok merak etmiştim kimseyede soramamistim
Bende söylemedim kibi duysa çok kıskanç :104::125: süper bir sahne canlandirdim kesip yedi beni
Malesef şekerim yükleyemedim sürekli hata veriyor olmassa profilime yüklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?